פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יושבים בסטארדאסט?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יושבים בסטארדאסט?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם יושבים בסטארדאסט? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/01/2011 :  17:36:14  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות מה שקלי כתב - count me in
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/01/2011 :  17:58:30  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי סיבת השינוי, ממה שהבנתי זה קשור ברצונה של בעלת הנכס ובתה להיות יותר מעורבות ולעצב את הפאב בדמותן. לגיטימי, אבל לנו לא יהיה מה לחפש שם.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 29/01/2011 :  18:04:58  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רעיון מבריק.
למרות שהסיכוי שלי להנות מהפאב הזה,על בסיס קבוע, זהה לסיכוי שאני נוסע מחר למצרים ,אני בפנים.
אני כבר מדמיין את השלט באדום שחור - "המסבאה של אוהדי הפועל ירושלים"
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 29/01/2011 :  18:32:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

לגבי סיבת השינוי, ממה שהבנתי זה קשור ברצונה של בעלת הנכס ובתה להיות יותר מעורבות ולעצב את הפאב בדמותן. לגיטימי, אבל לנו לא יהיה מה לחפש שם.

לעצב את הפאב בדמותן - איזה רעיון טיפשי.

אני בעד פאב אוהדים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 29/01/2011 :  18:51:35  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני בעניין
עבור לתחילת הדף

בלונדניאל בלונדניאל מנותק

10 הודעות

נשלח - 30/01/2011 :  00:58:41  הצג פרופיל שלח ל- בלונדניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שעשוי לקרות לסטארדאסט -
הרעיון של פאב - במינימום שווה בדיקה.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  15:46:34  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע למה בכלל אבי וחגי מכרו את הפאב? מוזר, ולמרות הירידה החדה בגיל הממוצע של שותי המקום בשנים האחרונות, מכה איומה לירושלים בכלל.

אני מאוד מאוד בעד הרעיון, אבל שיהיה ברור שניהול פאב זה עניין תובעני, ולכן קודם כל חייבים בן אדם אחד-שניים-שלושה שניהול הפאב יהיה העיסוק המרכזי שלהם- ומן הסתם גם מקור הפרנסה שלהם.

עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  16:21:42  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם לא מכרו אותו. להבנתי הוא תמיד היה של האשה הזאת, והם רק ניהלו אותו.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

מישהו יודע למה בכלל אבי וחגי מכרו את הפאב? מוזר, ולמרות הירידה החדה בגיל הממוצע של שותי המקום בשנים האחרונות, מכה איומה לירושלים בכלל.

אני מאוד מאוד בעד הרעיון, אבל שיהיה ברור שניהול פאב זה עניין תובעני, ולכן קודם כל חייבים בן אדם אחד-שניים-שלושה שניהול הפאב יהיה העיסוק המרכזי שלהם- ומן הסתם גם מקור הפרנסה שלהם.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  16:30:38  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש כאלה לפי הידוע לי, וכמובן מלאכי.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  18:49:43  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט קאונט מי אין,
רעיון מעולה !
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם יושבים בסטארדאסט? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07