פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א נושא הבא
עמוד: מתוך 5

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  15:26:26  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכפוף להסכמתו של אלי טביב.

אותי זה מדכא. קרית שמונה, קבוצה סימפטית, עושה עונה נהדרת, יכולה להתמודד על מקום באירופה, ואפילו תיאורטית עוד לא יצאה ממרוץ האליפות (עם הקיזוז הפער הוא רק שש נקודות – סיכוי קלוש אמנם, אבל עוד אפשרי). והנה, פתאום נמכר אחד השחקנים החשובים שלה ובכך מאותת ההנהלה שמבחינתה בעצם נגמרה העונה (וזה נכון גם אם הקבוצה תצליח להסתדר בסופו של דבר גם בלעדיו).
ואיך זה קשור אלינו? כי זה חוזר לאותו עניין שעולה פה בפורום פעם בכמה שבועות – זהות הבעלים הרצויה. איזי שרצקי עושה רושם אחד מבעלי הקבוצות היותר חיוביים שיש בארץ – משקיע מיליונים לאורך שנים ומתוך ראיה של הטווח הרחוק, מוריד את מכירי הכרטיסים והמנויים לרצפה. והנה, גם הוא בסופו של דבר קיבל החלטה שנראית בעיני כאנטי-ספורטיבית בעליל.
במידה מסוימת, אני אפילו לא בהכרח מאשים אותו. הוא באמת שם הרבה כסף, ויכול להיות שזו זכותו לנסות להכניס קצת (הרבה) כסף לקופה. אבל נראה לי שאם הייתי אוהד ק"ש זה היה מבאס אותי ברמה העמוקה ביותר. ואני חושב שבהחלט יכול להיות שיותר כיף להיות אוהד של קבוצה בליגות הנמוכות שהשיקולים שלה הם אך ורק ספורטיביים, מאשר אוהד של קבוצת צמרת בליגת העל שמוותרת על העקרון הכל כך בסיסי של הישגיות.

הערה(1): אם יסתבר שאיזי שרצקי ישתמש בכסף שיתקבל עבור אלרואי כהן בשביל לבנות בשנה הבאה קבוצה חזקה יותר משל השנה, שתשאף באופן מוצהר להתמודד על האליפות, אז כל מה שכתבתי פה לא נכון. אבל העניין הוא שאני מאוד בספק אם ק"ש תמצא את עצמה בשנה הבאה בעמדה טובה יותר מאשר היא נמצאת בה השנה, ולכן ויתור על העונה הוא מעשה כל כך לא ספורטיבי בעיני.

הערה(2): תכל'ס לא יצא לי לראות את אלרואי כהן משחק כל כך הרבה, כך שאני לא יודע אם הוא באמת כל כך טוב. אבל נראה שיש מי שחושב שכן.

נערך על ידי - מיכאל ב-07/02/2011 15:27:02

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  15:35:37  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואיך זה קשור אלינו?
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  15:40:42  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כי כיום אנחנו קבוצה בבעלות האוהדים, אבל בעתיד ייתכן שנצטרך לקבל החלטה האם אנחנו רוצים למכור את הקבוצה לבעלים פרטיים. המקרה הזה מדגים בעיני את הבעייתיות הרבה בבעלות פרטית, והוא חשוב דווקא בגלל שבאופן יחסי, איזי שרצקי נראה דוגמה לבעלים מוצלח.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ואיך זה קשור אלינו?

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:11:57  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שנצטרך בעתיד למכור את הקבוצה,כיום יש 5,000 אוהדי קטמון שחלקם לא באים למשחקים ואני לא רואה אותנו משיגים בעצמנו 11 מיליון שקל לתקציב לליגת העל.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:15:09  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זיון שכל אחד ארוך! תזהיר בפעם הבאה. האיש לקח את קרית שמונה בליגה ב' והעלה אותה תוך שש שנים לליגת העל. האיש הוציא יותר משקיבל ולגיטימי לתת לשחקן אותו גידל להתקדם הלאה. סגור?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:27:11  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כבר אולי חצי שעה מנסה להבין את מטרת הפוסט.

