פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תקציב הקבוצה....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תקציב הקבוצה....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תקציב הקבוצה.... נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  16:23:50  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם התקציב שלנו הוא ממוצע,מעל הממוצע או מתחת לממוצע בהשוואה לקבוצות אחרות בליגה ג'? אני מתכוון לתקציב נטו לבניית הקבוצה (שכר מאמן,שכר שחקנים, נסיעות וכו') לאחר הורדת החזר החוב למבשרת. איך אנחנו משתווים תקציבית ליתר הליגה?

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  07:50:16  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה הזו משום מה לא זוכה להתייחסות .האם ומתי נזכה כפי שהובטח לקבל פרטים כלליים על מבנה התקציב,במיוחד לאור הלקחים משנים קודמות.

נערך על ידי - הסלע האדום ב-04/10/2009 07:51:16
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  12:03:05  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

האם התקציב שלנו הוא ממוצע,מעל הממוצע או מתחת לממוצע בהשוואה לקבוצות אחרות בליגה ג'? אני מתכוון לתקציב נטו לבניית הקבוצה (שכר מאמן,שכר שחקנים, נסיעות וכו') לאחר הורדת החזר החוב למבשרת. איך אנחנו משתווים תקציבית ליתר הליגה?

ברור שלקטמון התקציב הגבוה בליגה
בכלל ישנן קבוצות שמתוקצבות ביטוח+ הסעןת+תלבושות וזהו
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  18:13:12  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש לא ברור שיש לנו תקציב גבוה במיוחד.. לפי מה שאני יודע - מעבר לזה שאין לנו תקציב גבוה במיוחד- אפילו חסר לא מעט כסף..
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  18:36:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ממש לא ברור שיש לנו תקציב גבוה במיוחד.. לפי מה שאני יודע - מעבר לזה שאין לנו תקציב גבוה במיוחד- אפילו חסר לא מעט כסף..

צריך לזכור ש- 100,000 ש"ח יקרים מכספנו הלכו לכיסוי חובות עונה קודמת, אף שאנו, האוהדים, לא היינו אחראים לכך.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/10/2009 18:36:56
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  19:04:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

[quote]צריך לזכור ש- 100,000 ש"ח יקרים מכספנו הלכו לכיסוי חובות עונה קודמת, אף שאנו, האוהדים, לא היינו אחראים לכך.

מה זאת אומרת לא היינו אחראים לכך? אז מי כן היה? נציגינו ישבו בהנהלה בה התקבלו כל ההחלטות שהובילו בסופו של דבר לחובות האלו. אם אנחנו מתיימרים להיות שותפים (באמצעות הנציגים) אז אנחנו שותפים גם בצרות.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  19:11:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

[quote]צריך לזכור ש- 100,000 ש"ח יקרים מכספנו הלכו לכיסוי חובות עונה קודמת, אף שאנו, האוהדים, לא היינו אחראים לכך.

מה זאת אומרת לא היינו אחראים לכך? אז מי כן היה? נציגינו ישבו בהנהלה בה התקבלו כל ההחלטות שהובילו בסופו של דבר לחובות האלו. אם אנחנו מתיימרים להיות שותפים (באמצעות הנציגים) אז אנחנו שותפים גם בצרות.

החוב לא היה של עמותת אוהדי הפועל קטמון [או איך שהיה שמה]. עם זאת נטלנו על עצמו אחריות מוסרית לחלק מהחוב של מבשרת ציון לשחקנים.
כוונתי העיקרית היתה שהסכום ששולם הוא בבחינת "חור" בתקציב שלנו העונה.

