משתמש |
הם חוזרים |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 15:44:44
|
שלומי, זה קטע שאתה כתבת?
מדהים! חוזר לי פתאום בפלאשבק כל הריטואל הזה של ללכת ולתת חוגי כדורגל מסובסדים לילדים, עם עזרה בלימודים ועוד כל מיני אמצעים (אולי דלי תקציב, אבל לפחות מנסים) לצמצומי פערים בשכונות הקשות, ואז בא איזה ילד ערס מגילה עם האייפון שלו אחרי שהוא אמר שלהורים אין 50 ש"ח בחודש לשלם לחוג, ומראה לך שבאייפון יש לו סרטונים של ביט"ר.
כאילו תמצית חיה של כל מה שהיטיב הכותב לנסח כאן. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 16:37:42
|
כל הטקסט יוצא הפוך באתר הזה, כבר שנים על גבי שנים. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 16:55:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
כל הטקסט יוצא הפוך באתר הזה, כבר שנים על גבי שנים.
כדי להפוך את הטקסט - כשאתה באתר תעשה קליק ימני. בתפריט תבחר encoding (אני מתאר לעצמי שבעברית זה "קידוד"), ואז מהרשימה שתקבל תבחר hebrew ISO-visual. זה נכון לאקספלורר. בדפדפנים אחרים תצטרך למצוא את תפריט ה encoding ולעשות אותו הדבר |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 07/04/2011 : 18:33:16
|
ובאותו הקשר, מישהו יכול לומר לי מדוע אותו אחד שיושב כל היום מול האינטרנט, מנחה את תכנית הרשת הפופולרית ביותר מידי ערב ואותו אחד שקורא לעצמו "מזכל האתר"- אינו יכול לסדר בכמה קליקים (בטוח שיש סביבו כמה מומחי מחשבים) את אתר ההנצחה, אהבה בימי כולירה? כוסאמאק, בא לי לקרוא כל מיני הספדים ואת הראיון עם הסמל.
אגב, מישהו זוכר מי הספיד את הפועל עם צמד המילים- עקרות עקרות (על יוסי סאסי)? |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
|
איתמר
167 הודעות |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/04/2011 : 08:23:28
|
בהזדמנות זאת מביע צער על היעדרותי שנגרמה מנסיבות מצערות. אהבה לאנשי "אבל בהסתדרות" ויישר כח. |
|
|
|
הם חוזרים |
|