משתמש |
ליגה א- דיון רציני  |
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 13:59:28
|
אני אשמח אם נרכז בת'רד אחד את הדיונים על ליגה א. עכשיו כבר לא צריך לפחד ממנחוס.. אפשר לדבר ולנתח את הכל. מי מהשחקנים היקרים והאהובים שלנו מתאים וצריך להשאר אם בהרכב ואם בסגל, האם צריך להשתגע בעניין התקציב, או להיות שפויים גם במחיר של לא לעלות בשנה הראשונה. אני אתחיל, ברשותכם. בעמדת המאמן אני לא רוצה אף אחד אחר, אין בכלל שאלה. ליאור מתאים, ראוי, מחובר ומוכשר מאוד. בעניין השחקנים, קצת קשה לי עכשיו. אני באמת אוהב את כולם. אני אומר רק מי בטוח יכול להיות בהרכב, רק לדעתי כמובן, בליגה א. עמית שמש יכול לעמוד בשער, למרות שאם יבוא אחר אני לא אפול מהכיסא. אבל הוא שוער מצויין בעיני. עדי מרציאנו בטוח, ארטום בטוח, שי בטוח, לציון יש מקום בתור מגן ימני. כפיר חלוץ נפלא אבל הוא גם יכול להיות מחליף עצום. אבל אני חולה עליו וחושב שמבחינת כישרון הוא מדהים ברמות הללו. פשוט מת עליו. יבגני, מאהר, וורנר,אבולעפיה,בסגל בטוח, גובלים בהרכב. בקשר לשאר אין לי דעה נחרצת. זה תלוי מטרות ותקציב. כולם טובים, כולם ראויים, לא כולם יכולים להיות פה.. בסה"כ הגרעין והשלד צריכים להשאר, עם תוספות לא רבות. ולמה אני אומר את זה? כי לדעתי לא צריך להשתולל בשנה הבאה. אפשר גם שנה אחת להשאר "רק" בצמרת. אל תשכחו שלא יהיה לנו את טדי בחלק משמעותי של העונה, וזאת ליגה קשה ביותר, וצריך בדחיפות לקדם ולהרחיב את מחלקת הנוער. עלייה היא לא חזות הכל. וזה לא אומר שאם נעלה אני אתלונן...
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 14:09:52
|
מסכים. בעיני הסגל הנוכחי מתאים לליגה א'. צריך לעשות שינויים בפינצטה. בעיקר בחלק ההתקפי (עוד חלוץ מטרה טוב חובה, בעיקר למקרים בהם כפיר לא בכושר או חלילה מורחק/פצוע). זה כמובן בתנאי ששחקנים אכן ישארו (מה קורה עם המושאלים? שחקנים מסוימים אולי ירצו לנסות את מזלם בליגה לאומית). |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 14:20:00
|
ועוז צבאג או מוביל כדור כשרוני אחר. בלט בחסרונו מישהו שיתן את זה במשחקים האחרונים
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 15:05:39
|
עמית שמש בשער (אלא אם הפרסומים על שחר שמש נכונים), בהגנה יבגני וארטיום (אין שום סיבה לשנות דבר שעובד כל כך טוב), צריך להביא שני מגנים חדשים כדי ליצור תחרות טובה יותר על ההרכב (לניסים אין מקום בהרכב, ציון גבולי לדעתי), בקישור צריך עוד קשר אחורי גרזן, שביחד עם עדי, עוז, מאהר וורנר/ יחיא, ייצור חוליית קישור קטלנית (לאבולעפיה וסבג אין מקום בהרכב, ואני גם לא בטוח לגבי הסגל. תלוי בהם), לשי וכפיר צריך להתווסף גולר אמיתי, שמכיר את הליגות האלה, מישהו בסגנון של משה אסולין (כמובן, שלא כמו שקד, הוא צריך להיות מוכן להיות חלק מהרוטציה, ולא לבנות על מקום קבוע בהרכב). חוץ מגולה (אולי בתור עוזר), יניב ומוטי אוחיון שחייבים להשאיר אותם בגלל הקשר לאוהדים,לסמל, והשמירה על המרקם החברתי, השאר תלוי בהסכמתם לעלות מהספסל. לפי זה, חיזוק של 4-5 שחקנים, ותהיה לנו קבוצה טובה, שרצה ביחד כבר שנתיים ברציפות, שזה יתרון עצום. בלי קשר לעליה או לא. כמובן, שבשביל לחסוך עלויות החיפושים לחיזוק צריכים להתמקד בדרום, כדי לצרף שחקנים לרכב השכור שגם ככה יוצא משם. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 15:17:56
|
צודק,עמוס. אם עוז חוזר בריא, ובכושר, אז הוא. אם לא, מישהו בסגנון. וחייב עוד חלוץ מהיר שעובד במגרש ויודע להבקיע. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 15:20:49
|
לטעמי די מיותר לדבר על ההרכב בלי שאנחנו יודעים על האילוצים של השחקנים המושאלים. כמעט כל הבסיס של ההגנה שלנו מורכב משחקנים מושאלים. וגם בקישור ובחוד יש לנו שחקנים שהכרטיס שלהם לא שייך לנו.
