פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שעריים קטמון משחק העונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שעריים קטמון משחק העונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שעריים קטמון משחק העונה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  16:24:59  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק נגד שעריים משחק העונה.
הפרש הנקודות תשע , לשעריים ארבעה
משחקים לנו שלוש. נצחון והאליפות מובטחת,
תיקו או הפסד ונכנסים לסרט (עם סוף טוב)

נערך על ידי - פועל ותיק ב-10/04/2011 22:58:30

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  17:05:51  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שקובע בעדיפות ראשונה הוא מספר הנצחונות, ולא המשחקים בין הקבוצות.זה רק בעדיפות שניה.

קטמון ותיק, נא אשר.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  17:26:58  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגלל שבמקרה של שוויון נקודות שובר השוויון הוא מספר הנצחונות הכללי, אז תיקו נגד שעריים לא יספיק להבטחה פורמלית של העלייה. לשעריים כרגע שני נצחונות פחות מאשר לנו, ויהיו להם שלושה משחקים נוספים אחרינו. כך שאם יהיה תיקו בינינו והפער יישאר תשע נקודות, שלושה נצחונות נוספים שלהם מול שני הפסדים שלנו יעלו אותם.
בקיצור, נצחון נגדם סוגר את הענין סופית. תיקו נגדם יצריך עוד תיקו כדי לעלות. הפסד ר״ל יחייב אותנו להשיג 4 נקודות בשני המשחקים הנותרים (שדרות בחוץ, מעלה אדומים בבית).
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  17:43:30  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן-צריך להפנים
שתי תוצאות התיקו שהשגנו גרמו לכך שביום שלישי אם יש תיקו לא עלינו עדיין ולא ניתן לחגוג הפסד?עדיף לא לחשוב על זה.

ופתאום נהייה לנו ממש משחק עונה אמיתי

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  20:59:50  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שעריים תהיה ללא אחד השחקנים הכי חשובים שלה, הקשר ההגנתי ברק ורד, שנפצע היום במשחק נגד צעירי רהט.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  08:11:02  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני קורא את הטבלה נכון שעריים תבוא לנצח ביום שלישי מכמה סיבות.הם הבטיחו את המקום השני ולכן תיקו או הפסד בהקשר הזה זה אותו דבר בשבילם.לעומת זאת במקרה של תיקו הם אמנם "הורסים" לנו את החגיגות ביום שלישי אבל מעשית הסיכויים ייטו בבירור לנו.ניצחון של שעריים חו"ח נותן להם סיכוי ריאלי לאור העובדה שחסר להם משחק ,המשחקים שלהם קלים יותר על הנייר,ובמקרה של שיוויון נקודות שובר השוויון יעבוד לטובתם.

משחק עונה של ממש
עבור לתחילת הדף

אבנר אבנר מנותק

19 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  09:22:47  הצג פרופיל שלח ל- אבנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם נקבעה שעת המשחק ?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  09:30:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר

האם נקבעה שעת המשחק ?

19:00

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  09:59:40  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אם אני קורא את הטבלה נכון שעריים תבוא לנצח ביום שלישי מכמה סיבות.הם הבטיחו את המקום השני ולכן תיקו או הפסד בהקשר הזה זה אותו דבר בשבילם.לעומת זאת במקרה של תיקו הם אמנם "הורסים" לנו את החגיגות ביום שלישי אבל מעשית הסיכויים ייטו בבירור לנו.ניצחון של שעריים חו"ח נותן להם סיכוי ריאלי לאור העובדה שחסר להם משחק ,המשחקים שלהם קלים יותר על הנייר,ובמקרה של שיוויון נקודות שובר השוויון יעבוד לטובתם.

משחק עונה של ממש

הפתרון מאוד פשוט
באים מנצחים חוגגים
בלי שום ספקולציות
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  13:08:13  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במילה אחת:

אהההההההההההההההה
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  13:33:51  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חדשות טובות בטוקבק 6

http://doublepass.co.il/story.php?id=3054

זה יכניס לקופה לפחות עוד איזה 40 ש"ח.
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  13:56:14  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צפוי קצת גשם ומזג אוויר קריר ליום שלישי... משהו שממש מבאס אותי!
בכל מקרה חשוב להדגיש לאנשים שיש את הגג למי שלא יודע ושלא יפחדו לבוא אם קצת קר... תבטיחו אווירה חמה! ולבוא בזמן :)
יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  14:51:29  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

פתאום התעוררה בי סקרנות. האם יש קרבה משפחתית בין פועל ותיק וקטמון ותיק?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  15:11:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

פתאום התעוררה בי סקרנות. האם יש קרבה משפחתית בין פועל ותיק וקטמון ותיק?

אין! והוא סתם חקיין זול של מותג עם מוניטין

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  16:56:28  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש אווירה של חגיגה ומסיבה למשחק הזה וזה קצת מדאיג אותי. כקרבן של הגול של פנסו, המשחק בשעריים ועוד טראומות בלתי נמחקות אחרות, מוזר לי שאנחנו עוסקים בהזמנת ותיקים , חגיגות, טכסים כשלמעשה זהו משחק על 6 נקודות בין 2 הראשונות. זהו משחק אמיתי ולא מסיבה. הייתי מעדיף לראות את החגיגות וכל הטכסים במשחק הבית שאחריו, במידה ונעלה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/04/2011 :  17:42:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

יש אווירה של חגיגה ומסיבה למשחק הזה וזה קצת מדאיג אותי.

תגיד, היית אתמול במשחק? איזו חגיגה, דם ואש ותמרות עשן. אבל אין מה לעשות חוץ מלהזמין אנשים למשחק העונה, או לכל משחק שלנו.

בינתיים תלויים פוסטרים בקסבה, ובהמשך הערב גם בהודנא ובאוגנדה. יש לי שניים-שלושה ספייר, אם למישהו יש הצעות לתל אביב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-09/04/2011 17:46:58
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שעריים קטמון משחק העונה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07