פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - אורתודוכסים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - אורתודוכסים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - אורתודוכסים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  10:37:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בחיאאאתכום, בואו מוקדם היום.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  15:41:26  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי אהרון 2
לפי דאבל פס

נערך על ידי - פועל ותיק ב-18/03/2011 15:42:59
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  17:01:24  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחצית ראשונה חלשה שלנו, מחצית שניה לא רעה בכלל עם המון מצבים.
שני בישולים יפים של וורנר לשערים מקרוב של כפיר ושי.
חוסר ביטחון נוראי של עמית ביציאה לכדורי גובה.
משחק טוב (כרגיל לאחרונה) של טרטיאק, וכן של אבולפיה, מרציאנו ו-וורנר.
מה קרה למאהר ואזרזר? למה לא היו בסגל?

הרכב: שמש, זקן, גופמן, טרטיאק, חוג'ה, אבולפיה, מרציאנו, יחיא (פנחס), וורנר (גולה), מלול (ג'וני), אהרון.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  17:01:57  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה ניגמר ?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  17:22:14  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
2-0 איך כפיר במחצית השניה לא הבקיע אין לי מושג...זה היה כבר בפנים טרטיאק היה מעולה יבגני היה יכול לנוח ממש תענוג

אליה
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 18/03/2011 :  20:00:50  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים, אני חושבת שאחרי המשחק היום שהיה עוד הוכחה לכך ש"שיר המנחוס" הוא כבר לא שיר מנחוס...
אנחנו צריכים להפסיק לכנות אותו ככה ולהאמין שהוא שיר ניצחון!
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  00:22:11  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב לציין שוורנר היה מצויין ובכלל הוא נמצא בתקופה טובה. ירדו עליו לא מעט ולדעתי הוא השחקן המשתפר של העונה. המסירות והבנת המשחק שלו השתפרו מאוד.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  01:43:51  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורתודוכסים באו לשחק, ובטח יצאו מאוכזבים ובצדק. לא נראנו טוב, במיוחד בפתיחת המחצית השנייה, כמו במין תרדמת כזו. רק לי זה נראה שלרגעים ארטום ועדי מחזיקים קבוצה שלמה?
בכל מקרה, דווקא בגלל הקושי כל הכבוד לקבוצה שהשיגה ניצחון חשוב. אורי בדרך הנכונה. כפיר שבר בצורת שזה טוב.

ברמת היציע, המצב לא משהו. עם כל ההפנינג פורים, הפוסטרים, הניצחונות, השעה הסבירה (פעם חשבנו שזו הבעיה), מזג האוויר... זה כל מה שאנחנו יכולים להביא? האם ההזיות של מנדל אשכרה נכונות, ואנחנו לא רלבנטים?!
ולמרות זאת, אחוז הילדים והנשים בקהל.. מרשים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-19/03/2011 02:06:22
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  06:12:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, כמה דברים:

א. אורתודקוסים שיחקה מעולה, היתה טובה מאיתנו רוב המשחק (למעט עשר דקות יפות שלנו במחצית השנייה), התוצאה מקפחת את הקבוצה ההתקפית והאיכותית הזו. אני חושב שהשוער הציל אותנו כמה פעמים (וגם עשה לנו דפיקות לב כמה פעמים)

ב. מבחינת כדורגל (ואני לא מבין בזה כל כך) נראה לי שמאז הפציעה של עוז (שיהיה בריא בע"ה) אין לנו קישור יצירתי. אורתודוקסים לחצה מצוין על הקישור שלנו, מה שהפך את המשחק שלנו לנרפה (שמחאיי הגדיר היטב כ"תרדמת"), כולל הגבהות סתמיות ומשחק אגפים לא מוצלח (למרות יכולת טובה של איתמר!); חוץ מזה אני מזהה זחיחות מסוכנת, שנובעת אולי מהדיבורים על עלייה