מלבד זה שכמו שגאסטון כתב, איזה שרצקי לקח קבוצה מליגה ב' ועשה ממנו קבוצת מרכז טבלה בליגת העל, מלבד זה שהוא שיקם שם בעצמו שחקנים כמו שלומי אביסדריס, מלבד זה שהוא משקיע שם כספים בלי הפסקה הוא גם הביא לשם לפני חודש את שמעון אבו-חצירא, חלוץ לפחות ברמה של אלרואי כהן שהיה פה מלך השערים של הליגה ובינתיים בקרית שמונה יש לו לדעתי שלושה שערים בשלושה משחקים, אז מה חשבתם, שהוא רק יקנה שחקנים?
אני בטוח שגם אוהדי קרית8 מבינים את זה, קבוצה טובה, הביאו להם חלוץ מצוין, מן הסתם שגם ימכרו מישהו, לא?

אה ובלי קשר, גם יש את רצון השחקן שמן הסתם רוצה (ובצדק) להתקדם ולעבור לקבוצה גדולה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:40:41  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכי-יש לי שאלה רצינית בנוגע לדמגוגיה ההולכת ומתפתחת בקרבנו.האם ישנה בעיה כלשהי בעולם הספורט ובכלל שלא תגידו שזה בגלל בעלים פרטיים?והאם לחילופין ישנה בעיה שלא תגידו שהפיתרון זה בעלות אוהדים?
מה בדיוק הטענה שלך ?שאדם זורק עשרות מיליונים מדי שנה מחליט מדי פעם להקטין את ההוצאות שלו כשיש לו נכס ביד זה לא בסדר?ואתה לעומת זאת במודל האוהדים שיהיה לו הרבה הרבה הרבה פחות נכסים ויכולות כלכליות תוכל למנוע סיטואציות כאלה ?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:43:15  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל נכון. אבל תסביר לי - אם ככה, אז מה בדיוק המטרה של קרית שמונה?
תחשוב על זה ככה: הקבוצה שלך הפסידה במחזור האחרון 3-1 להפועל חיפה. אתה מבואס. אתה מסתכל על הטבלה ורואה שהפער מהמקום השלישי גדל לשש נקודות, והפער מהמקום הראשון הוא כבר 12. ואז אתה קורא בעיתון שמכרו את אחד השחקנים הכי חשובים שלך. עכשיו, אתה לא מרגיש קצת טמבל? מה זה בעצם משנה מה עשית במחזור האחרון? פתאום מסתבר לך שהקבוצה שלך בכלל לא שואפת ללכת גבוה, אלא רק להכין את הקרקע התקציבית לעונה הבאה.
ואז עולה השאלה היותר עמוקה - אם כך, אז מה בכלל השאיפה של הקבוצה שלך? לתת חצי עונה טובה? בשביל זה אני לא יודע אם שווה להשקיע מיליונים..

אני הדגשתי שאני לא מאשים את איזי שרצקי, שבאמת עשה המון למען הקבוצה הזאת. רק שהסיטואציה בה ההנהלה יכולה להנחית עליך הנחתות כאלה, בלי שום אזהרה, היא לדעתי הרסנית לאוהד כדורגל.

ודבר אחרון - יש לדעתי הבדל מהותי בין למכור שחקן באמצע העונה לבין למכור אותו בקיץ. העובדה שההנהלה שלך יכולה פתאום למכור שחקן תוך כדי העונה מונעת ממך כאוהד את השקט המינימאלי שנדרש בשביל ליהנות משחקן מוכשר שבמקרה משחק אצלך. כך שאין לי בעיה עם עצם המכירה של כהן, אלא אם העובדה שזה נעשה במהלך העונה (וזה עונה גם לגבי הרצון שלו להתקדם לקבוצה גדולה. סבבה, שיחכה לקיץ).
.
ב
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אני כבר אולי חצי שעה מנסה להבין את מטרת הפוסט.

מלבד זה שכמו שגאסטון כתב, איזה שרצקי לקח קבוצה מליגה ב' ועשה ממנו קבוצת מרכז טבלה בליגת העל, מלבד זה שהוא שיקם שם בעצמו שחקנים כמו שלומי אביסדריס, מלבד זה שהוא משקיע שם כספים בלי הפסקה הוא גם הביא לשם לפני חודש את שמעון אבו-חצירא, חלוץ לפחות ברמה של אלרואי כהן שהיה פה מלך השערים של הליגה ובינתיים בקרית שמונה יש לו לדעתי שלושה שערים בשלושה משחקים, אז מה חשבתם, שהוא רק יקנה שחקנים?
אני בטוח שגם אוהדי קרית8 מבינים את זה, קבוצה טובה, הביאו להם חלוץ מצוין, מן הסתם שגם ימכרו מישהו, לא?

