פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איזה כיף:)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איזה כיף:)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איזה כיף:) נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/10/2009 :  21:33:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכבים ומהלך המשחק:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=215790
אגב, השופט שכח את החילוף שבו נכנס לשחק ברמייאן בדרוס גראביד, אבל ציין שהוא קיבל צהוב....
הוא גם ציין רק 3 חילופים כאשר היו חמישה...

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 02/10/2009 :  21:46:04  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל החן שבדבר אני מקווה שבשלב כלשהו אמיר גולה לא יקבל כל משחק צהוב אחרת הוא ייעדר ממשחקים רבים.ובאותו הקשר אחרי כמה צהובים נענשים בהרחקה ממשחק?
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 02/10/2009 :  22:23:01  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקשה: אפשר להזיז קצת שמאלה את העמוד תאורה הגדול שהסתיר לי את השער הרביעי? לחילופין, אפשר להזיז את הגוש המעודד קצת ימינה ביציע?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 02/10/2009 :  22:46:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

עם כל החן שבדבר אני מקווה שבשלב כלשהו אמיר גולה לא יקבל כל משחק צהוב אחרת הוא ייעדר ממשחקים רבים.ובאותו הקשר אחרי כמה צהובים נענשים בהרחקה ממשחק?

לפי תקנון המשמעת של ההתאחדות:
5 ראשונים - משחק אחד הרחקה; 4 נוספים - הרחקה לאחד; 3 נוספים - הרחקה לאחד. ביצוע ההרחקה - 9 ימים לאחר המשחק בו הוצא הכרטיס הצהוב, כולל יום המשחק.
וכל זאת בהנחה שהכרטיס הצהוב לא הוצא בשל עבירה שבגינה השחקן יועמד לדין משמעתי, שאז העונש יכול להיות כבד יותר. למשל: העלבת השופט, שזה "שווה" הרחקה ל- 3 משחקים אם לא יותר [ע"ע שאולי בלולו נגד כפר שלם ב"שכונה" בעונה שעברה, שקיבל גם אדום וגם הרחקה ל- 3 משחקים].

עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 02/10/2009 :  23:07:52  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דיווח נוסף

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=590
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  10:29:33  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

בקשה: אפשר להזיז קצת שמאלה את העמוד תאורה הגדול שהסתיר לי את השער הרביעי? לחילופין, אפשר להזיז את הגוש המעודד קצת ימינה ביציע?

נראה לי שיהיה יותר פשוט להזיז את העמוד שמאלה, הוא הפריע גם לנו, ואם כבר מזיזים, אז גם לקרב את היציע קילומטר וחצי בערך לכיוון המגרש

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  11:19:37  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא לא הפריע לי העמוד בכלל. הצטדיון הזה באמת בעייתי משהו אבל הוא עדיף על טדי הארור. דר"כ, מי זה מס' 4?. הוא הזכיר לי קצת את אסי ברוכיאן במידותיו הרחבות אבל לא נראה לי שזה הוא.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

ארז האדום ארז האדום מנותק

1 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  11:29:56  הצג פרופיל שלח ל- ארז האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היגעתי אתמול אחרי שנים רבות בהם לא הייתי במשחק. אלי התלווה אבי שיהיה בן 84 בחודש הבא.
היתה חוייה מרגשת, המשחק ובמיוחד הקהל.
אבא שלי הדביק אותי בחיידק של הפועל בילינו הרבה יחד במגרש בקטמון .ניראה לי ששנינו נדבקנו שוב אתמול .
היה בילוי מדהים ,תודה לאוהדים ולקבוצה, נתראה במשחק הבא.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  11:30:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

דר"כ, מי זה מס' 4?. הוא הזכיר לי קצת את אסי ברוכיאן במידותיו הרחבות אבל לא נראה לי שזה הוא.

לפי אתר ההתאחדות זהו יאן חנוכייב, בחור בן 27 ללא עבר ברור בליגות.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  11:32:35  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מס 4 קוראים אותו יאן חנוכייב.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  11:48:52  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארז האדום

היגעתי אתמול אחרי שנים רבות בהם לא הייתי במשחק. אלי התלווה אבי שיהיה בן 84 בחודש הבא.
היתה חוייה מרגשת, המשחק ובמיוחד הקהל.
אבא שלי הדביק אותי בחיידק של הפועל בילינו הרבה יחד במגרש בקטמון .ניראה לי ששנינו נדבקנו שוב אתמול .
היה בילוי מדהים ,תודה לאוהדים ולקבוצה, נתראה במשחק הבא.

