פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שי קרויף

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שי קרויף
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שי קרויף נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  16:33:48  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע לפני כולם ,לפני גולר ולפני דאבל פס להלן הפנדל החוקי של שי שהשופט הבור פסל
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=471806724661&comments

מילא להיות בור בחוקים ,אבל האמת כל מי שקצת מתעניין בכדורגל זוכר את הדיון מאותו שער של קרויף.
ישנה רק אפשרות אחת שבעטיה יש לפסול את השער(או בעיטה חוזרת אני לא בטוח) אילו כפיר היה נכנס לרחבה לפני ששי נגע בכדור,אבל עצירת התמונה מראה בבירור שזה לא המקרה.

מצד שני כדי להיות הוגנים...לא הגיע פנדל (אבל למי אכפת?)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-26/11/2010 16:43:21

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:09:41  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדיר - חייבים להעביר את זה איכשהו לתקשורת... מאז הגול שיניב בן הרוש חטף לא היה משהו כ"כ מרגש!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:14:46  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד הדברים המבזים השופט הזה, חייבים להעביר את זה להתאחדות איכשהו

גם הנרי ופירס עשו את זה לפני כמה שנים, רק שזה לא כ"כ צלח להם בסוף.

אה, ולדעתי גם על כניסה מוקדמת בכל מקרה נותנים פנדל חוזר, אף פעם לא מבטלים.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:40:35  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי החוקה של פיפ"א, אם השחקן בועט קדימה וכולם היו מחוץ לרחבה בזמן הבעיטה, השער נחשב.
הלינק לחוקה הוא כאן (http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/lotg_en_55753.pdf) והפירוט בעמוד 44.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:42:01  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן שער חוקי. ועדיין צריך לקחת את זה בפרופרוציות הנכונות. זה היה במצב של 3-0 וכמה דקות אח"כ הגיע גם הרביעי. טעות חמורה של השופט, אבל לא משהו מעבר לכך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יותם אלקלעי יותם אלקלעי מנותק

15 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:04:35  הצג פרופיל שלח ל- יותם אלקלעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=2GtwCfjI0Z8
לכו לדקה 3 ו40
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:10:20  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוי ואבוי. אני חושב שיש בלינק הזה עדות כלשהי לכך שאולי השופט לא לגמרי טעה בהחלטתו!

if a team-mate of the player taking the kick infringes the Laws of the Game:
• if the ball does not enter the goal, the referee stops play and the
match is restarted with an indirect free kick to the defending team,
from the place where the infringement occurred

ובתרגום חופשי:
אם שחקן מקבוצתו של הבועט הפר את החוקים והכדור לא נכנס לשער, תינתן לקבוצה המגנה בעיטת עונשין בלתי ישירה.
כלומר,אם השופט זיהה ששחקן שלנו (עוז למשל) נכנס לרחבה לפני הזמן, ולאור זה שהבעיטה של שי לא נכנסה לשער (זו של עוז לא רלוונטית במקרה זה), הרי שעליו להעניק לקבוצה השניה בעיטת עונשין בלתי ישירה, שזה בדיוק מה שהוא עשה.
עכשיו, אם תסתכלו טוב על הוידאו שקלי פירסם, ותעצרו אותו בשניה ה-26, הרי שדי ברור שעוז כבר נכנס לתוך ה-D שבקצה הרחבה, ואם זה מה שהשופט ראה אז הוא צדק בפסילת השער וגם בכך שלא נתן בעיטה חוזרת.
האם אני נותן לשופט יותר מדי קרדיט? או שאני צריך לחזור בי ממילות הגנאי שהיטחתי לעברו?
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:12:32  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באותו רגע הייתי בטוח שזה מהלך לא חוקי, במחשבה שכל עוד השוער/שחקן של היריבה לא נוגע בכדור, לשחקן של הקבוצה שקיבלה את הפנדל אסור לגעת בכדור, אבל אחרי המשחק הזכיר לי הפולדש שזה נכון רק עבור השחקן הבועט (וגם אז הוא יכול לגעת אם שחקן כלשהו נגע בכדור, לאו דווקא שחקן של היריבה).
חבל.
שופט דביל (אבל לדעתי הפנדל עצמו היה מאוד גבולי).
וגם היו כמה נבדלים שלדעתי לא היו צריכים להשרק.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  20:57:04  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפנדל של שי: מוּתר, אבל מיותר
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:08:01  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הפנדל של שי: מוּתר, אבל מיותר

חיים-דווקא שאתה תגיד משפט כזה?אתה שמטיף לכדורגל כבידור?
כשהתוצאה 3-0 ונמצאים לקראת הסיום מותר (ואף רצוי) לשחרר לרגע מהכבדות ולעשות משהו בסגנון הזה.זה להנאת הקהל,זה מראה שהשחקנים נהנים וכו'..אם זה היה מאושר (כפי שהיה אמור) זה היה רגע שכולנו היינו זוכרים עוד שנים.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:19:17  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוקי, לא-חוקי (ברור שחוקי, אבל...) - חיים צודק שמיותר. צריך לשים גול, וזהו. לא להתחכם, או להשתעשע, או לזלזל קצת ביריב. מיותר

פנדל בועטים בכל הכוח פנימה. כל היתר סתם בזבוז
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:21:58  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל מקרה זה רגע שנזכור עוד שנים (למרות שאני לא ראיתי את זה במגרש, אני לא מסתכל על פנדלים)

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:26:55  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני הבעיטה אני ועוד שניים שעמדו לידי ראינו ואף אמרנו אחד לשני ששי הציע לעוז לבעוט את הפנדל, ואז היתה הסתודדות ביניהם, שכנראה הביאה לכך שראינו את המהלך המסויים הזה.
הבעיטה אמנם נפסלה אבל מיד אחריה הגיע השער של וורנר.....

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:38:06  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, תמיד אהבתי בידור, וההתגלמות שלו עבורי הוא כדור ברשת, או כפי שמנחם בגין היה אולי אומר, גשם של גולים.
מצד שני, גם עוז סיפק המון הנאה היום, למרות שלא הבקיע. יש כאן כישרון עצום שכמעט שהלך לאיבוד, עד שעוז נקלע לחברתם של שי, כפיר וליאור (כל השלושה יחדיו).
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  21:58:43  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעוז שמורה אצלי בנוסף גם פינה חמה כי הוא מזכיר לי את ציון תורג'מן האגדי. משהו בהתנהלות, בשפת הגוף, והיום נדמה לי שגם המיקום שלו על המגרש היה לעיתים כמו זה של ציון. אלה שזוכרים - תקנו אותי אם אני טועה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  22:26:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב, ראו מה שכתבתי מוקדם יותר:
המהלך עצמו חוקי, אבל הביצוע היה כושל כי עוז חדר לרחבה מוקדם מדי, ואי-לכך החלטת השופט כנראה מוצדקת.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שי קרויף נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07