מעבר לכך, בלי להכנס לשמות, די ברור שחלק משחקני ההרכב שלנו לא מתאימים להיות שחקני הרכב בליגה א. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 15:24:09
|
לדעתי לכל ה11 הפותחים העונה יש מקום בסגל. אסור בתחילת השנה לקבוע את ה11 הפותחים. צריך ליצור תחרות ולחכות מספר מחזורים עד שייתייצב הרכב. בכל מקרה צריך שהספסל יהיה כמעט ברמה של ההרכב הפותח. לדעתי צריך להביא בנוסף למה שיש היום, שני מגינים, לפחות קיצוני אחד, קשר עושה משחק וחלוץ מהיר. אם התקציב מאפשר הייתי שוקל גם בלם שלישי וקשר דפנסיבי, אבל אלו לא בעדיפות ראשונה. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 16:16:29
|
אני לא מומחה גדול לכדורגל, ובודאי לא לליגות הנמוכות בארץ, אבל אני חושש שהדיון הזה קצת נאיבי. גם אני מאוד אוהב את הסגל שהיה לנו השנה, כבודדים וכקבוצה, אבל הבדלי הרמות בין ליגה ב׳ לליגה א׳ הם גדולים. אפילו גופמן וטרטיאק, שניים ממצטייני העונה, לא בטוחים בעיני כשחקנים בקבוצת צמרת (והרי אנחנו לא מתכוונים לדשדש בתחתית) בליגה א׳. עם כל הכאב הכרוך בכך, יתכן ששוב ניאלץ להיפרד מחלק ניכר מהסגל, כולל לא מעט שחקנים אהובים. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 16:49:06
|
דבר שניכר מאוד במשחק מול שעריים לעיניים ששוזפות ליגה א' לפעמים פעמיים בשבוע, זו האיטיות והתנועה ללא כדור. הסגל זה מספיק למקומות 5-8 בליגה א'. אפשר להשלים אותו ביוצאי מחלקת הנוער של המנורה, עד כמה שזה נשמע קשה לעיכול. בליגה א' שחקנים בני 20-21 הם מלכים. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 17:40:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
דבר שניכר מאוד במשחק מול שעריים לעיניים ששוזפות ליגה א' לפעמים פעמיים בשבוע, זו האיטיות והתנועה ללא כדור. הסגל זה מספיק למקומות 5-8 בליגה א'. אפשר להשלים אותו ביוצאי מחלקת הנוער של המנורה, עד כמה שזה נשמע קשה לעיכול. בליגה א' שחקנים בני 20-21 הם מלכים.
אתה צריך לזכור ששיחקנו בלי שני הקיצונים המהירים שלנו - וורנר ויחיא. מעבר לזה נראה שנצטרך להתחזק במגינים מהירים ובחלוץ זריז,ולהעמיק את הספסל. לא הרבה יותר מזה לדעתי (בהנחה אופטימית שעוז חוזר). אבל כל זה רק קישקושים של אוהד שלא מבין בכדורגל. אני סומך על ליאור שידע לבנות קבוצה טובה.
