משתמש |
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 13:19:28
|
אוהדים יקרים ויקרים פחות, נא לרשום ביומנים: יום שלישי, 26.4 אסרו חג פסח. טורניר אוהדי הפועל ירושלים חוזר, ובגדול. השנה מאורגן הטורניר ע"י "בריגדה מלחה" והיוזמה החברתית. והשנה משחק ראווה מרגש במיוחד! (רמז: לא בהכרח מתאים לכל הפלגים) צפו להפתעות, כמו גם להודעה הרשמית על פתיחת ההרשמה. בינתיים כדאי להתחיל להכין קבוצה.
|
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 15:56:52
|
שיגעון. אחת המסורות המבורכות של קטמון.
ובנימה אישית, פאצ'ה, גם השנה אתה מביא את חברים שלך לבעוט ברגליים ולהתחיל מכות, או שאפשר לבוא לשחק בכיף?
|
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 17:00:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ובנימה אישית, פאצ'ה, גם השנה אתה מביא את חברים שלך לבעוט ברגליים ולהתחיל מכות, או שאפשר לבוא לשחק בכיף?
אתה שואל תוך הנחה שהחבר'ה שלך אמורים לשחק? אם כן, אז התשובה שלי היא שאני הפעם לא משחק, הבעיה של האלימות אמורה להיפסק. השאלה היא מה בכל הנוגע לרכרוכיות שלא מאחורי המקלדת. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
אדם אדום
82 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 17:40:10
|
|
|
|
elads
48 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 17:50:09
|
אין עלינו |
אדום בנשמה!!!
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 19:00:52
|
מארגנים יקרים! אולי אפשר לנסות ולמצוא ספונסור שיתן חסות חד פעמית לאירוע? אולי זה יותר קל מאשר ספונסור כבד לקבוצה הבוגרת? צרו אתי קשר...
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 20:18:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מארגנים יקרים! אולי אפשר לנסות ולמצוא ספונסור שיתן חסות חד פעמית לאירוע? אולי זה יותר קל מאשר ספונסור כבד לקבוצה הבוגרת? צרו אתי קשר...
רעיון מצוין.
ואני יוצא בקריאתי המסורתית להתחיל את המשחקים משעה 15 אל תוך הערב, ככה שלאורך האירוע הטמפרטורות ירדו וכמות הנוכחים תעלה (עד עכשיו זה היה בדיוק ההפך..). |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 21:26:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי ואני יוצא בקריאתי המסורתית להתחיל את המשחקים משעה 15 אל תוך הערב, ככה שלאורך האירוע הטמפרטורות ירדו וכמות הנוכחים תעלה (עד עכשיו זה היה בדיוק ההפך..).
צודק! איסרו חג פסח=מימונה לעדה מסויימת הוא יום עבודה לרבים. אם הטורניר יתקיים במגרש מבט ניתן לקיים שם משחקים עד שעה 2200. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 06/02/2011 : 22:53:51
|
מאיזה גילאים זה? |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 11:24:11
|
מלכים. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 14:45:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
אוהדים יקרים ויקרים פחות, נא לרשום ביומנים: יום שלישי, 26.4 אסרו חג פסח. טורניר אוהדי הפועל ירושלים חוזר, ובגדול. השנה מאורגן הטורניר ע"י "בריגדה מלחה" והיוזמה החברתית. והשנה משחק ראווה מרגש במיוחד! (רמז: לא בהכרח מתאים לכל הפלגים) צפו להפתעות, כמו גם להודעה הרשמית על פתיחת ההרשמה. בינתיים כדאי להתחיל להכין קבוצה.
