משתמש |
שיכון -קטמון  |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 17:24:48
|
מסכים עם קודמיי. היריבה היא אחת הטובות שפגשנו, וכבר ראינו זאת במשחק בגבעת רם. יבגני במשחקו הגרוע ביותר במחצית הראשונה, אבל חזר לעצמו בשניה. אזרזר וטרטיאק היו טובים מאוד. וורנר, שאני ממבקריו הקבועים, נתן משחק טוב מאוד ולראשונה עשה זאת נגד יריבה חזקה. כולם נלחמו, וזה בלט בעיקר בכמות הבעיטות של שיכון שנבלמו ע"י גופם של שחקני מרכז ההגנה והקישור שלנו, שזרקו את עצמם מול כל בעיטה. אבל איש המשחק חייב להיות עמית שמש, אין מה לעשות. דרך אגב, שני השערים היו יפהפיים ונבעו ממהלכי כדורגל מצויינים. עכשיו לשמור על ריכוז כדי לתת עוד משחק כזה בשבוע הבא.
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 17:37:19
|
נו, אז בוא נגיד את האמת. הפציעה של עוז עשתה רק טוב לאורי וורנר, ההבטחה הגדולה שלנו שמתחיל לתת קבלות. אחלה משחק שלו היום. ובעיקר - כיף לראות את המשחק הקבוצתי שלנו. אחלה ליאור זאדה זה, באמת אחלה. |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 17:55:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
נו, אז בוא נגיד את האמת. הפציעה של עוז עשתה רק טוב לאורי וורנר, ההבטחה הגדולה שלנו שמתחיל לתת קבלות. אחלה משחק שלו היום. ובעיקר - כיף לראות את המשחק הקבוצתי שלנו. אחלה ליאור זאדה זה, באמת אחלה.
כן, הפציעה של עוז עשתה רק טוב כשהקבוצה טובה, וזה דיי מובן מאליו, המשחק הרבה יותר שוטף, הרבה יותר קבוצתי, הרבה פחות נשען על שחקן אחד.
הבעיה יכולה להיות אם יהיה לנו משחק חלש, עוז זה בדיוק שחקן שיכול לעלות מהספסל ולעשות גול לבד מכלום, אחד הבודדים אם לא היחיד בקבוצה. |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 19:07:18
|
יש לי רק דבר אחד שממש שווה להגיד על המשחק, ולא קיבל התייחסות עדיין, יש לנו פשוט קבוצה מרגשת. חבר שלי שלא הגיע מאז ליגה א' הגיע שוב היום, ובסוף המשחק הוא סיכם: איזה כיף, מה זה משנה באיזה ליגה אתה? העיקר שבסוף המשחק חוגגים ככה. מה יותר כיף משחקנים על הגדרות, עדי מרציאנו עם דגל, שחקנים שמפרגנים אחד לשני. תענוג. תודה לך הפועל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 19:38:52
|
אורי וורנר היה ענק היום, פשוט תענוג לראות אותו על הקו, מרים את הראש מוסר, ובאמתחתו בישול וגול. כיף כיף כיף.
אני חייב לציין שחמש דקות לפני שערו צעקתי לו" אורי, זה היום שלך ! קדימה !" זה פשוט היה באויר, מגיע לו.
תודה לך הפועל על עוד שבת מרגשת  אין על הקבוצה הזאת |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 19:43:57
|
זה ממש מעולה שאורי הצליח כל כך היום, אבל חשוב לזכור את תרומתו הענקית של עוז במהלך העונה. שי, עוז וכפיר הפכו את החלק הקדמי שלנו לטוב ביותר בליגה, אבל כל הקבוצה היא נהדרת. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 20:28:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
יש לי רק דבר אחד שממש שווה להגיד על המשחק, ולא קיבל התייחסות עדיין, יש לנו פשוט קבוצה מרגשת. חבר שלי שלא הגיע מאז ליגה א' הגיע שוב היום, ובסוף המשחק הוא סיכם: איזה כיף, מה זה משנה באיזה ליגה אתה? העיקר שבסוף המשחק חוגגים ככה. מה יותר כיף משחקנים על הגדרות, עדי מרציאנו עם דגל, שחקנים שמפרגנים אחד לשני. תענוג. תודה לך הפועל
אני שוב אגיד את מה שאמרתי בשבוע שעבר, עדי לא מקבל מספיק מאיתנו האוהדים - הוא הכי מתרגש מגולים, הכי מתרגש מניצחונות והכי נלחם לדעתי.. גם עם הדגל, גם עם הקפיצה על הדשא אחרי הגול של וורנר.. הוא לדעתי שחקן שיהפוך לסמל במועדון, כי הוא באמת באמת אוהב אותו ואותנו - וחייבים להחזיר לו על זה. |
 |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 21:24:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
זה ממש מעולה שאורי הצליח כל כך היום, אבל חשוב לזכור את תרומתו הענקית של עוז במהלך העונה. שי, עוז וכפיר הפכו את החלק הקדמי שלנו לטוב ביותר בליגה, אבל כל הקבוצה היא נהדרת.
