פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברצלונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  ברצלונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ברצלונה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  00:34:21  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון שהשאלה אם ברצלונה של העונה היא הקבוצה הגדולה בהסטוריה היא נדושה, אבל כל פעם שאני רואה את הקבוצה הזו (וראיתי חלק ממשחקם עכשיו נגד מלאגה), השאלה הזו עולה בראש. לא ראיתי מימי כדורגל מושלם כל כך, התקפי כל כך, מרגש כל כך. אני לא יודע אם הם יישארו בכושר הזה לאורך זמן, אבל ממרום 27 שנותיי, מדובר לבטח בכדורגל הכי טוב שראיתי, ובמרחק. שהמבוגרים יותר שבינינו יגידו לי אם הם זוכרים קבוצה ששיחקה טוב יותר מהקבוצה הזו (ואני מדבר על הכדורגל עצמו, לא מבחינת זכייה בתארים שכן יש קבוצות שזכו באליפויות אירופה רצופות, דבר שבארסה עוד לא עשתה).

נערך על ידי - yaron ב-17/01/2011 00:38:29

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  00:54:41  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשאני רואה את ברצלונה אני מקבל בחילה, מצטער להגיד לך.
לכנות את צורת המשחק של ברצלונה כדורגל זה כבר ההגזמה פראית, הייתי יותר הולך לכיוון של קטרגל שכונתי, כינוי יותר הולם לשפנ"סים של גוורדיאולה..
ככה נראה משחק של ברצלונה: משלושים ריבועים, מסירות אחורנית וסיבובים אקרובטיים במקום של צ'אבי וכפיליו ומסי אחד שחותך את כל ההגנה ומכניס. איזה כדורגל מבריק פשוט כיף לשבת ולראות את אותה חארטה פעם אחרי פעם.
ברצלונה החריבה את הכדורגל, כדורגל דבר ראשון זה טקטיקה אחרי זה יכולת אישית, לקרוא למסירות של ברצלונה טקטיקה זה פשוט לא נכון. נחזור שנה אחורה, משחק חצי גמר ליגת האלופות שנה שעברה, אינטר-ברצלונה ההעמדה הטקטית של מורינו החזירה את הכדורגל לחיים לראות את החבורה האומללה של פפ מנסה לפרוץ בונקר גאוני היה פנטסטי, לא הצליחו לעשות כלום במשך 90 דקות. תאהבו את זה או לא אבל המשחק ההוא הוכיח לכולם מה זה כדורגל באמת ולא השכונה שברצלונה מוכרת לכולם.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  14:18:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

לכנות את צורת המשחק של ברצלונה כדורגל זה כבר ההגזמה פראית, הייתי יותר הולך לכיוון של קטרגל שכונתי, כינוי יותר הולם לשפנ"סים של גוורדיאולה..
ככה נראה משחק של ברצלונה: משלושים ריבועים, מסירות אחורנית וסיבובים אקרובטיים במקום של צ'אבי וכפיליו ומסי אחד שחותך את כל ההגנה ומכניס. איזה כדורגל מבריק פשוט כיף לשבת ולראות את אותה חארטה פעם אחרי פעם.
ברצלונה החריבה את הכדורגל, כדורגל דבר ראשון זה טקטיקה אחרי זה יכולת אישית, לקרוא למסירות של ברצלונה טקטיקה זה פשוט לא נכון. נחזור שנה אחורה, משחק חצי גמר ליגת האלופות שנה שעברה, אינטר-ברצלונה ההעמדה הטקטית של מורינו החזירה את הכדורגל לחיים לראות את החבורה האומללה של פפ מנסה לפרוץ בונקר גאוני היה פנטסטי, לא הצליחו לעשות כלום במשך 90 דקות. תאהבו את זה או לא אבל המשחק ההוא הוכיח לכולם מה זה כדורגל באמת ולא השכונה שברצלונה מוכרת לכולם.

