פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחשבות - כתבה של חברנו טל שורר מצוטטת בקביליו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחשבות - כתבה של חברנו טל שורר מצוטטת בקביליו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מחשבות - כתבה של חברנו טל שורר מצוטטת בקביליו נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  15:43:14  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם חלק מהדברים שנכתבו בטור של טל שורר אבל לא מסכים שקביליו תימחק. ביפו, להבדיל מאצלינו יש סיפור שונה ובכל העיר יש רק קבוצה אחת (אם יש קבוצות קטנות נוספות, אני מתנצל מראש). יש לי חברים בקביליו ואני יודע בוודאות שהם לא יימחקו. אצלנו הסיפור שונה ומעבר לכך שאני מאמין ביכולתה של הקבוצה להצליח גם בליגה א' זו לא הנקודה. הזמן שעובר וההצלחה היחסית של המקורית מרחיקים אותנו בכל יום מהגשמת החלום האמיתי שלנו והוא קבוצה אחת אדומה וחזקה בירושלים. לא יודע מה צריך לעשות אבל אסור לוותר על החלום רק בגלל תנאים כאלה או אחרים שייתכן ויש בהם היגיון אבל מרחיקים אותנו מהמטרה.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  23:28:26  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון הוקמה כאלטרטיבה לסאסי ויונה זה נכון, אבל יכולה להפוך לאלטרנטיבה רעיונית לבית"ר, מכבי תל אביב וגם הפועל תל אביב כדרוגל.
הרי לכולנו ברור שמבחינה כלכלית אין לנו סיכוי להתקרב אליהן, ולכן לא נראה לי הגיוני לחפש להיות אלטרנטיבה שם: זה מה שהפועל כדורסל מנסה לעשות כבר שנים, ולצערי, בנסיון להפוך למכבי, רק נותנת לגיטימציה לדורסנות המכביסטית. והשנה זה כבר לברור לחלוטין, שמכבי כדורסל לא מפחדת מהפועל ירושלים, אלא מהפועל אושסקין תל אביב. ולמה זה? כי אוסשקין לא משחקים בכללים של מכבי, אלא בונים אלטרנטיבה רעיונית.
אבל לא צריך להרחיק לעיר החטאים, תסתכלו על בית"ר - היא צמחה קודם כל כאלטרנטיבה רעיונית ולא כלכלית. לדעתי להוציא את המרכיב החברתי מקטמון, זה לשמוט מאיתנו את היכולת להיות אי פעם אלטרנטיבה אמיתית לבית"ר.

נערך על ידי - roi ב-08/02/2011 23:29:22
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 09/02/2011 :  08:53:33  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

קטמון הוקמה כאלטרטיבה לסאסי ויונה זה נכון, אבל יכולה להפוך לאלטרנטיבה רעיונית לבית"ר, מכבי תל אביב וגם הפועל תל אביב כדרוגל.
הרי לכולנו ברור שמבחינה כלכלית אין לנו סיכוי להתקרב אליהן, ולכן לא נראה לי הגיוני לחפש להיות אלטרנטיבה שם: זה מה שהפועל כדורסל מנסה לעשות כבר שנים, ולצערי, בנסיון להפוך למכבי, רק נותנת לגיטימציה לדורסנות המכביסטית. והשנה זה כבר לברור לחלוטין, שמכבי כדורסל לא מפחדת מהפועל ירושלים, אלא מהפועל אושסקין תל אביב. ולמה זה? כי אוסשקין לא משחקים בכללים של מכבי, אלא בונים אלטרנטיבה רעיונית.
אבל לא צריך להרחיק לעיר החטאים, תסתכלו על בית"ר - היא צמחה קודם כל כאלטרנטיבה רעיונית ולא כלכלית. לדעתי להוציא את המרכיב החברתי מקטמון, זה לשמוט מאיתנו את היכולת להיות אי פעם אלטרנטיבה אמיתית לבית"ר.

לא שמנו לב אבל יונה כבר לא שם - אולי אפילו בזכותנו

ירון
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/02/2011 :  14:05:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

מסכים לגמרי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מחשבות - כתבה של חברנו טל שורר מצוטטת בקביליו נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07