משתמש |
עין הרע  |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 17:54:04
|
בתור אחד שמתחיל את השנה השלישית של קטמון - אוטוטו משלים תואר ראשון, אני רוצה להציע שנרד מאוחנה,גאידמק וסאסיונה בשירים שלנו. רפטואר השירים החיוביים שמעודדים את הקבוצה והשחקנים שלנו הוא כל כך גדול שאין לנו מה להתעסק באחרים ושנאה אליהם. כחסיד גדול של עין הרע - להערכתי ההתעסקות באחרים מקרבת אלינו שונאים ואנחנו לא צריכים את זה אנחנו צריכים אוירה חיבית לאורך השנים הרבות ביחד.
שנה טובה וחתימה טובה ירון
|
ירון |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 18:46:51
|
איזה תואר אתה עושה? תולדות הניחוס בעת החדשה? 
וברצינות, אני מאוד מסכים. לא צריך לחפור ולמצוא אויבים. השיר היחידי עם רלוונטיות למשהו הוא על סאסי וגם פה צריך לשמור על מינון. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-26/09/2009 18:58:59 |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 19:24:14
|
מצטרף בהסכמה לאלה שמעלי. יותר טוב שנשיר את שירי התמיכה בקטמון. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 19:24:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
בתור אחד שמתחיל את השנה השלישית של קטמון - אוטוטו משלים תואר ראשון, אני רוצה להציע שנרד מאוחנה,גאידמק וסאסיונה בשירים שלנו. רפטואר השירים החיוביים שמעודדים את הקבוצה והשחקנים שלנו הוא כל כך גדול שאין לנו מה להתעסק באחרים ושנאה אליהם. כחסיד גדול של עין הרע - להערכתי ההתעסקות באחרים מקרבת אלינו שונאים ואנחנו לא צריכים את זה אנחנו צריכים אוירה חיבית לאורך השנים הרבות ביחד.
שנה טובה וחתימה טובה ירוןצודק 100 אחוז
|
אליה |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 19:25:47
|
מסכים ב100 איתכם |
אליה |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 19:55:20
|
אחרי כל ההסכמות מי אחראי פה על התמלילים של שירי העידוד ומשכתב אותם לאור האוירה החדשה ? |
ירון |
 |
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 20:09:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
שנה טובה וחתימה טובה
כאשר הייתי בשבוע שעבר במשחק של הפועל ת"א נגד סלטיק, עשרת אלפים אוהדים עמדו ושרו אחרי הנצחון את השיר הדוחה שלהם נגד מכבי, כולל המילים "נאצים" ו"שואה". אולי הם צריכים לרסן את עצמם. אנחנו? שלושת השירים המסכנים שלנו נגד סאסיונה ואוחנה\בית"ר לא מהווים אחוז משמעותי מהשירים שלנו, והם גם מדגישים עוד יותר את הזהות שלנו (מה לעשות, שנאת בית"ר וסאסיונה הינה כמעט הכרחית לאוהד הפועל). לי אישית לא מפריעים השירים הללו כל עוד הם במינון סביר. הם חלק מה"התפרקות" של אוהד בזמן משחק, וזה וודאי לא מזיק לאף אחד כאשר מדובר באוהדי קבוצה כמו שלנו שמתנגדים נחרצות לאלימות פיסית ומעולם לא נגררים אליה. השיר המיותר היחיד לדעתי, כמו לדעת כמה אחרים פה, הוא השיר הלא רלוונטי ולא מעודכן על אופיר עזו, אבל הוא עדיין נשמע במשחקים משום מה. |
 |
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 20:18:29
|
שוב פעם, התחלנו?
דר' מנחוס, חשבת אולי שאתה המנחוס? אולי אתה לא תגיע יותר? |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 20:41:38
|
השנאה לבית"ר היא דבר חשוב, גם ספורטיבית וגם מוסרית. סאסיונה כנ"ל. אני לא חושב שאנחנו מגזימים בכלל. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 26/09/2009 : 21:44:57
|
שירים נגד ביטר וסאסיונה חייבים להיות בפלייליסט שלנו.הדבר האחרון שאני רוצה זה להפוך לקבוצת המחמד של אוהדי ביטר. לגבי אופיר עזו ,אני מסכים עם ירון.לא רלבנטי יותר. |
נערך על ידי - tampopo ב-26/09/2009 21:45:48 |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 10:05:48
|
אני לא רואה שום דבר רע בשירים האלה.להפך זה חלק מההווי שלנו. אנחנו אוהדי כדורגל, רבאק.תמיד יהיו קצת קללות ושירים נגד היריבה. זה בריא.
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 12:42:01
|
תכננתי לכתוב את זה בעניין המסקנות מהמשחק - לא תזיק גם קצת רגישות והבנה של מקום וזמן בעניין השירים.
כשאתה משחק נגד קבוצה בידואית מעיירה (?) שכוחת אל ומימשל, ושחקניה לבושים בצהוב, ויש לך שיר שבו כולם עומדים וצועקים "מוות לצהובים! מוות לצהובים!" אין להם שום ספק שמדובר בשיר (גזעני או לא) נגדם... הם לא ממש התעמקו בבית הראשון והבינו שמדובר באיבה לביטר/אוחנה וכו. זה בהחלט קרה במשחק בתל שבע, וההסבר שלי על ביטר א ממש נראה אמין
אני יודע טוב מאוד ש"מוות לצהובים" הוא תשובה ציונית הולמת ל"מוות לערבים". אני אישית חושב ששירים עם "מוות לXXX" מיותרים בכל מצב ולא אשיר אותם. אבל גם אם לא, חשוב לזכור שאנחנו בליגה ג, ולא כל אחד מבין ויודע את כל ההסטוריה שלנו ומערכת האהבות והשנאות שלנו. לתשומת ליבנו
גמר חתימה טובה
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 13:08:52
|
אין ספק שאופיר עזו כבר לא רלוונטי, המשאלה שלנו התגשמה, הוא כבר לא שחקן כדורגל, הוא לא פקטור. בית"ר, אוחנה, סאסי, ויקטור וכל השאר חייבים להישאר. אין שום סיבה להפסיק לשיר עליהם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 13:26:37
|
הצעה: לשיר את הבלה צ'או 90 דקות+ מחציית+ תוספת זמן!!!@#!!! שיר ע-נ-ק. אם הוא ייתפוס הוא יכול ליהיות אחד השירים היותר יפים בארץ |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 13:28:54
|
אני מצטרף להערה של עמוס בעניין ה"מוות ל..". אם חרתנו על דגלנו את ערכי האחווה, השיוויון והמאבק נגד גזענות, הדבר צריך לבוא לביטוי גם בשירת האוהדים. שמתי לב שהשנה "שאוחנה יישרף" שונה ל"ייכשל". זה משעשע ואפילו ציני.
בשיר "אני מקטמון" אני מציע לשקול שבמקום ה"שנאה למנורה" נשיר "השנאה לצהובה", זה גם הולך טוב מול "החולצה האדומה" שורה קודם. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
עין הרע  |
|