שמעתי בעבר את הטענות האלה, הן מוזרות בעיני מאד. קודם כל בתחום הטקטי, זאת הוכחה לחוסר הבנה בוטה לכנות את המשולשים האלה שכונה. זה שילוב של יכולת אישית - כפי שציינת - והמון תיאום ותנועה מדוייקת הראויה לכינוי טקטיקה. בטח ובטח אם נכניס פנימה את התנועה האלכסונית המבריקה והמתוזמנת.אם תסתכל, תראה באיזו מיומנות מתפנה בכל פעם שחקן אחר של ברצלונה לקבל מסירה, זה כדורגל מופלא. נסה פעם, אגב, לשחק בצורה הזאת ותבין עד כמה היא טקטית.
ברסה אכן מנסה "להרוג" את הכדורגל, כפי שכתב דן רומן לאחרונה, בכך שהיא הקבוצה הראשונה שמנסה, ולעיתים מצליחה, לבטל לחלוטין את החזקת הכדור של היריבה על ידי לחץ מתואם ויעיל. זה יוצר משחקים חד צדדיים, אבל גם זה ראוי לתואר טקטיקה.
לגבי אינטר, אין כאן הוכחה לכלום חוץ מלזה שגם שיטה טובה יכולה להפסיד. מה הפלא הגדול, אלוהים יודע. שתי טקטיקות שונות נפגשות וביום נתון האחת יכולה לנצח. מרוב כתרים שנקשרו לאירוע הזה נשכחה העובדה שאבי הטקטיקה האינטרית הובס השנה, עם סגל מוכשר יותר לדעתי, באופן כל כך חד משמעי עד שאפילו הוא הודה בו. וזה לעומת זאת ראוי לתואר אירוע מופלא.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-17/01/2011 14:27:47
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  01:44:28  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כנראה שאנחנו לא חובבים של אותו הענף.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  09:17:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני חושב שזו הדגמה של המושג תודעה כוזבת

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 19/01/2011 :  03:53:37  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברצלונה היא הדבר הגרוע ביותר שקרה לכדורגל בעידן המודרני אולי מלבד עניין האולגרכים, אבל לא מהסיבות של אנגלס את מרקס.

אפשר להתווכח אם הכדורגל שלהם יפה או לא (נניח שהוא מאד יפה) אבל זה ממש לא משנה, העניין הוא שברצלונה הפכה למשהו שחייבים לאהוד, משהו מושלם, ולא רק בקרב האוהדים.

כולם איתה, תמיד, השופטים (ומי שיוצא לו לראות ליגה ספרדית או ליגת אלופות מפעם לפעם שם לב לזה בלי ספק), הפרשנים, פיפ"א וכו'

מספיק לראות את המשחק שלהם מול צ'לסי לפני שנתיים בשביל להבין (בחייאת, יש פה מישהו שחושב שזו הייתה סדרת טעויות מקרית? זה בערך כמו להגיד שלאיתן טייב רק נפתח השרוך), או את "שחקן השנה שנבחר ע"י פיפ"א השנה- שלושה מועמדים של ברצלונה, שאפילו לא עברה את חצי הגמר, ווסלי סנידר למשל, שהוביל את אינטר לטרבל, את הולנד לגמר המונדיאל ומלך השערים של המונדיאל אפילו לא מועמד, למה? כי הוא לא משחק בדבר הזה שנקרא ברצלונה.
ומעל הכל מי זוכה? כן, אותו שחקן שלא עשה כלום ב2 משחקי חצי הגמר מול אינטר שלא לדבר על המונדיאל אליו לא הופיע.

מדברים על ה5-0 מול ריאל כאחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה.
בחייאת? מי זאת ריאל? קבוצה ש6 שנים ברציפות לא עברה את שלב שמינית הגמר בליגת האלופות שכל שנה מציגה תצוגה יותר עלובה מהשנה שעברה.

ואגב, מי שעוקב אחרי מסי, רואה שהוא סמרטוט בדיוק כמו רונאלדו, עושה אותן הצגות, אותם התבכיינויות, רק שהוא "קדוש" ואותו אף אחד לא מעז לבקר, בדיוק כמו הקודם שהיה בדיוק בעמדה שלו ומשחק עכשיו באיזו קבוצה קיקיונית בברזיל.

ומבחינת הכדורגל עצמו, לדעתי הכדורגל של ברצלונה אכן מאד יפה לעין, למרות שלדעתי כל עוד הם משחקים בליגה הספרדית קשה מאד לשפוט, זו פשוט ליגה לא ברמה של הטופ האירופי.

