פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  19:49:08  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מטלות זה לא דבר כיפי, אבל המטלה הזו של יצירת קשר עם שחקני עבר היא אחת המהנות שיש.
גם השנה(בדומה לשנה שעברה) אנחנו מזמינים שחקני עבר למשחק העונה (עליה?).השנה מכיוון שהדבר נעשה מוקדם יותר יש יותר זמן לנסות למצוא מספרי טלפון(שזה החלק הקשה).
הדבר המוזר שלעתים בשיחה עם מי שהיו אלילי הילדות שלי אני חוזר לרגע להיות קלי קטן שעומד מבויש ביציאה ממגרש האימונים בקטמון ומחכה לטעימה קטנה של זוהר מאליליו.
בכל מקרה עד עכשיו מגיעים הוותיקים האלו
אלי בן רימוז',צבי סינגל,מרדכי בנבנישתי,רחמים חנוני,מוצי הוד,נחום תא שמע,ציון תורג'מן,אלי לוי ,נצח מסובי,מורדי ועקנין,משה בן הרוש,שלומי דנינו,אריק ששון,ישי בן הרוש,מוטי מנחם,איל אברהמי.

והיד עוד בתקווה נטויה לימים הבאים

יש עבר יש עתיד!!!

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-06/04/2011 19:53:58

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  21:01:45  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרשים ביותר, רשימה יפה ותודה לקלי על היוזמה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  21:12:11  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מטלות זה לא דבר כיפי, אבל המטלה הזו של יצירת קשר עם שחקני עבר היא אחת המהנות שיש.
גם השנה(בדומה לשנה שעברה) אנחנו מזמינים שחקני עבר למשחק העונה (עליה?).השנה מכיוון שהדבר נעשה מוקדם יותר יש יותר זמן לנסות למצוא מספרי טלפון(שזה החלק הקשה).
הדבר המוזר שלעתים בשיחה עם מי שהיו אלילי הילדות שלי אני חוזר לרגע להיות קלי קטן שעומד מבויש ביציאה ממגרש האימונים בקטמון ומחכה לטעימה קטנה של זוהר מאליליו.
אלי בן רימוז',צבי סינגל,מרדכי בנבנישתי,רחמים חנוני,מוצי הוד,נחום תא שמע,ציון תורג'מן,אלי לוי ,נצח מסובי,מורדי ועקנין,משה בן הרוש,שלומי דנינו,אריק ששון,ישי בן הרוש,מוטי מנחם,איל אברהמי.

יש עבר יש עתיד!!!

בואנ'ה איזה שיחוק.. מעניין שבן רימוז' מגיע. הוא תמיד נותן את התחושה שהוא לגמרי מנותק מהפועל והיא לא מעניינת אותו..
חנוני זה מהגול במשחק נגד הירידה ב-1957?
גם מרגש, עבורי לפחות לשמוע שדנינו בא.. לא שמעתי עליו כבר שנים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  21:17:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יכול בלעדיך

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  21:18:33  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/04/2011 :  22:43:37  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי דנינו? הוא לא מסתתר במחתרת? איך הגעת אליו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  00:10:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ישדרו את המשחק כמו המשחק הקודם?

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  02:34:07  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה בטח מתכוון לשער שחנוני הבקיע במשחק העלייה שלנו נגד מכבי רחובות, שנערך בנתניה. בניצחון 0-3 הבקיע חנוני את השער השני; הראשון הובקע על ידי מנש כהן ז"ל והשלישי על ידי ברוך בנבנישתי.
חנוני הבקיע גם בשנת 1965 נגד מכבי חיפה, הציל אותנו והוריד את חיפה. חיפה כבר הובילה 0-2 ואז צימצם חנוני וצבי סינגל הבקיע שני שערים.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  08:31:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יש עבר יש עתיד!!!

קלי - מפעל מבורך
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=878

לכל מי שישם עוד שמות וטלפונים של שחקני עבר, שישלח אל vatikim@katamon.co.il

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  09:33:21  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יש עבר יש עתיד!!!

כל הכבוד !!!
ככה בונים מסורת !

ירון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  09:50:10  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לשבחים ולתודות על הפרוייקט המבורך.

אם אפשר, יכול להיות נחמד לארגן איזה טקס קצר לכבודם, או אולי איזה ראיון קצר בוידאו עם האורחים המכובדים.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  10:43:13  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אתה בטח מתכוון לשער שחנוני הבקיע במשחק העלייה שלנו נגד מכבי רחובות, שנערך בנתניה. בניצחון 0-3 הבקיע חנוני את השער השני; הראשון הובקע על ידי מנש כהן ז"ל והשלישי על ידי ברוך בנבנישתי.
חנוני הבקיע גם בשנת 1965 נגד מכבי חיפה, הציל אותנו והוריד את חיפה. חיפה כבר הובילה 0-2 ואז צימצם חנוני וצבי סינגל הבקיע שני שערים.

כן.. עשיתי קצת מטבוחה משני המשחקים. תודה!!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  11:34:23  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול לארגן את רשימת השחקנים שהיו במשחק הטראומטי
מול שעריים ?

שווה להביא אותם לסגור מעגל !

טפו טפו בלי עין הרע

ירון

נערך על ידי - yarond ב-07/04/2011 11:37:11
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  13:33:41  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אפשר לטרחן ולהעיק? עושים משהו יפה כל כך, הבן אדם מתקשר ומזמין, ואז זה מתחיל - "אולי נעשה טקס על הדשא" - "אולי נזמין את ה-11 משעריים" - כל מיני רעיונות הזויים שמאירים מין טעם חמוץ ומעצבן עד מוות.

לי יש רעיון אחר - אולי תשימו רק לב או פרח או מה שבא לכם, וזהו.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  13:58:08  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

כמה אפשר לטרחן ולהעיק? עושים משהו יפה כל כך, הבן אדם מתקשר ומזמין, ואז זה מתחיל - "אולי נעשה טקס על הדשא" - "אולי נזמין את ה-11 משעריים" - כל מיני רעיונות הזויים שמאירים מין טעם חמוץ ומעצבן עד מוות.

לי יש רעיון אחר - אולי תשימו רק לב או פרח או מה שבא לכם, וזהו.

באמת חיכינו לך וטוב שהגעת !!!

בשלב הזה אנחנו כותבים ועושים - מעלים רעיונות ופועלים לממש אותם

אותך אני לא זוכר שראיתי עושה משהו חוץ מלכתוב בפורום

ירון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  14:02:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה מרגש יהיה לראות את בן רימוז', סינגל, בנבן, הוד, תא שמע, תורג'מן, ושאר גיבורי ילדותי.
אני מקווה שליאור בעזרת שי וגולה יסבירו לשחקנים את המשמעויות.

ותודה, קלי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם וותיקי הפועל (לתשומת לב חיים ברעם) נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07