פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כפיר מלול

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כפיר מלול
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כפיר מלול נושא הבא
עמוד: מתוך 2

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:39:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם שניה שהשחקן הזה מנצח משחק עליה במו רגליו. השלושער הזה + הצמד בשנה שעברה. מלך.

Hasta la Victoria Siempre

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:46:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה גולאסו הוא נתן אתמול הא..
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:52:03  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלך העולם. ויש כאלה שקיללו אותו עד לפני שבועיים...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:57:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי היכולת שלו אתמול נותנת הוכחה שאם הוא ישתדל,הוא יזיין תליגה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  19:33:42  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתקציר של ספורט 5 רואים ממש יפה איך הוא נמנע מנבדלים בשלושת הגולים - שאפו על זה.

כפיר הוא סקורר ויש נטייה לא לאהוב סוגי שחקנים כאלה שלא עושים הרבה חוץ מהמצבים הספציפיים - אבל הוא העלה אותנו פעמיים ליגה - אין תלונות
עבור לתחילת הדף

Dr. Pangloss Dr. Pangloss מנותק

23 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  19:39:13  הצג פרופיל שלח ל- Dr. Pangloss הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לדעתי היכולת שלו אתמול נותנת הוכחה שאם הוא ישתדל,הוא יזיין תליגה.

לדעתי היכולת שלו כל העונה נותנת הוכחה שמה שלא יהיה, הוא מזיין תליגה.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  19:56:20  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם מאהר היה ענק אתמול לדעתי וראוי לאשכול. מי מרים תכפפה.
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  19:56:45  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא משנה אם אוהבים אותו יותר או אוהבים אותו פחות.
רק על הגול הראשון (איזה גול!) שלו אתמול, כשהקבוצה לא תיפקדה ורוב האוהדים היו על סף בכי, מגיע שיבנו פסל בדמותו במועדון...
תוסיפו לזה עוד צמד, ויש לכם מלך...

בשורה התחתונה, הגיע לו עידוד הרבה יותר רציני ממה שהוא קיבל מאיתנו אתמול.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  20:12:53  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

לא משנה אם אוהבים אותו יותר או אוהבים אותו פחות.
רק על הגול הראשון (איזה גול!) שלו אתמול, כשהקבוצה לא תיפקדה ורוב האוהדים היו על סף בכי, מגיע שיבנו פסל בדמותו במועדון...
תוסיפו לזה עוד צמד, ויש לכם מלך...

בשורה התחתונה, הגיע לו עידוד הרבה יותר רציני ממה שהוא קיבל מאיתנו אתמול.

הגיע לכל השחקנים עידוד יותר גדול! לכל אחד ואחד מהם!
נלחמו ושיחקו עם הנשמה !

אני חייב לציין את שני הבלמים יבגני הבולדוזר וארתום שפשוט מנקים את השטח ועושים עבודה מדהימה!
עדי מרציאנו-מרגש אותי להיות אוהד בגלל הנשמה וההשקעה שלו.
עמית שמש - פנתר!
שי אהרון - אין מילים...

חוץ מזה,
שרון סבג נתן משחק מצויין אתמול . לא הבנתי מה פשר החילוף.
אבל כמה דקות מאוחר יותר אורי בישל שער שאת שמחתו אי אפשר לתאר.
אפשר לעבור שחקן שחקן..
איאיא
פשוט . תודה לך הפועל!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  20:54:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שנים שאני רואה את שי אהרון במשחקים טובים וגרועים שלו, אבל משחק לחימה ומנהיגות כמו שהוא נתן אתמול עוד לא ראיתי.
היכולת של שי תמיד הושפעה מהאווירה בקהל. אני זוכר בעונת רעננה איזה הבדלי רמות היו ברמת המשחק של שי בין משחקי בית וחוץ. במשחקי חוץ הוא היה מבקיע בצרורות בצורה מבריקה, אבל במשחקי בית מול "קומץ" של מקללים עלובים שלא נתנו לו קרדיט מינימלי, הוא היה כבוי ולא אפקטיבי.
השנה שי קיבל מאיתנו אהבה גדולה בלי תנאים, והוא החזיר לנו על המגרש בריבית דריבית. צריך ללמוד מזה משהו גם לקראת עונות יותר קשות שעוד צפויות לנו.