אה ובלי קשר, גם יש את רצון השחקן שמן הסתם רוצה (ובצדק) להתקדם ולעבור לקבוצה גדולה.

עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:43:29  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משפחת שרצקי הזו מתחילה לגלות סממנים של משפחת לוזון.

מה השלב הבא? מינוי של גבי שרצקי ליו"ר ההתאחדות תוך התעלמות מניגוד העניינים המובנה? אולי קמפיין למינויו של מאי שרצקי למאמן האולימפית למרות רקורד מפוקפק? או שמא דווקא עיסקה של שיימוס שרצקי עם איזה סאסיונה אחד לרכישת לידן טל תמורת זכויות בנייה?

ואיך שטרן שרצקי משתלב בזה?
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:56:04  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שהמודל הנפוץ בעולם הספורט הוא של בעלים פרטיים, אז באופן טבעי ניתן לייחס הרבה מהבעיות בו לבעלות הפרטית. זה לא אומר שזה בהכרח תמיד נכון, אבל זה גם לא מופרך.

כמו שכתבתי בתגובה למדלולה - אני לא מאשים את איזי שרצקי, שאין ספק שעשה מעל ומעבר. אני רק אומר שהסיטואציה בה החלטות מהותיות בנוגע לקבוצה שלך מתקבלות בלי ידיעתך ובלי שיש לך יכולת להשפיע עליהן הורסת הרבה מהכיף של אהדה לקבוצה, ושזה נכון אפילו כשהבעלים הוא באמת בחור טוב עם כוונות טוב.

אני רוצה גם להדגיש שוב שמה שהפריע לי זה לא עצם המכירה של אלרואי כהן (דבר שבהחלט ייתכן שהיה קורה גם בקבוצה בבעלות אוהדים), אלא מכירתו באמצע העונה - ולא סתם באמצע העונה, אלא באמצע העונה שיכולה להפוך לעונה חלומית.

אגב, יש פה גם היבט שלא קשור ישירות לשאלת בעלות האוהדים (אבל כמובן משפיע עליה בעקיפין). לי פשוט נראה שבכלל לא בטוח שכל כך כיף להיות קבוצת מרכז טבלה בליגת העל - קבוצה שאפילו כשהיא פתאום נותנת עונה מעולה, ההנהלה שלה רק חושבת על איך מנצלים את זה בשביל להכניס כסף לקופה ולא על איך משיגים מקום לאירופה. ואני חושב שנתוני הקהל של רוב קבוצות מרכז הטבלה יעידו על כך שכנראה אני לא היחיד שחושב ככה.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מיכי-יש לי שאלה רצינית בנוגע לדמגוגיה ההולכת ומתפתחת בקרבנו.האם ישנה בעיה כלשהי בעולם הספורט ובכלל שלא תגידו שזה בגלל בעלים פרטיים?והאם לחילופין ישנה בעיה שלא תגידו שהפיתרון זה בעלות אוהדים?
מה בדיוק הטענה שלך ?שאדם זורק עשרות מיליונים מדי שנה מחליט מדי פעם להקטין את ההוצאות שלו כשיש לו נכס ביד זה לא בסדר?ואתה לעומת זאת במודל האוהדים שיהיה לו הרבה הרבה הרבה פחות נכסים ויכולות כלכליות תוכל למנוע סיטואציות כאלה ?

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:01:57  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שההתקפות על מיכאל קצת מוגזמות וטעונות מדי ריגשית, יחסית לפוסט המתלבט בקול רם שהוא פירסם (מותר להתלבט בקול רם! ואפילו לטעות!!)

גם אני לא בטוח שדווקא הדוגמה הזו קשורה למודל הבעלות (והניהול - כל הזמן אנשים מדברים על בעלות פרטית כאילו היא דרך המימון היחידה. זו שטות - מוזיאון רוקפלר בניו יורק מקבל ממשפחת רוקפלר 10 מיליון דולר בשנה. אבל היא ממש לא הבעלים שלו וגם אין לה אפילו רוב בהנהלה!!! מה, אין מצב - תיאורטי - שהפועל ירושלים שלנו תהייה המוזיאון לערכים, מוסר, וכדורגל של איזה מיליארדר?)...

