משתמש |
יושבים בסטארדאסט?  |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:25:22
|
היום אחרי המשחק ישבנו- חבורה גדולה ומגוונת של אוהדים - בפאב הסטארדאסט, תוך שיחה עם מלאכי הברמן האהוב הבנו שהסטארדאסט הולך להשתנות דרמטית: לא עוד צעיפים אדומים ואוהדים מברמנים,מיום שלישי הקרוב הסטארדאסט יהפוך לפאב רגיל וסתמי. מבחינתנו זאת בשורה איומה, המקום היחיד בירושלים שהיה ראוי להקרא פאב בית ייעלם. אבל מתוך הייאוש - באופן מוכר למדי - עלה רעיון: בואו נקים פאב אוהדים של הפועל קטמון ירושלים. פאב שיתנהל כקואופרטיב וכל רווחיו יהיו קודש לקבוצה. הדבר כרוך כמובן בהשקעת סכום ראשוני ומשם והלאה נזכה לבית חדש, שגם ישקם את חיי הלילה העגומים בעיר וגם יכניס כסף לקבוצה. זה רעיון הנמצא בחיתוליו, אבל אם נראה שיש היענות נוכל להתקדם, וכבר בימים הקרובים תגובש תכנית עסקית שתוצג לכולם. נשמח אם כל אוהדינו חובבי השתיה וחיי הלילה, ולא רק הם, יתגייסו. יש פה הזדמנות אדירה. בינתיים, כל מי שהרעיון מעניין אותו מוזמן לציין זאת, מה יקרה הלאה נראה.
|
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-28/01/2011 18:27:45 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:31:39
|
מאוד מעניין אותי לשמוע במה זה כרוך |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:34:19
|
נשמע מעניין. בעקבות מצבי הכלכלי בתקופה האחרונה, אני לא יכול להתחייב שאני אוכל להשקיע בזה, אבל אני אשמח לשמוע פרטים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:41:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
היום אחרי המשחק ישבנו- חבורה גדולה ומגוונת של אוהדים - בפאב הסטארדאסט, תוך שיחה עם מלאכי הברמן האהוב הבנו שהסטארדאסט הולך להשתנות דרמטית: לא עוד צעיפים אדומים ואוהדים מברמנים,מיום שלישי הקרוב הסטארדאסט יהפוך לפאב רגיל וסתמי. מבחינתנו זאת בשורה איומה, המקום היחיד בירושלים שהיה ראוי להקרא פאב בית ייעלם. אבל מתוך הייאוש - באופן מוכר למדי - עלה רעיון: בואו נקים פאב אוהדים של הפועל קטמון ירושלים. פאב שיתנהל כקואופרטיב וכל רווחיו יהיו קודש לקבוצה. הדבר כרוך כמובן בהשקעת סכום ראשוני ומשם והלאה נזכה לבית חדש, שגם ישקם את חיי הלילה העגומים בעיר וגם יכניס כסף לקבוצה. זה רעיון הנמצא בחיתוליו, אבל אם נראה שיש היענות נוכל להתקדם, וכבר בימים הקרובים תגובש תכנית עסקית שתוצג לכולם. נשמח אם כל אוהדינו חובבי השתיה וחיי הלילה, ולא רק הם, יתגייסו. יש פה הזדמנות אדירה. בינתיים, כל מי שהרעיון מעניין אותו מוזמן לציין זאת, מה יקרה הלאה נראה.
בעבר עלה כבר הרעיון בהקשר של סגירת היינקים - http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=744 מישהו יודע מה קרה עם זה?
אגב, לא מוזמן פורסמה הכתבה הזאת בYNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3993275,00.html
שווה לדבר איתם אם מחליטים שכן.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:43:04
|
אני חושב שאנשי הינקיז ניסו לעשות משהו דומה לפני איזה שנה ולא ממש הצליחו.
על פניו מדובר ברעיון מבורך ביותר, השאלה היא רק האם מקום זערורי כמו הסטארדאסט יכול לכלכל את מי שמפעיל אותו (כי צריך מישהו שיתפעל אותו במשרה מלאה וירוויח על זה משכורת) ועדיין להותיר רווחים שיהיה אפשר להעביר למטרות אחרות (כמו הקבוצה). |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:45:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אני חושב שאנשי הינקיז ניסו לעשות משהו דומה לפני איזה שנה ולא ממש הצליחו.
