משתמש |
בני יצ'לאל - קטמון  |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 09:11:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
חבל שמאהר חטף קללות גזעניות לאורך כל המשחק משחקני קבוצה שאמורה להלחם בגזענות.
תודה, גזענות זה בדיוק הרכיב שהיה חסר לי במרק הגועל של היום.
חבל, דווקא רובם אוהדים סימפטיים יצ'לאל, וקריית-משה אחלה מקום. פגשתי שני חניכים לשעבר שלי היום, אחד משחק בשעריים. http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=23855
צריך לעשות הבחנה בין שלושה גורמים: אוהדי שעריים - שבאו להרביץ מספר שחקנים ביצ'לאל - שבאו לכסח
והקהל של יצ'לאל - הייתי בכל משחקי החוץ שלנו השנה - למעט הראשון בצעירי רהט - ועד כמה שאני זוכר - לא נתקלנו בקהל סימפטי, תומך ומעודד כמו ביצ'לאל לא היה שום מתח ביננו ובינם למרות שהיינו מעורבבים לחלוטין לא ראיתי מהם שום עויינות כמו שהיתה בשעריים אחרי שהם חטפו את הגולים
אז בואו נהיה ממוקדים עם מי יש לנו חשבון ועם מי לא |
ירון |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 11:26:17
|
אל תהיה כל כך בטוח. אחרי השער שהם כבשו הם גם התחילו לשיר ירושלים של בית"ר. לא קבוצה סימפטית ולא קהל סימפטי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 12:03:46
|
גולה, אל תהיה יותר צדיק מהאפיפיור. לגיטימי לחלוטין להקניט את הקבוצה היריבה בגבולות הטעם הטוב."ירושלים של בית"ר" זו לא קריאה גזענית, לא הטפה לאלימות, לא חציית קווים אדומים, סתם קריאה שמטרתה לתת לנו פייט בעידוד. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 12:15:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אל תהיה כל כך בטוח. אחרי השער שהם כבשו הם גם התחילו לשיר ירושלים של בית"ר. לא קבוצה סימפטית ולא קהל סימפטי
הם גם שרו "קומוניסטים" עם חיוכים גדולים על הפנים. זה גם הופך אותם ללא סימפטיים? |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 12:34:43
|
אל תהיה כל כך בטוח. אחרי השער שהם כבשו הם גם התחילו לשיר ירושלים של בית"ר. לא קבוצה סימפטית ולא קהל סימפטי
והשירים של אוהדי קטמון כנגד בית"ר הם כמובן שירת מופת |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 12:59:57
|
אפילו אם יש להם בקהל אוהדי בית"ר, זה לא הופך אותם בהכרח ללא סימפטים. אני מניח גולה שלא תתקשה למצוא כמה אוהדי בית"ר סימפטיים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 13:45:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אפילו אם יש להם בקהל אוהדי בית"ר, זה לא הופך אותם בהכרח ללא סימפטים. אני מניח גולה שלא תתקשה למצוא כמה אוהדי בית"ר סימפטיים...
ובכלל לא הגיע הזמן להרגיע את השנאה שיש במחוזותינו כלפי כל העולם ?! כמו שאמרתי למעט שעריים ומספר שחקנים של יצ'לאל - האוירה עם האוהדים של יצ'לאל היתה מצויינת ושישירו על ביתר לבריאות. גם בירושלים הם היו סימפטים ולא מתגרים כשהם ניצחו אותנו רק אנחנו חייבים לפתוח חשבון עם כל הליגה ואחרי זה להתפלא למה בכל מקם מחכים שנפסיד |
ירון |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 14:25:46
|
היצ'אלאלים הם האוהדים הכי סימפטיים שפגשתי בשנים האחרונות .. חוץ מאיתנו כמובן
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 19:11:16
|
אתם לא חייבים להסכים איתי, אבל כשאני מגיע למגרש ושרים שם שירי עידוד לבית"ר זה הופך את הקהל ללא סימפטי, בדיוק כמו שקרה בק. שמונה, נצרת עלית, עכו ועוד לא מעט קבוצות בליגות הנמוכות. זה היה המשחק הכי קשה שלנו, הם נתנו פייט (לא בעידוד, על המגרש), וכמעט זימברו אותנו פעם שלישית. הלב שלי דבק גם שעתיים אחרי המשחק מרוב המתח, על זה מגיע להם כל הכבוד, אבל אני לא צריך לאהוב אותם בגלל זה, ואני מאוד מקווה שהם לא יהיו איתנו באותה ליגה שנה הבאה, באיזה ליגה שלא נהיה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 19:26:31
|
השחקנים של יצ'לאל עיצבנו אותי.הם כמעט גמרו למאהר את העונה.חוצפנים. |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 02:09:52
|
סוג של תקציר מהמשחק יש פה למטה http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2672
חבל שלא מראים את הגולים שלנו ונראה שבתוך כל ההמולה אף אחד לא שם לב לבלאגן שהיה לאלוהים עם השחקנים שלהם
אה, והגול נראה כמו טעות ראשונה של עמית שמש העונה... |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/02/2011 : 06:12:36
|
מה שירון אמר! בדיוק! די להתקוטט עם כל העולם! מי שמפגין פה שנאה זה כמה אנשים בפורום - וגם ביציע (עם האצבע המשולשת לאוהדים היריבה) - שמחפשים בכוח עימות גם במקומות שהאינטרקציה עם אוהדי היריבה היתה ספורטיבית. וכמו שציינתי במקום אחר - גם בשעריים לא היה מתח מכוער בין האוהדים, וכל הדיבורים המכלילים על "בבונים" מצד ילדים-טובים-קטמון מיותרים
אנחנו צריכים לעשות את הדבר שלנו: לעודד את הקבוצה שלנו תמיד, לשמוח כשהקבוצה שלנו מבקיעה וכשהיא מנצחת, לשיר את השירים שלנו, ולהגן על עצמנו בתקיפות ובנחישות מפני אלימות של בודדים. וזה, פחות או יותר, מה שאנחנו עושים רוב הזמן
|
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
בני יצ'לאל - קטמון  |
|