ג. היה קהל יפה: קצת יותר ממשחק הבית הקודם. זה מה שיש (וזה לא אומר, כמובן, שמשהו בהזיות של מנדל קשור למציאות). לדעתי כרגע זה הפוטנציאל שלנו גם בליגה בכירה יותר - בתקופה יפה, כ2000 איש (למעט משחקי עליה). זה לא מעט. מה שמרשים וחשוב השנה, זה שיש כבר גרעין קבוע ויציב של ילדים וצעירים חדשים; עדיין רואים פרצופים חדשים (ואנחנו הקבוצה היחידה בעיר שמגייסת אוהדים חדשים מדי שבוע). זה יפה מאוד, וצריך להתפכח מאשליות על פוטנציאל של קהל גדול הרבה יותר - אם כי, כמובן, צריך להמשיך במאמצים "שיווקיים", וגם לחזור ולחפש את הגרעין הקטן (כמה מאות) אבל החשוב של אוהדי הפועל (חלק גדול מהם מבית צפאפא) שיושב בבית, קרוע בין שתי הקבוצות מאז שגרוסמן ומנדל דחו את הצעת האיחוד הנדיבה שלנו (או שזה היה סאסי?)

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  07:54:55  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים:
1.היום לא שיחקנו כדורגל בכלל.זה לא הסגנון שהיינו משחקים,וגם בלי עוז השיטה של המסירות הקצרות הייתה עובדת.איפה המשחק המסודר של מסירות קצרות עם שי וכפיר,שציון כמעט כל הזמן בהתקפה.שיחקנו על הרמות ופוקסים.זה היה מגעיל.
2.ארטום טרטיאק ויבגני גופמן הם היחידים ששיחקו טוב.ואם תהיה להם יותר מדי עבודה(מכל האיבודי כדורים בהתקפה)...אז גם הם לא יתפקדו טוב..(הם לא סופרמנים,"ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה")
3.עדי מרציאנו ואבולעפיה משאירים את האמצע פתוח לגמרי!ולדעתי זאת הטעות הגדולה של זאדה.אני לא אומר שאבולעפיה לא טוב,אבל אף קבוצה לא צריכה שני קשרים אחוריים גרזנים.עדי יותר אפקטיבי בקישור האחורי,ולכן ליאור היה צריך להביא פליימקר שינהל את המשחק וידביק את השחקנים בסגנון משחק הזה.עוד גרזן זה מיותר.

נערך על ידי - אדום עולה ב-19/03/2011 08:07:44
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  08:18:27  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק לחימה אדיר של כל השחקנים ועל זה צריך לשמוח!!!! כולם נלחמו בכל שלב והיה כיף לראות את זה והגיע הזמן להעריך את זה. טרטיאק עדי יוסי וורנר היו מצויינים. חזי וגוני המחליפים הוסיפו המון והיו נהדרים. איתמר היה בינוני וגם חוגה.ניצחון מצויין על קבוצה מצויינת. כל הכבוד לכולם, ושוב להזכירכם ניצחנו.....
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  09:07:02  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד כמה דברים:

1. אורתודוכסים אכן היו טובים, בעיקר במחצית הראשונה (למרות שגם שם אני לא זוכר יותר מדי מצבים מסוכנים).

2. מחצית שניה, למעט 5-10 דקות ראשונות הצגנו יכולת מעולה לדעתי, הדקות של הבליץ לפני השער היו אדירות.

3. המצטיין חד משמעית וורנר, עם שני בישולים אדירים ועוד אחד שהקורה וקצת ריכוז של כפיר מנעו, בתוספת יופי של משחק לחימה (גם בדקה 85 כשכבר היה גמור ירד לחלץ כדורים בהגנה). מראה שיפור אדיר ביכולת בחצי השני של העונה.