אם מה שכתוב פה מתכוון לאמר שגם אוהדי הפועל ירושלים מליגה א וגם אוהדי הפועל קטמון ישחקו בטורניר אז זה מבורך ואם לא - אז חבל |
ירון |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 19:02:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אם מה שכתוב פה מתכוון לאמר שגם אוהדי הפועל ירושלים מליגה א וגם אוהדי הפועל קטמון ישחקו בטורניר אז זה מבורך ואם לא - אז חבל
מעניין שאני דווקא חשבתי על הכדורסל.. |
I am City till I cry |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 19:39:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אם מה שכתוב פה מתכוון לאמר שגם אוהדי הפועל ירושלים מליגה א וגם אוהדי הפועל קטמון ישחקו בטורניר אז זה מבורך ואם לא - אז חבל
מעניין שאני דווקא חשבתי על הכדורסל..
אבל היה כתוב שיהיה מרגש במיוחד, אז ברור שהוא מתכוון לאוהדי הפועל ירושלים לא? כלומר, למה חשבת על הכדורסל? הרי האוהדים לא ירצו חס וחלילה לפגוע באף אוהד אחר. זה נורא חשוב לנו לשמור על תמימות דעים וחס ושלום לא לפגוע באף אחד. |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 20:09:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מעניין שאני דווקא חשבתי על הכדורסל..
חשבת נכון אכן כדורסל התנצלות כנה בפני החבר'ה שמשתדלים לא לפגוע באוהדים אחרים |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 20:22:03
|
מביש. לראות את שי אהרון, הסמל הכי גדול בספורט הישראלי משחק במשחק ראווה יחד עם שכירי חרב שממומנים על ידי האיש שאמר שסמלים יש רק על מכוניות.
מזמן הפסקתי להתווכח אתכם, תלכו לעודד את הזבל'ה האלה כמה שאתם רוצם, זה לא מעניין כבר, אבל בחייאת אל תערבבו ואל תגרמו לשחקנים שלנו להתבזות.
זה באמת לא מתאים, תחשבו על זה טוב טוב. ואם באמת תחליטו לקיים את הביזיון הזה אז אני מקווה שההנלה תאסור על השחקנים היקרים שלנו להשתתף במשחק מהסוג הזה.
למה לדוגמא, לא לקיים משחק נפלא בין נבחרת אוהדים לקבוצה עצמה? צעד גיבוש נפלא בין החברים ביציע ובין היציע לקבוצה. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 07/02/2011 : 20:44:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
מביש. לראות את שי אהרון, הסמל הכי גדול בספורט הישראלי משחק במשחק ראווה יחד עם שכירי חרב שממומנים על ידי האיש שאמר שסמלים יש רק על מכוניות.
מזמן הפסקתי להתווכח אתכם, תלכו לעודד את הזבל'ה האלה כמה שאתם רוצם, זה לא מעניין כבר, אבל בחייאת אל תערבבו ואל תגרמו לשחקנים שלנו להתבזות.
זה באמת לא מתאים, תחשבו על זה טוב טוב. ואם באמת תחליטו לקיים את הביזיון הזה אז אני מקווה שההנלה תאסור על השחקנים היקרים שלנו להשתתף במשחק מהסוג הזה.
למה לדוגמא, לא לקיים משחק נפלא בין נבחרת אוהדים לקבוצה עצמה? צעד גיבוש נפלא בין החברים ביציע ובין היציע לקבוצה.
יוגי יקר, סמל כמו שי אהרון זה אחד למיליון, אי אפשר לדרוש שזה יהיה הסטנדרט. חשבתי על זה היום, הרבה תקוות שלנו לגבי הכדורסל מתגשמות בזכות הבריגדה: ארגון אוהדים פעיל של הפועל ירושלים בכל ענפיה, שונאי בית"ר, מחוייב לצבעים ולסמל האמיתי של המועדון, אלו דברים שיכולנו רק לחלום עליהם לפני שנה. ברור שיהיו לתהליך הזה תוצאות חיוביות, במלחה ובכלל, לעתיד של האדום בעיר הזאת. אז אם אפשר לסייע להם אני בעד. |
|
|
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
|