פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם 10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!! נושא הבא
עמוד: מתוך 3

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  13:17:52  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

צריך להפסיד בכוונה אין מה להגיד חייבים לעלות בטדי מול שעריים.
אפשר גם תיקו.. משחקים בונקר?

אני מציע גם להפסיד לשעריים כדי לפוצץ את טדי בקהל בדרבי עלייה מרגש נגד מעלה אדומים במחזור ה-29.

למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה.

מענג. מעניין. מצחיק
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  16:39:22  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה פרופו מספרים, אני יודע שזה לא חשוב, לא רלוונטי וכו, אבל בשישי הייתי בקניון מלחה לפני המשחק של הפועל סאדר ירושלים. עצרתי במגרש החניה ולמרות מזג האוויר הסביר ראיתי, אם אני מאוד מתאמץ לעגל למעלה, לא יותר מ 250 איש מגיעים. ואולי הצטרפו בודדים אחרי שנסעתי.
מה רוצה לומר? מצבנו מצוין, הרבה יותר ממה שניתן היה לחלום עליו בתחילת העונה. מה שלא מוריד את חשיבות גיוס הקהל לקראת משחק ההכתרה וגו'.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  16:42:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

אה פרופו מספרים, אני יודע שזה לא חשוב, לא רלוונטי וכו, אבל בשישי הייתי בקניון מלחה לפני המשחק של הפועל סאדר ירושלים. עצרתי במגרש החניה ולמרות מזג האוויר הסביר ראיתי, אם אני מאוד מתאמץ לעגל למעלה, לא יותר מ 250 איש מגיעים. ואולי הצטרפו בודדים אחרי שנסעתי.
מה רוצה לומר? מצבנו מצוין, הרבה יותר ממה שניתן היה לחלום עליו בתחילת העונה. מה שלא מוריד את חשיבות גיוס הקהל לקראת משחק ההכתרה וגו'.

על פי אחד מאתרי הליגות הנמוכות - חלק מאותם 250 קיללו את השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה כחוסר שביעות רצון מהתיקו מול מרמורק

אני לא מקנא בקהל הזה - הקבוצה שלו עולה ליגה והם מקללים - הם לא שייכים לקבוצה הזו

ירון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  16:47:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול
[br
אני רק מבקש שבמשחקים האחרונים,לא יהיו בזיונות על המגרש,השחקנים לא יתאמצו והקהל יישאר עם טעם רע בסוף העונה.תנו עוד כמה משחקים טובים וניפרד לחופשת הקיץ כידידים.

אמנם עוד מוקדם, ועוד לא עלינו וכל זה, אבל אני מצטרף לבקשה הזו.
הגיוני לגמרי בעיני ששחקנים שהתאמנו חזק כל העונה ומיעטו לשחק (גולה, אברהמי, מזרחי, חוג'ה, חנוכייב, אוחיון, פנחס, ג'וני) יקבלו צ'אנס לשחק במשחקים האלה, גם כי מגיע להם וגם כי זו כנראה תהיה הזדמנות אחרונה לראות את רובם משחקים במדי הפועל או בכלל.
אבל... עוד לא שכחנו את הבזיון באחיסמך בסוף העונה שעברה, וראוי שהעונה הנפלאה הזו תסתיים עם טעם הרבה יותר טוב. אני מקווה שיהיה מי שישדר את זה בצורה ברורה לשחקנים.

עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  17:25:11  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי לא צריך להעריך כמה אוהדים הולכים להיות אלא להביא כמה שיותר. (לעשות! לא לדבר)
במשחק האחרון הביתי נגד מעלה אדומים צריך להתחיל לחלק הזמנות כבר שבועיים לפני המשחק!! ולטלות פוסטרים בכל העיר!!!
המשחק יוצה בחול המועד פסח, שזה מצד אחד חופש, אבל מצד שני יהיו הרבה משפחות שיצאו לנופש. אז צריך להביא את כל מי שנשאר בירושלים.

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 27/03/2011 :  18:07:50  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי daniels

המשחק יוצא בחול המועד פסח, שזה מצד אחד חופש, אבל מצד שני יהיו הרבה משפחות שיצאו לנופש. אז צריך להביא את כל מי שנשאר בירושלים.

סתם הערה קטנה...יש אוהדים שהם לא מירושלים,ככה שזה יכול להגדיל את כמות האנשים שיבואו

ובנוסף... מישהו יודע למה באתר ההתאחדות כבר כתוב שהמשחק מול שעריים יתרחש בשעה 13:30 (למרות שלא כתובה אף שעה למשחקים של קבוצות אחרות)בטדי, לעומת כמה אנשים שטענו שהוא יהיה בגבעת רם...

נערך על ידי - הנהר האדום ב-28/03/2011 18:32:14
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  22:50:00  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

על פי אחד מאתרי הליגות הנמוכות - חלק מאותם 250 קיללו את השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה כחוסר שביעות רצון מהתיקו מול מרמורק

אני לא מקנא בקהל הזה - הקבוצה שלו עולה ליגה והם מקללים - הם לא שייכים לקבוצה הזו

הודעה מתנשאת (ומיותרת)
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/03/2011 :  06:33:07  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

הודעה מתנשאת (ומיותרת)

אכן מתנשאת,אכן מיותרת ...התנשאות היא פן מסוים אצלנו לעתים עם כל הצער.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם 10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!! נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07