פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הם חוזרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הם חוזרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הם חוזרים נושא הבא  

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  15:25:27  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שלישי הקרוב, עוד לפני שבע בערב. הם חוזרים.

מתרגשים?
מתכוננים?

רק עוד כמה ימים, והם שם.

הנה טעימה קטנה, על הדרך
http://www.fortunecity.com/olympia/wade/380/dadash.html

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  15:44:44  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי, זה קטע שאתה כתבת?

מדהים!
חוזר לי פתאום בפלאשבק כל הריטואל הזה של ללכת ולתת חוגי כדורגל מסובסדים לילדים, עם עזרה בלימודים ועוד כל מיני אמצעים (אולי דלי תקציב, אבל לפחות מנסים) לצמצומי פערים בשכונות הקשות, ואז בא איזה ילד ערס מגילה עם האייפון שלו אחרי שהוא אמר שלהורים אין 50 ש"ח בחודש לשלם לחוג, ומראה לך שבאייפון יש לו סרטונים של ביט"ר.

כאילו תמצית חיה של כל מה שהיטיב הכותב לנסח כאן.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  16:37:42  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הטקסט יוצא הפוך באתר הזה, כבר שנים על גבי שנים.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  16:55:00  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

כל הטקסט יוצא הפוך באתר הזה, כבר שנים על גבי שנים.

כדי להפוך את הטקסט -
כשאתה באתר תעשה קליק ימני. בתפריט תבחר encoding (אני מתאר לעצמי שבעברית זה "קידוד"), ואז מהרשימה שתקבל תבחר hebrew ISO-visual.
זה נכון לאקספלורר. בדפדפנים אחרים תצטרך למצוא את תפריט ה encoding ולעשות אותו הדבר
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  18:33:16  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובאותו הקשר, מישהו יכול לומר לי מדוע אותו אחד שיושב כל היום מול האינטרנט, מנחה את תכנית הרשת הפופולרית ביותר מידי ערב ואותו אחד שקורא לעצמו "מזכל האתר"- אינו יכול לסדר בכמה קליקים (בטוח שיש סביבו כמה מומחי מחשבים) את אתר ההנצחה, אהבה בימי כולירה?
כוסאמאק, בא לי לקרוא כל מיני הספדים ואת הראיון עם הסמל.

אגב, מישהו זוכר מי הספיד את הפועל עם צמד המילים- עקרות עקרות (על יוסי סאסי)?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/04/2011 :  21:18:53  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאצ'ו 2, קוסטלניק ועוד מישהו.
http://www.fortunecity.com/olympia/wade/380/sched.html

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  01:35:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.fortunecity.com/olympia/wade/380/ev2viktor.html

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/04/2011 :  08:23:28  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהזדמנות זאת מביע צער על היעדרותי שנגרמה מנסיבות מצערות. אהבה לאנשי "אבל בהסתדרות" ויישר כח.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הם חוזרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07