משתמש |
הפועל סאדר ירושלים-שאלה!  |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:55:34
|
כמו שעמוס אומר טווח הרגשות פה הוא עצום.מבחינתי גם אם אנחנו צודקים ב 100% וגם אם סאסי אשם ב 100% ,וגם אם לנו אין דרך לשנות את המצב בשורה התחתונה יש שתי הפועל י-ם היום ,וכמו שזה נראה זה המצב לעוד המון זמן בטווח הנראה לעין ,וזה עצוב -עצוב מאד. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:56:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
לא משנה איך נסתכל על זה... זה מציק שיש הפועל ירושלים בקרית אליעזר וזה לא אנחנו.. המצב הזה אוכל אותי... במיוחד שכל התקשורת מתייחסת להפועל ירושלים כקבוצה רגילה שפשוט התדרדרה לליגה א - אנחנו אפילו לא מוזכרים שם. אנחנו סתם קבוצת אוהדים שעשו מיזם יפה. אבל עדיין מבחינת כל העולם הפועל ירושלים נמצאת עכשיו בקרית אליעזר. אז נכון מבחינתנו - אנחנו הפועל ירושלים האמיתית, ורוב הקהל אצלנו, הסמלים והאידיאולוגיה הם אצלנו והניהול הוא שלנו. אבל עדיין על הנייר. הם מוגדרים כהפועל ירושלים ואנחנו לא. אם לא נגיע למצב של איחוד מתישהו... לא עשינו בזה כלום - וכרגע אנחנו לא נראים בדרך לאיחוד... כל קבוצה מצליחה בדרך שלה... אבל עדיין אנחנו לא הפועל ירושלים ב100% רק ב70% שתי קבוצות אדומות זה סתם פתרון הזוי... יכול להיות מעניין לקפוץ עוד עשר שנים בזמן ולראות מה מצב הקבוצות האדומות בעיר
מסכים לגמרי. לראות את המשחק הזה בטלוויזיה, שרואים את הקהל של ס.א.ד.ר שר כל המשחק אותם שירים שאנחנו שרים בקריית אליעזר, ואת האוהדים האלה שאנחנו חלק מהם והשחקנים, זה אוכל ת'לב. הפועל ירושלים פשוט חייבת איחוד. רק תתארו לכם איזה מחלקת נוער תיהיה לנו: המחלקה של ס.א.ד.ר+שלנו וליגת השכונות, מעל 4,000 אוהדים בכל משחק, עידוד חזק ואין לי ספק שעם כל זה ניהיה אלטרנטיבה אמיתית לבית"ר. ואין מה לעשות, גם אם נרצה אי אפשר להשאר קבוצת אוהדים עם שליטה מוחלטת, ניהיה חייבים להתפשר. ככל שנגדל ונעלה ליגות כך הניהול יהיה קשה יותר ותובעני יותר. אני מאמין שברבה יסכימו איתי שבסופו של דבר גם אם נצטרך לוותר והרבה, חייבים איחוד
|
נערך על ידי - nadavlev ב-02/03/2011 22:59:02 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 23:08:53
|
עצוב לראות היום את המקורית משחקת, תמיד מוזר להזכר שהם קיימים בכלל, קל לשכוח, בטח כששי וגולה משחקים בשבילך. הלב נחמץ בסוף כשהאוהדים הרימו את הצעיפים, יורם ארבל אמר איזה יופי, ושלמה שרף דיבר על המצב העצוב של הקבוצה.
