פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא
עמוד: מתוך 6

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  12:37:25  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=2750&docid=95396&lang=HE

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  12:49:21  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב,
עכשיו הבריגדה תצטרך להראות לקליין את עמדתה לגבי שיתוף הפעולה הזה בכל הכוח
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  14:02:52  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו כאן רוצה להגיב?

הבריגדה? הקוורטט? פלג יובל נעימי הוא המלך? מעריצי הנגר והפחח?

מה עוד אתם צריכים כדי להבין איזה איש זה?

ושלא תהיינה לכן אשליות לעשירית שנייה, הסיפור הזה הוצא על ידי מר קליין עצמו. לא על יד אף אחד אחר.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  14:43:18  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע שנרדוף עכשיו את דני קליין
ובכלל נרדוף את כולם כל הזמן

יש מחלוקת בעיר
לכל אחד מותר לנקוט עמדה מבלי שיסקלו אותו בככר ציון

להזכירנו - דני קליין בא עם הגביע לטדי למשחק שלנו ולא שלהם ועד כמה שאני יודע הוא אחד מ - 425
גם זה לגיטימי וגם זה לגיטימי

ואולי כדאי שיהיו כמה אנשים בין המחנות כדי שיוכלו לפשר ולא כולם יהיו באחד משני המחנות ואז לא נגיע לשום עמק שווה

ירון

נערך על ידי - yarond ב-01/03/2011 14:58:19
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  14:50:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני מציע שנרדוף עכשיו את דני קליין

סוף סוף
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  19:19:46  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דני קליין בעל מניה בהפועל קטמון
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  19:29:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבריגדה תביע תמיכה בקטמון ותיצור קשר עם דני קליין.
בפעמים האחרונות שישבנו עם דני דיברנו איתו הרבה על עזרה לקטמון בעתיד ואולי בהווה והוא היה חיובי.

הבנאדם אמר שהוא לא יכול לנקוט עמדה לגמריי כי הוא בקשר עם שני הצדדים.

מה אתם רוצים? לבנאדם חשובה הפועל ירושלים כדורגל. זה שהוא לא מבין שהפועל קטמון ירושלים זאת הפועל זאת בעיה אחרת.

כל האבו אדהמים ושלומי מלכות תהנו בשלכם ותמשיכו להחרים כל בנאדם שלא מפליץ תריח שאתם אוהבים.

אנחנו נמשיך להיאבק מבפנים ולעשות דברים ולא רק לדבר.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  19:31:52  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שכן, אני שמח שמהיום מותר לדבר על קבוצת הכדורסל שלנו בפורום הראשי ואין דרישה לשלוח פוסטים שנוגעים בה לאוף טופיק
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  22:03:21  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

המאבק שלכם מבפנים לא מנע את התמיכה של דני קליין ביוסי סאסי, תמיכה שמקלה עליו להמשיך ולהיאחז בגופה של הפועל סאדר.

אז אולי עדיף רק לדבר. זה לפחות לא גורם נזק.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  22:23:05  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אדיש למהלך הזה.לא מעניין.את דני קליין אני מתעב, בלי קשר לשאיפות הטריטוריאליות שלו.

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  22:35:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

ציטוט:

המאבק שלכם מבפנים לא מנע את התמיכה של דני קליין ביוסי סאסי, תמיכה שמקלה עליו להמשיך ולהיאחז בגופה של הפועל סאדר.

אז אולי עדיף רק לדבר. זה לפחות לא גורם נזק.

המאבק שלך מבחוץ ממש עוזר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 01/03/2011 :  23:37:46  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במי אני נאבק?

אתם אלה שממשיכים להאמין שדני קליין שהביא עליכם שני מלחכי פנכה של היציע המזרחי הוא משיח בן דוד.

לי זה כבר לא איכפת, רק אל תגידו לי שיש הפועל כדורסל. יש מגדל, יש בית"ר ויש גם סאדר. הפועל זה לא.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/03/2011 :  08:21:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אתה כועס, חזום יקר? הרי ברור איך ייראה המאבק הזה מבפנים.

תתקיים פגישה בין חמישה אוהדים לדני קליין. אולי הוא יביא איתו את נושא כליו גידי דודי, אולי לא. יישבו, ידברו. קליין יסביר איזה מהלך גדול הוא עשה בהבאת ההוא ממכבי וההוא מבית"ר, ואיחודם תחת הסמל של מגדל. הילדים יהנהנו, יגידו לו אתה גדול. קליין יפתח את הארנק ויתן להם 1000-1500 שקל, שיהיה משהו לדגלים. והם ייצאו לציבור ויגידו איזה גדול הוא.

ויחזרו למלחה במשחק הבא, יעמדו ביציע אלעד, וישירו "שמעון מזרחי תתאבד כבר".

עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 03/03/2011 :  18:39:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

תתקיים פגישה בין חמישה אוהדים לדני קליין. אולי הוא יביא איתו את נושא כליו גידי דודי, אולי לא. יישבו, ידברו. קליין יסביר איזה מהלך גדול הוא עשה בהבאת ההוא ממכבי וההוא מבית"ר, ואיחודם תחת הסמל של מגדל. הילדים יהנהנו, יגידו לו אתה גדול. קליין יפתח את הארנק ויתן להם 1000-1500 שקל, שיהיה משהו לדגלים. והם ייצאו לציבור ויגידו איזה גדול הוא.

כן. זה בדיוק מה שיקרה.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 03/03/2011 :  21:27:55  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

כן. זה בדיוק מה שיקרה.

איתמר היקר, אני מעריכה את כנותך.

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-03/03/2011 21:28:47
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  00:36:26  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת אני לא מבין על מה המהומה.
אף אחד לא מנסה לשכנע אותנו להיות אוהדי הפועל כדורסל.
הבירגדה עושה עבודה מעולה בכל הנוגע לקטמון,בין אם במסגרת המשחקים ובכלל בפרוייקטים השונים - יעיד על כך ג'רסי.
גם לי נמאס מהתנהלות הכדורסל, לא אוהב את העובדה שדני נותן להם כספים (על אף העובדה שיש שם גם קשרים משפחתיים), אבל בחייאת שכל אחד יעשה מה שבא לו.
תנו שאפו וכבוד לבריגדה על מה שהם נותנים לקטמון -אם למישהו יש אלטרנטיבה טובה יותר, שיהיה בהצלחה - כרגע אין, והם עושים עבודה מעולה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07