| משתמש |
ועכשיו, להשלים את המשימה (קלי, לא אתה)  |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 09:20:00
|
4 בפברואר, טדי!
|
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 09:39:52
|
אני מאוד אשמח אפ יפו יהיו אלו שיעלו ללאומית, ואני גם שייך לפלג שסבור שכשלון של סאדר הוא ברכה להפועל, אבל עם כל הסימפטיה קשה לי להאמין שמישהו מאתנו יגיע לעודד אתכם בטדי במשחק מול סאדר. איכשהו זה לא יושב לי נכון במערכת, ואני מאמין גם שאצל רוב רובם של האנשים פה זה ככה. ובכל מקרה - בהצלחה. וטיפ קטן - לא לסגור משחק אחרי שמובילים. ככה לא עולים ליגה. בדוק. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 10:17:31
|
חזרנו לדיון מורכב ומפצל
אני מציע לעצור כאן וליהנות ממה שיש לנו
ולא להסתכל על אחרים |
ירון |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 10:48:52
|
| בקצב צבירת הנקודות הנוכחי שלכם לעומת ס.א.ד.ר המשחק ב 4.2 יהיה חסר משמעות.אגב בליגה שלכם יש מבחנים כמו אצלנו? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 10:57:32
|
באותו זמן נהיה בשיכון המזרח. נחזיק לכם אצבעות |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:10:39
|
טוטח, קודם כל תודה שהתחברת כדי לברך אותנו אתמול. זה בודאי לא היה קל לאחר מפח הנפש שהיה לכם ביבנה (הרגשה מוכרת עבורנו...). לגבי הענין השני, גם אם נשמח אם תעלו ליגה, ולו רק כדי להימנע מהתמודדות נגדכם בעונה הבאה, הרי אין מצב שנבוא לעודד אתכם בטדי. ראשית אנחנו נהיה בשיכון המזרח, שנית חלקנו הגדול לא יעודד אקטיבית נגד אתה-יודע-מי, ושלישית לא נוציא אגורה מכיסנו שתלך לכיס של הקבלנים. בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה. ותשחקו התקפי.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:46:04
|
| טוטח, תודה על הברכות. אני לא חושב שאוהדי קטמון צריכים "להתערב" במה שקורה בהפועל. מה שכל אחד מרגיש זה ענינו הפרטי. לי אישית אין בעיה עם זה שהם יעלו ליגה, אני לא שונא אותם. יש שתי קבוצות בירושלים - הפועל ירושלים והפועל קטמון ירושלים וזה מה שיהיה בעתיד הנראה לעין. |
I am City till I cry |
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:46:10
|
אתה יודע טוטח,קרה כבר יותר מפעם אחת שהובלנו, וליאור הוציא בלם והכניס חלוץ. כן, אתה קורא טוב. אתה יכול למסור לעופר פביאן שיש חיה כזאת. מובילים ו... ממשיכים לנסות לכבוש עוד. אני יודע, זה נשמע הזוי, אבל נשבע לך שזה קרה.. אה.. ושיהיה בהצלחה. באמת. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 12:27:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
אתה יודע טוטח,קרה כבר יותר מפעם אחת שהובלנו, וליאור הוציא בלם והכניס חלוץ. כן, אתה קורא טוב. אתה יכול למסור לעופר פביאן שיש חיה כזאת. מובילים ו... ממשיכים לנסות לכבוש עוד. אני יודע, זה נשמע הזוי, אבל נשבע לך שזה קרה.. אה.. ושיהיה בהצלחה. באמת.
דווקא אתמול ליאור עשה באופן נדיר חילופים הגנתיים, אבל זה לא מייצג. ובעניין הראשי: עידוד נגד הפועל ירושלים הוא בלתי אפשרי מבחינה פיזית. אגב, גם עידוד נגד מכבי יפו הוא בלתי אפשרי. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 13:34:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עופר ליברגל דווקא אתמול ליאור עשה באופן נדיר חילופים הגנתיים, אבל זה לא מייצג.
