משתמש |
פודקאסט מעולה  |
|
גלעד
921 הודעות |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 13:30:27
|
בחור עם חזון אם כי יומרני משהו .מיכאל . בהחלט מקדים את זמנו ואני ממש לא כותב את בציניות.
גם חברת מיקרוסופט ,כשהם חיתתו רגלים בין חברות גדולות בשנות ה-70, ודברו על מחשב לכל בית ,העיפו מכל המדרגות וחשבו שהם חבורה סהרורית וביזרית.(והם אכן נראו סהרורים אז ,אולי עד היום ). איפה הם היום, כולם יודעים. שמעתי את השידור ואתה מניח מראש מספר הנחות שאותן אתה מוכיח בטיעון הכללי. אצלנו בצ'כונה קראו לזה טיעון מעגלי. אם הבינותי נכון שהמודל הגרמני הוא האפשרי והרצוי מבחינתך אז ,לא הצלחתי להבין למה שספונסר/בעלים ששם כסף ירצה "להשתתף" עם אוהדים בהחלטות ניהוליות? בגרמניה זה תוצאה של חוק אז אין ברירה אבל פה? אני יכול לקבל טענה כללית שתועלת כלכלית יכולה לנבוע מקבוצת ספורט ובתועלת כלכלית אפשר להשחיל פרמטרים כמו פרסום ,מוניטין,יוקרה ועוד. אני חושב שזה תנאי הכרחי אבל לכשעצמו אינו מספיק.צריך להיות משהו נוסף.מה זה המשהו הנוסף הזה? לי אין תשבוה חד משמעית לזה. לטעמי, המהפכה ברמה הארצית איננה ברת השגה! כי המיבנה הניהולי הנוכחי של ההתאחדות פה, לא יאפשר לעסקנים המנהלים אותה ,לירות לעצמם ברגל. ולכן אין שום סיכוי שזה יגיע מהם.אם כבר באמצעות חקיקה בכנסת .ושם עסוקים בעיקר בלאפשר לשוטרים וליסמניקים,לתת מכות בחסות החוק לאוהדים.אז אולי אפשר להסתפק ברמה המקומית אם כי גם שם זה יהיה מאד מאד קשה. מה כן? לקוות שיהיו בעלי עסקים/ספונסרים שימצאו בהפועל קטמון שותף.וגם אם רק חלק קטן ממה שאמרת,מיכאל ,יקרה,סבבה. אבל החזון, כאמור מעורר השראה .בהחלט.ולפני הכול,צריך לנצח את באר שבע.
|
נערך על ידי - tampopo ב-03/03/2011 13:32:34 |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 13:42:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
בחור עם חזון אם כי יומרני משהו .מיכאל . בהחלט מקדים את זמנו ואני ממש לא כותב את בציניות.
גם חברת מיקרוסופט ,כשהם חיתתו רגלים בין חברות גדולות בשנות ה-70, ודברו על מחשב לכל בית ,העיפו מכל המדרגות וחשבו שהם חבורה סהרורית וביזרית.(והם אכן נראו סהרורים אז ,אולי עד היום ). איפה הם היום, כולם יודעים. שמעתי את השידור ואתה מניח מראש מספר הנחות שאותן אתה מוכיח בטיעון הכללי. אצלנו בצ'כונה קראו לזה טיעון מעגלי. אם הבינותי נכון שהמודל הגרמני הוא האפשרי והרצוי מבחינתך אז ,לא הצלחתי להבין למה שספונסר/בעלים ששם כסף ירצה "להשתתף" עם אוהדים בהחלטות ניהוליות? בגרמניה זה תוצאה של חוק אז אין ברירה אבל פה? אני יכול לקבל טענה כללית שתועלת כלכלית יכולה לנבוע מקבוצת ספורט ובתועלת כלכלית אפשר להשחיל פרמטרים כמו פרסום ,מוניטין,יוקרה ועוד. אני חושב שזה תנאי הכרחי אבל לכשעצמו אינו מספיק.צריך להיות משהו נוסף.מה זה המשהו הנוסף הזה? לי אין תשבוה חד משמעית לזה. לטעמי, המהפכה ברמה הארצית איננה ברת השגה! כי המיבנה הניהולי הנוכחי של ההתאחדות פה, לא יאפשר לעסקנים המנהלים אותה ,לירות לעצמם ברגל. ולכן אין שום סיכוי שזה יגיע מהם.אם כבר באמצעות חקיקה בכנסת .ושם עסוקים בעיקר בלאפשר לשוטרים וליסמניקים,לתת מכות בחסות החוק לאוהדים.אז אולי אפשר להסתפק ברמה המקומית אם כי גם שם זה יהיה מאד מאד קשה. מה כן? לקוות שיהיו בעלי עסקים/ספונסרים שימצאו בהפועל קטמון שותף.וגם אם רק חלק קטן ממה שאמרת,מיכאל ,יקרה,סבבה. אבל החזון, כאמור מעורר השראה .בהחלט.ולפני הכול,צריך לנצח את באר שבע.
