פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הצגה כפולה בגבעת רם.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הצגה כפולה בגבעת רם.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הצגה כפולה בגבעת רם. נושא הבא
עמוד: מתוך 3

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/01/2011 :  18:47:19  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי אהרון עומד מעל לכל סופרלטיב אפשרי.עוז צבאג מוכיח שהוא חיוני לנו. יבגני פנטסטי. ג'וני חזר, גם אלוהה, יום נפלא. רק מה קורה עם איתמר?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 14/01/2011 :  18:55:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

שי אהרון עומד מעל לכל סופרלטיב אפשרי.עוז צבאג מוכיח שהוא חיוני לנו. יבגני פנטסטי. ג'וני חזר, גם אלוהה, יום נפלא. רק מה קורה עם איתמר?

אני אוהב את ההודעות שלך.
חוצמזה היה כיף מאוד היום! למרות שהיה בג.רם...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 15/01/2011 :  17:51:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש קליפ וידאו אדיר (לא תקציר) מהמשחק. http://www.katamon.co.il/news.asp?id=819
וגם כתבה ותמונות ממשחק הנערים. http://www.katamon.co.il/news.asp?id=817

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  19:27:23  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדהים איך כשקבוצה נשברת כולם שוכחים את ה20 דקות הראשונות. היה בהחלט כיף והגולים היו יפיפיים. אבל הם הגיעו אחרי שרמלה נשברו. כל עוד רמלה ניסו לשחק כדורגל היה משחק שקול ביותר ולא הגענו כלל למצבים. המשחק ב20 קדות הראשונות היה נורא.
זאת אומרת שכל עוד הכל הולך חלק אז אנחנו תענוג לצפיה. אבל כשקשה אין הרבה תכניות מגרה. חסר לי פריצה של איזה קיצוני מהיר, הרמה ונגיחה של איזה חלוץ. הדאבל פס דרך האמצע מענג לעיניים, אבל קצת שבלוני וצפוי.
מצד שני כל הכבוד על זה שלמרות היכולת החלשה שלנו החברה המשיכו ללחוץ עד שהגיע תמורה.
יבגני לא היה מדהים בקישור הדפנסיבי. לא ברור לי למה צבאג ועמשה לא מחליפים מקומות. צבאג איטי מידי להיות קיצוני.
אגב הוידיו ממש מאכזב. יותר אומנות סוריליסטית ומקבץ נערים, אבל אי אפשר לראות את הגולים כמו שצריך. למה זה באתר הרשמי שלנו? שיהיה ביוטיוב או משהו אומנותי.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-16/01/2011 19:49:38
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  19:56:13  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שיחקנו גרוע. לא כל משחק חייבים להבקיע אחרי שלוש דקות. שיחקנו, תקפנו, אבל הבקענו רק אחרי 20 דק'. אני חושב שאני אסלח לשחקנים הפעם. רמלה לא נשברו מכלום ואז התחלנו להבקיע. הבקענו ושברנו אותם, ולכן מגיעות כל המחמאות לקבוצה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  20:07:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אגב הוידיו ממש מאכזב. יותר אומנות סוריליסטית ומקבץ נערים, אבל אי אפשר לראות את הגולים כמו שצריך. למה זה באתר הרשמי שלנו? שיהיה ביוטיוב או משהו אומנותי.

צודק. אתה מוזמן פעם הבאה לקחת מצלמה, לצלם את המשחק בעצמך וכמובן לערוך את הסרטון. אני משוכנע שהתוצאה תצא הרבה יותר טובה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  12:12:47  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מדהים איך כשקבוצה נשברת כולם שוכחים את ה20 דקות הראשונות. היה בהחלט כיף והגולים היו יפיפיים. אבל הם הגיעו אחרי שרמלה נשברו. כל עוד רמלה ניסו לשחק כדורגל היה משחק שקול ביותר ולא הגענו כלל למצבים. המשחק ב20 קדות הראשונות היה נורא.
זאת אומרת שכל עוד הכל הולך חלק אז אנחנו תענוג לצפיה. אבל כשקשה אין הרבה תכניות מגרה. חסר לי פריצה של איזה קיצוני מהיר, הרמה ונגיחה של איזה חלוץ. הדאבל פס דרך האמצע מענג לעיניים, אבל קצת שבלוני וצפוי.
מצד שני כל הכבוד על זה שלמרות היכולת החלשה שלנו החברה המשיכו ללחוץ עד שהגיע תמורה.
יבגני לא היה מדהים בקישור הדפנסיבי. לא ברור לי למה צבאג ועמשה לא מחליפים מקומות. צבאג איטי מידי להיות קיצוני.

