משתמש |
היי אני חדש כאן שלום לכולכם  |
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:11:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
זה לא אישי שלמה, אבל חצאי גמר כמו שפירטת לא היו כאן באותו אצטדיון מעולם. הלכתי אפילו לבדוק את עצמי.
זה בסדר
|
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:16:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
חחחחחחחחחחחחחחח שלמה מזרחי נראה לי אתה סוג של בלוף,ואתה מריץ פה סתלבט גדול לא לעניין ולא רציני בכל מקרה אני מצטער על הפסימיות אתה לא נראה לי כל כך בנאדם רציני אין סיכוי שאתה אוהד את כל הקבוצות ואין סיכוי שאתה יודע טוב טוב את כל מה שהלך לבית"ר את כל ההיסטוריה של הפועל ירושלים ואתה קורה להפועל קטמון קבוצה בת של הפועל ירושלים בקיצור לא מצחיק, תתעסק בדברים רציניים. וטוטח בנוסף אלייך אני אוהד את הפועל חיפה מכבי חיפה, בית"ר חיפה מ.ס חיפה קבוצת הנערים של שנהם חחחח בדרבי אני מתלבש חצי אדום חצי ירוק ועומד בדיוק ליד גדר ההפרדה למדתי לחייך ולעשות פצוף עצוב בוא זמנית
קודם כל דעתך לא מעניינת אותי, דבר שני אולי אני לא יודע הכל, אבל אין זה אומר שאין לי מושג בכלל מה קורה. אני יודע יותר ממה שאתה חושב שאני יודע בטוח. אולי על קטמון לצערי אין לי כל כך הרבה מושג, בשביל זה אני כאן, בשביל לרכוש מושג, אבל בטוח שאני לא ארכוש אותו ממך, אלה מאחרים כאן בפורום. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:18:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
זה לא פעם ראשונה שאנחנו מקבלים הצהרה "שלום, אני חדש, משהו יכול לספר לי על קטמון ולמה אתם בכלל רבים עם הפועל ירושלים האמיתית". כולנו זוכרים שנה שעברה שהחדש גם התיימר להיות אחד המשקיעים הכבדים.
חוץ מזה שאם זה גיטריסט שיושב בבית ואוהד את כל הירושלמיות מרחוק כבר 20 שנה, סבבע, מה איכפת לנו. מצידי שיאהוד את מנצסטר יוניטד ומנצסטר סיטי יחד. את ברצלונה וריאל ואת ריינג'רס וסלטיק יחד.
גם את דעתך לא ביקשתי עלי. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:21:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
חחחחחחחחחחחחחחח שלמה מזרחי נראה לי אתה סוג של בלוף,ואתה מריץ פה סתלבט גדול לא לעניין ולא רציני בכל מקרה אני מצטער על הפסימיות אתה לא נראה לי כל כך בנאדם רציני אין סיכוי שאתה אוהד את כל הקבוצות ואין סיכוי שאתה יודע טוב טוב את כל מה שהלך לבית"ר את כל ההיסטוריה של הפועל ירושלים ואתה קורה להפועל קטמון קבוצה בת של הפועל ירושלים בקיצור לא מצחיק, תתעסק בדברים רציניים. וטוטח בנוסף אלייך אני אוהד את הפועל חיפה מכבי חיפה, בית"ר חיפה מ.ס חיפה קבוצת הנערים של שנהם חחחח בדרבי אני מתלבש חצי אדום חצי ירוק ועומד בדיוק ליד גדר ההפרדה למדתי לחייך ולעשות פצוף עצוב בוא זמנית
בשביל זה אני פה, אל תדאג יש כאן מספיק משתתפים שאני אלמד, אם אתה רוצה להיות אחד מהם בבקשה.
לעמוד ליד גדר ההפרדה זה מסוכן.. רק לפני שבועיים נהרגה בבילעין מפגינה שעמדה ליד גדר ההפרדה.
