פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מסיבת פורים!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מסיבת פורים!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מסיבת פורים!! נושא הבא  

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  19:43:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=856

למה מתחפשים?

Hasta la Victoria Siempre

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  21:52:01  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לכל הגילאים?
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 08/03/2011 :  09:27:46  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהר האדום

זה לכל הגילאים?

הבאסס מוגדר כמועדון שמגיש משקאות אלכוהוליים ולכן, על פי חוק, הכניסה מותרת רק מגיל 18 ומעלה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/03/2011 :  10:32:08  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה למארגנים.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/03/2011 :  14:20:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

תודה למארגנים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 08/03/2011 :  15:48:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתלבט אם למחזר את התחפושת שלי משנה שעברה. אבל ניראה לי שאני אנסה לחשוב על משהו אחר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/03/2011 :  20:45:59  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למחזר תחפושות זה חלש.

אולטראס ורדר ברמן יתארחו במסיבה, זה יהיה אקורד הסיום שלהם בארץ. באחת וחצי לוקח אותם אוטובוס לנתב"ג.
החבר'ה שמארחים ברמנים - שימו לב אתם תתבקשו לעזור להם בנבכי החג - גם באמנות התחפושת וגם עניין העדלידע (יש להם קיבולת).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 10/03/2011 :  23:41:59  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואלאק לא מפחדים. אני הולך להתחפש לשרה אהרונסון, כולל הכרוביות הממולאות. מישהו רוצה להיות זוג שלי ולהתחפש לאבשלום פיינברג עם עץ התמר שיוצא לו מהכיס?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 11/03/2011 :  00:40:17  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ואלאק לא מפחדים. אני הולך להתחפש לשרה אהרונסון, כולל הכרוביות הממולאות. מישהו רוצה להיות זוג שלי ולהתחפש לאבשלום פיינברג עם עץ התמר שיוצא לו מהכיס?

קודם כל תירגע - תזכור מה קרה לאנשים האחרונים שעשו צחוק מדודה שרה. מיתה משונה קוראים לזה, כמדומני.

אבל אם כבר, אני מוכן להתחפש לאלכס אהרנסון, האח הסורר. אביזר הכרחי: תימניה מחדרה, רצוי מתחת לגיל ההסכמה. יש מתנדבים?

ואגב, הכרוביות זה בצד השני.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מסיבת פורים!! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07