ד"א, מישהו יודע מתי טדי אמור להיות מוכן? |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 17:46:31
|
קודם כל,חייבים להגדיל את התקציב לפחות לשני מיליון. לגבי השחקנים לא צריך להשתגע,אבל חייבים להתחזק ב-4-5 שחקנים. בעמדת השוער,כל החלטה תתקבל כי כולנו יודעים איזה חסרונות ויתרונות יש לעמית שמש.מרכז הגנה יש לנו בטוח לעונה הבאה,ארטום ויבגני גרמו לי להבין כמה משחק ההגנה הוא יפה.מגן שמאלי חייבים דחוף,רוב הגולים שקיבלנו השנה נבעו מהעמדה הזאת-חובה מגן שמאלי חדש.מגן ימני זה גבולי באמת-אין לדעת אם ציון מתאים להיות בהרכב ראשון בקבוצה שרוצה לעלות ללאומית.בקישור האחורי אסור לעשות את אותה הטעות שוב-אסור לשחק בשום פנים ואופן עם שני גרזנים,המשחק הופך להגנתי מדי ושום שחקן גרזן לא ידע לנהל את המשחק.לכן בקישור האחורי חייבים פליימקיר ואת מיקי רנדי(כמחליף או במידה ומרציאנו יעזוב חלילה).בקישור הקדמי אין לי ספק שעוז ומאהר.בהתקפה אני דווקא חושב שלא צריך חיזוק.אף פעם לא ידעתי כמה הרמה של כפיר מלול היא גבוה, אחרי המשחק נגד שעריים אני לא רואה סיבה שלא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה.הוא אולי זקוק לכמה מילים שיתרכז יותר אבל הוא שחקן מעולה. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-16/04/2011 17:49:38 |
 |
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 18:27:52
|
מחלקת הנוער, הדבר הכי חשוב שלא דיברו עליו פה. הדבר היחיד שמחזיק את יריבתנו השנואה בליגה השנה זה ההשקעה שלה בשחקנים צעירים. ההשקעה היא פתטית, יחסית, כולם יודעים איך בית וגן נראה. הנקודה היא שירושלים היא עיר עם המון נוער (50.5% מהאוכלוסייה של העיר) ופוטנציאל, ממגוון אדיר של קבוצות אתניות ואמונות ואני חושב שחובתנו להעניק לכולם הזדמנות להפוך לשחקני כדורגל מהשורה הראשונה ולא לוותר על אף שחקן פוטנציאלי. אין הבדלים גנטיים כל כך עמוקים ביננו כולנו בני ואם אנחנו בקו הבריאות (וגם אם לא, ע"ע מסי) צריך להשקיע. המתנה הכי גדולה שקבוצה כמו שלנו יכולה לתת לעיר הזאת היא מערכת נוער של קבוצה שלא תסנן ותשקיע בכל פוטנציאל לא משנה מאיפה הוא מגיע. עכשיו הגיע הזמן להמשיך להניח את היסודות הכי איתניות שאפשר. ובחזרה לכדור הארץ, בליגה א' הקבוצה צריכה לשים דגש על העבודה הקהילתית של האוהדים. וזה משהו שאי אפשר להגיד נשאיר לליאור זאדה. אם יש משהו שאנחנו יכולים להכין את עצמנו לליגה א' בו ורק אנחנו יכולים זה זה. צריך מעכשיו לגייס כוחות וכספים. לצערי בשנה הבאה ועוד שנתיים פלוס מינוס נוספות לא יצא לי להעניק לקבוצה משהו ממני במרבית זמני, כי אני אעניק אותו למשהו אחר. אבל הייתי שמח מאוד במעטי המעט שהענקתי והייתי שמח להעניק יותר השנה וחבל שלא יצא ככה ויהיה עוד יותר חבל אם בשנה הבאה לא יצא למישהו אחר שירצה. זה חשוב שלא נשאיר את זה רק לאנשים מעטים, כל אחד צריך לתת מעצמו ביכולתו ליוזמה החברתית של קטמון כי כמו שגדול ממני אמר - זאת הלגיטימיות שלנו ולדעתי זאת דרך הכי מצוינת להעניק משהו. נכון, הכדורגל שלנו השתפר במהלך העונה וכך גם העידוד שיצאתי נגדו בטונים צורמים, הוא עבר שינוי והפך להיות משמעותי יותר עד תצוגת הכדורגל שהייתי קורא לה קבוצה שהיא הכדורגל שלה במשחק העלייה המדהים. על כל פנים, אין דבר יותר חשוב לדעתי מהפוטנציאל של הקבוצה לתת לעיר הזאת ובליגה א' צריך להמשיך לבסס את זה ולבנות את זה. |