הצלחתו של וורנר אינה עומדת בסתירה להצלחה של ההתקפה עם עוז. מלוא הקרדיט לוורנר, מה גם שאני חושב שלקבוצה שווה יותר להשקיע בשחקן כזה מאשר בעוז העצלן בלשון המעטה |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 04/02/2011 : 21:29:05
|
עוז שוכב בבית פצוע אחרי חצי עונה גדולה. לא צריך לחפש מה לא טוב בו. לדעתי הוא השחקן הכי מוכשר בליגה. אורי מצויין ונחזיק לו אצבעות. ניצחון גדול כל הכבוד. |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 05/02/2011 : 00:11:41
|
מסכים עם סאריץ'. עוז היה נפלא העונה, ועבד קשה מאוד לכל אורך ורוחב המגרש. גם אצל אורי חל שיפור גדול. איך שלא נסתכל על זה, העבודה של הצוות היא מדהימה |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 05/02/2011 : 08:47:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
מסכים עם סאריץ'. עוז היה נפלא העונה, ועבד קשה מאוד לכל אורך ורוחב המגרש. גם אצל אורי חל שיפור גדול. איך שלא נסתכל על זה, העבודה של הצוות היא מדהימה
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 05/02/2011 : 10:27:18
|
למעט שי אהרון )ואולי יבגני) עוז הוא השחקן הכי מוכשר בקבוצה. הוא שחקן שכשלקבוצה ממש לא הולך, הוא יכול במבצע סולו לשנות את כל המשחק. אבל עוז הוא שחקן שגם כשהוא מאד רוצה ללמוד משי מה זה משחק קבוצתי, הוא מאד מוגבל בכך מכיוון שאין לו קריאת משחק במיל ובכל מקרה זה בניגוד לאופי שלו. לכן עוז כל כך הצטיין בקבוצה האגואיסטית של בן שמעון. אני מעדיף שחקנים פחות מוכשרים אבל עם קריאת משחק טובה יותר וקבוצתיים. הסיבה העיקרית שאנחנו כל כך מצליחים בשנתיים האחרונות היא שהמאמן מתעקש על משחק קבוצתי וזה מקרין מסביב. לדעתי קטמון רק תרוויח מההחלפה של עוז באורי וורנר. אני מקווה שעוז יחזור בקרוב ויהיה ג'וקר לשלוף מהספסל כשלא הולך. אורי יכול להשתלב היטב במשחק ששי אהרון וליאור בנו בקבוצה בה כל חלק הוא רק בורג במכונה משומנת. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/02/2011 : 11:55:07
|
ההשתלחות (האמנם עדינה) הזו בעוז ממש מיותרת כרגע. עוז התחיל את העונה חלש, אבל ברגע ששי נכנס לעניינים הוא הפך להיות בורג מרכזי במשחק ההתקפי (הקבוצתי!) שלנו. השילוב שלו עם שי ובעיקר עם כפיר היה קטלני. אז זה נהדר שוורנר סוף סוף צובר בטחון ומראה שהוא יכול לרתום את היכולת שלו לטובת הקבוצה, אבל עוז עדיין חסר ויחסר לנו בהמשך, בעיקר כשצריך לפצח הגנות עקשניות. |
 |
|
שיכון -קטמון  |
|
|
|