| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל מרחבים  |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 11:43:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
סיקור המשחק http://www.katamon.co.il/news.asp?id=790
תיקון קטן - אוהדי מרחבים היו גם היו. בעצם אוהד אחד על כיסא מתקפל שלא הפסיק להתבכיין (בצדק, כנראה) שהצעקות שלנו משפיעות על השיפוט. הוא גם התלונן על קללות לאלי אוחנה, וגם איים שעוד פנדל אחד, הוא לבדו מפוצץ את המשחק . היה משעשע. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 12:21:09
|
סיפורון פיקנטי מהמשחק נגד מרחבים. בתחילת המחצית השנייה, להפתעתי ,אני רואה בחור שמתגורר בקיבוץ ,וידוע לי שאין לו שום קשר לכדורגל וואט סו אבר. מסתבר שקרובי משפחה של אשתו אוהדים וותיקים של הפועל ירושלים ,התארחו שם והעמיסו אותו איתם למשחק. הוא כל כך התלהב מהמשחק,מהקהל ומהשירים ,שבסוף המשחק שלב הצעיפים הידוע ,הוא כבר לקח את הצעיף שלי ושר עם כל הקהל.
|
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 12:35:37
|
הקטע עם האוכל מוטעה, מצטער.
מסעדת המנסף ברהט היא לדעתי אחת הטובות בארץ, לא רק בדרום. המחירים מגוחכים, האוכל נפלא, - בייחוד הכבש או העוף - ותמיד המשפחה דורשת שאביא מגש גם לארוחת יום שישי.
אחרי מרחבים היה טעים במיוחד.
אחרי המשחק הבא באזור, סעו אחרי בשיירה. לא תצטערו.
|
הפועל קטמון ירושלים |
נערך על ידי - הנהלה ב-12/12/2010 13:45:31 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 17:01:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
מסעדת המנסף ברהט היא לדעתי אחת הטובות בארץ, לא רק בדרום. המחירים מגוחכים, האוכל נפלא, - בייחוד הכבש או העוף - ותמיד המשפחה דורשת שאביא מגש גם לארוחת יום שישי.
אחרי מרחבים היה טעים במיוחד.
אחרי המשחק הבא באזור, סעו אחרי בשיירה. לא תצטערו.
המנסף (המקלובה הבדואית למי שלא ידוע) ברהט בהחלט ידוע כאחד המאכלים הטובים, אני מאד מקווה שכותב הסיקור קורא את ההודעה הזאת. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 17:08:32
|
יופי של סיקור.
קבוצת עיתונאים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 17:29:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה [br אחרי המשחק הבא באזור, סעו אחרי בשיירה. לא תצטערו.
הפעם הבאה... 25.3.11 נגד הפועל רהט. אלא אם כן הביקור בדימונה ב-11.3 גם נחשב באזור.
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 18:43:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
סיפורון פיקנטי מהמשחק נגד מרחבים. בתחילת המחצית השנייה, להפתעתי ,אני רואה בחור שמתגורר בקיבוץ ,וידוע לי שאין לו שום קשר לכדורגל וואט סו אבר. מסתבר שקרובי משפחה של אשתו אוהדים וותיקים של הפועל ירושלים ,התארחו שם והעמיסו אותו איתם למשחק. הוא כל כך התלהב מהמשחק,מהקהל ומהשירים ,שבסוף המשחק שלב הצעיפים הידוע ,הוא כבר לקח את הצעיף שלי ושר עם כל הקהל.
לצרף לעמותה! |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 19:03:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
מסעדת המנסף ברהט היא לדעתי אחת הטובות בארץ, לא רק בדרום. המחירים מגוחכים, האוכל נפלא, - בייחוד הכבש או העוף - ותמיד המשפחה דורשת שאביא מגש גם לארוחת יום שישי. אחרי מרחבים היה טעים במיוחד. אחרי המשחק הבא באזור, סעו אחרי בשיירה. לא תצטערו.
לשלוח את יונתן כהן ועמית אהרונסון לביקור מקדים |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 20:02:13
|
| אורן מוחרר גם כן משחק בליגה ב'? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 22:41:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
סיקור המשחק http://www.katamon.co.il/news.asp?id=790
תודה. תיקון קטן של סיקור המשחק - מאהר עבר את השוער (שקיבל צהוב) בפנדל השני, לא השלישי. השלישי היה על סף הרחבה, מצד ימין. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 23:07:08
|
| מי בעט את הכדור שנגע ביד של שחקן מרחבים בפנדל הראשון? |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|