פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - מרחבים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - מרחבים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - מרחבים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  17:25:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד כמה שאני מבין בכדורגל
אני בתחושה שמאז הפציעה של עוז - זה לא אותו דבר
דרך אגב זה בסדר לעלות ליגה גם אם לא מביסים כל שבוע
אבל עוז חסר מאוד
בבונקר כמו של מרחבים היום - הוא בין היחידים שיודע להיכנס

ירון
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  18:32:01  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק נאחס, מרחבים חראות ושופט דביל. עוד משחק קלאסי.
ארטיום היה מצוין, יבגני היה פרווה עדי ויוסי סגרו מצוין את המרכז שדה. הבעיה שלנו במשחקים האחרונים בהענת כדור, אין מי שמוביל את המשחק שי יורד לאמצע להזיז את הכדור ויש לנו חלוץ פחות. נכון זה התפקיד של צבאג והוא מצוין בזה אבל היה לנו גם כמה משחקים טובים בלעדיו, הבעיה שאיתמר חלש ואנחנו תלוים אם וורנר תופס יום, מאהר זה מאהר נותן הכל רץ משקיע מוזר שליאור לא פתח איתו.
קיצור, יאללה יום שישי קריית גת
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  18:42:44  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טרטיאק שחקן לאומית לגיטימי והמצטיין היום ללא ספק.
השופט הזבל גנב ניצחון, אבל זה לא יעזור לו -
אנחנו נעלה ליגה.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  19:51:19  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע אם השופט גנב ניצחון. צרות של עשירים, בונקר אם לא הולך "טיקי-טקה" ואגפים אז פורצים בבעיטות מרחוק. חוץ מהגול ועוד בעיטה אחת טובה לא היו בעיטות טובות מרחוק. ניחא, היו מספיק מצבים לתת 3 , והשופט שניסה לגנוב את ההצגה היה סתם גרוע ולא מוטה לצד כזה או אחר.
מרחבים מגעילים, דודו חפר מניאק גדול אבל גם שחקן, עדיין.
הקהל היה סביר, מעורב אבל מאחר כרגיל ורק במחצית השנייה שהרבה ירדו עם הצל למטה היה אפשר סוף סוף להרגיש את המסה הרגילה של הקהל.

נערך על ידי - קראנקו ב-01/04/2011 19:52:40
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  19:59:17  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שעל פניו המשחק לא התעלה לרמה גבוהה ,סתם ככה מזכרון אני זוכר מספר החמצות של כפיר בנגיחה ובבעיטה ,החמצה של עדי בנגיחה ,איתמר בנגיחה ושי בבעיטה וייתכן שפיספסתי עוד כמה.אנחנו מייצרים המון הזדמנויות ליד שער היריבה אבל חוסר רכוז בעוכרנו. בכלל הרגשתי כאילו עלינו כבר לליגה א' כי ציון זקן וכפיר מלול נתנו לנו תצוגה היישר מימי מבשרת העליזים - הם היו כ"כ חלשים שזה פשוט נורא. אין לנו חלוץ אחר שייפתח במקום כפיר?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  20:13:58  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק היה לא רע - יש יכולת טכנית גבוהה מאוד לקבוצה שלנו.

הפריצות של ציון אדירות - העין של שי חדה בטירוף וחזי פנחס גם כן טכני מאוד. אבל אין רגל מסיימת - כפיר לא מצליח כבר כמה מחזורים (אני חושב) לשים גולים ממצבים שמכניסים אותו. אני לא מדבר על מול שער ריק או אחד על אחד, אלא על להיות במקום הנכון בזמן הנכון. מאהר היה טוב.
החום אני חושב הוא אחד הפקטורים שהרגו אותו ואי רציפות של המשחק.
אבל שוב - אם זה מה שצריך ובאמת נעלה בשעריים, אז הכל בסדר. אם לא - אללא יוסטור.

בקשר לקהל - קצת מדאיג אותי, שעון קיץ - שעה נוחה, מזג אויר טוב (חם, אבל יפה) ועדיין כמות מעטה של קהל.
עבור לתחילת הדף

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  20:56:45  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא נהניתי מהמשחק שיפוט נוראי והצגות שבבימה לא הגיעו לרמה כזו.
גם ביום חלש של כולם למעט מאהר וטרטיאק היינו חייבים לנצח זה הגיעה לנו.
כפיר ביום חלש יכול לשגע אותי עם החמצות לא מהעולם הזה!!!
והאם יש עונש לשחקן שעושה אצבע משולשת לכיוון הקהל כי נדמה לי שלא רק אני ראיתי את זה!!
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  21:30:42  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק רע של הקבוצה.איטי,שבלוני,בלי מחץ.שופט מטומטם,אבל היה צריך לנצח.אני חוזר ואומר:
1.אין פליימייקר
2.אין חלוץ מהיר בחוד
3.משחק איטי גם במתפרצות.
4.הגנה איטית-חלוצי היריב מגיעים קרוב לשער,אלא שברוב איטיותם וחוסר
טכניקה לא מסוגלים לגמור את זה בגול.בליגה א' החלוצים יותר טובים
ועוקצים יותר טוב במתפרצות.לא מדברים על שנה הבאה,אבל כדאי לחשוב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  22:14:50  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא יודע אם השופט גנב ניצחון. צרות של עשירים, בונקר אם לא הולך "טיקי-טקה" ואגפים אז פורצים בבעיטות מרחוק.