אה, ובוא נבהיר משהו, ברצלונה קבוצת אוהדים בערך כמו שיוסי סאסי הוא המושיע של הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/01/2011 :  08:46:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אה, ובוא נבהיר משהו, ברצלונה קבוצת אוהדים בערך כמו שיוסי סאסי הוא המושיע של הפועל ירושלים.

אני לא אוהד בארסה, אני לא מסוגל לשום יחס החורג מסימפטיה לקבוצה מחו"ל. אני מעריך מאד את הכדורגל המופרך והבלתי יאמן שהם מנסים לשחק, בזה זה כמעט מסתכם.
אבל למה אתה מתכוון כאן? תביא פירוט לפחות.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 19/01/2011 :  12:43:50  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אני לא אוהד בארסה, אני לא מסוגל לשום יחס החורג מסימפטיה לקבוצה מחו"ל. אני מעריך מאד את הכדורגל המופרך והבלתי יאמן שהם מנסים לשחק, בזה זה כמעט מסתכם.
אבל למה אתה מתכוון כאן? תביא פירוט לפחות.

שהכסף שמגיע מהאוהדים עצמם הוא אפילו לא עשירית מהתקציב ולאוהדים אין שום זכויות החלטה בנעשה בקבוצה, אני לא זוכר מה הסכום המדויק, אבל אוהד ברצלונה משלם על מנייה (דמי חבר או איך שלא תקרא לזה) פחות ממה שאתה משלם על הקבוצה שלך בליגה הרביעית בישראל, והבחירות שעושים שם הם בערך כמו הבחירות באיראן בימים הטובים.

ובלי קשר, ברצלונה עצמה בהחלט ראויה להערכה על כל עניין שחקני הבית שהם משתפים ועל הכדורגל ההתקפי, אבל לא צריך להיסחף ולהפוך אותם למשהו מושלם או משהו שלא היה.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 23/01/2011 :  10:02:12  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד בארסה משלם בערך מאה יורו לעונה, ובתמורה יש לו זכות הצבעה וכל מיני הנחות כשהוא קונה מנוי וכו׳. יש להם כמעט 120 אלף חברים. את רוב התקציב מביאה ההנהלה דרך ספונסרים שהיא מגייסת. ככה זה בכל קבוצות האוהדים בעולם, כולל את כל הקבוצות בליגה הגרמנית. לטעון שבעלות אוהדים נמדדת במי שם יותר כסף היא פשוט לא להבין את המערכת הזאת: הניהול של האוהדים, הבעלות של האוהדים, הכסף של עסקים שרוצים אצלם אוהדים. האוהדים שרצים להנהלה מודיעים כמה כסף ישיגו ומאיפה. זה נקרא דמוקרטיה יצוגית: אנשים שנבחרים לייצג את האינטרסים של מי ששלח אותם. ככה זה אצלנו, גם בקבוצה וגם בפוליטיקה הארצית.
לשנוא את בארסה כי הם מעולים זה כמו לשנוא פרחים כי יש להם ריח טוב. זה אומר יותר על אוהד הפועל הממוצע מאשר על היכולת המקצועית של בארסה 

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/01/2011 :  10:15:33  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אוהד ברסה ממזמן,אני חולה על ברסה,אני מתענג כשאני צופה בהם ברמות שלא ניתן לתאר.אני חושב שיחסית לגועל נפש הכללי של הכדורגל המודרני ותקציבי הענק הם לפחות קונים שחקנים בגיל צעיר ומטפחים אותם ,ובכלל כגישה יחסית בנויים על שחקני בית .

אבל להגיד שהשיטה הכלכלית שלהם עובדת , כאשר הם בגירעון עצום וחיים אתו רק בזכות זה שכל כמה שנים בנקים מוחקים להם גרעונות,זה אחיזת עיניים .רק ביום שהם (כמו כל קבוצה אחרת) יוציאו מה שהם מכניסים ,ניתן יהיה להעריך את זה.
אני מדבר רק על ההיבט הכלכלי ולא המקצועי שם אני מסכים עם מי שטוען שזה גאונות של שילוב טקטי וכשרון ברמות שלא ייאמנו.

