פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שיכון -קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שיכון -קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שיכון -קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  12:31:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2622

בכתבה פה מציינים שרוני בראון עשה עלינו כתבה מטעם חדשות HOT של ירושלים והסביבה.

מישהו יודע מתי תשודר הכתבה, באיזה ערוץ ובאיזו שעה?

נערך על ידי - אדום88 ב-05/02/2011 12:33:11
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  14:09:45  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יש לי רק דבר אחד שממש שווה להגיד על המשחק, ולא קיבל התייחסות עדיין, יש לנו פשוט קבוצה מרגשת. חבר שלי שלא הגיע מאז ליגה א' הגיע שוב היום, ובסוף המשחק הוא סיכם: איזה כיף, מה זה משנה באיזה ליגה אתה? העיקר שבסוף המשחק חוגגים ככה.
מה יותר כיף משחקנים על הגדרות, עדי מרציאנו עם דגל, שחקנים שמפרגנים אחד לשני. תענוג. תודה לך הפועל

הערה חשובה. אני זוכר הרבה רגעים שמחים של שי ואמיר, אני זוכר את אמיר חוגג עליה לגמר גביע, את שי חוגג עליות ליגה (גם בלעדינו :).
ובכל זאת, אני לא זוכר אותם שמחים במקורית כמו שראיתי אותם שמחים אתמול בניצחון חוץ על שיכון המזרח.

תוסיפו לזה את עדי עם הדגל, ובאמת... מרגש.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  14:36:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה מרגש לראות את השחקנים שמחים בצורה כזאת.לשמוע את ג'וני אומר שאין על הקהל הזה,את עדי מרציאנו עם דגל,את שי אהרון מפרגן לאמיר גולה ושר לו"ואמיר גולה ה'",לראות את ארטום שמח בעצמו,לראות את יבגני הגרזן הזה מחבק את האוהדים.מיום ליום הקבוצה הזאת מרגשת אותי יותר ויותר.
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  16:47:19  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשתמש אלי בן רימוז', כל ההודעות שלך בפורום (בכל הנושאים) מגעילות, מטומטמות ומרגיזות. מישהו כאן כבר אמר לך שאינך ראוי לשאת את השם בן רימוז'. אני נוטה להסכים איתו. קודם צעקת על זה שניצחנו "רק" 0:7, אחר כך כתבת דברי הבל על אוחנה, עכשיו על עוז... מה יהיה אתך? אולי באמת תחזור לסאדר ברגע שסאסי יעזוב/ ימכור לאגיאר. תעשה לנו טובה.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  19:31:44  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת משחק מרגש. משמעת טקטית, מחויבות, לחימה,קבוצתיות. הכל.
ומילה על עוז צבאג. אנחנו אוהבים אותך. מאוד. אתה בכל מקרה חלק אינטגרלי מאיתנו ושום דבר לא ישנה את זה. הלוואי שאורי ימשיך להיות מצוין, והלוואי שתחזור אתה כמה שיותר מהר.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  20:10:58  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

המשתמש אלי בן רימוז', כל ההודעות שלך בפורום (בכל הנושאים) מגעילות, מטומטמות ומרגיזות. מישהו כאן כבר אמר לך שאינך ראוי לשאת את השם בן רימוז'. אני נוטה להסכים איתו. קודם צעקת על זה שניצחנו "רק" 0:7, אחר כך כתבת דברי הבל על אוחנה, עכשיו על עוז... מה יהיה אתך? אולי באמת תחזור לסאדר ברגע שסאסי יעזוב/ ימכור לאגיאר. תעשה לנו טובה.