נכון, זה לא היה כ"כ ברור. למה להכניס את אוחיון במקום מלול כשמשחקים נגד תשעה שחקנים? כנראה שליאור לא רצה להרוס לכל האתרים את הכותרות של "שעריים בשעריים" או "שעריים של קטמון" ויתר השנינויות הכה-צפויות. (מצד שני, ליאור עלה בהרכב מאוד התקפי, עם מאהר וצבאג ויחיא בקישור, כלומר רק עם קשר הגנתי אחד.)
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-25/12/2010 13:42:26 |
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 14:14:45
|
| אני חושב שאני קולט את הראש של ליאור. הוא לא ממש דאג שלא ננצח את המשחק לאחר ההרחקה שלהם, הוא פשוט חשב שבמשחק עונה, עם הקהל וכל המשמעות של זה, יש מקום לתת ל 2 סמלים של הקבוצה(יניב ומוטי) להשתתף ולחוש מבפנים את מה ששאר השחקנים חשים. והוא יודע שהוא יצטרך אותם בהמשך. מגיע להם לשחק, מגיע לנו לראות אותם תורמים. יש לנו הרכב די מגובש, אך יש גם שחקני ספסל מצויינים שליאור משתדל לשתף איפה שאפשר. וזה מונע תיסכולים וזה גורם לתחושת שייכות. זו דעתי. |
 |
|
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 14:33:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
אני חושב שאני קולט את הראש של ליאור. הוא לא ממש דאג שלא ננצח את המשחק לאחר ההרחקה שלהם, הוא פשוט חשב שבמשחק עונה, עם הקהל וכל המשמעות של זה, יש מקום לתת ל 2 סמלים של הקבוצה(יניב ומוטי) להשתתף ולחוש מבפנים את מה ששאר השחקנים חשים. והוא יודע שהוא יצטרך אותם בהמשך. מגיע להם לשחק, מגיע לנו לראות אותם תורמים. יש לנו הרכב די מגובש, אך יש גם שחקני ספסל מצויינים שליאור משתדל לשתף איפה שאפשר. וזה מונע תיסכולים וזה גורם לתחושת שייכות. זו דעתי.
בגדול אני חושב שאתה צודק, טובי, אבל אם כבר הזכרת תסכולים אז היה מקום לשלב את חזי בהתקפה במקום שי שנחלש במחצית השנייה. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 19:02:06
|
טוטח, תשמע, אנחנו אוהדים של קבוצה אחרת, אנחנו שותפים לדרך ומפרגנים לכם מאוד, ואני יודע גם שהצלחה שלכם חשובה לנו במהלך ארוך הטווח שלנו, אבל לא נעזור לך בטדי מול הקבלנים. די, תניח לנו.
והשער אחלה שער. לא מקובל למסור אצל הבולגרים?
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-25/12/2010 19:03:27 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 19:25:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
טוטח, תשמע, אנחנו אוהדים של קבוצה אחרת, אנחנו שותפים לדרך ומפרגנים לכם מאוד, ואני יודע גם שהצלחה שלכם חשובה לנו במהלך ארוך הטווח שלנו, אבל לא נעזור לך בטדי מול הקבלנים. די, תניח לנו.
עזוב שומר,מניסיון זה לא יעזור,הוא לא יניח לנו. למיטב הבנתי גם אם נהיה שנה הבאה באותה ליגה טוטח ינסה לשכנע אותנו שהליכה למשחקים שלהם במקום לשלנו ,זה האינטרס שלנו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 19:41:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
עזוב שומר,מניסיון זה לא יעזור,הוא לא יניח לנו. למיטב הבנתי גם אם נהיה שנה הבאה באותה ליגה טוטח ינסה לשכנע אותנו שהליכה למשחקים שלהם במקום לשלנו ,זה האינטרס שלנו.
זה לא. אני אנסה לשכנע את הנהלת קביליו להשקיע יותר כסף כי היריבה שלנו לעליה ראויה |
 |
|
ועכשיו, להשלים את המשימה (קלי, לא אתה)  |
|
|
|