משתמש |
10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!! |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 17:38:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
גזר יהרוג אותי אבל צריך להפסיד בקריית גת בשביל משחק עלייה כמו שצריך
תשתדל להתרחק ממני בימים הקרובים. שני נצחונות ועלינו ליגה בק. גת, אחר כך נגיע לטדי לחגיגות מסודרות |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 18:28:02
|
חגיגות העליה צריכות בכל מקרה להיות במשחק הבית האחרון, גם אם מעשית העליה תובטח לפני המחזור ה-29 .כך נהוג וכדאי שיהיה יפה ומכובד. בכל מקרה היום הוא יום מאושר.כל הכבוד לבחורים.באים לעבוד ומוציאים תפוקה.נראה לנו קלי קלות,אבל זה לא כך. |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 19:15:47
|
אני מצטרף לקריאות -
חגיגות העלייה חייבות להתקיים במשחק הבית האחרון - כלומר נגד מעלה אדומים בטדי !!!
שבת שלום |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 19:20:18
|
חברים וחברות, גם אם יקרה הנס ונמשיך לרוץ בצמרת, צריך להיות ריאליים בעניין הקהל - הלואי ונשמור על הכמות הנאה שהבאנו למשחק הבית האחרון; 2000-2500 היא פחות או יותר מקסימום יכולת הגיוס שלנו, והמשכיות כרגע (כלומר, העובדה שמתגבש קהל חדש וצעיר שבא לכל משחקי הבית ברצף) חשובה מתקוות שוא על עוד אלפים שלא יהיו
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 20:08:43
|
זה נכון שעושה רושם שאנחנו מתקרבים להגשמת מטרתנו העונה. יחד עם זאת, לדעתי, אם יש קבוצה בעולם שמסוגלת לאבד יתרון מבטיח בפסגה, זאת הפועל שלנו... אז ללא קשר לענייני נאחס,בואו נמתין בסבלנות כדי לחגוג, אם וכאשר... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 20:17:47
|
באימון הפתיחה ראיינתי את בני סיוון ואשר גולה, שניהם פינטזו על 10 אלף צופים במשחק העלייה. זו הייתה הפרזה, אבל למעשה לא כזו מופרעת ביחס לציפיות מהעונה והלך הרוח בקבוצה. מהעונה הראשונה, כשבאו אלפים בלי שום מאמץ, אנחנו בטוחים שכמה נצחונות וכולם יבואו. ותכל'ס, לפעמים (משחק העלייה בשנה שעברה) באמת המון באים.
כיום, גם מי שמדבר על 4000 במשחק העלייה נשמע לי קצת הזוי. זה אולי טיפה'לה עצוב, אבל זה המצב וצריך להתרגל אליו. בשבוע שעבר לא היו יותר מ-1200 לדעתי. אבל גם זה בסיס נאה שצריך לרוץ איתו הלאה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 20:38:54
|
מספר האוהדים הוא מדד להצלחה,אבל לא המדד העיקרי.אני מציע לא להמריא או להתרסק לפי כמות האוהדים במשחק כזה או אחר.ניתן לומר,יש לנו כ-1200 אוהדים קבועים.השאר יגיעו עם ההצלחות.תהיינה הצלחות,יגיעו עוד,תהיה אכזבה בשנה הבאה,נחזור לכמה מאות.באש ובמים,זו סיסמא.קהל אוהב הצלחות ויבוא אם תהיה לנו קבוצה תותחית ואטרקטיבית בליגה א'.לא צריך שמות מפוצצים שבאים לדפוק משכורת,צריך שחקנים שרצים במגרש ומחוברים למועדון. לטיפולך,מיסטר זאדה. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 20:39:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
באימון הפתיחה ראיינתי את בני סיוון ואשר גולה, שניהם פינטזו על 10 אלף צופים במשחק העלייה. זו הייתה הפרזה, אבל למעשה לא כזו מופרעת ביחס לציפיות מהעונה והלך הרוח בקבוצה. מהעונה הראשונה, כשבאו אלפים בלי שום מאמץ, אנחנו בטוחים שכמה נצחונות וכולם יבואו. ותכל'ס, לפעמים (משחק העלייה בשנה שעברה) באמת המון באים.
זה לא רק קשור לזה אלא לעוד הרבה דברים.אופטימיות היא תכונה נפלאה ,אבל כשאין לה בסיס במציאות אלא מורכבת בעיקר מחלומות ותקוות זה בעייתי.ריאליות עוזרת יותר.