מסכים, אני לא חובב גדול של בעיטות מרחוק, אבל היה צריך להפציץ קצת, יש לחבר'ה נטייה גם לא לבעוט מקרוב, אלא להמשיך להתמסר. בעט, ציון, בעט!
חבל על המשחק היום, בסה"כ מחצית שנייה לא רעה בכלל, רק העניין הזה של הרגל המסיימת. אחרי השוויון של שי (איזה איש) הייתי בטוח שהולכים לדרוס, אבל איכשהו לא התחבר. סחטיין לעמית ששוב הציל אותנו ממבוכה. אגב, הגול של מרחבים מאוד הזכיר את הגול של דימונה - בעיטה מרחוק, והשתלטות על הריבאונד מטר מהשער, במצב שאין לעמית סיכוי. בערך באותה דקה גם.

בקיצור, יאללה לקריית-גת, יהיה שם לא קל, הם נאבקים עמוק בתחתית.

בלי קשר לאיזו ליגה, אני חולם על היום שלא נצטרך להעביר את ה-30 הדקות הראשונות בלהסתכל מסביב לבדוק איפה לעזאזל האוהדים. נכון שבסוף היה צל ופתאום היו אנשים, אבל כבר חודשיים שאנחנו תקועים מבחינת הקהל, בקצב הזה עוד נחגוג עלייה לליגת העל מול קומץ אוהדים, א-לא רמת השרון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 01/04/2011 :  23:08:12  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קצת מופתע - לא מהמשחקים הגדולים אבל בהחלט סביר. היו לפחות עשר חצאי הזדמנויות שיכלו להיגמר בגול. מהדקה ה 25 שליטה מוחלטת שלנו במגרש. ברור שהעדרו של עוז שמחייב את שי לשחק מאחור ולארגן את המשחק שלנו פוגע בקבוצה. שי עושה את זה נפלא אבל התוצאה היא שהחוד שלנו סובל מבעיית מחץ מסויימת. כמןו שנאמר כאן אפשר גם לעשות יותר שימוש בבעיטות מרחוק, ופה ושם היה עודף פירגון, אבל בגדול משחק טכני יפה לפחות במשך שישים דקות.. בזבוז הזמן של מרחבים היה אמנם מתסכל אבל בליגה א' לא יהיה יותר טוב...
לגבי הקהל, ישבתי למעלה מאחר שבאתי עם ילדים, ומשם נראה שיש בהחלט התעוררות. לא שלא הבאנו מספרים יפים קודם, אבל להערכתי האומדן הרשמי כשיגיע יעבור די בקלות את האלפיים. האיזור העליון היה מלא כפי שלא היה השנה ואולי מכאן הפערים. יצאתי מאוד מרוצה מהמשחק הזה, הרבה יותר ממה שצפוי אחרי משחק תיקו שעל הניר היינו אמורים לנצח.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  00:18:12  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר שלושה משחקי בית שאני יוצא מאוכזב למרות התוצאה, נראה לי שאנחנו סובלים מעודף פירגון, אף אחד לא בועט כל אחד מתנדב לתת לאחר להבקיע כשרוצים להכנס עם הכדור לשער. עם כל הכבוד נמאס כבר מהדריבלים של שי, כפיר,וורנר, יחיא די!!! מספיק!!! תתחילו לבעוט מאזור ה 16 ותפסיקו לנסות ולהעביר את הכדור בין המגינים חלאס!!! איפה ליאור שיעיר להם??? הבעיטות זו גם הדרך לפתוח את הבונקרים ולכפיר למשל יש אחלה בעיטות.

לפחות מאחור יש לנו את הצמד יבגני את טרטיאק שמהיום ייקראו צמד חומה ומגדל... כל כך מתאים להם..
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  00:45:50  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

טרטיאק שחקן לאומית לגיטימי והמצטיין היום ללא ספק.

נכון.
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  00:52:36  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דודו חפר מניאק גדול אבל גם שחקן, עדיין.

ראיתי שזרקת לו כמה מילים בסוף. אפשר לדעת מה אמרת/צעקת?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  02:02:26  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צעקתי לו שיפרוש כבר, כל משחק נגדנו הוא מבקיע.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  12:10:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=874

יש גם תמונות ווידאו

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל - מרחבים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07