משתמש |
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 12:49:21
|
טוב, עכשיו הבריגדה תצטרך להראות לקליין את עמדתה לגבי שיתוף הפעולה הזה בכל הכוח |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 14:02:52
|
מישהו כאן רוצה להגיב?
הבריגדה? הקוורטט? פלג יובל נעימי הוא המלך? מעריצי הנגר והפחח?
מה עוד אתם צריכים כדי להבין איזה איש זה?
ושלא תהיינה לכן אשליות לעשירית שנייה, הסיפור הזה הוצא על ידי מר קליין עצמו. לא על יד אף אחד אחר. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 14:43:18
|
אני מציע שנרדוף עכשיו את דני קליין ובכלל נרדוף את כולם כל הזמן
יש מחלוקת בעיר לכל אחד מותר לנקוט עמדה מבלי שיסקלו אותו בככר ציון
להזכירנו - דני קליין בא עם הגביע לטדי למשחק שלנו ולא שלהם ועד כמה שאני יודע הוא אחד מ - 425 גם זה לגיטימי וגם זה לגיטימי
ואולי כדאי שיהיו כמה אנשים בין המחנות כדי שיוכלו לפשר ולא כולם יהיו באחד משני המחנות ואז לא נגיע לשום עמק שווה
|
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-01/03/2011 14:58:19 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 14:50:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני מציע שנרדוף עכשיו את דני קליין
סוף סוף |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 19:19:46
|
דני קליין בעל מניה בהפועל קטמון |
 |
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 19:29:35
|
הבריגדה תביע תמיכה בקטמון ותיצור קשר עם דני קליין. בפעמים האחרונות שישבנו עם דני דיברנו איתו הרבה על עזרה לקטמון בעתיד ואולי בהווה והוא היה חיובי.
הבנאדם אמר שהוא לא יכול לנקוט עמדה לגמריי כי הוא בקשר עם שני הצדדים.
מה אתם רוצים? לבנאדם חשובה הפועל ירושלים כדורגל. זה שהוא לא מבין שהפועל קטמון ירושלים זאת הפועל זאת בעיה אחרת.
כל האבו אדהמים ושלומי מלכות תהנו בשלכם ותמשיכו להחרים כל בנאדם שלא מפליץ תריח שאתם אוהבים.
אנחנו נמשיך להיאבק מבפנים ולעשות דברים ולא רק לדבר. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 19:31:52
|
מה שכן, אני שמח שמהיום מותר לדבר על קבוצת הכדורסל שלנו בפורום הראשי ואין דרישה לשלוח פוסטים שנוגעים בה לאוף טופיק |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 22:03:21
|
ציטוט: אנחנו נמשיך להיאבק מבפנים ולעשות דברים ולא רק לדבר.
המאבק שלכם מבפנים לא מנע את התמיכה של דני קליין ביוסי סאסי, תמיכה שמקלה עליו להמשיך ולהיאחז בגופה של הפועל סאדר.
אז אולי עדיף רק לדבר. זה לפחות לא גורם נזק. |
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 22:23:05
|
אני אדיש למהלך הזה.לא מעניין.את דני קליין אני מתעב, בלי קשר לשאיפות הטריטוריאליות שלו.
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 22:35:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
ציטוט: אנחנו נמשיך להיאבק מבפנים ולעשות דברים ולא רק לדבר.
המאבק שלכם מבפנים לא מנע את התמיכה של דני קליין ביוסי סאסי, תמיכה שמקלה עליו להמשיך ולהיאחז בגופה של הפועל סאדר.
אז אולי עדיף רק לדבר. זה לפחות לא גורם נזק.
המאבק שלך מבחוץ ממש עוזר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 23:37:46
|
במי אני נאבק?
אתם אלה שממשיכים להאמין שדני קליין שהביא עליכם שני מלחכי פנכה של היציע המזרחי הוא משיח בן דוד.
לי זה כבר לא איכפת, רק אל תגידו לי שיש הפועל כדורסל. יש מגדל, יש בית"ר ויש גם סאדר. הפועל זה לא. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 08:21:10
|
למה אתה כועס, חזום יקר? הרי ברור איך ייראה המאבק הזה מבפנים.
תתקיים פגישה בין חמישה אוהדים לדני קליין. אולי הוא יביא איתו את נושא כליו גידי דודי, אולי לא. יישבו, ידברו. קליין יסביר איזה מהלך גדול הוא עשה בהבאת ההוא ממכבי וההוא מבית"ר, ואיחודם תחת הסמל של מגדל. הילדים יהנהנו, יגידו לו אתה גדול. קליין יפתח את הארנק ויתן להם 1000-1500 שקל, שיהיה משהו לדגלים. והם ייצאו לציבור ויגידו איזה גדול הוא.
ויחזרו למלחה במשחק הבא, יעמדו ביציע אלעד, וישירו "שמעון מזרחי תתאבד כבר".
|
 |
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 18:39:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תתקיים פגישה בין חמישה אוהדים לדני קליין. אולי הוא יביא איתו את נושא כליו גידי דודי, אולי לא. יישבו, ידברו. קליין יסביר איזה מהלך גדול הוא עשה בהבאת ההוא ממכבי וההוא מבית"ר, ואיחודם תחת הסמל של מגדל. הילדים יהנהנו, יגידו לו אתה גדול. קליין יפתח את הארנק ויתן להם 1000-1500 שקל, שיהיה משהו לדגלים. והם ייצאו לציבור ויגידו איזה גדול הוא.
כן. זה בדיוק מה שיקרה. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 03/03/2011 : 21:27:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
כן. זה בדיוק מה שיקרה.
איתמר היקר, אני מעריכה את כנותך. |
נערך על ידי - אתי שוסטר ב-03/03/2011 21:28:47 |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 00:36:26
|
באמת אני לא מבין על מה המהומה. אף אחד לא מנסה לשכנע אותנו להיות אוהדי הפועל כדורסל. הבירגדה עושה עבודה מעולה בכל הנוגע לקטמון,בין אם במסגרת המשחקים ובכלל בפרוייקטים השונים - יעיד על כך ג'רסי. גם לי נמאס מהתנהלות הכדורסל, לא אוהב את העובדה שדני נותן להם כספים (על אף העובדה שיש שם גם קשרים משפחתיים), אבל בחייאת שכל אחד יעשה מה שבא לו. תנו שאפו וכבוד לבריגדה על מה שהם נותנים לקטמון -אם למישהו יש אלטרנטיבה טובה יותר, שיהיה בהצלחה - כרגע אין, והם עושים עבודה מעולה. |
 |
|
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
|