ושלמה, אתה מבקש שנלמד אותך את כל התורה שעה שאתה עומד על רגל אחת. רבים מנסים לגרש אותך מבית המדרש של הפורום עם אמת המידה שבידם כדרכו של בית שמאי. אני דווקא אנהג כבית הלל, בית"ר זונה יאללה הפועל זו כל התורה על רגל אחת. עתה צא ולמד!
|
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:22:34
|
שלמה ידידי, כמה טוב שהגעת. אוי, אני זוכר את הימים ששיחקנו נגדך כשלבשת את חולצת ההרכב בקבוצת שמשון תל אביב. יריב עיקש הייתי, שלמה, עיקש עד למאוד. כמו חבריך לקבוצה, יגאל הלוי, צהל אדמוני ואבינעם עובדיה, היתה לנו יריבות קשה על המגרש, אך רעות אמיתית מחוצה לה.
טוב לראות שאתה אוהד את כל הקבוצות בעיר, שלמה. הגעת למקום הנכון. אנו שמנו לנו למטרה לאחד את כל קבוצות העיר, יש לנו חזון כזה, אולי נקרא לקבוצה המאוחדת ג'רוזלם יונייטד? רק נזהר שלא ליפול מספינה שטה.
שלמה יקר, שלא תיפול רוחך. יש כאן אנשים שלא מבינים שמה שחשוב זו גאווה עירונית, ואם קבוצה עירונית אחת כושלת זה לא נורא, כי תמיד יש את הקבוצה השניה. הלוואי והיו לנו עוד אנשים כמוך, שלמה.
חזק חזק ונתחזק. הוד והדר, שלמה, הוד והדר! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:23:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
לעמוד ליד גדר ההפרדה זה מסוכן.. רק לפני שבועיים נהרגה בבילעין מפגינה שעמדה ליד גדר ההפרדה.
ושלמה, אתה מבקש שנלמד אותך את כל התורה שעה שאתה עומד על רגל אחת. רבים מנסים לגרש אותך מבית המדרש של הפורום עם אמת המידה שבידם כדרכו של בית שמאי. אני דווקא אנהג כבית הלל, בית"ר זונה יאללה הפועל זו כל התורה על רגל אחת. עתה צא ולמד!
אל תדאג לי יש מספיק משתתפים שיכולים ללמד אותי. אם אתה רוצה להתנדב בבקשה. רק אין לי מושג מה אתה תלמד אותי. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 23:25:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
שלמה ידידי, כמה טוב שהגעת. אוי, אני זוכר את הימים ששיחקנו נגדך כשלבשת את חולצת ההרכב בקבוצת שמשון תל אביב. יריב עיקש הייתי, שלמה, עיקש עד למאוד. כמו חבריך לקבוצה, יגאל הלוי, צהל אדמוני ואבינעם עובדיה, היתה לנו יריבות קשה על המגרש, אך רעות אמיתית מחוצה לה.
טוב לראות שאתה אוהד את כל הקבוצות בעיר, שלמה. הגעת למקום הנכון. אנו שמנו לנו למטרה לאחד את כל קבוצות העיר, יש לנו חזון כזה, אולי נקרא לקבוצה המאוחדת ג'רוזלם יונייטד? רק נזהר שלא ליפול מספינה שטה.
שלמה יקר, שלא תיפול רוחך. יש כאן אנשים שלא מבינים שמה שחשוב זו גאווה עירונית, ואם קבוצה עירונית אחת כושלת זה לא נורא, כי תמיד יש את הקבוצה השניה. הלוואי והיו לנו עוד אנשים כמוך, שלמה.
חזק חזק ונתחזק. הוד והדר, שלמה, הוד והדר!