בשורה התחתונה -תחי קטלוניה ,מוות למדריד

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-23/01/2011 10:26:38
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 23/01/2011 :  11:17:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אני אוהד ברסה ממזמן,אני חולה על ברסה,אני מתענג כשאני צופה בהם ברמות שלא ניתן לתאר.אני חושב שיחסית לגועל נפש הכללי של הכדורגל המודרני ותקציבי הענק הם לפחות קונים שחקנים בגיל צעיר ומטפחים אותם ,ובכלל כגישה יחסית בנויים על שחקני בית .

אבל להגיד שהשיטה הכלכלית שלהם עובדת , כאשר הם בגירעון עצום וחיים אתו רק בזכות זה שכל כמה שנים בנקים מוחקים להם גרעונות,זה אחיזת עיניים .רק ביום שהם (כמו כל קבוצה אחרת) יוציאו מה שהם מכניסים ,ניתן יהיה להעריך את זה.
אני מדבר רק על ההיבט הכלכלי ולא המקצועי שם אני מסכים עם מי שטוען שזה גאונות של שילוב טקטי וכשרון ברמות שלא ייאמנו.

בשורה התחתונה -תחי קטלוניה ,מוות למדריד

כשבנקים מוחקים לך חובות זה סוג של הכנסה. יש לבנקים סיבה טובה למחוק את החובות.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/01/2011 :  12:05:00  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מה אתה רוצה להביע בזה?דבריי הופנו להוא שמרוב שמירה על החומות (לא מחליפים אותו בשמירה?),נשתבשה דעתו בחצי שנה האחרונה והוא אוהב להביא דוגמאות לא רלוונטיות רק כדי להוכיח את יעילות השיטה.

בשורה התחתונה ברסה מגיעה לחובות שלא יאומנו ,הבנקים מוחקים לה חובות עצומים וגם אם לא האיגוד האירופאי שומר עליה.נגיד שזה בסדר בגלל אינטרסים כאלה ואחרים ,מישהו יכול ללמוד מזה?בוודאי שלא-מיורקה עם פרומיל חובות מסולקת מאירופה ואף אחד לא סוגר לה חובות.

עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 23/01/2011 :  15:56:14  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אוהד בארסה משלם בערך מאה יורו לעונה, ובתמורה יש לו זכות הצבעה וכל מיני הנחות כשהוא קונה מנוי וכו׳. יש להם כמעט 120 אלף חברים. את רוב התקציב מביאה ההנהלה דרך ספונסרים שהיא מגייסת. ככה זה בכל קבוצות האוהדים בעולם, כולל את כל הקבוצות בליגה הגרמנית. לטעון שבעלות אוהדים נמדדת במי שם יותר כסף היא פשוט לא להבין את המערכת הזאת: הניהול של האוהדים, הבעלות של האוהדים, הכסף של עסקים שרוצים אצלם אוהדים. האוהדים שרצים להנהלה מודיעים כמה כסף ישיגו ומאיפה. זה נקרא דמוקרטיה יצוגית: אנשים שנבחרים לייצג את האינטרסים של מי ששלח אותם. ככה זה אצלנו, גם בקבוצה וגם בפוליטיקה הארצית.
לשנוא את בארסה כי הם מעולים זה כמו לשנוא פרחים כי יש להם ריח טוב. זה אומר יותר על אוהד הפועל הממוצע מאשר על היכולת המקצועית של בארסה 

זכות הצבעה על מה? הוא מצביע רק על מי יהיה בראש המועדון וגם הבחירות האלה, שנינו יודעים, די סגורות מראש.
רוב הכסף לא מגיע מספונסרים בברצלונה, עד לפני כמה חודשים אפילו לא היה להם ספונסר ראשי.
את רוב הכסף גם הם וגם ריאל מקבלות מהממשלה שלהם (בכל מיני דרכים עקיפות של מחיקת חובות, העברת נכסים, חוק דיוויד בקהאם וכו'), ועדיין, שתי הקבוצות האלה בחובות עתק. אי אפשר להשוות את ברצלונה לקבוצות האוהדים בגרמניה למשל.

ובריאל המצב הוא בדיוק כמו בברצלונה,גם שם יש אסיפת אוהדים או משהו כזה שמצביעים על מי יהיה הנשיא, אז גם הם קבוצת אוהדים?