כמה דקות יספקו אותך, עד שהקבוצה תבקיע שער ראשון? אפשר לסגור איתך על 6 דקות, נגיד? מנצחים 7:0 ואתה כותב על ה-20 דקות הראשונות? ממתי מחלקים משחק לרבעים? ומה רצית, שרמלה יעלו ומיד ייפתחו רגליים? יש כושר גופני, התשת היריב, סף שבירה - הכל בתשעים דקות, לא ב-20.
לא משנה, העיקר שנהנית. עכשיו כולנו רגועים.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  14:57:13  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מדבר על היכולת ב20 דקות הראשונות, לא על ההבקעה. כמו שהפרשנים אוהבים לאמר, שער משנה משחק. השער הראשון שלנו פתח את המשחק, הוריד לרמלה את הבטחון והמשחק השתנה לחלוטין. החלנו לשחק טוב ו70 הדקות שנותרו היו תענוג לעיניים. עד אז המשחק שלנו היה גרוע ביותר, בלי קשר אם הבקענו או לא.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

סאריץ הגדול מכולם סאריץ הגדול מכולם מנותק

17 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  16:02:33  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הגדול מכולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחילת המשחק הייתה חלשה מאוד, אבל ככה זה רמלה נשברים אחרי הגול הראשון זה היה ידוע, לא כל משחק חייבים להבקיע בהתחלה החוכמה היא לנצח גם שלא משחקים מדהים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  16:09:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני מדבר על היכולת ב20 דקות הראשונות, לא על ההבקעה. כמו שהפרשנים אוהבים לאמר, שער משנה משחק. השער הראשון שלנו פתח את המשחק, הוריד לרמלה את הבטחון והמשחק השתנה לחלוטין. החלנו לשחק טוב ו70 הדקות שנותרו היו תענוג לעיניים. עד אז המשחק שלנו היה גרוע ביותר, בלי קשר אם הבקענו או לא.

מה עובר עליכם?

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  18:50:52  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוטרד יותר מההחמצות מאשר מקצב המשחק.במשחקים חשובים ובוודאי בליגה א' אין אפשרות שמחמיצים כל כך הרבה כי פשוט לא יהיו כל כך הרבה הזדמנויות.עקבים ופרגונים זה סבבה רק שזה יכול לגמור משחק.יש לטעמי יותר מדי פרגון וזה יכול להיות בעוכרינו.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  19:36:09  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים פה יוצאים מדעתם.. לאט, אבל בטוח... הלו!! ניצחנו! 7:0! יש לנו 12 ניצחונות, 2 תיקו והפסד, ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה. זה כמו פרופיל 97!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  19:46:21  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אנשים פה יוצאים מדעתם.. לאט, אבל בטוח... הלו!! ניצחנו! 7:0! יש לנו 12 ניצחונות, 2 תיקו והפסד, ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה. זה כמו פרופיל 97!

אתה צודק יפתח, אבל נדמה לי שמדובר רק בשני אנשים שיצאו מדעתם, שאחד מהם יצא מדעתו גם באשכול אחר.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  19:55:40  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אתה צודק יפתח, אבל נדמה לי שמדובר רק בשני אנשים שיצאו מדעתם, שאחד מהם יצא מדעתו גם באשכול אחר.

תודה, נרגעתי. :)

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  21:44:40  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מותר וצריך ללמוד גם כשמנצחים.אין להסתנוור מתוצאה כזו מול קבוצה קיקיונית כמו רמלה.היא לא שווה אפילו ליגה ג'.ההחמצות חוזרות על עצמן ולא צריך להתעלם מזה.מה פה לא בסדר?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הצגה כפולה בגבעת רם. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07