תודה |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 01:25:18
|
שלמה שתחרר מהפורום הזה באמת הפוסט שלך מיותר מאוד ואתה לא נשמע לי אמיתי שפתאום צצת ומה שאתה מסביר לא נשמע הגיוני אז תמשיך לקטול אוהדים אחד אחרי השני, זה הכי טוב סתובב ביציעי בית"ר האהובה ותספר להם שאתה אוהד גם הפועל ותראה אייך הם מקבלים אותך שמה, בסה"כ זה לא נשמע לי הגיוני, הלאה אתה לא בעמדה של לשפוט מי אוהד טוב ומי אוהד רע,אז אל תיתן פה על אנשים שעושים המון בשביל הקבוצה תחוות דעת שלך עכשיו תגיד לאנשים פה מה בדיוק אתה רוצה??? שנבין אותך |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 01:41:24
|
שלומי אלקובי היה שם מרגש יותר  שורף |
 |
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 08:52:27
|
שלמה, אתה יהודי? |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 09:39:44
|
מדור הרכילות "גליצ'ים עם שפיצים" חושף ששלמה הוא פרי אהבתם האסורה של יוסי סאסי ודוד עראק! |
 |
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 10:17:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי
קודם כל דעתך לא מעניינת אותי, דבר שני אולי אני לא יודע הכל, אבל אין זה אומר שאין לי מושג בכלל מה קורה. אני יודע יותר ממה שאתה חושב שאני יודע בטוח. אולי על קטמון לצערי אין לי כל כך הרבה מושג, בשביל זה אני כאן, בשביל לרכוש מושג, אבל בטוח שאני לא ארכוש אותו ממך, אלה מאחרים כאן בפורום.
הכי חשוב שלא תוותר על רכישת המושג! הרי מה מטרתנו בעולם אם לא רכישת המושג? מה זה בעצם מושג? האם ביתר זונה? האם אלי אוחנה הוא בן זונה? האם אוהדי ביתר יודעים לכתוב? אתה הרי אוהד ביתר ואתה כותב, הכיצד? ועוד מפעיל מחשב?? שאלות קשות, קשות מאוד.. שלמה, בהצלחה במשך מסעך המופלא אחר המושג ותמיד תזכור שיש לנו ארץ נהדרת..
הופה ביתר זונה! |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 13:58:42
|
אתם צוחקים כאילו אין דברים כאלו, אבל אני עד לפני כך וכך שנים הייתי אוהד כורסא של כל הירושלמיות, עד שהבנתי את הטעות ותיקנתי את דרכי. שלמה, מאחל לך שגם אתה תבין את הטעות.
אגב, אני ממליץ לך לבוא ולראות גם משחקים של הפועל ירושלים כדורעף, ואולי ככל שתגיע ליותר ויותר משחקים של קבוצות הפועל תמהר להבין את הטעות. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 16:16:59
|
עזבו תבנאדם מה עשה לכם.אנחנו כל הזמן אומרים שאנחנו לא גזענים אבל מה,עכשיו אתם יורדים על אוהד קטמון שאוהד גם בית"ר.זה בדיוק כמו שתרדו על אוהדים ערבים. |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 16:38:12
|
שלמה שתחרר מהפורום הזה באמת הפוסט שלך מיותר מאוד ואתה לא נשמע לי אמיתי שפתאום צצת ומה שאתה מסביר לא נשמע הגיוני אז תמשיך לקטול אוהדים אחד אחרי השני, זה הכי טוב סתובב ביציעי בית"ר האהובה ותספר להם שאתה אוהד גם הפועל ותראה אייך הם מקבלים אותך שמה, בסה"כ זה לא נשמע לי הגיוני, הלאה אתה לא בעמדה של לשפוט מי אוהד טוב ומי אוהד רע,אז אל תיתן פה על אנשים שעושים המון בשביל הקבוצה תחוות דעת שלך עכשיו תגיד לאנשים פה מה בדיוק אתה רוצה??? שנבין אותך
שתסבירו לי בצורה תרבותית מה המטרה כאן. אני חשבתי להצטרף לפורום כי אני גם אוהד את הפועל קטמון ירושלים. אם כך למה נועד הפורום הזה. מה אתתה רוצה שאכתוב כאן? |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
היי אני חדש כאן שלום לכולכם  |
|
|
|