פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קסקטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קסקטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קסקטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:20:56  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הייתי יודע כיצד להרים חנות וירטואלית הייתי מתנדב. אני מוכן להתחייב ולהתנדב לעזור במרצ'נדייז. עם מי עליי לדבר?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:24:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקרון, מבחינה טכנית החנות מוכנה, אבל אנחנו ממתינים לתשובות מנציגנו בהנהלה לגבי כל מיני נושאים פרוצדורליים (משלוחים, גביה, חשבוניות וכו'). אם וכאשר היא תקום יכול להיות שנצטרך מישהו שיהיה אחראי עליה, יארוז מוצרים, ישלח אותם בדואר וכו'. אבל עוד חזון למועד.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:25:15  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעייה! בכיף
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:30:16  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי, אל תוציא את הרוח מהמפרשים, ותקרא לילד בשמו. אתה לא מחכה לתשובות מההנהלה, אתה מחכה למתדב שיקח את זה על עצמו וינדנד לההנהלה - ויחילף אותה בבוא העת, ויארגן את המרצ'נדייס. החנות הווירטואלית זה שלב שלוש.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-24/11/2010 17:30:37
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  18:08:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

לייזי, אל תוציא את הרוח מהמפרשים, ותקרא לילד בשמו. אתה לא מחכה לתשובות מההנהלה, אתה מחכה למתדב שיקח את זה על עצמו וינדנד לההנהלה - ויחילף אותה בבוא העת, ויארגן את המרצ'נדייס. החנות הווירטואלית זה שלב שלוש.

הסדר לא חשוב וזה לא סותר. כמובן שזה יעזור אם מישהו יקח על עצמו את כל נושא המרצנדייז. יחד עם זאת, לדעתי כבר עכשיו יש לנו מספיק מוצרים כדי לפתוח חנות אם אנחנו רוצים. יש לזה גם חשיבות סמלית-עקרונית ולא רק כלכלית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  18:23:56  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם תצחקו אבל אני חושב שאולי הגיע זמן להקים חנות הלא ורטאלית....ואולי למכור מוצרים -כל העולם שואל אותי איפה השגתי מחזיק מפתחות קטמוני....עולי באמת כדי לחשוב על חנות קטנה וחביבה שכזו

אליה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  20:51:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אריאל, זה שהצלחת לריב עם אנשים על כובע קסקט זו עדות שאתה משתלב היטב בפורום. ברוך הבא.

המרצ'נדייז שלנו עוד מהמשחק הראשון הסתמן כשוס רציני. גם במשחק מול דימונה הדוכן נראה לי די פופולרי. אין ספק שצריך מישהו או שניים (עם הבנה בעיצוב וסגנון) שיורידו את זה מההנהלה. אפשר להגיע רחוק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  21:26:57  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוכים הנמצאים. וואלה מרגיש שהשתלבתי :) ועכשיו ברצינות- אני מוכן לעזור לקחת על עצמי את נושא המרצ'נדייז המקוון.
דרך אגב- מה קורה עם אוהדת ליום שני לשיחה?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  21:48:40  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שיהיו הרבה מרצ'נדייז ביום שישי בעיקר לילדים כדיי שאמלא את המכונית.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  19:30:42  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אתם תצחקו אבל אני חושב שאולי הגיע זמן להקים חנות הלא ורטאלית....ואולי למכור מוצרים -כל העולם שואל אותי איפה השגתי מחזיק מפתחות קטמוני....עולי באמת כדי לחשוב על חנות קטנה וחביבה שכזו

אני מניח שחנות פיזית תגרום לקבוצה ליותר הפסדים מאשר הכנסות, לעומת חנות וירטואלית שהעלות שלה קטנה מאוד, אם בכלל (הרבה בזכות המתנדב שהקים אותה. מישהו שכבר הגיב בת'רד הזה אגב..).
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קסקטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07