פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל הזמן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כל הזמן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כל הזמן נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  09:56:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

נ.ב: אביטל ליברמן הזאת, XXXX?

לא לעניין

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  09:57:51  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]שי אהרון: "המפגש בין הקבוצות הוא מעבר למשחק של ניצחון, הפסד או תיקו. חשוב שיהיה הרבה קהל, ושהכדורגל יחזור טיפ טיפה לעם ולאנשים שאוהבים אותו. זאת הדרך והיא חשובה יותר מהתוצאה".

[/quote]

אומנם אני מסכים , אך ללא תוצאות לא תהייה עלייה משמעותית בקהל
וזה נכון כנראה לכל ספורט תחרותי.
(ולא נזכיר שוב את הצמד שהבריח את הקהל)
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  12:42:40  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד קצת מקומונים. תודה לאלה שהעלו אותם לאתר צ'ה:

http://www.imgs.co.il/images/69042911.jpg
http://www.imgs.co.il/images/61066317.jpg

http://www.imgs.co.il/images/364538.jpg
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  12:48:47  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי הצמד הזה דווקא יביא לנו אכבר קהל בשבוע הבא

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  13:37:00  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול להעלות את הטור של חיים ברעם המכתיר את לירן וג'רסי וחבריו בתואר (המוצדק) "יקיר ירושלים"?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  02:34:18  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לא לעניין

לא רואה בעיה, אך עם הכתבת עברה פה ונעלבה איכשהו, אני מתנצל.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  08:17:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לא לעניין

לא רואה בעיה, אך עם הכתבת עברה פה ונעלבה איכשהו, אני מתנצל.

לא קשור לכתבת, אם אתה לא בכיתה ז', אז זה ממש לא מצחיק, לא מתאים ומשפיל אותה, אותנו ואותך

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  13:36:45  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

טוב, זו שאלה למומחים. אני זוכר שבמשחק הוא ב-87, שעריים הגיעה עם סיכוי די נמוך לרדת. כלומר שגם הפסד לא היה מוריד אותם בהכרח ליגה. זה מה שהיה כל כל מעצבן, שזה לא באמת שינה להם. היו צריכים לקרות כמה דברים, לא בהכרח טריוויאלים, כדי שהם ירדו. הם לא היו מתחת לקו האדום וחרב הירידה לא היתה ממש מונחת על צווארם, מקסימום על הקרסול (בניגוד לכמה תיאורים שקראתי פה מהעיתונות ומהאינטרנט). מישהו יכול להבהיר את העניין? קראנקו? שלומי מלכה? רגל עץ? ותיק? ברעם? שומר?

איפי
הנושא שהעלית כאן הטריד את מוחי המזדקן ,כי זכרתי בדיוק כמוך ששעריים סתם ניפחו לקראת המשחק את סיפור ההישארות ההירואי שלהם מ 1986/7 ושבכלל לא יכלו לרדת.
אז אחרי כמה הצקות לאתר ההתאחדות הם תיקנו את הפונקציה של טבלאות עבר וכעת ניתן לבדוק
http://football.org.il/Leagues/Pages/PreviousSeasons.aspx?LEAGUE_ID=45
אז אם תעביר את הטבלה לעונה המדוברת תיראה שגם אם שעריים היו מפסידים לנו, הם היו נשארים בגלל הפרש שערים עדיף בהרבה(שלא לדבר על תוצאת תיקו)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-26/12/2010 13:38:49
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  14:57:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אז אחרי כמה הצקות לאתר ההתאחדות הם תיקנו את הפונקציה של טבלאות עבר וכעת ניתן לבדוק
אז אם תעביר את הטבלה לעונה המדוברת תיראה שגם אם שעריים היו מפסידים לנו, הם היו נשארים בגלל הפרש שערים עדיף בהרבה(שלא לדבר על תוצאת תיקו)

סביר להניח שאתה צודק, אבל למען ההגינות צריך היה בעצם לבחון את מצב הטבלה לפני המשחק. הרי יתכן שהיו כמה קבוצות עם 37 נקודות ושהאחרות הפסידו, מה ששעריים לא יכלו לדעת לפני המשחק נגדנו.

קצת עצוב לראות את הטבלה הזו ולהיזכר בקבוצות שהיו פעם ואינן עוד, כמו למשל הפועל יהוד המיתולוגית (אריה חביב, שלושת האחים ששון, שלום רוקבן, חזום חזום כמובן!) והפועל טבריה (האחים דן).

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:24:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

סביר להניח שאתה צודק, אבל למען ההגינות צריך היה בעצם לבחון את מצב הטבלה לפני המשחק. הרי יתכן שהיו כמה קבוצות עם 37 נקודות ושהאחרות הפסידו, מה ששעריים לא יכלו לדעת לפני המשחק נגדנו.

קצת עצוב לראות את הטבלה הזו ולהיזכר בקבוצות שהיו פעם ואינן עוד, כמו למשל הפועל יהוד המיתולוגית (אריה חביב, שלושת האחים ששון, שלום רוקבן, חזום חזום כמובן!) והפועל טבריה (האחים דן).

ושכחת כמובן את הבלם האגדי של יהוד ,אהרון ויזן.הבלם שהיה נוגח מה-16 והכדור איכשהוא היה מגיע ל-16 בצד השני.

עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:32:47  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום רוקבן הגדול בפוזה אופיינית:
http://www.mynet.co.il/PicServer2/04062007/1239889/2_wa.jpg
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:52:28  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

חלק מהקבוצות ערב המחזור האחרון היו עם 3 נקודות פחות.. זה היה ענין של הפרש שערים. הטבלה רק חיזקה את מה שחשבתי שזכרתי: צירוף מקרים די נדיר היה מוריד את שעריים ליגה. תודה קלי!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מר בחור מר בחור מנותק

22 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  20:14:37  הצג פרופיל שלח ל- מר בחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין את הראש שלכם בחיי מה זה משנה כמה נקודות היו לשעריים או מה היה הפרש השערים? מה רציתם שיפתחו רגליים? אתם מדמיינים אותנו משחקים לפי הצרכים של היריבה? תנו כבוד, היינו לוזרים, אל תחפשו אשמים אחרים.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  20:59:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

אני לא מבין את הראש שלכם בחיי מה זה משנה כמה נקודות היו לשעריים או מה היה הפרש השערים? מה רציתם שיפתחו רגליים? אתם מדמיינים אותנו משחקים לפי הצרכים של היריבה? תנו כבוד, היינו לוזרים, אל תחפשו אשמים אחרים.

מסכים עם כל מילה. אני לא מצפה מאף אחד לכלום. בגלל זה אני לא שונא אותם וגם לא שונא את רעננה. אני תמיד מצפה שישחקו הכי הוגן שאפשר, אבל חשוב לי לדעת מה בדיוק היה. שעריים תיארו את זה כאילו זה היה קרב נגד הירידה וזה לא היה ממש ככה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  21:15:58  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
מסכים עם כל מילה. אני לא מצפה מאף אחד לכלום. בגלל זה אני לא שונא אותם וגם לא שונא את רעננה. אני תמיד מצפה שישחקו הכי הוגן שאפשר, אבל חשוב לי לדעת מה בדיוק היה. שעריים תיארו את זה כאילו זה היה קרב נגד הירידה וזה לא היה ממש ככה.

דווקא רעננה ניסו ככל יכולתם לפתוח רגליים כדי ש"הערבים (סכנין) לא יעלו". הם ניסו לתת אבל אנחנו בשיא הפאתטיות לא היינו מסוגלים לקחת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם כל הזמן נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07