גם אני מתבאס שקבוצות גדולות עושות קניבליזציה ליותר קטנות; ששחקנים רוצים קבוצה גדולה; שהדיבורים והאתוס הזה חדר עמוק לכל השדרנים והפרשנים (מעופר שלח ועד זאב זלצר)

אבל אני רוצה לשאול את מיכאל ואת עצמנו שאלה נוספת, יותר קשורה, שעולה מדבריו - יש בארץ, ובליגות הגדולות באירופה, מונופולים של שלוש-ארבע קבוצות עילית. הן מצליחות. הן עשירות. וככל שהן יותר מצליחות יש להם גם יותר אוהדים. מה רוצות כל האחרות? מה הפרספקטיבה והאסטרטגיה של אברדין או אפילו וולבס? מה רוצה אוהד אוססונה או קרדיף, שאין להם ולא יהיה להם אף תואר? מהו הישג - ספורטיבי או אחר - בשביל קבוצות כאלה ומהו סיבת קיומן בעיני אוהד?

מהו המודל שלנו כדי להמשיך להתרחב, להתרגש, להיות מעורבים מבלי להפנים הישגיות תובענית ורצחנית של תואר שלא יהיה לנו במאה שנים הקרובות, ולהסתפק ברצף של שמחות צנועות, לא צפויות, כמו שחקן מהנוער שמקבל במה ומצטיין, או אלופי ליגת השכונות עולים לכר הדשא בטדי רועדים מהתרגשות, באירוע שהם (ורובנו) לא ישכחו לעולם?

עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:08:51  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שכן, אני מודה שכשכתבי את הפוסט לא זכרתי את ההחתמה של שמעון אבו-חצירה, ואין ספק שאם הייתי זוכר אותה הייתי מנסח את ההודעה בצורה עוד יותר מתונה (למרות שגם כך אני חשוב שהיא הייתה די מתונה). למרות זאת, התהיות העקרוניות (ובמיוחד זאת שעמוס העלה) עדיין עומדות בעינן.

נערך על ידי - מיכאל ב-07/02/2011 17:09:13
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:15:13  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכי- כדי שדיון יהיה רציני לא חכמה תמיד להצביע על בעייה שקשורה בהחלטה של בעלים פרטי ,בלי להצביע על החלופה של אותה סיטואציה בלי הכספים של אותם בעלים.
אני למשל חושב שבנקים זה דבר מושחתת ומטונף,לוקחים ריביות עצומות ,נותנים משכורות מנופחות למנהלים שלהם ויש סיכון שגם ייפלו -מסקנה כדאי לקנות דירה בלעדיהם בכוחות עצמך.ובכל זאת לקחתי משכנתא מזוינת כי אחרת אגור באוהל במגרש ברהט.מבאס?כן,מציאות כלכלית?עוד יותר כן.

עכשיו תצייר לי אתה את קבוצת האוהדים מקרית שמונה בלי הכספים של שרצקי-זו שבקושי מוכרת כרטיסים גם כשהם כ"כ זולים.עם תקציב מופחת בהרבה.צייר לי את התסריט -מיקום,שאיפות ,מכירות שחקנים כשבאות הצעות וכו'.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:16:51  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכאל,
בוא נשים דברים בפרופורציות.

שאתה אומר שאלרואי כהן הוא אחד השחקנים החשובים של קרית שמונה העונה אתה יודע שהוא חלוץ ובסך הכל במהלך כל העונה הוא כבש 3 שערים מתוך 38? שזה, אגב, הכמות שאבו חצירא כבש בשלושה שבועות שהוא בקבוצה.

הוא הביא את אבו חצירא, למרות שלא היה צריך חיזוק, ראה שהוא משתלב יפה וכובש בכל שבוע, קיבל הצעה לקניית שחקן במחיר לא פרופורציונאלי מקבוצה שהייתה נואשת לחלוץ, ומכר אותו.
אני באמת לא רואה בעיה יותר מדי גדולה פה, ברור שהייתי מעדיף שכל הקבוצות ישארו עם שחקני הבית שלהם לעד, אבל מה לעשות, זה הכדורגל.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:23:17  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מדמיין קבוצה בבעלות אוהדים הנמצאת בליגה הלאומית (ומחזיקה את עצמה מספונסרים ותורמים), עם מחלקת נוער טובה, שבשנה טובה נאבקת על עליה לליגת העל.
הטענה שלי היא שבכלל לא ברור שזה משמעותית פחות כיף ממה שיש להם עכשיו, וזה למרות שהבעלים שלהם הוא באמת הכי טוב שיכול להיות, שהוא באמת משקיע הרבה מאוד כסף, ושהולך להם מעולה מקצועית. הסיטואציה בה לקבוצה אין שאיפות אמיתיות (וזה בעצם מה שהמכירה של כהן מסמלת, לדעתי) היא פשוט איומה ונוראה בעיני, וכשזה מונחת עליך מלמעלה זה עוד יותר גרוע, גם אם אתה מאמין שהכל נעשה רק משיקולים ענייניים.

