| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל מרחבים  |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 17:35:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
3 פנדלים נשרקו מתוך 4 שהיו, אחוז גבוה שלא כל שופט היה שורק, וזה מפתיע. אני לא זוכר משחק שלנו ב 25 שנה שאני עוקב עם 3 פנדלים לטובתנו.
היו חמישה. הייתה הכשלה ברורה סביב דקה 5. לקוון ולשופט לא הייתה זוית טובה. הייתה גם נגיעת יד ברחבה לקראת הסיום.
עלו גם תמונות לגלריה. תהנו. http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=89 |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 18:00:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו אני נהניתי מעבר לכך גם מארטיום טרטיאק שביטל לגמרי את מלך שערי הליגה. ככה לוקחים הזדמנות לתפוס מקום בהרכב.
בכלל כל ההגנה הייתה טובה מאוד היום. גופמן וציון זקן שכבר התרגלנו לעבודה הטובה שהם עושים, ארטיום במשחק מצוין וניסים שהיה היום טוב גם בהגנה וגם בהתקפה.
ומעבר לזה, מאהר מעל כולם. ההסבה שלו לשחקן התקפה הפכה אותו לאחד השחקנים החשובים בסגל.
לגבי מרחבים, כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות קבוצה שבאה לכסח ככה. זה היה נראה כאילו הם מתעקשים ליצור פנדלים. עבירות כל כך ברורות. אני מופתע מזה שהשופט לא שרק את העבירה הראשונה שהייתה ברחבה, לא מזה שהוא שרק את 3 האחרות. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 18:10:22
|
| כולם צודקים. וגם העידוד היה לא רע. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 18:38:40
|
קטמון שיחקה כקבוצה כמו בכל המשחקים האחרונים אבל חובה להגיד מלים טובות לכמה שחקנים עמית בשער היה מצויין בכל פעם שהכדור הגיע אליו ציון זקן הציל גול ודאי ארטום היה מדהים וזה לא פשוט במבנה הגוף שלו מול חלוץ צעיר וזריז ממנו יבגני מלך שקט בגזרה ניסים תענוג בהגנה וגם קדימה מרציאנו איזה התלהבות בדקות האחרונות שי פנדל בפנים מסירה מדהימה למאהר לשער שקט נפשי ומנהיגות אורי עשה שמירת לחץ עמוק בהגנה של מרחבים וסחט מהם התחפרות במחצית הראשונה שרון יציב ומדוייק
מעל כולם מאהר ונכון שזה כבר נכתב אבל איך הוא מגיע לעימות שווה כוחות בגובה מול ההגנה של מרחבים
הנה גול ועוד אחד איזה יופי של משחק
|
ירון |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 18:43:03
|
ירון, ביקשת לומר מילים טובות ל"כמה שחקנים" וציינת את כולם... חוץ מעוז. האם זה בכוונה? ד"א מה היו החילופים?
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 18:46:12
|
יניב במקום שרון סבג (החילוף של המשחק) מלול במקום וורנר ואיתמר במקום עוז צבאג
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 19:01:46
|
אני חולה על עוז יש לו יכולות ייחודיות ודווקא שיש מולנו בונקרים כמו שאנחנו חווים כבר חודשיים דווקא אז יכולת הכדרור והדאבל פס של עוז הם אלה שפותחות את ההגנות ומחייבותאותן להיערך אחרת גם אם לא תמיד יש גול בסוף המהלך וגם אם לפעמים נראה שעוז מחזיק יותר מדי בכדור בשורה התחתונה הוא אחד ממפרקי ההגנות היותר טובים שיש לנו ואנחנו צריכים לבקש ממנו סליחה על אירועי לוד
|
ירון |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 19:15:20
|
| אתה תבקש ממנו סליחה בשם עצמך, לא אנחנו. אנחנו צריכים להיות שמחים שכשביקורת שלנו כלפי שחקנים נשמעת - בחילוף היום עוז ירד ולא התבלבל: יד לקהל ניתנה שם. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 19:26:56
|
עוז לא היה במשחק שיא היום. קורה. סה"כ הוא בעונה טובה. מעבר לכך , עוז אחלה שחקן, והיד לקהל היום הייתה סבבה, לא נון שלאנט אלא עם כוונה מלאה. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 19:37:37
|
טוב, עזוב אותך משטויות נו. איך היה דודו חפר? וכשהוא ניגש לבעיטה החופשית, ידעת ב100 אחוז או ב120 אחוז שזה יכנס?
ויותר חשוב, מה עם גולה? עוד נראה אותו משחק העונה? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 19:51:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
טוב, עזוב אותך משטויות נו. איך היה דודו חפר? וכשהוא ניגש לבעיטה החופשית, ידעת ב100 אחוז או ב120 אחוז שזה יכנס?
