משתמש |
הפועל - מרחבים |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 17:25:42
|
עד כמה שאני מבין בכדורגל אני בתחושה שמאז הפציעה של עוז - זה לא אותו דבר דרך אגב זה בסדר לעלות ליגה גם אם לא מביסים כל שבוע אבל עוז חסר מאוד בבונקר כמו של מרחבים היום - הוא בין היחידים שיודע להיכנס |
ירון |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 18:32:01
|
משחק נאחס, מרחבים חראות ושופט דביל. עוד משחק קלאסי. ארטיום היה מצוין, יבגני היה פרווה עדי ויוסי סגרו מצוין את המרכז שדה. הבעיה שלנו במשחקים האחרונים בהענת כדור, אין מי שמוביל את המשחק שי יורד לאמצע להזיז את הכדור ויש לנו חלוץ פחות. נכון זה התפקיד של צבאג והוא מצוין בזה אבל היה לנו גם כמה משחקים טובים בלעדיו, הבעיה שאיתמר חלש ואנחנו תלוים אם וורנר תופס יום, מאהר זה מאהר נותן הכל רץ משקיע מוזר שליאור לא פתח איתו. קיצור, יאללה יום שישי קריית גת |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 18:42:44
|
טרטיאק שחקן לאומית לגיטימי והמצטיין היום ללא ספק. השופט הזבל גנב ניצחון, אבל זה לא יעזור לו - אנחנו נעלה ליגה. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 19:51:19
|
לא יודע אם השופט גנב ניצחון. צרות של עשירים, בונקר אם לא הולך "טיקי-טקה" ואגפים אז פורצים בבעיטות מרחוק. חוץ מהגול ועוד בעיטה אחת טובה לא היו בעיטות טובות מרחוק. ניחא, היו מספיק מצבים לתת 3 , והשופט שניסה לגנוב את ההצגה היה סתם גרוע ולא מוטה לצד כזה או אחר. מרחבים מגעילים, דודו חפר מניאק גדול אבל גם שחקן, עדיין. הקהל היה סביר, מעורב אבל מאחר כרגיל ורק במחצית השנייה שהרבה ירדו עם הצל למטה היה אפשר סוף סוף להרגיש את המסה הרגילה של הקהל. |
נערך על ידי - קראנקו ב-01/04/2011 19:52:40 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 19:59:17
|
למרות שעל פניו המשחק לא התעלה לרמה גבוהה ,סתם ככה מזכרון אני זוכר מספר החמצות של כפיר בנגיחה ובבעיטה ,החמצה של עדי בנגיחה ,איתמר בנגיחה ושי בבעיטה וייתכן שפיספסתי עוד כמה.אנחנו מייצרים המון הזדמנויות ליד שער היריבה אבל חוסר רכוז בעוכרנו. בכלל הרגשתי כאילו עלינו כבר לליגה א' כי ציון זקן וכפיר מלול נתנו לנו תצוגה היישר מימי מבשרת העליזים - הם היו כ"כ חלשים שזה פשוט נורא. אין לנו חלוץ אחר שייפתח במקום כפיר? |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 20:13:58
|
המשחק היה לא רע - יש יכולת טכנית גבוהה מאוד לקבוצה שלנו.
הפריצות של ציון אדירות - העין של שי חדה בטירוף וחזי פנחס גם כן טכני מאוד. אבל אין רגל מסיימת - כפיר לא מצליח כבר כמה מחזורים (אני חושב) לשים גולים ממצבים שמכניסים אותו. אני לא מדבר על מול שער ריק או אחד על אחד, אלא על להיות במקום הנכון בזמן הנכון. מאהר היה טוב. החום אני חושב הוא אחד הפקטורים שהרגו אותו ואי רציפות של המשחק. אבל שוב - אם זה מה שצריך ובאמת נעלה בשעריים, אז הכל בסדר. אם לא - אללא יוסטור.
בקשר לקהל - קצת מדאיג אותי, שעון קיץ - שעה נוחה, מזג אויר טוב (חם, אבל יפה) ועדיין כמות מעטה של קהל. |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 20:56:45
|
אני לא נהניתי מהמשחק שיפוט נוראי והצגות שבבימה לא הגיעו לרמה כזו. גם ביום חלש של כולם למעט מאהר וטרטיאק היינו חייבים לנצח זה הגיעה לנו. כפיר ביום חלש יכול לשגע אותי עם החמצות לא מהעולם הזה!!! והאם יש עונש לשחקן שעושה אצבע משולשת לכיוון הקהל כי נדמה לי שלא רק אני ראיתי את זה!! |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 21:30:42
|
משחק רע של הקבוצה.איטי,שבלוני,בלי מחץ.שופט מטומטם,אבל היה צריך לנצח.אני חוזר ואומר: 1.אין פליימייקר 2.אין חלוץ מהיר בחוד 3.משחק איטי גם במתפרצות. 4.הגנה איטית-חלוצי היריב מגיעים קרוב לשער,אלא שברוב איטיותם וחוסר טכניקה לא מסוגלים לגמור את זה בגול.בליגה א' החלוצים יותר טובים ועוקצים יותר טוב במתפרצות.לא מדברים על שנה הבאה,אבל כדאי לחשוב. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 22:14:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא יודע אם השופט גנב ניצחון. צרות של עשירים, בונקר אם לא הולך "טיקי-טקה" ואגפים אז פורצים בבעיטות מרחוק.