אז האמת שאני בכלל לא בטוח שזה באמת מה שהייתי בוחר, אם הייתי נדרש להחליט. יש פה דילמה אמיתית. אבל מה שחשוב להדגיש (ותאלץ להסכים איתי, אני חושב), היא שרוב בעלי הקבוצות בארץ הם לא איזי שרצקי, אלא אינטרסנטים למיניהם.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מיכי- כדי שדיון יהיה רציני לא חכמה תמיד להצביע על בעייה שקשורה בהחלטה של בעלים פרטי ,בלי להצביע על החלופה של אותה סיטואציה בלי הכספים של אותם בעלים.
אני למשל חושב שבנקים זה דבר מושחתת ומטונף,לוקחים ריביות עצומות ,נותנים משכורות מנופחות למנהלים שלהם ויש סיכון שגם ייפלו -מסקנה כדאי לקנות דירה בלעדיהם בכוחות עצמך.ובכל זאת לקחתי משכנתא מזוינת כי אחרת אגור באוהל במגרש ברהט.מבאס?כן,מציאות כלכלית?עוד יותר כן.

עכשיו תצייר לי אתה את קבוצת האוהדים מקרית שמונה בלי הכספים של שרצקי-זו שבקושי מוכרת כרטיסים גם כשהם כ"כ זולים.עם תקציב מופחת בהרבה.צייר לי את התסריט -מיקום,שאיפות ,מכירות שחקנים כשבאות הצעות וכו'.

עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  17:32:17  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי one (כואב לי שאני נכנס לאתר הזה, אבל הם פשוט הכי טובים בדברים האלה) הוא כבש השנה שבעה שערים (שני בקבוצה לעמאשה) ובישל ששה (ראשון בקבוצה), ב-18 משחקים בהם שיחק. הוא בהחלט שחקן דומיננטי, וכנראה שלא סתם הפועל תל אביב היו מוכנים לשלם עליו סכום מטורף (מה שכמובן לא אומר שהסכום מוצדק).
אבו-חצירה הוא באמת שחקן טוב (לא יודע אם ראית את התגובה הקודמת שלי, אבל האמת שאני פשוט שכחתי מההחתמה שלו כשכתבתי את הפוסט הראשון), אבל נראה לי שכאוהד הייתי שמח יותר בלי אבו-חצירה ועם כהן, ולו רק בשביל השקט שלי כאוהד - עדיף לדעתי לדעת שההנהלה שלך עושה את המקסימום עם האמצעים המוגבלים שעומדים לרשותה, מאשר לחיות במצב בו אתה יודע שבאמצע העונה ההנהלה מביאה/מוכרת שחקנים על בסיס חישובים כלכליים (ומבחינה כספית - ההשאלה של אבו-חצירה לא דומה בכלל למכירה של כהן).

אבל בוא באמת נתמקד בשאלה שהעלה עמוס (שעמדה בעצם גם בבסיס הפוסט הראשון שלי) - אם קרית שמונה לא תננסה העונה ללכת הכי רחוק שהיא יכולה, אז מתי כן?

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

מיכאל,
בוא נשים דברים בפרופורציות.

שאתה אומר שאלרואי כהן הוא אחד השחקנים החשובים של קרית שמונה העונה אתה יודע שהוא חלוץ ובסך הכל במהלך כל העונה הוא כבש 3 שערים מתוך 38? שזה, אגב, הכמות שאבו חצירא כבש בשלושה שבועות שהוא בקבוצה.

הוא הביא את אבו חצירא, למרות שלא היה צריך חיזוק, ראה שהוא משתלב יפה וכובש בכל שבוע, קיבל הצעה לקניית שחקן במחיר לא פרופורציונאלי מקבוצה שהייתה נואשת לחלוץ, ומכר אותו.
אני באמת לא רואה בעיה יותר מדי גדולה פה, ברור שהייתי מעדיף שכל הקבוצות ישארו עם שחקני הבית שלהם לעד, אבל מה לעשות, זה הכדורגל.

נערך על ידי - מיכאל ב-07/02/2011 17:37:47
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07