משתמש |
הפועל סאדר ירושלים-שאלה!  |
hanan
7 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 13:08:09
|
רציתי לדעת אם אתם רוצים שהפועל סאדר ירושלים תצליח ותעלה ללאומית? ואם לא למה?
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 13:42:37
|
אנחנו רוצים שננצח ביום שישי את באר שבע ושיגיעו 3000 איש. שניתן הצגה ושנגדיל משעריים את הפער, ושהנושא הזה לא יגרור 9 עמודים ומיליון תגובות..... |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 19:25:34
|
סאריץ צודק/ת, אבל לא יכולתי להתאפק: במשחק הגביע המתנהל עכשו בטורקיה בין בוצ'אספור הסימפטית וגנצ'לרבירליג'י האפורה (אך טכנית), בעד מי אנחנו? יש עמדה מוסכמת בנושא לפורום ולעמותת המיזם? או שזה משחק מוקש? או שזה שאלה מוקש? אשמח לשמוע
|
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 20:15:33
|
אני באופן אישי בעד גזיאנטפספור. הם משחקים באדום שחור ולא זוכים בכלום אף פעם ולבעלים שלהם לא קוראים יוסי סאסי! |
נערך על ידי - h.k.j.f.c ב-02/03/2011 20:24:44 |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 20:47:36
|
אם להיות רציניים לרגע,שווה לנסות ולהתקדם בסאגה הזאת.אני אישית חשבתי שסאדר ייעלמו ואנחנו במקומם.כיום סאדר קבוצה לגיטימית.כנראה שנעשית שם עבודה לא רעה והם לא הולכים להיעלם.אנחנו מצידנו טוב לנו ככה ולכן נראה שבשנים הקרובות יהיו 2 קבוצות אדומות בעיר. להיות אוהד סאדר זה קצת הרבה יותר טוב מלאהוד את ביתר, וכלן בואו נתעסק בשלנו,נשמח את שמחתנו ונפסיק להתעצב בכל פעם שהאדומה השניה מצליחה. תגובתכם |
 |
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:09:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אם להיות רציניים לרגע,שווה לנסות ולהתקדם בסאגה הזאת.אני אישית חשבתי שסאדר ייעלמו ואנחנו במקומם.כיום סאדר קבוצה לגיטימית.כנראה שנעשית שם עבודה לא רעה והם לא הולכים להיעלם.אנחנו מצידנו טוב לנו ככה ולכן נראה שבשנים הקרובות יהיו 2 קבוצות אדומות בעיר. להיות אוהד סאדר זה קצת הרבה יותר טוב מלאהוד את ביתר, וכלן בואו נתעסק בשלנו,נשמח את שמחתנו ונפסיק להתעצב בכל פעם שהאדומה השניה מצליחה. תגובתכם
תגובתי? א. שאין מקום ל2 אדומות בעיר הזו. ב. שעם הגישה שלך בחיים לא נעמוד במטרות שלנו. אני שמח שהם מפסידים. אני רוצה שהם ייכשלו ושלא יעלו ליגה. מבחינתי הם לא הפועל ירושלים, והם לא ראוים להקרא כך. אני רק רוצה שתהיה הפועל ירושלים אחת, תחת בעלות אוהדים, ובלי קבלנים. ובשביל שזה יתגשם צריך לקוות לכשלון מקצועי שלהם. מבחינתי קבוצת האוהדים שלנו היא הדרך לקבל בחזרה את הפועל ירושלים שלנו, ולא מטרה בפני עצמה. |
 |
|
hanan
7 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:10:44
|
אני אישית אוהד מכבי חיפה,אבא שלי אוהד הפועל ירושלים והתחלתי להתעניין בהם בגיל קטן ואז באה קטמון וגם בהם התחלתי להתעניין אבל היום זה נראה שסאדר מצליחה בעקבות העזיבה של יונה,וקטמון אולי קצת מרימים את האף כי הם מצליחים ברמה שלהם. אבל עדיין רוב אוהדי קטמון אם לא כולם אלה הם אוהדים של הפועל סאדר ירושלים. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:13:53
|
אושר גדול: אם אתה מכריח אותנו לדון בזה, אזכיר לעצמנו כמה אמיתות פשוטות וקלות, שמשום מה אנו (וגם שדרים, פרשנים, "עיתונאים") נוטים לשכוח:
1. סאדר בבעלותו של סאסי הגיעה העונה לשפל הגרוע ביותר בתולדותיה. מכאן באמת שקשה מאוד שלא לעלות, אפילו לאחד כמו סאסי 2. גם אם כרגע יש רגיעה, סאסי הוא בעליה היחיד של סאדר. בכל רגע הוא יכול לנוע בכיוון הסריטה שלו 3. כשמישל דיין או רם סטי מייחלים ברדיו שיהיה כבר איחוד, נזכיר להם: הסיבה היחידה שאין איחוד היא, שהצעת איחוד מפורטת, הוגנת, ונדיבה (מדי!) שהוגשה על ידינו למר סאסי נדחתה על ידו ללא הסבר. זהו. 4. כל אחד מבין ויודע - גם הצבועים - שאם הפועל קטמון ירושלים לא היתה קמה, גם סאדר כבר לא היתה קיימת, והשם "הפועל ירושלים" היה נעלם מנוף הכדורגל. 5. כל אחד מבין ויודע - גם הצבועים - שאם הפועל קטמון ירושלים תעלם מחר, מהר מאוד גם סאדר תתפורר. הסיבה היחידה שרם סטי (למשל) משחק בסאדר ומקבל משכורת בזמן זה מפני שסאסי מתחרה בהפועל קטמון ירושלים. בלי ה"אויב" הזה, סאסי יחזור להיות סאסי - משתין על שחקנים וסמלי עבר, בז למוסר תשלומים וניהול תקין (אפשר לקרוא שוב את דן רומן כדי להיזכר)
אלה היו ששים שניות על "למה כל שחקן, אוהד, עסקן, ספק, או איש צוות מקצועי בסאדר צריך לנשק אסיר תודה את התחת של האנשים שמחזיקים את הפועל קטמון ירושלים פעילה ותחרותית"
ויותר אני לא רוצה לדבר על זה
|
 |
|
hanan
7 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:34:16
|
ל-amos אני חושב שאתה מגזים מאוד, בשנתיים הראשונות של קטמון זה היה נראה שבאמת קמה קבוצה שרוצה שסאסי ויונה ייעלמו מהמפה ושהקבוצה תהיה בבעלות אוהדים. אבל היום אתם חושבים שאתם הפועל ירושלים האמיתית ואני מצטער להגיד לכם אתם לא,כל השחקנים שבהפועל סאדר ירושלים הם שחקנים שהיו לפני שקטמון קמה והאוהדים שנמצאים בהפועל סאדר אלו הם האוהדים האמיתים של הקבוצה ואתם פשוט לא מבינים את זה. אתם העתקתם הכל מהפועל סאדר בכדיי להיות הפועל ירושלים האמיתית. אפילו את שי אהרון לקחתם מהם. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:37:13
|
לא מבין למה אנחנו צריכים להשקיע כל כך הרבה אנרגיה במשהו שאין לנו שליטה עליו.מה זה משנה אם זה סאסיונה או רק סאסי? האם כל מה שכל אחד אומר ברדיו ירושלים צריך לקבל כתורה מסיני?מי זה סטי? מה לנו ולא. תבינו,היום קם דור חדש של אוהדי קטמון,חבר'ה צעירים.עוד כמה שנים אף אחד לא יזכור את סיפור הפילוג שאנחנו שרוטים ממנו.מי זוכר למה עין חרוד מאוחד עזב את אין חרוד איחוד? הבוררות בין שני הליצנים לקחה 10 שנים והבוררים יצאו מטומטמים מהשניים האלה.ה לנו ולהם. אני פשוט לא רוצה ללכלך את אהבתי לקטמון בסרחון של סאסי.זה הכל. |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 21:53:28
|
אכן קטמון זו הפועל ירושלים האמיתית אבל קצת נחמץ הלב לראות את מוסא, אסף עזו (בן יחיד) ורם סטי בקריית אליעזר ולא לעודד אותם.
אגב מה הקטע של מוסא עם הפסים השחורים מתחת לעניים? נראה לי שיהיה לו קשה לעשות הסבה לפוטבול בשל מימדיו הצנומים אלא אם כן הוא יהיה בתפקיד קוורטרבק מה שנראה לי קצת גדול עליו.. |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:07:33
|
חברים שלום,
זו הפעם השלישית בעשור האחרון שהפועל מובילה את הליגה השלישית. סאסי, עד שלא יוכך אחרת, מצא שהליגה הלאומית היא הכלכלית ביותר במדינה, ומנסה לשרוד שם במינימום השקעה.
