פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איזה כיף:)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איזה כיף:)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איזה כיף:) נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  18:17:46  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שאינני מכיר את הנושא הכלכלי (ואני מניח שהוא המכריע) אין גרוע מאצטדיון האוניברסיטה.למעשה יש בו את החסרונות של כל המגרשים.
יש בו את כל החסרונות .מצד אחד - מגרש שלא מתאים לקבוצה בעלת קהל (יחסית) מועט:ריחוק עצום מהמגרש,אקוסטיקה נוראית וכו'.
מצד שני כל מזג אוויר שונה מהממוצע יבריח נשים, ילדים, זקנים וישאיר אותנו רק עם "הקומץ".
בקיצור החרא של טדי בלי הנוחות של טדי.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  18:37:44  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הפיכת האצטדיון בגבעת רם למגרש בית, תתן לו לגיטימציה כמגרש הכדורגל המשני/חלופי בירושלים. עד עתה המקום נתפס רק כמקום לאתלטיקה, למרות שגודל משטח הדשא מתאים לכדורגל. אין ספק גם שאיכות המשטח היא מהטובות בליגות הנמוכות.

גודל משטח הדשא אולי עומד בתקני הכדורגל מבחינה פורמלית, אבל ראית את המרחק מדגל הקרן לפינת רחבת ה-16?
נדמה לי שרוחב המגרש בגבעת רם הוא 53 מ', שזה די בדיחה, ויעלה לנו ביוקר כשיריבות ישחקו בונקר צפוף נגדנו.

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  19:05:11  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מעדיף את האוניברסיטה על כל חסרונותיו על טדי.
טדי הוא מונומנט הקבורה של הפועל. אם הרס המגרש בקטמון היה מכה אנושה, הרי המעבר מימקא לטדי חיסל את מה שנשאר. המגרש הזה גדול עלינו, לא רק כלכלית.
אז ה"אולה אולה אולה" יהיה פחות מרשים באוניברסיטה עם פחות הד. לא נורא. דווקא באוניברסיטה יש משהו משפחתי, ידידותי לילדים, משהו משרה נינוחות שיצר אצלי לפחות חוויה מאוד חזקה של צפייה. גם בימקא זל 90% מהצופים היו חשופים לפגעי מזג אוויר והבאנו 4000-5000 כל משחק למעט משחק או שניים בעונה שנפלו על גשם חזק. אינשאללה עם הזמן נצליח להתגבר על כמה מהמפגעים (מחסה מהגשם , עמודים טרדנים, חניה) וזה יכול להיות פתרון קבע מצוין שיבדל אותנו מהצהובה.
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  19:38:03  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שגבעת-רם מתאים כרגע גם לקבוצה לאוהדים ולתקציב.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  19:43:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

שימו לב גם שבכל פעם שהשחקנים יורדים מהמגרש הם יורדים ממנו ביחד. קודם כל מתאספים באמצע ורק אחר כך עוזבים אותו, כקבוצה.

בקשר לאצטדיון. אין ספק שהוא לא האצטדיון האידאלי, אבל הוא טוב בהרבה מטדי, בשבילנו. בטדי, גם אם נביא את מלוא פוטנציאל האוהדים שלנו, נמלא בקושי חצי. כאן, זה אצטדיון שקל הרבה יותר להשתלט עליו. בעיני. בכל אופן, כשאתם מתבאסים מהמרחק מהדשא (שהוא הבעיה העיקרית של האצטדיון הזה) תיזכרו באצטדיון רמת גן, וכל התסכולים בנושא ייעלמו. אני מקווה שעם הזמן נוכל לשפר את האצטדיון כך שיהפוך לאצטדיון הביתי של הפועל בכל ליגה שבה נשחק.
אם אתם רוצים אצטדיון אידאלי, תשקיעו כמה גרושים ותקנו את הקומפלקס של גני קטמון. זה אחלה מיקום לאצטדיון נפלא.