ומעבר לכל, שי הוא לא רק שחקן מצויין, הוא אדם גדול ודמות וסמל. אין הרבה כאלה, גם לא בליגת העל, ואנחנו זכינו.

וסליחה שאני כותב על שי באשכול של כפיר (שבהחלט מגיע לו אשכול נפרד. גולים יפהפיים אחד אחד), אבל אני מרגיש שגם בהתעלות של כפיר אתמול יש לשי חלק

נערך על ידי - האחים מרילי ב-13/04/2011 21:12:53
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  21:04:46  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול הזה הוא מלך. אין מילה אחרת.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  21:33:13  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי בעד כפיר ונשארתי בעד כפיר. שיתוף הפעולה שלו עם שי היה נקודת אור ענקית במהלך העונה. אין לי חשק שהעונה תיגמר!!!
מבקש להזכיר עתה גם את עוז, שהיה חסר לנו מאוד ומקווה שהוא יחזור בעונה הבאה
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  21:45:05  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו ראה מה היה כתוב על החולצה
שכפיר חשף לאחר כיבוש השער?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  22:15:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד לפני המשחק הזה הגיעו לכפיר המון אשכולות. הוא יותר מאיש חביב וצנוע ושחקן נפלא, יותר גם ממלך השערים בהיסטוריה הקצרה של הפועל קטמון וקבלן עליות שלה, הוא חבר ראוי בפנתיאון הכבוד של הפועל ירושלים. יישר כוח ותודה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  22:23:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עוד לפני המשחק הזה הגיעו לכפיר המון אשכולות. הוא יותר מאיש חביב וצנוע ושחקן נפלא, יותר גם ממלך השערים בהיסטוריה הקצרה של הפועל קטמון וקבלן עליות שלה, הוא חבר ראוי בפנתיאון הכבוד של הפועל ירושלים. יישר כוח ותודה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 14/04/2011 :  08:07:17  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשבועות האחרונים ירדתי לא מעט על כפיר. משהו קרה לו וזה פגע מאד בקבוצה. לו הייתי יודע מה קרה לו, הייתי מאמן כדורגל, אבל אני לא. זה היה נראה כמו זלזול, אבל הדברים הללו תמיד מייצרים אילוזיה, זה לא באמת. יכול להיות שהיה חסר לו עוז, יכול להיות שכושר בא בגלים והנה בא לא גל שלילי. בחודשיים האחרונים כפיר החמיץ בצורה מחפירה, ושיחק די גרוע. לצערי היכולת שלו הקרינה על הקבוצה ואולי זה היה ההפך.

במשחק העליה כפיר הוכיח מאיזה חומר הוא עשוי. אם היה זה ריכוז שירד בחודשיים האחרונים כתוצאה מזחיחות של הובלת הליגה, אז ההתרגשות של משחק מכריע הפכו את כפיר למרוכז שבשחקנים. אם זה הגלים, אז הוא עלה על גל גדול. מה שבטוח, שכפיר הוכיח מאיזה חומר הוא עשוי, חומר של אלו שמופיעים למשחקים מכריעים. הגולים שלו הם גולים גדולים של סקורר גדול שמופיע בMONEY TIME. הגול הראשון בתיזמון שלו, במצב הקבוצה ובביצוע זה גול של ליגת האלופות. גול השבוע בכל קנה מידה ולא רק בגלל היופי שלו.

לשאלה אם כפיר מתאים גם לליגות הגבוהות יותר, זו שאלה לקיץ מאד ארוך ולדיונים מכאן ועד הסתיו. בינתיים כפיר יכול לרשום על שמו עליה. מלך השערים ושלושער במשחק עליה. כל הכבוד.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם כפיר מלול נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07