AVANTI KATAMON! |
נערך על ידי - OrenDf ב-17/04/2011 07:21:57 |
 |
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 19:31:07
|
דבר שניכר מאוד במשחק מול שעריים לעיניים ששוזפות ליגה א' לפעמים פעמיים בשבוע, זו האיטיות והתנועה ללא כדור. הסגל זה מספיק למקומות 5-8 בליגה א'. אפשר להשלים אותו ביוצאי מחלקת הנוער של המנורה, עד כמה שזה נשמע קשה לעיכול. בליגה א' שחקנים בני 20-21 הם מלכים.
עמיקם, די עם השטויות איזה שחקן בן 20 יש להפועל ירושלים בהרכב? תן לליאור לעבוד הוא יודע את העבודה.
ואיזה איטיות אתה מדבר? אדם מזרחי שבשיא המהירות שלו הוא בקצב של אבא שלי, טחן את הליגה. אין חוקים ברורים צריך קבוצה טובה והמון מזל |
נערך על ידי - אבנר זקן ב-16/04/2011 19:35:05 |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 19:47:52
|
שוער: אני מחזיק משמש. אבל ייתכן שכדאי להביא מישהו מנוסה יותר. מגינים: ציון ומאהר מספיק טובים למגן ימני, הייתי מביא מישהו שיתחרה על התפקיד בשמאל. בלמים: ארטיום בטוח. יבגני אולי. קשרים באמצע: עדי כקשר אחורי. הייתי מביא מישהו נוסף לעמדת החמישים חמישים (אולי דן רומן, הלוואי). זאת למרות שלדעתי שרון סבג הוא שחקן נהדר והייתי שמח מאד להשאירו בסגל. החיסרון שלו, וכתוצאה מכך ההעברה של אבולעפיה למרכז יצר מצב שבו שיחקנו עם שני קשרים הגנתיים פרופר. זאת היתה הסיבה המרכזית לירידה ביכולת ההתקפית שלנו. מרכזית בהרבה לדעתי מהחיסרון של עוז. קשרי אגף: במקרה שעוז חוזר לכושר ואיתמר נשאר, לא הייתי נוגע. אם לאו, מביא שחקן לעמדה הזאת. חלוץ מהיר נוסף. סה"כ: חיזוק של ארבעה שחקנים.
|
 |
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 19:58:17
|
מחזירים את הליגה הארצית? ואם כן מקום ראשון עולה לליגה לאומית או ארצית? |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 16/04/2011 : 20:05:10
|
תלוי מה המטרה.אם רוצים לתקוע יתד בליגה א', אזי הסגל הנוכחי מספיק ולא צריך להשתולל.דעתי-המטרה צריכה להיות חד וחלק-עליה לליגה לאומית.מזכיר לכולם ששנה אחרי זה מקימים את הארצית ואז למעשה לא עולים,אלא נשארים. לכן,צריך לשאוף לעלייה ואז,חייבים פליימייקר(דודי ביטרן כזה),חייבים חלוץ מהיר וחייבים שוער שולט הרחבה.גם את אחד המגינים הייתי מחזק.לעדיין,יש מספיק שחקנים טובים וצעירים שישרפו את הדשא ולא צריך שחקנים שבאים לדפוק משכורת. לסיכום:את הסגל בונים לפי המטרה.המטרה צריכה להיות:עליה לליגה לאומית.אנחנו ראויים לזה. |
 |
|
ליגה א- דיון רציני  |
|
|
|