משתמש |
בני יצ'לאל - קטמון  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 17:46:01
|
קשה בכלל להעריך מי היה טוב, ואם בכלל שיחקנו טוב היום. אני יודע רק את מי שהיה קרוב אלינו - וורנר היה סבבה, גם מאהר וניסים (למרות שהוא צריך למסור מוקדם יותר).
עזבו, זה נידון לכישלון... לא ראיתי שום משחק היום, ראיתי גדר חלודה, וכמה פעמים באו שחקנים לאסוף ממנה כדורים. וראיתי את השער של אורי. תודה לך הפועל על הניצחון ועל השער שנכנס בדיוק כדי לשמח אותנו אחרי המהומה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:28:50
|
משחק קשה ביותר. ניצחון משמעותי מאוד, סוג של ציון דרך(עוד אחד..). מלחמה, נחישות, הקרבה, לב. בדיוק מה שהיה צריך היום בכר המרעה ששיחקנו בו, ומול הקבוצה הקשה והטיפה אלימה שהתמודדה איתנו. וורנר ומאהר היו מעולים, אך לדעתי מעל כולם היה ארטום. פשוט תענוג הבלם הזה. שקט, לא משתולל, די סגור ונחבא אל הכלים, כמעט חומק מן הראדר של האוהדים. אבל פשוט פנטסטי. עוד שבת מאושרת בעונה מאושרת של קבוצה שגורמת אושר. הלאה למשחק מול גבעת זאב. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:44:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
איך השופט לא ראה את הבומבה שהבלם הבן אלף שלהם הוריד לאבולעפיה בראש אני לא מבין?!! כלב מלוכלך
|
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:47:11
|
יש לי חבר טוב, אוהד שעריים (הוא שיחק בה), שהיה היום במשחק. הוא סימס לי אחרי המשחק, לא הזכיר את המכות, אבל אמר ששי אהרון היה גדול. אני רואה שלא הזכרתם אותו כאן, ואני תוהה אם דברים שרואים משם לא רואים מכאן, או מה
|
 |
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:48:44
|
תענוג. כיף. אושר גדול.
ובכל זאת מילת ביקורת: חבל שמאהר חטף קללות גזעניות לאורך כל המשחק משחקני קבוצה שאמורה להלחם בגזענות.
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 19:15:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
חבל שמאהר חטף קללות גזעניות לאורך כל המשחק משחקני קבוצה שאמורה להלחם בגזענות.
תודה, גזענות זה בדיוק הרכיב שהיה חסר לי במרק הגועל של היום.
חבל, דווקא רובם אוהדים סימפטיים יצ'לאל, וקריית-משה אחלה מקום. פגשתי שני חניכים לשעבר שלי היום, אחד משחק בשעריים. http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=23855
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 23:26:27
|
אין הרבה מה לומר על המשחק היום. הרבה כדורגל לא היה שם, אבל כן היתה מלחמה, וזה בדיוק מה שנדרש. אני תומך בכל מה שותיק אמר קודם: טרטיאק היה מצוין, ציון זקן (השחקן האנדר-רייטד של העונה) הציל אותנו במצב של 0-1 עם ההרחקה מהקו, ואורי וורנר ממשיך בתנופה שלו - סחתין. עמוס, לגבי שי, אני לא ראיתי גדולה מיוחדת במשחקו היום, אבל לחימה ונוכחות בהחלט כן. אבל אם החבר שלך היה שחקן, אולי הוא מבחין בדברים שאנחנו פשוטי העם לא רואים. דווקא מעניין אם תוכל לתחקר אותו בהזדמנות לגבי זה.
|
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 23:57:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
קשה בכלל להעריך מי היה טוב, ואם בכלל שיחקנו טוב היום.
דווקא לא קשה להעריך מי היה טוב היום. ארתום בן סרגיי טרטיאק הוא מצטיין המשחק היום, כפי שציינו אוהדים נוספים בפוסט זה. הוא הצטיין גם במשחק הקודם בשיכון המזרח, ובכלל הוא מראה יכולת מרשימה מהרגע שהגיע לקבוצה (וכנראה גם לפני כן. לכן ליאור הביא אותו לקבוצה). |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 02:04:22
|
מגרש מסריח, תנאים מגעילים, משחק חלש, קופים משעריים, אחלה אוהדים של יצ'לאל, אחלה בירות מהבגאז', אחד הנצחונות החשובים העונה, נקסט! |
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 09:40:52
|
מקווה שלא נחזור יותר למגרש המעפן הזה.אוהדי רהט היו סבבה.אוהדי צ'לאל היו אחלה ואורי וורנר נותן סיבוב שני מצויין.
ועם זה חזרתי :שעריים על הזין אולה אולה אולה.
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 10:16:10
|
סיכום המשחק שלי:בולטים-אורי וורנר ומאהר.אבל-מעל כולם היה ארטום.איזה בלם נהדר,נותן שקט,יש לו הרבה ביטחון והוא רק בן 20.זה לא יאמן איך שחקן של 1.90 יותר מהיר משחקן 170.אורי פשוט בכושר מצוין,לא היה לו איבוד כדור אחד.מאהר נלחם ונתן את הנשמה,גם לו מגיע מילה טובה. |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 13:13:34
|
אל תשכחו את אזרזר, שהיה פשוט מעולה באגף, וידע מתי לסחוב לכיוון האמצע כדי לסגור מסירות ולחלץ כדורים. יופי של משחק שלו. יחד עם ארטיום ואורי מדובר בשלישייה של המשחק.
לסיכום - היה מגעיל וכיף, שזה הכי כיף. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 13:46:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אל תשכחו את אזרזר, שהיה פשוט מעולה באגף, וידע מתי לסחוב לכיוון האמצע כדי לסגור מסירות ולחלץ כדורים. יופי של משחק שלו. יחד עם ארטיום ואורי מדובר בשלישייה של המשחק.
לסיכום - היה מגעיל וכיף, שזה הכי כיף.
ואל תשכחו את עוז צבאג שדידה באומץ בין השלוליות לערמות הזבל (כולל הזבל האנושי שהגיע משעריים). |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 16:41:32
|
לא רק עוז צבאג, לכל אנשי הספסל מגיע הרבה קרדיט. שמתם לב איך מוטי מזרחי ואמיר גולה היו הראשונים להגיע לחגוג עם הקהל? אחד הדברים היפים, ואחת הסיבות להצלחה של הקבוצה הזו, זה המחוייבות והגיבוש של כל הסגל. להוריד את הכובע. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/02/2011 : 08:43:15
|
הסיבה שהקוון לא ראה את המכה שאבולאפיה קיבל בראש היא מאד פשוטה- הוא היה עסוק בלדבר איתנו מאחורי השער. באמצע משחק אשכרה ניהלנו שיחה עם קוון בינלאומי, על המגרש, האוהדים, ומתי השופט סוף סוף ישרוק .... |
 |
|
בני יצ'לאל - קטמון  |
|
|
|