ויותר חשוב, מה עם גולה? עוד נראה אותו משחק העונה?
דודו חפר היה היחיד שם שהיה לו כדורגל, פרט לשוער שלהם שהציל 2-3 שערים ומס' 11 שלהם , כל השאר שם נגרים. הוא בהחלט לא איבד את זה, וללא ספק בלעדיו אין להם הרבה מה לחפש. אני דווקא לא בדעה שדי ברור שמי שתקע לנו פעם אחת לנצח ישחיל אותנו, למרות שהפעם הצדק היה איתך. אממה, לא עזר לו הגול, שימשיך לקבל מאיתנו 3 חתיכות אינשאללה גם בסיבוב הבא. וגולה שוב ישוב, כדי להרים אותו באויר אחרי 3 החתיכות. |
נערך על ידי - קראנקו ב-10/12/2010 19:51:51 |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 20:05:39
|
דודו חפר היה היחיד שם שהיה לו כדורגל, פרט לשוער שלהם שהציל 2-3 שערים ומס' 11 שלהם , כל השאר שם נגרים. הוא בהחלט לא איבד את זה, וללא ספק בלעדיו אין להם הרבה מה לחפש. אני דווקא לא בדעה שדי ברור שמי שתקע לנו פעם אחת לנצח ישחיל אותנו, למרות שהפעם הצדק היה איתך. אממה, לא עזר לו הגול, שימשיך לקבל מאיתנו 3 חתיכות אינשאללה גם בסיבוב הבא. וגולה שוב ישוב, כדי להרים אותו באויר אחרי 3 החתיכות.
יאללה יאללה, איפה משחק יובל פילוס? |
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 10/12/2010 : 23:32:40
|
היה כיף אדיר היום במרחבים, מי שלא בא הפסיד. למרות שזה לא היה משחק גדול שלנו, פשוט תענוג לראות את הקבוצה השנה. אין אגו כמעט, משחק קבוצתי ויפה. שוער יציב וטוב, הגנה מצויינת בראשות ייבגני (וגם ארטיום היה טוב היום), מגנים טובים בעיקר בצד ההגנתי (ציון וניסים), עדי מרציאנו נותן הרבה אגרסיביות באמצע, עוז שמבריק לפרקים (היום דווקא לא), התקפה מאיימת עם שי, מלול ויחיא (וורנר לא ברמה הזו בעיני). והבונוס הגדול-מאהר, שכפי שנאמר כאן, נתן היום את אחד המשחקים הגדולים של שחקן מאז הקמת קטמון. כל הכבוד לליאור זאדה. ימים של הרבה נחת-רק שימשיך כך. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 11/12/2010 : 02:09:53
|
דודו חפר היה היחיד שם שהיה לו כדורגל, פרט לשוער שלהם שהציל 2-3 שערים ומס' 11 שלהם , כל השאר שם נגרים. הוא בהחלט לא איבד את זה, וללא ספק בלעדיו אין להם הרבה מה לחפש. אני דווקא לא בדעה שדי ברור שמי שתקע לנו פעם אחת לנצח ישחיל אותנו, למרות שהפעם הצדק היה איתך. אממה, לא עזר לו הגול, שימשיך לקבל מאיתנו 3 חתיכות אינשאללה גם בסיבוב הבא. וגולה שוב ישוב, כדי להרים אותו באויר אחרי 3 החתיכות.
יאללה יאללה, איפה משחק יובל פילוס?
שאלה יפה. אבל זה היה מוזר כשהוא הגיע לקרית שמונה פתאום כדי לתת לנו אחת בכפר בלום בארצית, לך תדע מאיפה הוא יגיח עכשיו פתאום. בדרך הספיק לרדוף אותנו גם בבת ים בליגה א.
השמועות אומרות שחזר בתשובה.
אבל זה יקרה. הסר דאגה מלבך.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אריה
14 הודעות |
נשלח - 11/12/2010 : 14:32:06
|
| השם "מרחבים" מעלה בי נשכחות, אני גדלתי באיזור והיו שתי קבוצות בליגה ב' דרום ב': הפועל מרחבים והפועל אופקים ומשחק בינהם נחשב כדרבי של צפון מערב הנגב. מאות אנשים היו מגיעים כל שבת למשחקים וביניהם דתיים רבים, שהלכו את הדרך ממושבי הסביבה למגרש, שהיה אז במתחם המועצה האיזורית, קצת מערבה לאופקים, חלקם העדיפו לחזור במכוניות, למרות שהשבת עדיין לא יצאה.... זה מה שהיה לנו, חוץ מהפועל ב"ש וזה היה בימים שלפני ריבוי הערוצים.. עצוב שהעבירו את המשחקים לשישי בצהריים ובעצם הרגו את הליגות האלה(קטמון היא לא דוגמא לכלום). |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל מרחבים  |
|
|
|