הפילוג מסאסי ב-2007 היה רגע מכונן ומשמח. הפילוג בקהל עצוב ומיותר. כולם אכלו קקי מהקבלנים. קרוב לוודאי יהיה איחוד מתישהו, אבל עד אז המעט שאפשר לעשות זה לעזוב סופית את משחקי הכבוד, ולהתמקד בבניית המחנה האדום, כל אחד בקבוצתו שלו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 23:23:27
|
יש כתבה לדעתי מדאיגה מאוד ואף מהעליבה ב5ספורט על סאדרים וכמו שהם כותבים "תופעה חברתית קטמון" או עוד ביטוי "עצם בגרון "וכו אני לא מצליח משום מה להביא את זה בלינק אז כנסו לשם כל עוד זה לא ירד לארכיון.... מת שיהיה איחוד אבל לא אכנע זין....... 
|
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-02/03/2011 23:24:08 |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 23:30:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
http://one.co.il/Oppinion/150/175471.html על אף שבדרך כלל מדור הטורים באתר של אופירע זה הדבר הכי גרוע באינטרנט, הטור הזה באמת שווה קריאה
ואלה אחלה כתבה |
אליה |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 00:02:09
|
נכון, הלב נחמץ ובאיזשהו מקום אולי רציתי לראות את האדומים מפתיעים בקריית אליעזר (דז'ה וו מרמת גן 1998 כבר אמרנו?), אבל על אף כל המחמאות לאנדרדוגים מליגה א' יצאנו לדרך חדשה שאולי תביא בסופו של דבר לאיחוד המיוחל, ואולי לא... היום, לאחר כמעט 40 שנות אהדה לשדים אדומים, שרובן רצופות אכזבות ותסכולים ספורטיביים, ובעשור האחרון בעיקר בגלל כל מה שלא קשור בספורט, אני חש ברוח האחרת המנשבת בעירנו קשת היום, רוח רעננה, אמיתית, נטולת ציניות ותחמנות. בין אם זה בטדי ביום שישי בצהריים, במשחקי ליגת השכונות או באימוני דור העתיד שצומח לו בקבוצת הנערים ובביה"ס של שי במגרש מבט בלב שכונת קטמון. גם אם לא יהיה איחוד ושתי קבוצות אדומות ימשיכו להתקיים בעיר, את מה שעשינו ועוד נעשה איש לא ייקח מאיתנו. לא קבלנים מושחתים ולא עסקנים מסוג ז'! אדום עולה - אולה, אולה 
|
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 00:02:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
כמו שעמוס אומר טווח הרגשות פה הוא עצום.מבחינתי גם אם אנחנו צודקים ב 100% וגם אם סאסי אשם ב 100% ,וגם אם לנו אין דרך לשנות את המצב בשורה התחתונה יש שתי הפועל י-ם היום ,וכמו שזה נראה זה המצב לעוד המון זמן בטווח הנראה לעין ,וזה עצוב -עצוב מאד.
מסכים. לכן זה לא כל כך משנה אם הם ינצחו/יפסידו/יעלו/ירדו מבחינת שאלת האיחוד. אני אישית - אם אני כבר אראה משחק של הפועל, אני ארצה שהם ינצחו.. אם זה סתם לשמוע תוצאות, אז לא אכפת לי.. |
I am City till I cry |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 00:39:05
|
מנקודת מבט אובייקטיבית, חטפתם היום מכה תדמיתית, בעיקר בגלל הבורות של ארבל ושרף. אם ארבל מתעניין את מי אוהדים היום חיים ועוזי ברעם, לא יודעים באיזה ליגה משחקת קטמון וכמה היא מוצלחת ומדברים על עונה מליגת העל לקהל שנמצא בקרית אליעזר, זו בעיה. |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 00:45:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מנקודת מבט אובייקטיבית, חטפתם היום מכה תדמיתית, בעיקר בגלל הבורות של ארבל ושרף. אם ארבל מתעניין את מי אוהדים היום חיים ועוזי ברעם, לא יודעים באיזה ליגה משחקת קטמון וכמה היא מוצלחת ומדברים על עונה מליגת העל לקהל שנמצא בקרית אליעזר, זו בעיה.
