משתמש |
אגייר  |
iddo
144 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 18:59:57
|
אחרי שגיידמק חזר לישראל ומשפתו עומד להסתיים ואם הוא יצא זכאי הוא מתכוון להשקיע בביתר עוד כמה שנים אגייר נשאר בלי קבוצה. שמעתי בתוכנית זה ברשת ברדיו ירושלים שאגייר רוצה לקנות את סאדר מסאסי ויונה ולאחד בין הפועל לקטמון כאשר יהיהו בבעלותיו שתי קבוצות. אחת בליגות הגבוהות (בשאיפה להגיע לליגת העל כמובן) ואחת שתכין שחקנים לקבוצה הזה. מצד אחד- יהיהו בעלים אחרים, לא עוד סאסי ולא עוד יונה אך מצד שני זה נגד כל הרעיון של הפועל קטמון של קבוצה בבעלות האוהדים. האם כל הסיפור נכון או שאני מדבר שטיות? מישהו יכול לשפול אור על הפרשה
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 19:00:36
|
משפטו* |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 19:11:45
|
יש משהו חמוד באיש הזה להבדיל מגאידמק,אבל השטויות שהוא אומר לא ראויות להתייחסות.הוא מנהל מו"מ עם עצמו וקונה את בית"ר ,אח"כ מנהל מו"מ עם עצמו וקונה את הפועל סל ,ועכשיו הקשקוש הזה כאשר גם לטענת כתב הרדיו הוא לא פנה לאף אחד.
רפואה שלמה גומא ודי ללקיחת הסמים |
 |
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 19:16:35
|
אולי אתה צודק אבל מה אתה חושב על הרעיון הזה כרעיון?
|
 |
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 20:37:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
אחרי שגיידמק חזר לישראל ומשפתו עומד להסתיים ואם הוא יצא זכאי הוא מתכוון להשקיע בביתר עוד כמה שנים אגייר נשאר בלי קבוצה. שמעתי בתוכנית זה ברשת ברדיו ירושלים שאגייר רוצה לקנות את סאדר מסאסי ויונה ולאחד בין הפועל לקטמון כאשר יהיהו בבעלותיו שתי קבוצות. אחת בליגות הגבוהות (בשאיפה להגיע לליגת העל כמובן) ואחת שתכין שחקנים לקבוצה הזה. מצד אחד- יהיהו בעלים אחרים, לא עוד סאסי ולא עוד יונה אך מצד שני זה נגד כל הרעיון של הפועל קטמון של קבוצה בבעלות האוהדים. האם כל הסיפור נכון או שאני מדבר שטיות? מישהו יכול לשפול אור על הפרשה
הרעיון של קטמון הוא סילקום של הבעלים סאסי ויונה. קבוצת האוהדים זה האמצעי. |
 |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 20:40:35
|
קבוצת אוהדים זה כבר מזמן לא האמצעי. בעלים כמו אגייאר שחשב שהוא מציל את גלעד שליט בעזה עד לא מזמן, גרוע פי כמה וכמה מסאסי. חוצמזה, שישרף הצהוב המניאק. אם הוא ממש מתעקש, שיקנה חברות בעמותה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
נערך על ידי - אדיר ב-31/01/2011 20:41:15 |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 20:51:42
|
אין לי בעיה שישים הרבה כסף ויקבל הרבה כבוד.. ואפילו 49% מהקבוצה.. כל עוד 51 % נשארים בידיים שלנו.. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 21:03:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אין לי בעיה שישים הרבה כסף ויקבל הרבה כבוד.. ואפילו 49% מהקבוצה.. כל עוד 51 % נשארים בידיים שלנו..