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/10/2009 19:11:57
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  19:45:47  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אורי שרצקי במפגש בסינימטק דובר על תקציב בסביבות ה- 200,000 ש"ח, לאחר החזרת החוב. שרצקי אמר שבעונה שעברה לדוגמה קבליו יפו עמדו עם תקציב של 900,000 ש"ח וזה מסביר את העלייה החלקה שלהם ליגה.
ההוצאות: -35 אלף שקל על ציוד, 25 אלף שקל על הסעות, 40 אלף שקל על אבטחה ו-15 אלף שקל על קנייה של שערים חדשים וזה עוד בלי משכורות לשחקנים.
אבל כמו שאמר ליאור זאדה המאמן:"ברור לי ששחקנים לא ירוויחו אצלנו סכומים גבוהים, אבל אני לא נבהל מזה. גם בלי תקציב גבוה אצליח להעמיד קבוצה טובה." - אני באופן אישי מאמין למילה שלו.
העירייה השקיעה סכום של 200 אלף שקל בשביל להכשיר את המגרש בגבעת-רם.
קשה לדעת על כמה עומד התקציב של כל אחת מהקבוצות האחרות.
- שיהיה במזל, טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, שום בצל.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...

נערך על ידי - danvel1 ב-04/10/2009 19:46:53
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  18:03:35  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

השאלה הזו משום מה לא זוכה להתייחסות .האם ומתי נזכה כפי שהובטח לקבל פרטים כלליים על מבנה התקציב,במיוחד לאור הלקחים משנים קודמות.

מצטרף לשאלה החשובה הזאת.האם מישהו מההנעלה מוכן להתייחס לעניין הזה?

עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  18:12:30  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום, במהלך הטורניר, התקייימה שיחה של קלי, שלי ואבי טמקין. בשיחה העלה קלי, ואני מסכים איתו, את הטענה שמן הראוי להביא, כבר כעת, בפני חברי העמותה מידע לגבי עלויות התפעול של הקבוצה מאז תחילת העונה. איננו מבקשים פירוט שכר לגבי כל שחקן ושחקן, אלא שורות תחתונות.
העלנו את הטיעון שאם יש "בור" כספי, יש להביא את קיומו לידיעת חברי העמותה כבר עתה ולא בצורה משברית.
בעונה שעברה סוגיית השקיפות, ויותר נכון היעדרה, עלה מספר פעמים לדיון.
הטענה שאם מידע יימסר לחברי העמותה, הוא ידלוף החוצה [קרי לתקשורת] אינה רצינית. בעידן הנוכחי, גם דיונים סודיים בממשלה דולפים.
והצעה נוספת, ששמעתי מחבר עמותה בנסיעה משותפת אחרי הטורניר: שבאתר יהיה נומרטור [=מונה] של מספר חברים בעמותה שיתעדכן תדירות.

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/10/2009 13:09:52
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  19:45:51  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

היום, במהלך הטורניר, התקייימה שיחה של קלי, שלי ואבי טמקין. בשיחה העלה קלי, ואני מסכים איתו, את הטענה שמן הראוי להביא, כבר כעת, בפני חברי העמותה מידע לגבי עלויות התפעול של הקבוצה מאז תחילת העונה. איננו מבקשים פירוט שכר לגבי כל שחקן ושחקן, אלא שורות תחתונות.
העלנו את הטיעון שאם יש "בור" כספי, יש להביא את קיומו לידיעת חברי העמותה כבר עתה ולא בצורה משברית.
בעונה שעברה סוגיית השקיפות, חיותר נכון היעדרה, עלה מספר פעמים לדיון.
הטענה שאם מידע יימסר לחברי העמותה, הוא ידלוף החוצה [קרי לתקשורת] אינה רצינית. בעידן הנוכחי, גם דיונים סודיים בממשלה דולפים.
והצעה נוספת, ששמתי מחבר עמותה בנסיעה משותפת אחרי הטורניר: שבאתר יהיה נומרטור של מספר חברים בעמותה שיתעדכן תדירות.