אם סאסי יסגור את החוב העצום, יתנהל ע"פ מוסר תשלומים וישקם את מחלקת הנוער, אפשר יהיה לדבר על שינוי. כרגע - דומה מאוד ללפני 3 ו-10 שנים, כולל שמינית גמר הגביע |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:09:18
|
חנן, לא הבנת מילה ממה שכתבתי כל כך פשוט וברור. אבל אני לא כועס עליך.
לדיון החשוב האחר: מוסא יכול להשתלב בפוטבול בתור הכדור.
עכשו בשיא הרצינות - אני מציע לכל אחד לעשות את הניסיון הבא: לעצום עיניים ולדמיין שאנחנו אומרים לעצמנו - סאדר אחלה קבוצה. הכל שם נהיה סבבה. בואו נפרק את הפועל קטמון ירושלים ונחזור לסאדר. מה אתם חושבים יקרה? כן, נכון, גם סאדר לא יהיה תוך שנה. לא יהיה כלום.
זה אומר שאנחנו מחזיקים את השם "הפועל ירושלים" בחיים. מה שצריך להוכיח
עכשו באמת אני לא מדבר על זה יותר, כי בשאלת הרגש כלפי סאדר יש אצלנו את כל טווח הרגשות. וזה לגיטימי. אני מכיר אנשים שמתגעגעים לגרושה שלהם למרות שיש להם אשה מקסימה, ולמרות שהם תפסו את הגרושה ההיא בזמנו בוגדת בהם עם שני כלבים בני זונה בו-זמנית (הכוונה במשל הזה לסאסי ויונה, למי שלא מבין). על רגשות קשה לשלוט. וגם לא תמיד צריך
|
נערך על ידי - amos ב-02/03/2011 22:16:52 |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:12:11
|
לידיעתכם סאסי גם היום אותו סאסי עוד תראו איך הם יעיפו את לופא אחרי העונה הזו הנה כבר התחילו לחלק לו תודות(יעני).שמעתי שהם רוצים את מישל לאמן וזו בשורה הכי טובה לנו כי לדעתי (שיסלחו לי אוהדיו)הוא לא מאמן(לעומת איזה שחקן ענק הוא)ומהר מאוד זה יסתבר ככשלון...את האמת חבל על לופא מגיע לו הרבה יותר.גם לכסף של סאסי יש סוף וסוף הזה אינשאללה איחוד (בלדיו כמובן) |
אליה |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:28:05
|
כמו שזה נראה לעין בזמן הקרוב,סאסי לא יוותר על הקבוצה שלו,בגלל מוטיבציה אישית שלו ולכן אנחנו יכולים להמשיך ולהתמרמר,להמשיך ולהשמיץ,לקוות לרע ושום דבר לא ייצא לנו מזה. את כל האנרגיות שלנו אנחנו צריכי לשים בקבוצה שלנו ולהוכיח לעצמנו ולכל שונאינו שדרכנו היא הדרך הישרה. הצלחנו להקים מולנו סוללה של שונאים כאילו עשינו רע למישהו. |
 |
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:47:56
|
לא משנה איך נסתכל על זה... זה מציק שיש הפועל ירושלים בקרית אליעזר וזה לא אנחנו.. המצב הזה אוכל אותי... במיוחד שכל התקשורת מתייחסת להפועל ירושלים כקבוצה רגילה שפשוט התדרדרה לליגה א - אנחנו אפילו לא מוזכרים שם. אנחנו סתם קבוצת אוהדים שעשו מיזם יפה. אבל עדיין מבחינת כל העולם הפועל ירושלים נמצאת עכשיו בקרית אליעזר. אז נכון מבחינתנו - אנחנו הפועל ירושלים האמיתית, ורוב הקהל אצלנו, הסמלים והאידיאולוגיה הם אצלנו והניהול הוא שלנו. אבל עדיין על הנייר. הם מוגדרים כהפועל ירושלים ואנחנו לא. אם לא נגיע למצב של איחוד מתישהו... לא עשינו בזה כלום - וכרגע אנחנו לא נראים בדרך לאיחוד... כל קבוצה מצליחה בדרך שלה... אבל עדיין אנחנו לא הפועל ירושלים ב100% רק ב70% שתי קבוצות אדומות זה סתם פתרון הזוי... יכול להיות מעניין לקפוץ עוד עשר שנים בזמן ולראות מה מצב הקבוצות האדומות בעיר |
 |
|
הפועל סאדר ירושלים-שאלה!  |
|