משתמש |
וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 19:49:08
|
מטלות זה לא דבר כיפי, אבל המטלה הזו של יצירת קשר עם שחקני עבר היא אחת המהנות שיש. גם השנה(בדומה לשנה שעברה) אנחנו מזמינים שחקני עבר למשחק העונה (עליה?).השנה מכיוון שהדבר נעשה מוקדם יותר יש יותר זמן לנסות למצוא מספרי טלפון(שזה החלק הקשה). הדבר המוזר שלעתים בשיחה עם מי שהיו אלילי הילדות שלי אני חוזר לרגע להיות קלי קטן שעומד מבויש ביציאה ממגרש האימונים בקטמון ומחכה לטעימה קטנה של זוהר מאליליו. בכל מקרה עד עכשיו מגיעים הוותיקים האלו אלי בן רימוז',צבי סינגל,מרדכי בנבנישתי,רחמים חנוני,מוצי הוד,נחום תא שמע,ציון תורג'מן,אלי לוי ,נצח מסובי,מורדי ועקנין,משה בן הרוש,שלומי דנינו,אריק ששון,ישי בן הרוש,מוטי מנחם,איל אברהמי.
והיד עוד בתקווה נטויה לימים הבאים
יש עבר יש עתיד!!!
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-06/04/2011 19:53:58 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 21:01:45
|
מרשים ביותר, רשימה יפה ותודה לקלי על היוזמה. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 21:12:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
מטלות זה לא דבר כיפי, אבל המטלה הזו של יצירת קשר עם שחקני עבר היא אחת המהנות שיש. גם השנה(בדומה לשנה שעברה) אנחנו מזמינים שחקני עבר למשחק העונה (עליה?).השנה מכיוון שהדבר נעשה מוקדם יותר יש יותר זמן לנסות למצוא מספרי טלפון(שזה החלק הקשה). הדבר המוזר שלעתים בשיחה עם מי שהיו אלילי הילדות שלי אני חוזר לרגע להיות קלי קטן שעומד מבויש ביציאה ממגרש האימונים בקטמון ומחכה לטעימה קטנה של זוהר מאליליו. בכל מקרה עד עכשיו מגיעים הוותיקים האלו אלי בן רימוז',צבי סינגל,מרדכי בנבנישתי,רחמים חנוני,מוצי הוד,נחום תא שמע,ציון תורג'מן,אלי לוי ,נצח מסובי,מורדי ועקנין,משה בן הרוש,שלומי דנינו,אריק ששון,ישי בן הרוש,מוטי מנחם,איל אברהמי.
יש עבר יש עתיד!!!
בואנ'ה איזה שיחוק.. מעניין שבן רימוז' מגיע. הוא תמיד נותן את התחושה שהוא לגמרי מנותק מהפועל והיא לא מעניינת אותו.. חנוני זה מהגול במשחק נגד הירידה ב-1957? גם מרגש, עבורי לפחות לשמוע שדנינו בא.. לא שמעתי עליו כבר שנים. |
I am City till I cry |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 21:17:13
|
לא יכול בלעדיך |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 21:18:33
|
מרגש. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 06/04/2011 : 22:43:37
|
שלומי דנינו? הוא לא מסתתר במחתרת? איך הגעת אליו? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 00:10:44
|
ישדרו את המשחק כמו המשחק הקודם? |
AVANTI KATAMON! |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 02:34:07
|
אתה בטח מתכוון לשער שחנוני הבקיע במשחק העלייה שלנו נגד מכבי רחובות, שנערך בנתניה. בניצחון 0-3 הבקיע חנוני את השער השני; הראשון הובקע על ידי מנש כהן ז"ל והשלישי על ידי ברוך בנבנישתי. חנוני הבקיע גם בשנת 1965 נגד מכבי חיפה, הציל אותנו והוריד את חיפה. חיפה כבר הובילה 0-2 ואז צימצם חנוני וצבי סינגל הבקיע שני שערים. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 08:31:21
|
יש עבר יש עתיד!!!
קלי - מפעל מבורך http://www.katamon.co.il/news.asp?id=878
לכל מי שישם עוד שמות וטלפונים של שחקני עבר, שישלח אל vatikim@katamon.co.il
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 09:33:21
|
יש עבר יש עתיד!!!
כל הכבוד !!! ככה בונים מסורת ! |
ירון |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 09:50:10
|
מצטרף לשבחים ולתודות על הפרוייקט המבורך.
אם אפשר, יכול להיות נחמד לארגן איזה טקס קצר לכבודם, או אולי איזה ראיון קצר בוידאו עם האורחים המכובדים. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 10:43:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אתה בטח מתכוון לשער שחנוני הבקיע במשחק העלייה שלנו נגד מכבי רחובות, שנערך בנתניה. בניצחון 0-3 הבקיע חנוני את השער השני; הראשון הובקע על ידי מנש כהן ז"ל והשלישי על ידי ברוך בנבנישתי. חנוני הבקיע גם בשנת 1965 נגד מכבי חיפה, הציל אותנו והוריד את חיפה. חיפה כבר הובילה 0-2 ואז צימצם חנוני וצבי סינגל הבקיע שני שערים.
כן.. עשיתי קצת מטבוחה משני המשחקים. תודה!! |
I am City till I cry |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 11:34:23
|
מישהו יכול לארגן את רשימת השחקנים שהיו במשחק הטראומטי מול שעריים ?
שווה להביא אותם לסגור מעגל !
טפו טפו בלי עין הרע |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-07/04/2011 11:37:11 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 13:33:41
|
כמה אפשר לטרחן ולהעיק? עושים משהו יפה כל כך, הבן אדם מתקשר ומזמין, ואז זה מתחיל - "אולי נעשה טקס על הדשא" - "אולי נזמין את ה-11 משעריים" - כל מיני רעיונות הזויים שמאירים מין טעם חמוץ ומעצבן עד מוות.
לי יש רעיון אחר - אולי תשימו רק לב או פרח או מה שבא לכם, וזהו. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 13:58:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
כמה אפשר לטרחן ולהעיק? עושים משהו יפה כל כך, הבן אדם מתקשר ומזמין, ואז זה מתחיל - "אולי נעשה טקס על הדשא" - "אולי נזמין את ה-11 משעריים" - כל מיני רעיונות הזויים שמאירים מין טעם חמוץ ומעצבן עד מוות.
לי יש רעיון אחר - אולי תשימו רק לב או פרח או מה שבא לכם, וזהו.
באמת חיכינו לך וטוב שהגעת !!!
בשלב הזה אנחנו כותבים ועושים - מעלים רעיונות ופועלים לממש אותם
אותך אני לא זוכר שראיתי עושה משהו חוץ מלכתוב בפורום |
ירון |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 14:02:07
|
כמה מרגש יהיה לראות את בן רימוז', סינגל, בנבן, הוד, תא שמע, תורג'מן, ושאר גיבורי ילדותי. אני מקווה שליאור בעזרת שי וגולה יסבירו לשחקנים את המשמעויות.
ותודה, קלי. |
|
|
וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) |
|
|
|