לא יודע למה, אבל זה מזכיר לי ששבועים לפני ההפיכה במצרים אמר ראש אמ"ן שהשלטון במצרים הוא היציב ביותר במזה"ת...
דווקא לראש של אמן אני מאמין. חוצמזה מה איכפת לנו מהפכה בעולם הכדורגל בארץ. השאלה היא האם זה עובד בשביל הפועל קטמון ירושלים. אני משוכנע שהתשובה, גם בליגה א' לאומית ועל היא כן. הדבר היחיד הוא שהאוהדים צריכים להפנים את זה ולהתנהג בהתאם. תיהיה בטוח שאפילו מבחינת כדאיות כלכלית, היום - עוד לפני שאתה בליגת העל או בלאומית עם שידורים חיים כמעט כל שבוע, הרבה יותר כדאי לספונסר לשים כסף בקטמון מאשר כל קבוצה אחרת במדינה למעט 5-6 קבוצות מליגת העל.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 15:13:52
|
שמעתי את הדיון -היה מרתק ללא שום ציניות-אנשים יקרים כמו מיכאל אמן הם אנשים אידיאליסטים מלאי חזון ואמונה.אם היו עשרות אלפי מיכאל אמן אין ספק שהעולם בכלל ועולם הספורט בפרט היה טוב יותר. אני בצד שני של הסקאלה-מסתכל כמעט על כל דבר ברמה הפראקטית /מציאותית ומהבחינה הזו כששמעתי את הדיון מבחינתי כל כך הרבה דברים שנאמרו בו זה אונס של המציאות לטובת אותו חזון.
ימים יגידו |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 17:27:57
|
נשמע פודקאסט מעולה אבל לא נפתח לי אפשר לינק ישר לפודקאסט שאולי זה יעבוד? |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 18:25:31
|
אני מוכן להיות צעצוע של מיכאל אמן!
אני מסכים עם רוב הדברים שלו. אני חושב שקבוצה שמגיעה למאות חברי עמותה בליגה ב' יכולה להגיע לאלפים בליגות הגבוהות יותר, וזה דבר שימשוך ספונסרים, אפילו כאלו שיסכימו לשים הרבה כסף ולשבת בהנהלה יחד עם נציגי אוהדים (למה לא? פוטנציאל ללקוחות נאמנים מבחינת החברות).