תגידו לי התחלקתם על בננה? הבנאדם לא שפוי. הוא טמבל לא נורמאלי וגם סיבך את הפועל סל (שוב) ואת ביט"ר בחובות בגלל כל מיני התחייבויות בלי כיסוי. אח"כ הוא בילה כמה שבועות באברבאנל כי חשב שהיה בעזה ודיבר עם גלעד שליט. התשובה היא חד משמעית לא! חוצמזה שלא ישאר לו כסף אחרי שסאסי יקח ממנו 300 מיליון על הקבוצה לא כולל חובות. וחוץ מזה שזה סתם טרול הדיווח הזה. הקיצר יש מקום למשקיעים כבדים. בטח לא הגומז הזה. ובטח ובטח שלא בעלות מלאה מיד. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 21:14:55
|
אני מציע: קודם כל שאגיאר יאחד בין כל חלקי האישיות שלו ואז נדבר...
|
נערך על ידי - amos ב-01/02/2011 06:09:57 |
 |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 22:19:30
|
אני דווקא מאוד בעד אני יודע הרבה מהאוהדים לא אוהבים את בעלי האון אבל בלעדיהם היום אי אפשר להצליח אנשים כל יוזמה כספית להפועל היא מבורכת!!!! תפסיקו להיות כל הזמן אנטי אמן יקנה אותנו אבל שייתן הנהלת אוהדים... |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 23:24:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
אני דווקא מאוד בעד אני יודע הרבה מהאוהדים לא אוהבים את בעלי האון אבל בלעדיהם היום אי אפשר להצליח אנשים כל יוזמה כספית להפועל היא מבורכת!!!! תפסיקו להיות כל הזמן אנטי אמן יקנה אותנו אבל שייתן הנהלת אוהדים...
בעלי האון  |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 23:53:31
|
אם הוא יהיה רק בהפועל בלי בית"ר, אני לא רואה סיבה שלא לבדוק את העניין בשיא הרצינות. לפחות לשבת איתו. זה שהוא היה באברבנל או איפה שזה לא יהיה, לא פוסל אותו מכלום (ובטח לא לומר שהוא גרוע מסאסי הפושע).
אם רואים שהעניין רציני צריך לראות איך משלבים בין בעלות, כסף וזכויות אוהדים.
נ.ב: בניגוד לארקדי, גומא לא עושה רושם של בן אדם חרא. |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 00:38:51
|
"החסר משוגעים אני כי הבאתם את זה להשתגע עלי?", שמואל א', פרק כ"א |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 06:13:03
|
בהקשר הספציפי של גומא אין ספק שהבן אדם מלא כוונות טובות אבל יציב כמו המשטר במצרים בימים אלה,כך שזהירות במקרים אלה ובכלל 'היא חשובה וממילא זה נראה כמו ברווז סתמי. מצד שני הייתי מציע (בפעם המי יודע כמה) לכל אלה שממשיכים אחרי 4 שנים בעקשנות לחיות בעולם הדמיוני שלהם ולהכריז "קבוצת אוהדים כבר מזמן לא רק אמצעי", ולפסול כל בעל אמצעים על הסף . להזכירכם-אתם מסתובבים בימים אלו עם פנקס התרמות ומקבצים שקל לשקל רק כדי לנסות הצליח לעמוד בתקציב של ליגה ב'-אז בחייאת רבקום קצת צניעות עם ההכרזות המגוחכות. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-01/02/2011 06:14:06 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 08:20:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
אם הוא יהיה רק בהפועל בלי בית"ר, אני לא רואה סיבה שלא לבדוק את העניין בשיא הרצינות. לפחות לשבת איתו. זה שהוא היה באברבנל או איפה שזה לא יהיה, לא פוסל אותו מכלום (ובטח לא לומר שהוא גרוע מסאסי הפושע).
אם רואים שהעניין רציני צריך לראות איך משלבים בין בעלות, כסף וזכויות אוהדים.
נ.ב: בניגוד לארקדי, גומא לא עושה רושם של בן אדם חרא.
שום דבר רע חוץ מזה שהוא פנאט דתי וגזען מטורף? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 08:28:10
|
שאלה בבחינה לאתיקה ומוסר: גומא אגייר הגיע למשחק בית של הפועל קטמון ירושלים והתלהב ממה שראו עיניו. הוא פונה להנהלת הקבוצה/עמותה ומציע תרומה של 100 אלף ש"ח ללא כל תנאי, ללא כל התחייבות של הקבוצה/עמותה כלפיו או שלו כלפי הקבוצה/העמותה. האם לקבל את התרומה? נא לנמק את התשובה, בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אגייר  |
|