כיף לשמוע. נתראה בשמחות.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  16:43:33  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב לציין שהתרשמתי מאד מהקבוצתיות של השחקנים. אמנם הגעתי בדקה ה30 אבל ממה שראיתי לא היה קטע אחד במשחק ששחקן היה במצב שצריך למסור והוא הלך לבד. לעומת השנתיים הקודמות זה חידוש מבורך.
לגבי המגרש - תנאים בלתי אפשריים לצופה ולשחקן. חווית הצפייה היא רעה מאד. אני מקווה שנביא הרבה קהל ונחזור בעתיד לטדי.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  17:27:26  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אני חייב לציין שהתרשמתי מאד מהקבוצתיות של השחקנים. אמנם הגעתי בדקה ה30 אבל ממה שראיתי לא היה קטע אחד במשחק ששחקן היה במצב שצריך למסור והוא הלך לבד. לעומת השנתיים הקודמות זה חידוש מבורך.

גם אני ציינתי קודם את התופעה המבורכת הזו.
אני חושב שהמקרה היחיד של "חוסר פרגון" היה בשער הרביעי, כשזוזוט העדיף לבעוט מזוית לא קלה במקום למסור למישהו (בוארון?) שהיה במצב יותר טוב. אבל איך אפשר לבוא אליו בטענות אם הוא הבקיע? ובכלל זוזוט הוא בהחלט בין המפרגנים, ואם איני טועה גם בישל את שני השערים האחרונים בשבוע שעבר.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  17:36:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב גם שבכל פעם שהשחקנים יורדים מהמגרש הם יורדים ממנו ביחד. קודם כל מתאספים באמצע ורק אחר כך עוזבים אותו, כקבוצה.

בקשר לאצטדיון. אין ספק שהוא לא האצטדיון האידאלי, אבל הוא טוב בהרבה מטדי, בשבילנו. בטדי, גם אם נביא את מלוא פוטנציאל האוהדים שלנו, נמלא בקושי חצי. כאן, זה אצטדיון שקל הרבה יותר להשתלט עליו. בעיני. בכל אופן, כשאתם מתבאסים מהמרחק מהדשא (שהוא הבעיה העיקרית של האצטדיון הזה) תיזכרו באצטדיון רמת גן, וכל התסכולים בנושא ייעלמו. אני מקווה שעם הזמן נוכל לשפר את האצטדיון כך שיהפוך לאצטדיון הביתי של הפועל בכל ליגה שבה נשחק.
אם אתם רוצים אצטדיון אידאלי, תשקיעו כמה גרושים ותקנו את הקומפלקס של גני קטמון. זה אחלה מיקום לאצטדיון נפלא.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 03/10/2009 :  18:02:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

בקשר לאצטדיון. אין ספק שהוא לא האצטדיון האידאלי, אבל הוא טוב בהרבה מטדי, בשבילנו. בטדי, גם אם נביא את מלוא פוטנציאל האוהדים שלנו, נמלא בקושי חצי. כאן, זה אצטדיון שקל הרבה יותר להשתלט עליו. בעיני. בכל אופן, כשאתם מתבאסים מהמרחק מהדשא (שהוא הבעיה העיקרית של האצטדיון הזה) תיזכרו באצטדיון רמת גן, וכל התסכולים בנושא ייעלמו. אני מקווה שעם הזמן נוכל לשפר את האצטדיון כך שיהפוך לאצטדיון הביתי של הפועל בכל ליגה שבה נשחק.
אם אתם רוצים אצטדיון אידאלי, תשקיעו כמה גרושים ותקנו את הקומפלקס של גני קטמון. זה אחלה מיקום לאצטדיון נפלא.

1. הפיכת האצטדיון בגבעת רם למגרש בית, תתן לו לגיטימציה כמגרש הכדורגל המשני/חלופי בירושלים. עד עתה המקום נתפס רק כמקום לאתלטיקה, למרות שגודל משטח הדשא מתאים לכדורגל. אין ספק גם שאיכות המשטח היא מהטובות בליגות הנמוכות.
2. יש לפעול לשיפור תנאי הצופים, ובמיוחד הגנה מפני גשם. למען הנשים, בעיקר, יש מקום לשירותים כימיים מסודרים.
3. חנייה: האם תהיה אפשרות שיחנו ליד הבריכה ויכנסו גם משם? לדעתי רבים מהמאחרים איחרו בגלל בעיית החנייה.
4. ולגבי גני קטמון: לא מקום מתאים למגרש כדורגל

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם איזה כיף:) נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07