משתמש |
עין הרע  |
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 14:07:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
שמתי לב שהשנה "שאוחנה יישרף" שונה ל"ייכשל". זה משעשע ואפילו ציני.
בשיר "אני מקטמון" אני מציע לשקול שבמקום ה"שנאה למנורה" נשיר "השנאה לצהובה", זה גם הולך טוב מול "החולצה האדומה" שורה קודם.
מאז שאני זוכר את עצמי ביציעי הפועל כדורגל, ההמשך לשורה "אני נושא תפילה לאל" היה "שאוחנה ייכשל" אבל לא חשוב..
אני מציע לשקול לשיר במקום ה"שנאה למנורה" את המילים "הגבינה הצהובה". זה גם הולך טוב עם רסק עגבניות או רוטב פיצה, כדאי לנסות |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 14:14:28
|
[/quote] אני מציע לשיר במקום ה"שנאה למנורה" את המילים "הגבינה הצהובה". זה גם הולך טוב עם רסק עגבניות או רוטב פיצה, כדאי לנסות [/quote]
מאד לא בריא, עתיר כולסטרול. אנחנו בעד גוף בריא |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-27/09/2009 14:43:27 |
 |
|
tampopo
644 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 14:50:11
|
אולי שטויות ואולי לא. צר לי שחוש ההומור הציני שלי לא הובן בתגובה לעניין הגבינה הצהובה . אולי נפתחַ קורס ושמו: "פואטיקה ושירה בכדורגל: סמלים, קהילה ולאומיות" |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 27/09/2009 : 15:10:17
|
ולדעתי במקום "השנאה למנורה" אפשר לשיר "הצנעה לבחורה" ובמקום "אוחנה יישרף" נשיר "ושהושע נא יתקרב " ככה נמשוך קהל דתי שנמנע לבוא אלינו |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
עין הרע  |
|
|
|