אני מצטרף לשתי הבקשות/דרישות. למעשה אין שום סיבה לא לגלות לפחות פרטים כלליים על התקציב. אז מה אם זה "ידלוף"? מה יקרה? כרגע אנחנו שוב נכנסים לאוירה חשדנית ללא צורך. והפעם אין אפשרות להאשים את בן-גיגי ממבשרת. בענין "מונה המניות/חברי העמותה" הייתי רוצה לראות את זה בראש עמוד הפורום באופן קבוע. זה יתן הרגשה טובה וזה לא ירד משך העונה. זה רק יכול לעלות. הסתכלו באתר של מכבי יפו (בצד שמאל אפשר לדפדף מ -1 עד 5 ואפילו מופיעים השמות של מצטרפים חדשים. שומו שמיים!!). בוא נלמד מהם. http://www.maccabi-yafo.com/
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  21:31:27  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבה המרכזית לכך שתקציב הקבוצה עדיין לא פורסם, הוא שהוא עדיין נמצא בבנייה, ויש דברים רבים שהם עדיין בגדר תעלומה: יש אנשים שהבטיחו לתרום, ואנחנו מחכים למימוש, יש עלויות שעדיין מתגלות (למשל, עלות של משחק בית נחשפה במלואה רק ביום ששי), ביטוחים למיניהם, יש מו"מים עם העירייה על נושאים רבים (דמי אימונים, למשל), יש הקצבות בסימן שאלה (מרכז הפועל) ועוד ועוד.ועוד. אנחנו עובדים כל הזמן. ואמת, אנחנו גם מתלבטים מה הדרך הנכונה לפרסם את התקציב המדובר כל כך. זו הפעם הראשונה שאנחנו עושים את זה, אז קצת סבלנות.
מה שברור הוא, שמעט מדי אנשים נושאים בנטל גיוס הכספים ותפעול הקבוצה. מה שברור הוא שאף אחד מחברי העמותה (חוץ מצדיק בודד אחד. אחד!) - לא הצליח לגייס שלט פרסום למגרש או באנר לאתר (בעלות של אלפי שקלים בודדים). פשוט לא ייאמן.
מה שברור הוא שמספר החברים בעמותה עדיין נמוך מהצפי, ועדיין נע באזור ה-300, ורבים מאוהדינו מחכים שיחזרו אליהם שוב ושוב ושוב כדי שיואילו לשלם - אבל כבר אין מי שיתקשר ויבקש.
ביום ששי ביקשו שיהיו דפים עם שמות השחקנים ומספריהם, ביקשו שנכין כרטיסי חבר לעמותה, ועוד ועוד ועוד. יש מתנדבים?
אני מקווה שזו הפעם האחרונה שנאלץ לענות לדמויות אנונימיות עם זקן מהפורום, ושבמהרה בימינו ייפתח פורום חברי העמותה.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  21:55:22  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה.
מה שכן במשחק ביום שישי עמדנונ 3 אנשים בכניסה וגייסנו משהוא כמו 1500 שקל דמי כניסה ושתי מניות. חבל שזה לא המשיך כי חצי מהקהל בא אחרי שהתקפלנו וכך הלכו 1500 ש"ח נוספם לפח. (זה עוד 14000 עד סוף העונה).
איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 07/10/2009 :  22:02:51  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי subcomendante

לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה.

איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?

1. לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?]
2.איני סבור שיש טעם להחזיק מישהו כמעט מחצית שלמה ליד הכניסה. גם כך,בשל בעיית החנייה, רבים הגיעו באיחור והחמיצו את הבליץ בהתחלה.

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 08/10/2009 :  12:50:42  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם קודמי ועם פותח האשכול. מצד שני אנחנו עדיין בפרק זמן הגיוני אחרי משחק הבית הראשון כדי לעצב סופית את התקציב.
ובכל מקרה, גם אם יישארו עדיין כמה נעלמים, אפשר לתת להם הערכה מספרית בתקציב ולציין בכוכבית שמדובר בהערכה ראשונית בלבד.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/10/2009 :  14:32:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

מסכים עם קודמי ועם פותח האשכול. מצד שני אנחנו עדיין בפרק זמן הגיוני אחרי משחק הבית הראשון כדי לעצב סופית את התקציב.
ובכל מקרה, גם אם יישארו עדיין כמה נעלמים, אפשר לתת להם הערכה מספרית בתקציב ולציין בכוכבית שמדובר בהערכה ראשונית בלבד.

כשאתה אומר אפשר, אל מי בדיוק אתה מתכוון שייתן הערכה מספרית ואח"כ יסמן בכוכבית ויעלה לאתר וכו'?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תקציב הקבוצה.... נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07