מצד אחד, לא מעודד אותי שיש איצטדיונים גרועים יותר, ואין ספק שאיצטדיון האוניברסיטה הוא נוראי מכל בחינה בקשר לאוהדים.
מצד שני, טדי חוץ מהנוחות לאוהדים, הוא סמל הפירוק של הפועל, הוא הדבר הגרוע ביותר שקרה לנו, וכבר ראינו מה קורה כשקבוצות בליגות האלה מגיעות לטדי, לכן כרגע באין חלופה מתאימה איצטדיות האוניברסיטה הוא הרע במיעוטו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  19:50:40  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי נשלח - 03/10/2009 : 18:17:46
--------------------------------------------------------------------------------
מכיוון שאינני מכיר את הנושא הכלכלי (ואני מניח שהוא המכריע) אין גרוע מאצטדיון האוניברסיטה.למעשה יש בו את החסרונות של כל המגרשים.
יש בו את כל החסרונות .מצד אחד - מגרש שלא מתאים לקבוצה בעלת קהל (יחסית) מועט:ריחוק עצום מהמגרש,אקוסטיקה נוראית וכו'.
מצד שני כל מזג אוויר שונה מהממוצע יבריח נשים, ילדים, זקנים וישאיר אותנו רק עם "הקומץ".
בקיצור החרא של טדי בלי הנוחות של טדי.

רגל עץ נשלח - 03/10/2009 : 18:37:44

גודל משטח הדשא אולי עומד בתקני הכדורגל מבחינה פורמלית, אבל ראית את המרחק מדגל הקרן לפינת רחבת ה-16?
נדמה לי שרוחב המגרש בגבעת רם הוא 53 מ', שזה די בדיחה, ויעלה לנו ביוקר כשיריבות ישחקו בונקר צפוף נגדנו.

ברור מאליו שהתנאים לצופים הרבה יותר נוחים בטדי.
אבל צריך לחשוב במונחים מעשיים:
א. האם יש לנו די תקציב למימון 9 משחקים נוספים בטדי? לעניין זה מעניין היה לקבל מידע: מהי עלות משחק בטדי לעומת עלות משחק בגבעת רם.
ב.הלגיטימציה לאצטדטיון בגבעת רם כמגרש כדורגל צריכה לדרבן את רשות הספורט, ראש העיריה ואולי אפילו קרן ירושלים להשקיע את הסכומים הנדרשים, ולדעתי הם יחסית לא גבוהים, לשיפור ותיקון הבעיות הקיימות באצטדיון שהועלו פה .
ג. גודל המשטח - די דומה לזה שבטדי לפיכך אין רלוונטיות לשיטת המשחק של הקבוצה היריבה. אפשר וצריך, במהלך האימונים להכיר את היתרונות והחסרונות של גודל המגרש.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  20:09:58  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עבור השימוש בטדי העלות השנתית במונחים של העונה, קרי 10 עד 12 משחקי בית, יכלה בקלות רבה להגיע לאיזור ה 200 אלף שקלים, שזה קצת פחות מהתקציב הכולל שיש לנו כרגע, אז אפשר לשכוח מהבית של ביטר, ולאמץ בחום את המגרש העתיק והגרוע אובייקטיבית ( שברזומה שלו, אגב, יש גם גמר גביע אחד עם 15 אלף צופים ). בשבילי כל בידול ומקום שהוא שלי, גם אם תקוע בו עמוד באמצע מתייבשים בקיץ ונרטבים בחורף הוא טוב כי הוא שלי ולא של ביטר דה פקטו כמו טדי, עוד נראה בו ימים יפים ונמלא את כל 6000 המושבים הקיימים אינשאללה עוד השנה.

נערך על ידי - קראנקו ב-03/10/2009 20:10:55
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  20:42:16  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נמלא אותו ידידי, נמלא.. אבל נדמה לי שהתכולה שלו יותר קרובה לשעשרת אלפים מאשר לששת אלפים..
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A6%D7%98%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F_%D7%92%D7%91%D7%A2%D7%AA_%D7%A8%D7%9D
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  02:27:56  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי האצטדיון-החסרונות ברורים, אבל זה מה יש. מגרש אידיאלי עבורנו היה משהו כמו המגרש ברמת השרון-שכונתי, קטן ויציעים קרובים למגרש. כל עוד אין כזה, נשאר באוניברסיטה. לפחות אפשר לקוות שקבוצות ננסיות לא יתלהבו מהאיצטדיון והמגרש וישחילו לנו שלישיות על בסיס קבוע, כפי שהורגלנו בשנים האחרונות.

בכלליות לגבי המשחק, הופתעתי לטובה מהקבוצה (אולי כי לא ציפיתי לכלום). יש פוטנציאל, רואים עבודת צוות ומאמן טוב ויש סמל אדום אחד אמיתי במרכז המגרש, דבר מרגש מאין כמותו.