מסכים, אני לא חובב גדול של בעיטות מרחוק, אבל היה צריך להפציץ קצת, יש לחבר'ה נטייה גם לא לבעוט מקרוב, אלא להמשיך להתמסר. בעט, ציון, בעט! חבל על המשחק היום, בסה"כ מחצית שנייה לא רעה בכלל, רק העניין הזה של הרגל המסיימת. אחרי השוויון של שי (איזה איש) הייתי בטוח שהולכים לדרוס, אבל איכשהו לא התחבר. סחטיין לעמית ששוב הציל אותנו ממבוכה. אגב, הגול של מרחבים מאוד הזכיר את הגול של דימונה - בעיטה מרחוק, והשתלטות על הריבאונד מטר מהשער, במצב שאין לעמית סיכוי. בערך באותה דקה גם.
בקיצור, יאללה לקריית-גת, יהיה שם לא קל, הם נאבקים עמוק בתחתית.
בלי קשר לאיזו ליגה, אני חולם על היום שלא נצטרך להעביר את ה-30 הדקות הראשונות בלהסתכל מסביב לבדוק איפה לעזאזל האוהדים. נכון שבסוף היה צל ופתאום היו אנשים, אבל כבר חודשיים שאנחנו תקועים מבחינת הקהל, בקצב הזה עוד נחגוג עלייה לליגת העל מול קומץ אוהדים, א-לא רמת השרון. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 23:08:12
|
אני קצת מופתע - לא מהמשחקים הגדולים אבל בהחלט סביר. היו לפחות עשר חצאי הזדמנויות שיכלו להיגמר בגול. מהדקה ה 25 שליטה מוחלטת שלנו במגרש. ברור שהעדרו של עוז שמחייב את שי לשחק מאחור ולארגן את המשחק שלנו פוגע בקבוצה. שי עושה את זה נפלא אבל התוצאה היא שהחוד שלנו סובל מבעיית מחץ מסויימת. כמןו שנאמר כאן אפשר גם לעשות יותר שימוש בבעיטות מרחוק, ופה ושם היה עודף פירגון, אבל בגדול משחק טכני יפה לפחות במשך שישים דקות.. בזבוז הזמן של מרחבים היה אמנם מתסכל אבל בליגה א' לא יהיה יותר טוב... לגבי הקהל, ישבתי למעלה מאחר שבאתי עם ילדים, ומשם נראה שיש בהחלט התעוררות. לא שלא הבאנו מספרים יפים קודם, אבל להערכתי האומדן הרשמי כשיגיע יעבור די בקלות את האלפיים. האיזור העליון היה מלא כפי שלא היה השנה ואולי מכאן הפערים. יצאתי מאוד מרוצה מהמשחק הזה, הרבה יותר ממה שצפוי אחרי משחק תיקו שעל הניר היינו אמורים לנצח. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 02/04/2011 : 00:18:12
|
כבר שלושה משחקי בית שאני יוצא מאוכזב למרות התוצאה, נראה לי שאנחנו סובלים מעודף פירגון, אף אחד לא בועט כל אחד מתנדב לתת לאחר להבקיע כשרוצים להכנס עם הכדור לשער. עם כל הכבוד נמאס כבר מהדריבלים של שי, כפיר,וורנר, יחיא די!!! מספיק!!! תתחילו לבעוט מאזור ה 16 ותפסיקו לנסות ולהעביר את הכדור בין המגינים חלאס!!! איפה ליאור שיעיר להם??? הבעיטות זו גם הדרך לפתוח את הבונקרים ולכפיר למשל יש אחלה בעיטות.
לפחות מאחור יש לנו את הצמד יבגני את טרטיאק שמהיום ייקראו צמד חומה ומגדל... כל כך מתאים להם.. |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 02/04/2011 : 00:45:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
טרטיאק שחקן לאומית לגיטימי והמצטיין היום ללא ספק.
נכון. |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 02/04/2011 : 00:52:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
דודו חפר מניאק גדול אבל גם שחקן, עדיין.
ראיתי שזרקת לו כמה מילים בסוף. אפשר לדעת מה אמרת/צעקת? |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 02/04/2011 : 02:02:26
|
צעקתי לו שיפרוש כבר, כל משחק נגדנו הוא מבקיע.
|
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
הפועל - מרחבים |
|
|
|