אני דוקא חושב שהתגובה הזאת לא במקום.
כל משתמש יביע את דעתו בצורה שהוא מוצא לנכון ובלבד שלא תפגע
בטעם הטוב.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  20:52:33  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלוש שנים שאני קשור בקבוצה בצורה זאת או אחרת. רק השנה התחלתי לבוא לכל (!!) משחק. האווירה מדהימה ואתמול הרגשתי כמו אחרי שעריים... לדעתי שיכון טובים משעריים, מישהו יודע מתי משחק ביניהן? מה היה בסיבוב הראשון? בכל מקרה, פשוט מדהים להיות חלק מהקהל, הקבוצה, היוזמה החברתית ובכלל...

נערך על ידי - אריאל ב-05/02/2011 20:53:40
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  21:02:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיכון ניצחה את שעריים ברחובות 2:0 במחזור 7
הם ייפגשו שוב במחזור 22 ב 11/03 ואנו נעודד את השיכון

ירון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  21:06:26  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני הפני שלי על עוז - שחקן בעל יכולת אישית ברמת ליגת העל, שעבר השנה שינוי חיובי בכל הנוגע למשחק קבוצתי וגישה למשחק בכלל. לא האמנתי שהוא יכול לעשות את השינוי הזה אבל הוא עשה אותו. בתור שכזה הוא נכס לקבוצה בכל ליגה אליה אינשאללה נעלה, אם וכאשר.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-05/02/2011 21:08:15
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  21:20:08  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שכל אחד רשאי להגיד מה שבא לו בפורום, אז לי בא להגיד ש"אוהד" שמוצא לנכון להציא דברי הבל על שחקן הקבוצה שלו, בזמו שאותו שחקן שוכב עם רגל שבורה ובטח שרוי בדיכאון על חלומות מוחמצים, מקומו של אותו אוהד לא רק שלא בפורום של קבוצה עם ערכים כמו שלנו, אלא שילך לחפש את החברה מ"לה פמיליה" שגם מחפש את הרע בכל מה שזז, כולל השחקנים שלהם!

עוז, אוהבים אותך ואת כל החברה שליאור נותן בהם אמון וחולצה אדום\שחור
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  22:04:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הבדל גדול בין חופש הביטוי בפורום לבין להשתין מהמקפצה.
מילא להגיד מה שאתה חושב, אפילו שזה מעוות, וזה "מייצג רק את מה שאתה חושב". אני מאמין שהפורום הוא יותר מתגובות של טרולים ב ynet.

שתהיה לעוז החלמה מהירה ושישוב למגרשים הכי מהר שאפשר.

על איכות המשחק היום מגיע קודם כל שאפו ענק להנהלה ולצוות המקצועי.
כמה שקט, כמה סדר, קשה להאמין שזה קורה בליגה ב.

איזה כיף להיות אוהד של הקבוצה הזאת וכמה כיף היה בקהל.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 05/02/2011 :  22:05:00  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

יכול להיות שכל אחד רשאי להגיד מה שבא לו בפורום, אז לי בא להגיד ש"אוהד" שמוצא לנכון להציא דברי הבל על שחקן הקבוצה שלו, בזמו שאותו שחקן שוכב עם רגל שבורה ובטח שרוי בדיכאון על חלומות מוחמצים, מקומו של אותו אוהד לא רק שלא בפורום של קבוצה עם ערכים כמו שלנו, אלא שילך לחפש את החברה מ"לה פמיליה" שגם מחפש את הרע בכל מה שזז, כולל השחקנים שלהם!

עוז, אוהבים אותך ואת כל החברה שליאור נותן בהם אמון וחולצה אדום\שחור

קראתי את ההתבטאות של בן רימוז' והיא סבירה ביותר
אני מציע שתקרא את כל הדיון סביב אלי אוחנה ותקבל תמונת ערכים חדשה
לא מקור לגאווה גדולה.
אגב,התגובות שלו שם היו מהיותר מכובדות.

נערך על ידי - פועל ותיק ב-05/02/2011 23:33:09
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 09/02/2011 :  00:02:45  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה התקצירון מהמשחק של רוני בראון: http://www.doublepass.co.il/
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שיכון -קטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07