הדבר שאותי מטריד, על אף שאין משהו שניתן לעשות בעניין, הוא שייקח שנים (אם בכלל) עד שנחזור להיות שם דבר בכדורגל הישראלי, מבחינת כדורגל נטו כמובן. לא שהליגות הגבוהות מרגשות יתר על המידה (במיוחד עם אימפריות כמו עכו ורעננה שמככבות בליגה הראשונה), אבל נראה שעד ששוב נראה קבוצה ישראלית "בכירה" משחקת נגד הפועל שלנו, שלא נדבר על דרבי, יעברו שנים רבות מאד.
הדברים כמובן לא קשורים לאמונה המלאה שלי בדרך שלנו-סתם מחשבה חסרת פואנטה שקצת מעציבה.

נערך על ידי - yaron ב-04/10/2009 02:34:38
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  07:52:28  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

לגבי האצטדיון-החסרונות ברורים, אבל זה מה יש. מגרש אידיאלי עבורנו היה משהו כמו המגרש ברמת השרון-שכונתי, קטן ויציעים קרובים למגרש. כל עוד אין כזה, נשאר באוניברסיטה. לפחות אפשר לקוות שקבוצות ננסיות לא יתלהבו מהאיצטדיון והמגרש וישחילו לנו שלישיות על בסיס קבוע, כפי שהורגלנו בשנים האחרונות.

בכלליות לגבי המשחק, הופתעתי לטובה מהקבוצה (אולי כי לא ציפיתי לכלום). יש פוטנציאל, רואים עבודת צוות ומאמן טוב ויש סמל אדום אחד אמיתי במרכז המגרש, דבר מרגש מאין כמותו.

הדבר שאותי מטריד, על אף שאין משהו שניתן לעשות בעניין, הוא שייקח שנים (אם בכלל) עד שנחזור להיות שם דבר בכדורגל הישראלי, מבחינת כדורגל נטו כמובן. לא שהליגות הגבוהות מרגשות יתר על המידה (במיוחד עם אימפריות כמו עכו ורעננה שמככבות בליגה הראשונה), אבל נראה שעד ששוב נראה קבוצה ישראלית "בכירה" משחקת נגד הפועל שלנו, שלא נדבר על דרבי, יעברו שנים רבות מאד.
הדברים כמובן לא קשורים לאמונה המלאה שלי בדרך שלנו-סתם מחשבה חסרת פואנטה שקצת מעציבה.

לפחות בדבר אחד אפשר לנחם אותך. יש דרבי! כבר ב-19 בדצמבר הפועל קטמון ירושלים מארחת את הפועל בני בית צפפה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  08:47:43  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אתה לא לבד בתחושות- בסופו של דבר לאורך זמן גם הכדורגל יהיה צריך להיות חלק מהעניין ולא רק מה שמסביב....אבל ימים יגידו מה יהיה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  09:25:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אתה כמובן צודק, אבל וזה אבל גדול מאוד: ראית כמה ילדים מתחת לגיל 12 היו בשישי? הערכה זהירה ושמרנית עד מאוד שלי, כ 20% מקהל. יש דור שיגדל ויחכה לימים שאתה מדבר עליהם. אותי לפחות זה משמח.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  11:59:55  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

לפחות בדבר אחד אפשר לנחם אותך. יש דרבי! כבר ב-19 בדצמבר הפועל קטמון ירושלים מארחת את הפועל בני בית צפפה.

מי מארח?

עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  12:24:11  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במחזור ה-9 אנחנו מארחים ובמחזור ה-20 הם מארחים (בגבעת זאב?) ראה כאן: http://www.katamon.co.il/fixtures.asp
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 04/10/2009 :  16:57:49  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה קצת מוקדם וקצת יומרני אבל מותר לחלום: איצטדיון חדש בירושלים, המכיל 5000-7000 מקומות ומיועד לקהל האדום בעיר. זה היעד שאליו צריך לשאוף ולכוון. הדרך לשם עוד ארוכה אבל ברור שלא האוניברסיטה ולא טדי מתאימים לנו בטווח הרחוק. אצטדיון חדש צריך להיות חלק מהמטרות שלנו בעתיד.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם איזה כיף:) נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07