ואני לא יודע איך הגעת למסקנה שאני שונא את ברצלונה כי הם מעולים (או בכלל איך הגעת לזה שאני שונא אותם), אין לי שום דבר נגדם (או בעדם) אני פשוט חושב שהם עוד קבוצה ומה שעושים מהם (הציבור, השופטים, הפרשנים, פיפ"א וכו') פשוט מחרב את הכדורגל, זה הכל.

נערך על ידי - גון מדלולה ב-23/01/2011 15:57:08
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 24/01/2011 :  08:40:19  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם ככה אני מתנצל שהאשמתי אותך האשמת שווא - אני אשווה את מה שאתה אומר ללכעוס על פרחים שבגלל שיש להם ריח טוב אז מלא זוגות נותנים אותם אחד לשני בתור מתנה וזה מוזיל את הרומנטיקה.

וקלי, אתה הופך את העניין של קבוצות האוהדים לשיגעון פרטי שלי, וזו דרך נוחה להתעלם מההגיון שיש בשיטה הזאת בתור שיטה ומהטענות הענייניות לגבי ניהול רגיל. בארסה בחובות. זה נכון. ועדיין היא הקבוצה הכי מלהיבה בעולם.
כמה קבוצות ששייכות לבעלי הון נמצאות הרבה מתחתיה בדירוג, בשלבים שונים של פירוק וחורבן, ובינתים ממררות לאוהדיהן את החיים?
ובכן, בכל ליגה באירופה, חוץ ממשלוש המובילות הקלאסיות, כמעט כולן.
ועדיין לא זו הטענה העיקרית שלי נגד בעלות של בעלי הון על קבוצות.

ודיר באלאק אתה יוצא נגד יאיר רוזנבלום. עד כאן.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/01/2011 :  08:58:42  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שומר

לא התכוונתי להיכנס לויכוח הידוע על היכולת לקיים קבוצה "כקבוצת אוהדים" שבה אנו חלוקים .מה שאני כן מצפה ממך(ומאחרים) זה אחרי 4 שנים שקטמון קיימת להפסיק להיתלות במודלים ספרדיים,גרמניים,צ'רקסים או פפואה גינאים ולהגיד "אל תבלבל אותי עם עובדות" ולדבר על המודל הקטמוני וישראל,כי אלה העובדות ומציאות שלך לטוב ולרע, ושום מאמר תיאורטי ממקום אחר לא ישנה את המציאות שלנו,לפחות לא בנקודת הזמן הזו.
נניח (תיאורטית) שבישיבות תקציב בקטמון השנה או בשנים הבאות, יציגו לך בעיות וקשיים תקציביים חריפים-תתיחס אל העובדה הזו?או שתגיד לנציגך שלא יבלבלו לך עם עובדות ותנפנף עם מאמר מהמודל הגרמני/קטלוני?

עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 24/01/2011 :  21:46:05  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לנו יש בעיות כלכליות שצריך לפתור כמו שיש להרבה קבוצות אחרות - כמעט לכל קבוצה יש בעיות כלכליות. בבעלות אוהדים, בבעלות העירייה, בבעלות אוליגרך.

אנחנו בעלי הבית אז אנחנו אחראיים לפתור אותן ולא יכולים להסתפק בלקלל במשחק את הבעלים שלא שם כסף ואז ללכת הביתה לארוחת השבת. אם אתה טוען שזה מה שאתה היית רוצה בסתר ליבך אז אין לי מה להוסיף.

להיות בעלים של קבוצה זה עניין יקר ומסובך שדורש זמן וגם כסף. הכי קל לבעלים של קבוצה שהוא גם עשיר להוציא צ'ק. יותר קשה לאוהדים רגילים להתאמץ ולמצוא דרכים יצירתיות להביא את הכסף- וגם אם צריך לשים עוד כסף בעצמם.

לא מנופף באף מודל. אנחנו בעלי הבית - אנחנו צריכים להביא את הכסף. או מהכיס שלנו, או דרך גיוס ממי שיש לו אינטרס לעזור לנו. זה הכל.

החשיבות של בעלות האוהדים לא קשורה לעיוורון תקציבי או למה שקורה רק אצלנו ואין לו אח ורע בעולם. היא קשורה לחשיבות של היכולת שלך להחליט בעצמך לגבי ההווה והעתיד של אחד הדברים הכי חשובים שיש לך (ולי, ולנו) בחיים - הפועל ירושלים.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-24/01/2011 21:47:42
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ברצלונה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07