פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - אורתודוכסים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - אורתודוכסים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - אורתודוכסים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/03/2011 :  14:50:47  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה הזדמנות להביא הרבה קהל לקראת פורים.

נגד באר-שבע היה קהל מועט. חוזרים לפוסטרים והזמנות?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  12:35:57  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חשבתי שיש לפוסטרים ולהזמנות השפעה.. אבל מסתבר שכן! זה תוספת של 200 חתיכות במשחק לדעתי!!!

הנהלה - התלושים של התרומות עדיין נחשבים ככרטיסי כניסה?
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  13:45:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אחלה הזדמנות להביא הרבה קהל לקראת פורים.

נגד באר-שבע היה קהל מועט. חוזרים לפוסטרים והזמנות?

אל תגיד פורים - פורים זה חרא.
מישהו אמר כפר יונה בטדי?
מישהו אמר חנן פורת בערב חדש צורח "פורים שמח".
שחרר, שחרר פסטיבלים...
יאללה הפועל ירושלים -מלחמה!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  14:55:48  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התלושים - כן.
הזמנות לא יהיו.
פוסטרים יודפסו.
המשחק ב-14:00.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  15:08:51  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנהלה יקרה,
אם אפשר בהזדמנות זו לבקש מנציגינו היקרים לתדרך בשנית את הסדרנים, וכך להימנע מהמקרה המביך שקרה לאשתי במשחק נגד באר שבע. הסדרן השמן המבוגר שעומד ומנקב כרטיסים ליד השער המסתובב טען בפניה בתוקף שהתלוש איננו כרטיס למבוגרים אלא לילדים, וכי היא חייבת לשלם חמישים שקל לכרטיס מבוגר. בסוף הוא הבין שטעה אבל זה היה רגע מאד מרגיז, וכשניגשתי אליו בסוף המשחק לדבר איתו על זה (בנימוס, אני בכל זאת אוהד הפועל חנון...) הוא הצטדק שככה הסבירו להם לפני המשחק. אפשר בבקשה לחדד אצל הסדרנים שזהו כרטיס לכל דבר ושיעזבו אותנו באמא שלהם?
תודה!
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  16:16:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוף עוד משחק שאני מפסיד.
תעשו משהו מגניב לפורים

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  18:04:13  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור אחראי על כניסת הקהל, אני אדאג שזה לא יקרה בשנית והסדרנים יתודרכו שוב לגבי הכרטיסים
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  18:51:55  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מוקש

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/03/2011 :  23:48:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=860

הפיצו את ההזמנה
http://www.youtube.com/watch?v=EF6ccwyC4qc

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/03/2011 :  06:53:03  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רעיון מעולה, ההזמנה ביו-טיוב. תודה

מכיוון שאני שולח את ההזמנה גם לאנשים שחלקם לא היו כמעט בכדורגל, הייתי שמח לעוד תמונות "אוירה ותדמית" - נשים (איפה הסטודנטיות החמודות שהבטחתם?), תינוקות בעגלה, תחפושות, וכו

שוב תודה על הרעיון והביצוע
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 14/03/2011 :  18:01:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההזמנה ביוטיוב באמת נפלאה.
עוד יצירה נפלאה של דאפי.

כבר אמרתי לך, אבל בכל זאת:

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/03/2011 :  17:34:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורתודוכסים מגיעה למשחק מהמקום הרביעי עם 12 נצחונות, 4 תיקו ו - 6 הפסדים
הבקיע 31 שערים ( 8-9 בליגה )
חטפו 17 שערים - ההגנה השנייה בטיבה בליגה אחרינו
למעט הפסד למעלה אדומים במחזור ה - 20
הקבוצה בכושר מצויין

ירון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/03/2011 :  18:07:33  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

הנהלה יקרה,
אם אפשר בהזדמנות זו לבקש מנציגינו היקרים לתדרך בשנית את הסדרנים, וכך להימנע מהמקרה המביך שקרה לאשתי במשחק נגד באר שבע. הסדרן השמן המבוגר שעומד ומנקב כרטיסים ליד השער המסתובב טען בפניה בתוקף שהתלוש איננו כרטיס למבוגרים אלא לילדים, וכי היא חייבת לשלם חמישים שקל לכרטיס מבוגר. בסוף הוא הבין שטעה אבל זה היה רגע מאד מרגיז, וכשניגשתי אליו בסוף המשחק לדבר איתו על זה (בנימוס, אני בכל זאת אוהד הפועל חנון...) הוא הצטדק שככה הסבירו להם לפני המשחק. אפשר בבקשה לחדד אצל הסדרנים שזהו כרטיס לכל דבר ושיעזבו אותנו באמא שלהם?
תודה!

לחבר שלי גם עשו בעיות: הוא הגיע עם תלוש של 20 ואחרי מו"מ, הסדרן הסכים להכניס אותו בתנאי שהוא ישלם 10 שקלים וכך היה.. וזה חבר שקנה 2 תלושים..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/03/2011 :  20:19:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

הנהלה יקרה,
תודה!

לחבר שלי גם עשו בעיות: הוא הגיע עם תלוש של 20 ואחרי מו"מ, הסדרן הסכים להכניס אותו בתנאי שהוא ישלם 10 שקלים וכך היה.. וזה חבר שקנה 2 תלושים..

זה ממש מביך. אסור שדברים כאלה יקרו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 15/03/2011 :  21:31:17  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יקרה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  09:39:29  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחיאאאתכום, בואו מוקדם היום.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל - אורתודוכסים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07