את מי מעניינת התדמית?! ומה אכפת לי מה מעניין את ארבל ומהי רמת הבורות של שרף (גבוהה מספיק, אל דאגה...) יש רוח חדשה בירושלים וקוראים לה הפועל קטמון ירושלים, תפנים! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 01:27:48
|
לא חטפנו שום מכה תדמיתית מה גם ששני השדרים ציינו שאנחנו (הברעמים) בקטמון. שלמה שרף אף אמר שרוב הקהל הלך איתנו. עם זאת, היה מוזר לראות כמה עשרות אוהדים אדומים שאינם שלנו ובכל זאת הרגשתי קצת שייכות אליהם (לאוהדים, לא לקבוצת סאדר). מבחינתי, ההתפתחות החשובה השבוע היא הניצחון שלנו על מבשרת בחוץ. יצאנו נהדר מחודש של משחקים קשים, ליאור והשחקנים מפארים את דמותנו וגם את תדמיתנו, וזה די והותר |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 05:45:01
|
כמה עניינים:
1. לגבי טווח הרגשות כלפי סאדר, אוהדיה, שחקניה: כפי שכתבתי, כפי שאמר קלי, אין מה לעשות ולא צריך לעשות כלום
2. לגבי השאלה: האם העובדה שסאדר מתנהלת סביר, מצליחה מקצועית, השתפרה תדמיתית, תעלה כנראה לליגה השנייה, ובמשחקי הבית שלה כבר יש 200-400 אוהדים (אל תאמינו לאף מספר אחר!) מחייבת חשיבה אסטרטגית מחודשת שלנו - שווה לדון ברצינות בפוסט נפרד. אני חושב שלא, בעיקר מפני שאנחנו מצליחים בשורה ארוכה של פרמטרים (כמו בניית קהל צעיר), ובעיקר בגלל הסעיף הבא
3. הסעיף הבא: כל פעם שמישהו, גם פה, גם בתקשורת, אומר "חבל שאין איחוד" אני מקבל קריזה. לכן אני חוזר על דברי הקודמים - אין איחוד מפני שסאסי דחה הצעה מפורטת, הוגנת, ומאוד נדיבה שלנו לאיחוד. נקודה. ומאז הסריטה שלו לקחה אותו לשנאת קטמון ומוטיבציה מיוחדת נגדה, שתמנע - כפי שזה נראה כרגע - כל איחוד בעתיד הנראה לעין. כשאומרים "חבל שאין איחוד", משתמעת איזו נימה שמטילה גם פירור של אחריות עלינו, ולכן זהו ספין. המשפט שכולנו צריכים להגיד תמיד - לאוהדי סאדר, לעצמנו, בתוכנית רדיו, או בעיתון, הוא פשוט מאוד "חבל שסאסי דחה את הצעת האיחוד הנדיבה שלנו. תשאלו אותו למה. מאז אנחנו מתמקדים בעצמנו. לא נגיש עוד אחת"
רגע, רגע, לא אמרתי שלא אכתוב על הנושא הזה יותר?
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 07:55:59
|
חבל שאין איחוד. מתגעגע לאוהדים שנשארו שם. הרבה מהם אנשי הפועל אמיתיים, שנים רבות. הם חסרים לנו מאוד. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 08:33:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
http://one.co.il/Oppinion/150/175471.html על אף שבדרך כלל מדור הטורים באתר של אופירע זה הדבר הכי גרוע באינטרנט, הטור הזה באמת שווה קריאה
ואלה אחלה כתבה
נכון, באמת כתבה יפה! עמוס - על פי מישהו שהולך למשחקים שלנו ושל הפועל, לפחות במשחק נגד ק. מלאכי היו 600-700, שזה פי 2 מבד"כ. לגבי האיחוד - מסכים איתך. הצענו הצעה די מטורפת לסאסי והדביל הזה דחה אותה..
|
I am City till I cry |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 09:49:19
|
כולם כאן מדברים על איזה איחוד אמורפי עם מעט מאוד הבנה על מה המשמעות של איחוד כזה.
איחוד משמעותו אחת, אנחנו, אוהדי הקבוצה, מכסים את החובות של סאסי.
כל השאר שטויות.
בא לכם לשלם על המחדלים של סאסי? כן או לא? |
נערך על ידי - חזום חזום ב-03/03/2011 10:11:02 |
 |
|
הפועל סאדר ירושלים-שאלה!  |
|
|
|