פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חולצות אליפות ומגזין העלייה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חולצות אליפות ומגזין העלייה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם חולצות אליפות ומגזין העלייה נושא הבא  

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  15:17:38  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
60 חולצות אליפות, מהדורה אחרונה, בכל המידות (כולל ילדים) - יעשו את דרכן לשדרות - השאריות יימכרו מול מעלה אדומים.
אותו כנ"ל לגבי מגזין העלייה, שנשמח לשמוע תגובות אודותיו - מהטור של ליאור ועד חזרתו של רמפול.

הפועל קטמון ירושלים

נערך על ידי - הנהלה ב-13/04/2011 15:18:54

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  15:27:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטור של שי הכי מרגש.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  15:31:14  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המגזין עלייה מושלם,וכמה תעלה חולצה?
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  16:10:47  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

הטור של שי הכי מרגש.

אני איתך
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  16:59:32  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יצא לי לראות את המגזין. אשמח לקנות אותו וכמה וכמה חולצות.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  17:14:38  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשמור לי חולצה אחת S

רציתי לקנות אחרי המשחק אבל הייתי מידי מחורפן בשביל להתעסק עם זה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  17:21:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

60 חולצות אליפות, מהדורה אחרונה, בכל המידות (כולל ילדים) - יעשו את דרכן לשדרות - השאריות יימכרו מול מעלה אדומים.
אותו כנ"ל לגבי מגזין העלייה, שנשמח לשמוע תגובות אודותיו - מהטור של ליאור ועד חזרתו של רמפול.

מבקש לשמור חולצה אחת M.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:44:51  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המגזין נהדר.
עלילות רמפול במשחק העליה הוא קטע עצום.שנון.חד ומצחיק(אכן,אנשי אבל בההסתדרות חזרו..)והטבלה ההשוואתית בין הפועל ירושלים של 1998 ו2011 הצחיקה אותי עד דמעות.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  20:02:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ידוע כי ידוענים [סלבס בלע"ז] טורחים רבות שיאזכרו אותם בתקשורת ובמדורי הרכילות למיניהם, ולשם כך מעסיקים יח"צנים בשכר.
והנה מצאתי את עצמי מופיע לא פחות מפעמיים בגליון וזאת ללא כל טרחה, בלי טלפונים לעורך, בלי יח"צנים, בלי צלמי פפראצי.
בקיצור - מותג!

ויש טעות בחידון: בשאלה 7 נשאלה שאלה לכמה דקות משחק זכה יאן חנוכייב העונה.
אף לא אחת מהתשובות נכונה!
יאן שיחק 28 דקות במשחק הבית נגד קרית גת [5:0].

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/04/2011 20:24:49
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  20:35:24  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטור של ליאור זאדה. בן אדם כל כך אמיתי. אני לפחות הייתי מחתים אותו ל-10 שנים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  21:04:05  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטור של ליאור מדהים. גם של חיים ברעם היה נהדר וכמובן שי. איזה כיף שלא יגמר
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  22:10:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק, אתה לא מותג, אתה מיזם.

אחלה חוברת, אחלה טורים, אחלה הוראס רמפול ואחלה חידות. תכל'ס גם אני הייתי בטוח שראיתי את יאן משחק השנה, ואנשים ירדו עליי שעניתי לא נכון. אפשר לקבל תשובה סופית בעניין?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  22:26:58  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תכל'ס גם אני הייתי בטוח שראיתי את יאן משחק השנה, ואנשים ירדו עליי שעניתי לא נכון. אפשר לקבל תשובה סופית בעניין?

שני מימין, נגד קרית גת
http://img864.imageshack.us/f/mg0396.jpg/
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 14/04/2011 :  08:52:46  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ידוע כי ידוענים [סלבס בלע"ז] טורחים רבות שיאזכרו אותם בתקשורת ובמדורי הרכילות למיניהם, ולשם כך מעסיקים יח"צנים בשכר.
והנה מצאתי את עצמי מופיע לא פחות מפעמיים בגליון וזאת ללא כל טרחה, בלי טלפונים לעורך, בלי יח"צנים, בלי צלמי פפראצי.
בקיצור - מותג!

רק שתדע שהסיבה היחידה שגדודי הפפראצי לא בעקבותיך היא שאחד בשם ג'סטין ביבר נמצא בארץ. כולם שם. אבל עוד מעט הוא עוזב ואני ממליץ לך להכין תחפושת ראויה אחרת לא תוכל לצאת בכלל מהבית. פאה אופנתית ושמלה פרחונית מאד מומלצות. פרטים אצל אהוד ברק...
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 14/04/2011 :  09:09:11  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גיא230

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תכל'ס גם אני הייתי בטוח שראיתי את יאן משחק השנה, ואנשים ירדו עליי שעניתי לא נכון. אפשר לקבל תשובה סופית בעניין?

שני מימין, נגד קרית גת
http://img864.imageshack.us/f/mg0396.jpg/

אתם טועים! יאן שיחק בעוד משחק. ותראו איזה כושר יש לו. שני משמאל, נגד שעריים
http://www.katamon.co.il/pics/2010_11/Shearaim_Home/_MG_2727_3.jpg
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם חולצות אליפות ומגזין העלייה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07