למשל לקחת את העונה הראשונה עם כל הסיפור הראשוני והייחודי +התקשורת העצומה וכו' וממנה לבנות תרחישים גבוהים יותר לגבי קהל,חברי עמותה וכו' זה טעות שחוזרת כל הזמן.
10000 צופים?יותר משהבאנו הגמר הגביע מול חיפה??פרופורציות |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-25/03/2011 20:42:50 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 25/03/2011 : 23:26:14
|
אמרתי פעמים רבות וגם באסיפות- לאט לכם תיהו צנועים ואל תדאגו תוך מספר שנים יהיה פה קהל רב ועצום בנתיים גם 1200 זה מעולה...יאללה הפועל |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-25/03/2011 23:27:07 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 26/03/2011 : 10:56:29
|
נדמה שיש כאלה שמפחדים מכמות אוהדים גדולה. כאילו שזה יקבע את קטמון כקבוצה נפרדת ומרחיק את ה"איחוד". אחרי כל משחק רב קהל יש תמיד כמה מומחים להערכת כמויות שיודיעו לכל העולם כמה בעצם אנחנו מעטים ומנופחים. אני לא רואה סיבה לא לשאוף לחמשת אלפים במשחק עם שעריים. זה אפשרי וזה תלוי בנו. כמו שהבאנו המונים למשחק העליה בשנה שעברה (כן, יש כאלה שיטענו שלא עברנו את האלפיים) אפשר להביא לפחות אותו מספר השנה. צריך לייצר hype ומאמץ של כל אחד מאיתנו להביא כמה שיותר חברים. מעבר לחשיבות של הבאת כמה שיותר קהל שחלקו בוודאי ימשיך להגיע גם למשחקים רגילים, יש פה הזדמנות להכנסה גדולה ולסגירת עונה מאוזנת, אם לא רווחית. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 26/03/2011 : 11:18:54
|
משחק העליה לא צריך להיות מול שעריים,אלא מול מעלה אדומים במשחק הבית האחרון.כך נהוג.ואם המשחק נגד שעריים הוא ביום שלישי,אז כל שכן. אני רק מבקש שבמשחקים האחרונים,לא יהיו בזיונות על המגרש,השחקנים לא יתאמצו והקהל יישאר עם טעם רע בסוף העונה.תנו עוד כמה משחקים טובים וניפרד לחופשת הקיץ כידידים. הפועל קטמון נתנה עונה גדולה.צריך להודות בכך.שלא יגמר לעולם. |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 27/03/2011 : 09:38:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
צריך להפסיד בכוונה אין מה להגיד חייבים לעלות בטדי מול שעריים. אפשר גם תיקו.. משחקים בונקר?
אני מציע גם להפסיד לשעריים כדי לפוצץ את טדי בקהל בדרבי עלייה מרגש נגד מעלה אדומים במחזור ה-29.
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה. |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 27/03/2011 : 09:58:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
צריך להפסיד בכוונה אין מה להגיד חייבים לעלות בטדי מול שעריים. אפשר גם תיקו.. משחקים בונקר?
אני מציע גם להפסיד לשעריים כדי לפוצץ את טדי בקהל בדרבי עלייה מרגש נגד מעלה אדומים במחזור ה-29.
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה.
מעצבן. טרחן. לא מצחיק. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 27/03/2011 : 11:03:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
מעצבן. טרחן. לא מצחיק.
תודה על תרומתך החיובית.
משחק עלייה, אם וכאשר, הוא חשוב נקודה, אין סיבה שלא יבוא אליו מספר אדיר של צופים, זה תלוי במידה רבה ביכולת הגיוס שלנו, אבל לא רק, זה הזמן להביא חברים שכל השנה התנדנדו, הם יבואו כי זה מרגש וזה עלייה וזהו, יותר חשוב להביא מאשר לדבר על כמה יש. אני לא יודע כמה יש, וגם לא ממש מבין למה זה חשוב לדבר תיאורטית על כמה שיש. כמה שיש זה אפילו לא אחד פחות מכמה שיש, אחרת זה לא היה מה שהיה |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-27/03/2011 11:40:32 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/03/2011 : 12:38:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה.
מעצבן. טרחן. לא מצחיק.
בעיני זה דווקא מאוד מצחיק. |
I am City till I cry |
|
|
10 הפרש משעריים 18 נקודות בקופה!!! |
|
|
|