פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בני יצ'לאל - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בני יצ'לאל - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בני יצ'לאל - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  09:11:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

חבל שמאהר חטף קללות גזעניות לאורך כל המשחק משחקני קבוצה שאמורה להלחם בגזענות.

תודה, גזענות זה בדיוק הרכיב שהיה חסר לי במרק הגועל של היום.

חבל, דווקא רובם אוהדים סימפטיים יצ'לאל, וקריית-משה אחלה מקום. פגשתי שני חניכים לשעבר שלי היום, אחד משחק בשעריים.
http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=23855

צריך לעשות הבחנה בין שלושה גורמים:
אוהדי שעריים - שבאו להרביץ
מספר שחקנים ביצ'לאל - שבאו לכסח

והקהל של יצ'לאל - הייתי בכל משחקי החוץ שלנו השנה - למעט הראשון בצעירי רהט - ועד כמה שאני זוכר - לא נתקלנו בקהל סימפטי, תומך ומעודד כמו ביצ'לאל
לא היה שום מתח ביננו ובינם למרות שהיינו מעורבבים לחלוטין
לא ראיתי מהם שום עויינות כמו שהיתה בשעריים אחרי שהם חטפו את הגולים

אז בואו נהיה ממוקדים עם מי יש לנו חשבון ועם מי לא

ירון
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  09:17:03  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2672
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  11:26:17  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תהיה כל כך בטוח. אחרי השער שהם כבשו הם גם התחילו לשיר ירושלים של בית"ר. לא קבוצה סימפטית ולא קהל סימפטי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:03:46  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גולה, אל תהיה יותר צדיק מהאפיפיור. לגיטימי לחלוטין להקניט את הקבוצה היריבה בגבולות הטעם הטוב."ירושלים של בית"ר" זו לא קריאה גזענית, לא הטפה לאלימות, לא חציית קווים אדומים, סתם קריאה שמטרתה לתת לנו פייט בעידוד.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:15:28  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אל תהיה כל כך בטוח. אחרי השער שהם כבשו הם גם התחילו לשיר ירושלים של בית"ר. לא קבוצה סימפטית ולא קהל סימפטי

הם גם שרו "קומוניסטים" עם חיוכים גדולים על הפנים. זה גם הופך אותם ללא סימפטיים?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:34:43  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

והשירים של אוהדי קטמון כנגד בית"ר הם כמובן שירת מופת

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:57:44  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לתמורה

http://katamon.co.il/news.asp?id=835

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:59:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אפילו אם יש להם בקהל אוהדי בית"ר, זה לא הופך אותם בהכרח ללא סימפטים. אני מניח גולה שלא תתקשה למצוא כמה אוהדי בית"ר סימפטיים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  13:45:33  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

אפילו אם יש להם בקהל אוהדי בית"ר, זה לא הופך אותם בהכרח ללא סימפטים. אני מניח גולה שלא תתקשה למצוא כמה אוהדי בית"ר סימפטיים...

ובכלל לא הגיע הזמן להרגיע את השנאה שיש במחוזותינו כלפי כל העולם ?!
כמו שאמרתי למעט שעריים ומספר שחקנים של יצ'לאל - האוירה עם האוהדים של יצ'לאל היתה מצויינת
ושישירו על ביתר לבריאות.
גם בירושלים הם היו סימפטים ולא מתגרים כשהם ניצחו אותנו
רק אנחנו חייבים לפתוח חשבון עם כל הליגה ואחרי זה להתפלא למה בכל מקם מחכים שנפסיד

ירון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  14:25:46  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היצ'אלאלים הם האוהדים הכי סימפטיים שפגשתי בשנים האחרונות ..
חוץ מאיתנו כמובן
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  19:11:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם לא חייבים להסכים איתי, אבל כשאני מגיע למגרש ושרים שם שירי עידוד לבית"ר זה הופך את הקהל ללא סימפטי, בדיוק כמו שקרה בק. שמונה, נצרת עלית, עכו ועוד לא מעט קבוצות בליגות הנמוכות.
זה היה המשחק הכי קשה שלנו, הם נתנו פייט (לא בעידוד, על המגרש), וכמעט זימברו אותנו פעם שלישית. הלב שלי דבק גם שעתיים אחרי המשחק מרוב המתח, על זה מגיע להם כל הכבוד, אבל אני לא צריך לאהוב אותם בגלל זה, ואני מאוד מקווה שהם לא יהיו איתנו באותה ליגה שנה הבאה, באיזה ליגה שלא נהיה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  19:26:31  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחקנים של יצ'לאל עיצבנו אותי.הם כמעט גמרו למאהר את העונה.חוצפנים.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  02:09:52  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוג של תקציר מהמשחק יש פה למטה

חבל שלא מראים את הגולים שלנו
ונראה שבתוך כל ההמולה אף אחד לא שם לב לבלאגן שהיה לאלוהים עם השחקנים שלהם

אה, והגול נראה כמו טעות ראשונה של עמית שמש העונה...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  06:12:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שירון אמר! בדיוק! די להתקוטט עם כל העולם! מי שמפגין פה שנאה זה כמה אנשים בפורום - וגם ביציע (עם האצבע המשולשת לאוהדים היריבה) - שמחפשים בכוח עימות גם במקומות שהאינטרקציה עם אוהדי היריבה היתה ספורטיבית. וכמו שציינתי במקום אחר - גם בשעריים לא היה מתח מכוער בין האוהדים, וכל הדיבורים המכלילים על "בבונים" מצד ילדים-טובים-קטמון מיותרים

אנחנו צריכים לעשות את הדבר שלנו: לעודד את הקבוצה שלנו תמיד, לשמוח כשהקבוצה שלנו מבקיעה וכשהיא מנצחת, לשיר את השירים שלנו, ולהגן על עצמנו בתקיפות ובנחישות מפני אלימות של בודדים. וזה, פחות או יותר, מה שאנחנו עושים רוב הזמן

עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  20:35:25  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler.co.il/article/2086
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם בני יצ'לאל - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07