אגב, מתי יהיה פודקסטמון לגבי הנוער? |
 |
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 20:46:34
|
המשך ישיר לפודקאסט: http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3510126,00.html
הכדורגל הישראלי בקריסה, הקבוצות בעלות הון (התל אביבות ומכבי חיפה) היחידות שיכולות להתחרות על אליפות, כנראה שנאבד גם את התחרותיות בכדורגל אחרי שמכבי החריבה כל עניין וחשק בכדורסל. עצוב שלאוהדי הכדורגל אין שום השפעה על העניין ורק האינטרסים של בעלי ההון הם אלו שיקבעו את פניי הליגה. כמו שמיכאל אמר דרושה פה מהפכה! ורק וויקטור הבן זונה יושב בבית וצוחק הצליח בלי בעיה לקחת כסף מהעמותה ולא נעשה נגדו דבר.. השאלה שנשארה האם אנחנו נצליח לשרוד במציאות שכזו בה בעלי הון מפלצתיים ישלטו בליגה? |
נערך על ידי - אנגלס את מרקס ב-03/03/2011 20:49:01 |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 23:11:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
המשך ישיר לפודקאסט: http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3510126,00.html
הכדורגל הישראלי בקריסה, הקבוצות בעלות הון (התל אביבות ומכבי חיפה) היחידות שיכולות להתחרות על אליפות, כנראה שנאבד גם את התחרותיות בכדורגל אחרי שמכבי החריבה כל עניין וחשק בכדורסל. עצוב שלאוהדי הכדורגל אין שום השפעה על העניין ורק האינטרסים של בעלי ההון הם אלו שיקבעו את פניי הליגה. כמו שמיכאל אמר דרושה פה מהפכה! ורק וויקטור הבן זונה יושב בבית וצוחק הצליח בלי בעיה לקחת כסף מהעמותה ולא נעשה נגדו דבר.. השאלה שנשארה האם אנחנו נצליח לשרוד במציאות שכזו בה בעלי הון מפלצתיים ישלטו בליגה?
בהקשר של הכתבה הזאת, אלא אם כן בעלי ההון שאתה מדבר עליהם יחוללו ניסים (והם לא) ונראה קבוצה ישראלית הופכת להיות אחת מאריות אירופה (ואנחנו לא) אז הדבר היחיד שאתה צריך לחשוש ממנו זה שאותם בעלי הון יחרבו קבוצות ולא שהם ישלטו בליגה. ותכלס ממש לא מטריד אותי שמכבי ת"א תשקע בחובות ותסבוכות.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 17:38:24
|
היה כיף לארח את מיכאל, איתן והחתולים, ולפרגן להם מיקרופון. אתם קיבלתם רק את הגירסא המקוצרת (פחות משליש ממה שהוקלט), אבל הם הבטיחו שיחזרו בקרוב.
עופר - רעיון מצוין. יש המון אנשים שאני חולם לארח, והרבה נושאים לתוכניות, אבל אני מודה שעל הנוער עוד לא חשבתי. זה לא יקרה בחודש הקרוב, נהיה בקשר בעניין. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-04/03/2011 17:40:17 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/03/2011 : 22:28:26
|
הפודקאסט מחפש בית. ז. מוסרי עולה צפונה לחפש את הפועל ירושלים האמיתית, ומה שאנחנו צריכים זה מישהו עם בית נעים בירושלים (רצוי באזור הדרום - רחביה, בית-הכרם, מושבה, קטמון), עם מחשב סביר, שיוכל לספק לנו את המקום להקלטת תוכניות. אם יש לכם ציוד ויכולות הקלטה\סאונד\כוונון מיקרופון, בכלל מעולה.
אז יאללה, ההרשמה נפתחת. רק דמיינו אילו אורחים עשויים להיקרות על מפתנכם.. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 08:05:01
|
למי שמחפש בית לפודקאסט - אני מוכן ומזומן - בית בירושלים (גבול ארנונה/תלפיות), עם מערכת סאונד פרוטולס מצ'וכללת פלוס מיקרופונים וכו' וכו' אפשר בכיף גדול לבוא. בתיאום מראש מובן, (צריך להסתיר את הגופות בבוידעם.) |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/03/2011 : 20:19:16
|
נמכר! לבחור עם מערכת הסאונד והידע בעריכה. מוסרי מתהפך במיטתו. |
 |
|
|
פודקאסט מעולה  |
|
|
|