משתמש |
וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) |
orky
714 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 14:22:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
כמה מרגש יהיה לראות את בן רימוז', סינגל, בנבן, הוד, תא שמע, תורג'מן, ושאר גיבורי ילדותי. אני מקווה שליאור בעזרת שי וגולה יסבירו לשחקנים את המשמעויות.
ותודה, קלי.
אני מקווה שכגודל הציפייה כך יהיה גם גודל האירוע. לא צריך להכיר את השחקנים כדי להתרגש מנוכחותם ואני בטוח שהשחקנים ייתרגשו. וללא ספק, תודה לקלי. |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 16:43:10
|
לב קלי לב.
ואולי כדאי להזמין גם את הכדורעף,מה ידוויק אומר על זה? |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 17:10:00
|
לב קלי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 17:33:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
לב קלי לב.
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 20:23:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
לב קלי לב.
|
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 21:18:16
|
בהחלט מרגש. בתור אחד שהיה בשעריים המקורי , לדעתי הרעיון שלהביא את כל ה11 (או 14) שחוו את טראומת שעריים זה נהדר.
אני קצת חושש מהמשחק עצמו מכיוון שהכושר בחודש האחרון הוא זוועתי ואם לא ננצח מחר ושערייים כן ינצחו הם יגיעו לנצח בטדי ולפתוח את המאבק. הקבוצה שניצחה בשעריים בסיבוב הקודם זה לא אותה קבוצה וביכולת הנוכחית (בעיקר של כפיר) אנחנו (והותיקים ) עלולים לגמור את המשחק עם ביצה על הפנים.
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 22:52:14
|
ננצח, נעלה, הכל יהיה בסדר. השחקנים יתעלו לקראת הסיום, הקהל יעודד ותהיה חגיגה ענקית |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 22:54:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
בהחלט מרגש. בתור אחד שהיה בשעריים המקורי , לדעתי הרעיון שלהביא את כל ה11 (או 14) שחוו את טראומת שעריים זה נהדר.
אני קצת חושש מהמשחק עצמו מכיוון שהכושר בחודש האחרון הוא זוועתי ואם לא ננצח מחר ושערייים כן ינצחו הם יגיעו לנצח בטדי ולפתוח את המאבק. הקבוצה שניצחה בשעריים בסיבוב הקודם זה לא אותה קבוצה וביכולת הנוכחית (בעיקר של כפיר) אנחנו (והותיקים ) עלולים לגמור את המשחק עם ביצה על הפנים.
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות.
רק אתה באמת היית חסר לנו. האיש עם ההודעות הכי מעצבנות שיש. יאללה, תארגן את ה-14 משעריים, יא קשקשן. כושר זוועתי?! מי אתה ומה אתה? |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 08/04/2011 : 08:45:51
|
צודק, סלאמה. שום כושר זוועתי. סתם עייפות ופציעות. הגיוני, נורמלי, אנושי. עדיין, עונה לפנתיאון,קבוצה לפנתיאון, מאמן לפנתיאון, צוות ניהולי לפנתיאון, אוהדים(טוב, רובם הגדול לפחות..) לפנתיאון. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/04/2011 : 10:04:31
|
א-חשוב לציין שחוג'ה הוא זה שלמעשה הוא זה שהתחיל והגה יוזמה זו וזה שבנה את הרשימה השמית הבסיסית של שחקנים שבלעדיה בכלל היינו אבודים ובזכותה בכלל ניתן היה להתחיל לגשש. ב-בינתיים נוספו עוד בני קרוצ'י,עלי עותמאן,שלמה מהטבי,"וראש פז" אברהם בן דוד (בנדה) לאלה שהבטיחו לבוא ג.התנצלות כנה בפני כל תושבי הארץ בעלי שם דומה לשחקנינו האהובים (בעיקר לכל היואב בסונים שהטרדתי ) |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-08/04/2011 10:27:21 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/04/2011 : 10:46:40
|
איפה יוסי תא-שמע, איפה? סתם צוחק, כל הכבוד קלי על הביצוע המרשים. אילו זה היה משחק חגיגי ולא משחק מכריע, אפשר בטח היה להעלות אותם למגרש בהפסקה או משהו כזה. כל עוד זה משחק בעל משמעות אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו חגיגות מיותרות. יפתח ציין שבן רימוז' מנותק יחסית, אבל אם אני לא טועה הוא התכבד בבעיטת הפתיחה של המשחק הראשון הראשון של הפועל קטמון, נגד נחלת יהודה, לא? |
|
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 09/04/2011 : 00:13:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות.
רק אתה באמת היית חסר לנו. האיש עם ההודעות הכי מעצבנות שיש.יאללה, תארגן את ה-14 משעריים, יא קשקשן. כושר זוועתי?! מי אתה ומה אתה?
צודק. |
|
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 09/04/2011 : 00:16:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
[b ג.התנצלות כנה בפני כל תושבי הארץ בעלי שם דומה לשחקנינו האהובים (בעיקר לכל היואב בסונים שהטרדתי )
יואב בסון עבר מירושלים לרעננה לפני שלוש שנים. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 09/04/2011 : 01:12:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
איפה יוסי תא-שמע, איפה? סתם צוחק, כל הכבוד קלי על הביצוע המרשים. אילו זה היה משחק חגיגי ולא משחק מכריע, אפשר בטח היה להעלות אותם למגרש בהפסקה או משהו כזה. כל עוד זה משחק בעל משמעות אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו חגיגות מיותרות. יפתח ציין שבן רימוז' מנותק יחסית, אבל אם אני לא טועה הוא התכבד בבעיטת הפתיחה של המשחק הראשון הראשון של הפועל קטמון, נגד נחלת יהודה, לא?
אתה צודק אבל זו פשוט ההרגשה שלי מהראיונות שהוא נתן לאורך השנים.. |
I am City till I cry |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/04/2011 : 11:06:22
|
בנוסף לכל ההתרגשות הברורה אין לכם מושג איזה כיף זה הבוקר לקבל טלפונים ולדבר עם חנוני ,תא שמע,עלי עותמאן,אלי לוי ולקבל מהם כל כך הרבה מחמאות על מה שיצרנו.בעיקר הדגש על הצבע והקהל שייצרנו ועל כמויות הילדים,הנשים וכו'.ואם את זה אומרים אנשים שחוו את קטמון מפוצץ אשרינו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) |
|