4. ניצחנו קבוצה טובה מאוד באופן די ברור (אין ספק בעיניי שהתוצאה משקפת) שלא הפסידה סיבוב שלם, אין מה להתלונן. (אפשר אולי על כמות הצופים אם ממש מחפשים...)
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  10:30:54  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר שלא להחמיא לשחקנים על הלחימה. אלו מסוג המשחקים שיהיו בליגה א' מבחינת הקושי.אם היו להם חלוצים נורמליים-הם היו מנצחים.
הקבוצה היחידה העונה שבאה לטדי על מנת לשחק כדורגל ולנצח.לחץ באמצע המגרש,משחק התקפי מולנו.לא ראינו את זה עד עכשיו ולכן,לדעתי התקשינו בהתחלה.
אני לא חושב שהקבוצה נחלשה.יש סגל טוב , החבר'ה משקיעים ומנצחים.פשוט התרגלנו לנצחונות קלים וכדאי שנרד מהסרט הזה.
אורי ורנר-ראיין גיגס בימיו הטובים.
לגבי הקהל-גם כאן אנחנו קצת בסרט.אתם יודעים מה פירוש 1500 אוהדים במשחק ליגב ב' ? הסתכלו על הסטטיסטיקות בליגה לאומית.
חג פורים שמח ויאללה קטמון!
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  10:43:37  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לחלוטין עם 2 ההודעות מעלי. אין לי מושג מה אנשים פה רוצים, אבל למען האמת כמעט תמיד אין לי, אז אולי הבעיה היא אצלי.
מחצית שנייה מצויינת שלנו, לאחר מחצית ראשונה בינונית. לוד קבוצה נהדרת, לא פחות טובה משעריים ושיכון. כבר חודשים אומרים לכם שתפנימו, אנחנו לא לבד בליגה הזו, יש עוד קבוצות עם יכולת, רצון, ושחקנים לא רעים בכלל. יש לי תחושה שרוב האוהדים של הקבוצה הזו אוהדים גם את בארסה וזה טיפה משפיע על יכולת הניתוח שלהם.. ואני עדין.. אנחנו כולה קבוצה בליגה ב, שיש פה כמה שלנצח יתבלבלו ויתנהגו כמו התיירים היפנים שמגיעים לקאמפ נואו ומצלמים בלי הפסקה. נלחמנו, נתנו את הנשמה, ניצחנו ועשינו צעד ענק בדרך להשגת המטרה. לאחר הפציעה של עוז ושרון יכולנו לבכות וליילל, או להחליט שגם אם נשחק טיפה פחות יפה ויצירתי עדיין נילחם וננצח וזה מה שעשינו.
ברור שמותר וצריך להעביר ביקורת, אבל שהרצון התמידי הזה לבקר לא יעביר אנשים על דעתם.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/03/2011 :  10:56:16  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי הרגשה שהתגובות האחרונות מופנות אלי. לא ממש הבנתי, אם מותר לבקר, אז למה אסור לבקר?

מכיוון שההסטוריה שלי כאן בפורום היא שתמיד, אבל תמיד, הגנתי על שחקנים בפני התקפות אישיות וביקורת קטלנית, ומכיוון שגם מה שכתבתי היה מתון ולא אישי, ומכיוון שכמעט אף פעם לא הערתי הערות "מקצועיות", אני לא ממש מתרגש. גם אני חושב שהיה משחק לחימה של רוב השחקנים, היו עשר דקות נפלאות במחצית השנייה, לוד קבוצה מעולה - כמו שכולם מסכימים פה - והנצחון משמח מאוד.

ועדיין, לא בהיסטריה, לא בפניקה, לא בביקורת הורסת, מותר וצריך לציין שהוא היה ניצחון מקרי, במשחק שלישי לא מבריק ברציפות, כשהבעיה (אם זו בעיה) נראית לי (שלא-מבין-הרבה) כמשהו מקצועי שקשור להתארגנות בקישור וקצת בעיה מנטלית. יש סיכוי גם שאני טועה. לא קרה כלום. אני אוהב, מעודד, ושמח בניצחון באותה מידה.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל - אורתודוכסים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07