על פניו מדובר ברעיון מבורך ביותר, השאלה היא רק האם מקום זערורי כמו הסטארדאסט יכול לכלכל את מי שמפעיל אותו (כי צריך מישהו שיתפעל אותו במשרה מלאה וירוויח על זה משכורת) ועדיין להותיר רווחים שיהיה אפשר להעביר למטרות אחרות (כמו הקבוצה).
על פי מה שהבנו, התשובה היא כן גדול. הסטארדאסט עצמו ריווחי כבר המון שנים. עם הבאזז שנוכל ליצור, זה יכול אפילו לגדול. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 19:15:03
|
יוזמה מעניינת. אתה לא גר בטבעון?
ולמה הסטארדאסט עומד לעבור את השינוי הזה? לא כתבת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 20:15:17
|
בקשר למה זה כרוך אין טעם להתעסק עכשיו בסכומים, זה רעיון ראשוני ואף אחד עוד לא יודע בדיוק כמה מה מי וכו' זו תהיה השקעה חד פעמית, הסכום יקבע בהמשך.
מבחינת פוטנציאל הרווח, ברור שיש פה סיכון, כמו כל עסק שנפתח, כמו קבוצת כדורגל שמקימים. בגדול, משיחות ראשוניות הדברים בהחלט אפשריים, מה שכן, בימים הקרובים נדבר עם אנשים שקצת יותר מבינים בעניינים הללו ונהיה הרבה יותר חכמים.
בינתיים, מה שחשוב זה לראות אם בכלל יש עניין (כמובן שלא התחייבות או משהו, הרעיון עדיין בחיתוליו) של האוהדים בכך. |
 |
|
יוהאנוס
22 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 21:43:04
|
עצם המחשבה שלא יהיה לנו פאב משלנו שמזוהה איתנו, בו נוכל להטביע את יגוננו אחרי פציעה ארורה של שרון סבג או עוז, מקום שבוא נוכל לשמוח אחרי שלושער של שי ובעזרת ההוא עוד עליית ליגה היא פשוט עצובה ומקוממת. רעיון מבריק שרק מוכיח ששילוב של ערק ובירה רק מביא לדברים טובים. אז קדימה לחיי הסטארדאסט החדש- את, את המסבאה האמיתית. |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 22:46:44
|
רעיון ממש טוב כי אם כל הכבוד לסטארדס הוא לא היה שלנו, הוא עמנם היה מזוהה איתנו והיו טלוים בו איזה שני צעיפים אבל בזה מסתקם הענין ודוגמה לכך היא שאת כל האירועים הינו עוסים בטקלית.
|
avanti livorno
|
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 23:53:34
|
זה יכול להיות דבר גדול! |
 |
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 01:23:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
זה יכול להיות דבר גדול!
|
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 12:14:51
|
כל אחד קרוב לעצמו.אז בזמן שהצעירים מקימים פאב קהילתי ,הייתי מבקש מהוותיקים להקים בית חולים קהילתי של קטמון ,בית אבות קהילתי של קטמון ומחשבה לעתיד בית קברות. לא הייתי רוצה כשהמשיח יבוא וחזון העצמות היבשות ותחיית המתים תתרחשנה, להתעורר ודבר ראשון לראות בבונים מהמזרחי מתעוררים לידי....זה יהרוס את כל החוויה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 15:44:52
|
למה, דווקא יכול להיות מצחיק לקשקש שוב קצת עם דוד עראק. כשאני חושב על זה זה גם יופי של שם לפאב האוהדים. "דוד עראק - פאב אוהדי הפועל ירושלים".
ענק.
|
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 16:37:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
למה, דווקא יכול להיות מצחיק לקשקש שוב קצת עם דוד עראק. כשאני חושב על זה זה גם יופי של שם לפאב האוהדים. "דוד עראק - פאב אוהדי הפועל ירושלים".
ענק.
 |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-29/01/2011 16:37:52 |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 16:38:33
|
מה קרה לסטארדאסט? למה השינוי? למרות שרמת האלכוהול בדם שלי היא מהנמוכות ביותר שיש, אני בעד. |
I am City till I cry |
 |
|
יושבים בסטארדאסט?  |
|