פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברצלונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  ברצלונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ברצלונה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/01/2011 :  10:20:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן פעורה ביננו תהום עצומה לגבי מידת אחריותו הרצויה של האוהד הן מבחינת הרצון והן מבחינת היכולת המעשית.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  10:26:01  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות, אבל עדיין רב המשותף בינינו על המפריד, היות ושנינו מתבאסים חלאס מאותן החמצות ומזילים דמעות גיל כשחלוצים קופצים על הגדרות. המטרה והיעד זהים, על הדרך אפשר להתווכח, ואני מסכים שחובת ההוכחה על הצד שלי ושל שכמותי.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-26/01/2011 10:28:01
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  14:49:00  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל הסוגדים לברצלונה
אפילו נדב יעקבי כבר הבין:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.378.93142.html

אני רק מקווה שהקהל שלנו לא יהיה כזה יום אחד, צר לי, זה לא כדורגל.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  15:12:08  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא סוד שהקהל של ברצלונה הוא מהגרועים באירופה. מסתכל עלינו מלמטה, אבל זה לא מוריד במעט משלמות הכדורגל שלהם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  18:56:19  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

לכל הסוגדים לברצלונה
אפילו נדב יעקבי כבר הבין:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.378.93142.html

אני רק מקווה שהקהל שלנו לא יהיה כזה יום אחד, צר לי, זה לא כדורגל.

שתי הערות:
הקהל שלך כזה כבר עכשיו, ומי שמציל אותו זה החבר'ה שהם גם פעילים בכדורסל (רחמנא ליצלן) שמביאים צבע ובעיקר רעש, ובמיוחד לאור הנטייה של אוהדים ותיקים ומחוייבים לנוח על זרי הדפנה ולא לשיר אלא במצבי אין ברירה (כל השחקנים על הגדר)

ב. כמו שגולה אמר, מה זה קשור לכדורגל? אם ההורים שלי היו נוסעים לסופש בברצלונה הם היו כוללים משחק כדורגל בתכנית הביקור שלהם, זה כמו לראות הצגה בניו יורק או ללכת לאכול פיצה ברומא. זה גם מסביר איך זה שכולם שרים רק "בארסה בארסה": הניחוש שלי הוא שיש שם כמות אדירה של טרמפיסטים שבאים לראות את הכדורגל הכי יפה בעולם רק כי הם יכולים ולא כי הם אוהדים, והם לא שרים כי הם לא מכירים את המילים או את התרבות.
האם הטענה שלך היא שצריך לשחק כדורגל מבאס כדי שלא יצטרפו אנשים שבאים רק להנות מהמשחק ולא יודעים לשיר ולעודד?

או שהיא טענה עוד יותר חתרנית, שאותה אני דווקא מחבב בגלל שהיא הזויה, והיא שלא רק שהקבוצה היא האוהדים שלה, אלא שהכדורגל עצמו זה אך ורק התנהגות האוהדים, בלי שום קשר למה שקורה על המגרש בכלל?

אהבתי.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  22:09:40  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל תרגע, לא קרה כלום, זה בסך הכל דיון על איזה קבוצה בספרד, תשתה משהו בפאב אוהדי הקליפרס.

ועכשיו לנקודה אני אתחיל מהסוף,
אין לי שום טענה, כנראה שאנחנו באים בשתי גישות שונות, שאני מסתכל על קבוצה מסוימת הרבה פחות מעניין אותי הכדורגל עצמו שהיא משחקת מאשר אם יש לה קהל, איזה קהל וכו'.

לצורך העניין יכול להיות גם שהקבוצה הצהובה בעיר תשחק מחר כדורגל שלא ראו מעולם בארץ אז מה? זה יעניין אותי? עדיין הדבר היחיד שיעניין אותי זה שהם חבורה של גזענים
ברור שאחרי הדברים האלה אני מעדיף שהקבוצה שלי גם תשחק כדורגל יפה ברור שהשנה אני נהנה מזה ובגדול אבל כל הדברים האלה לא שווים אם אין לך קהל אמיתי.

זו גם הסיבה שאני פחות מתלהב מברצלונה, מה אני אעשה, יותר מרגש אותי לראות איזו קבוצה עם כדורגל אפור ביותר ועוד 30,000 איש שלא מפסיקים לעודד מאשר איזו קבוצה שמשחקת כדורגל מרהיב אבל 100,000 יושבים ולא מוציאים הגה, יכול להיות שאתה לא, זכותך.

ובקשר לטענה הראשונה שלך,
לצערי יכול להיות שאתה צודק, לדעתי הקהל שלנו הוא עוד לא ברצלונה אלא קהל שחלקו עדיין באמת אוהב את הקבוצה.
וזה פחות קשור לדעתי לעידוד או לא עידוד, לדעתי זה יותר לאם בן אדם באמת אוהב את הקבוצה או סתם בא לראות שואו.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  22:45:20  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שאתה מנסה להרעיל אותי.
בדיוק לפני כמה שעות בדקתי באינטרנט אם יש פה איזה כדורגל מעניין שכדאי ללכת לראות. וראו זה פלא: יש פה בעיר קבוצה ענקית שבקישור שלה יש את ז'וניניו, לינדון דונובן ודייויד בקהאם, בשנה שעברה הגיעה ראשונה בליגה, והיא משחקת בצהוב כחול. מהצד שני של הכביש יש קבוצה בבעלות מקסיקנית, שבשנה שעברה קיבלה פרס על שיתוף פעולה עם הקהילה, גמרה את העונה עם המאזן השני הכי גרוע בליגה, והיא גם קבוצה אם בת של דפורטיבו גוואדלחרה, וקוראים לה שיבאס, שזה חרא של וויסקי. תנחש באיזה צבע הם משחקים? לעזאזל.

אני מסכים אתך שקבוצה שיש לה קהל מגעיל נפסלת, אבל אי אפשר בגלל זה לומר שהכדורגל שלה לא שובה לב ועין. אתה יכול לא לאהוב את הקהל הרופס של בארסה, אבל זה לא מפחית מהערך של המהפכה שהיא עושה בכדורגל. תאר לך מה היה קורה אם לקבוצה שיש 80 לה אלף פנאטים היתה מגיעה קבוצה שמשחקת ככה.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-26/01/2011 22:46:41
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  23:34:21  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גלאקסי מסתמנים כקבוצת הכדורגל של הלייקרס.

וחוץ מזה, סבבה, יש סוג של הסכמה בינינו, רק אם תשים לב לאורך כל הדיון לא כתבתי כלום על זה זה שהכדורגל שלהם לא שובה לב ועין, פשוט אמרתי שלדעתי זה פחות מעניין ובטח ובטח שאני לא אתחיל להיות בעדם בגלל זה, זה הכל.

ושאמרת על המהפכה שהיא עושה בכדורגל התכוונת לשילוב שחקני הבית וזה? אם כן אז אני בהחלט מפרגן ומעריך אותם מאד, אם זה בגלל הצורת משחק אז ת'כלס זה לא כ"כ מעניין אותי, אני לא מת על הכדורגל הזה.

נערך על ידי - גון מדלולה ב-26/01/2011 23:36:23
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ברצלונה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07