משתמש |
כפיר מלול  |
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 11:03:40
|
כפיר מלול הוא כמו קלארק קנט או ברוס וויין. בבוקר הוא איש רגיל שעובד בקופת חולים בטורים, ובלילה הוא מציל את העולם. הגול הראשון שלו הוא אחד הכי יפים שראיתי ואראה במשחקים כל החיים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 13:36:38
|
הוא גולר אמיתי.והטיפול שלו בכדור הוא מהמשובחים שראיתי בליגות האלו. ביציאה אחרי המשחק ,אמר לי מישהו ,שכפיר מלול הוא האלון מזרחי של הליגות הנמוכות ולטעמי זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לומר עליו.
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 14:51:55
|
ווינר. מאיפה הוא מביא את הדברים האלה? איזה שער מדהים, איזה קור רוח. השער הזה הוריד כל כך הרבה לחץ מהקבוצה, ואפשר לנו לשחק את המשחק שלנו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 15:05:51
|
אתמול היה יום קטמון ברדיו י-ם, ושי אהרון אמר דבר מרגש (טוב מה חדש?) ולטעמי לא רחוק מהאמת.הוא אמר שבסוף המשחק הוא חש אושר עצום עבור כפיר מלווה בהמון עצב, כי לטעמו כפיר הוא פשוט חלוץ עם קריירה מפוספסת שלא הלכה נכון והייתה צריכה להגיע למקומות הרבה יותר גבוהים מאשר הליגות שבהם בילה.
לפחות יש לכפיר עדנה בסוף הקריירה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 21:12:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אתמול היה יום קטמון ברדיו י-ם, ושי אהרון אמר דבר מרגש (טוב מה חדש?) ולטעמי לא רחוק מהאמת.הוא אמר שבסוף המשחק הוא חש אושר עצום עבור כפיר מלווה בהמון עצב, כי לטעמו כפיר הוא פשוט חלוץ עם קריירה מפוספסת שלא הלכה נכון והייתה צריכה להגיע למקומות הרבה יותר גבוהים מאשר הליגות שבהם בילה.
לפחות יש לכפיר עדנה בסוף הקריירה
שמעתי והסכמתי עם שי רק חלקית. כפיר העלה את הפועל ירושלים שתי ליגות, ובעזרת השם עוד אחת בשנה הבאה. נשמעת לי כמו קריירה עם הרבה כבוד, ורחוקה מסופה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 22:48:10
|
יש אהבה גדולה בינהם, אחרי הגול השלישי אאז"נ הם ירדו על הברכיים באמצע המגרש ונתנו חיבוק אמיץ ומרגש, חבל שאין תמונה של זה. זה כיף לאוהד לראות ששחקנים בקבוצה שלו אוהבים אחד את השני. זה, הכבוד ששי עושה לגולה עם הסרט, וגם ספסל שלאורך כל העונה שמח ומפרגן הם סימנים לקבוצה בריאה. |
נערך על ידי - קובקוב ב-14/04/2011 22:54:56 |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 15/04/2011 : 02:30:51
|
ציטוט:
נשלח במקור ע"י קובקוב
יש אהבה גדולה בינהם, אחרי הגול השלישי אאז"נ הם ירדו על הברכיים באמצע המגרש ונתנו חיבוק אמיץ ומרגש, חבל שאין תמונה של זה.
יש תמונה של זה בתמונות מהמשחק, דפדף קצת בגלריה. ויש את זה גם בתמונות מהשידור של ערוץ הספורט, אני אעלה את זה בקרוב. |
 |
|
lord_belotz
8 הודעות |
נשלח - 15/04/2011 : 13:16:15
|
אני מודה שלא סבלתי את כפיר מלול, הערכתי אותו מאוד אבל באמת שבמחזורים האחרונים הוא לא טרח מספיק. מלא החמצות שנבעו מהיותו שחקן שעומד בתוך הרחבה וכשמגיע כדור עושה צעד ושולח את הרגל אליו. לא יותר מזה. ראיתי איך הוא העלה את הקבוצה ליגה לפני שנה, ראיתי גולים שלו העונה אבל ההחמצות האלה היו קצת יותר מדי תכופות ועלובות כדי להבליג לו. ידעתי שהוא יהיה בהרכב הפותח במשחק העלייה אבל קיוויתי וחשבתי שדווקא מאהר, וורנר או שי אהרון יעשו את המשחק הזה לניצחון מוחץ. אחרי הגול הראשון שלנו ידעתי שכפיר מלול חיכה אולי כל העונה לרגע שלו. הכדור הזה יותר ממושלם, ולאנשים שלא מכירים זה היה יכול להיראות כמו משחק של ליגה גבוהה. הגול הזה העמיד אותי על הטעות שלי ביחס למלך השערים של הליגה.
כפיר מלול ושי אהרון אתם הוויין רוני והבקנבאואר של קטמון. אתם אגדה. |
יבגני גופמן המלך |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/04/2011 : 16:23:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
שמעתי והסכמתי עם שי רק חלקית. כפיר העלה את הפועל ירושלים שתי ליגות, ובעזרת השם עוד אחת בשנה הבאה. נשמעת לי כמו קריירה עם הרבה כבוד, ורחוקה מסופה.
מסכים עם מחאיי, להבקיע חמישה שערים בשני משחקי עונה כאלו ולהיכנס להיסטוריה של קבוצה כל כך חשובה זה פשוט חלום של כל מי שמשחק כדורגל ואני בטוח שיש שחקנים רבים שזכו לשחק בליגת העל שהיו מתחלפים עם כפיר. אבל בכל מקרה הסיפור הזה מרגש, כי הוא עוד הוכחה אחת לאיזה בן אדם נדיר ומיוחד הוא שי אהרון. |
 |
|
כפיר מלול  |
|
|
|