משתמש |
איחוד...  |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 22:04:12
|
מישהו מוכן להסביר לי מה הם התנאים לאיחוד כי היום אני רואה הפועל ירושלים או "סאדר" כמו שהרבה קוראים לה ללא מעורבות של יונה או סאסי ומה התנאים שהציעו או שיציעו בכדי שנקבל אותם? 
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 23:43:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
מישהו מוכן להסביר לי מה הם התנאים לאיחוד כי היום אני רואה הפועל ירושלים או "סאדר" כמו שהרבה קוראים לה ללא מעורבות של יונה או סאסי ומה התנאים שהציעו או שיציעו בכדי שנקבל אותם?  
התנאים, כפי שהוצגו לנו בכנס חברי העמותה בזמנו, הם קבוצה ללא סאסי (מבחינת בעלות) ונקיה מחובות.
ולא יהיה איחוד (לפחות לא בעתיד הניראה לעין) כי סאסי לא רוצה שיהיה שיהיה איחוד. הייתה לו את ההזדמנות לפני כשנתיים, הוא כבר הסכים לאיחוד, אנחנו אישרנו את ההסכם (לאחר לבטים קשים כי הוא דרש שיתוף פעולה עם סאסי במשך כמה שנים טובות), אבל שינה את דעתו ללא סיבה.
ומבחינתי זה פעם אחרונה שאני עוסק בנושא עד סוף העונה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/03/2011 : 06:45:23
|
אני ממליץ לך לפנות לחבר הנהלה שאולי יציג בפניך את הסכם האיחוד הנדיב (והגרוע לנו, בדיעבד) שהצענו לסאסי בזמנו, ושהיה מבוסס על כיסוי חובות בהיקף גדול על ידינו, ויציאה מדורגת שלו במשך חמש שנים (שבהן הוא ימשיך להיות שותף ומשפיע על הקבוצה).
תרשה לי לתקן לך עובדה קטנה: לומר ש"סאדר" מתנהלת ללא מעורבות של סאסי זו טעות (או בדיחה). סאסי הוא בעלי הקבוצה (היחיד). הוא ממנה את מנהליה. הוא מורשה החתימה על הצ'קים. הוא השליט האחראי והכל יכול היחיד בה. העובדה שהוא בחר השנה (במסגרת המלחמה בקטמון, ולכן בזכות קטמון, אבל זה לא חשוב) להאציל את סמכויות הניהול השוטף (לאנשים שעושים את זה לא רע) לא משנה עניין עקרוני - בכל רגע הוא יכול לפטר, לשוב לניהול יומיומי, לסגור ברזים, או סתם להשתגע. מכיוון שסאדר חיה השנה על חשבון הקצבות של שנה הבאה, אני מעריך שכשפצצת הזמן הפיננסית הזו תתפוצץ נשמע ממנו שוב. והרבה
אגב, מידיעה אישית גם את יונה לא הייתי מספיד. הוא עבר ניתוח אורטופדי בשתי הברכיים ושהה כמה חודשים על כסא גלגלים ואח"כ קביים, מה שניטרל אותו קצת, אבל הוא לא ויתר על סאדר...
|
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 14/03/2011 : 10:02:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
התנאים, כפי שהוצגו לנו בכנס חברי העמותה בזמנו, הם קבוצה ללא סאסי (מבחינת בעלות) ונקיה מחובות.
ולא יהיה איחוד (לפחות לא בעתיד הניראה לעין) כי סאסי לא רוצה שיהיה שיהיה איחוד. הייתה לו את ההזדמנות לפני כשנתיים, הוא כבר הסכים לאיחוד, אנחנו אישרנו את ההסכם (לאחר לבטים קשים כי הוא דרש שיתוף פעולה עם סאסי במשך כמה שנים טובות), אבל שינה את דעתו ללא סיבה.
ומבחינתי זה פעם אחרונה שאני עוסק בנושא עד סוף העונה.
אז אל תעסוק. אבל אל תתפלא אם הנושא הזה יחזור כל כמה ימים עד שנשתלט על נושא ההסברה בערוצי התקשורת המוכרים והבעייתים. זה שיש 100 איש שמעורבים ויודעים איך כמה ולמה יוסי סאסי זבל, לא אומר שהמעגלים האחרים, היותר גדולים, מבינים הכל. עמוס, הפועל לא חיה על ההקצבות של שנה הבאה לשם שינוי. ובכלל, למרות שרוב מה שכתבת נכון, אין לכך חשיפה והסברה מתאימה. כושילידודה של הסאסי הזה. אפילו השטן לא מוכן לרקוד איתו. |
נערך על ידי - קראנקו ב-14/03/2011 10:03:24 |
 |
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 14/03/2011 : 12:20:28
|
עוד פעם קישקוש? עד מתי? אין ולא יהיה איחוד וכל מי שלא מבין למה שישאל את חברים שלו בעל פה. |
 |
|
|
איחוד...  |
|
|
|