פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קסקטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קסקטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קסקטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 23/11/2010 :  23:28:11  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מחפש חנות בירושלים שיכולה להדפיס לוגו של הקבוצה על כובע קסקט. מכירים?

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  00:51:54  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תנסה בספורט הבירה או בספורט היגיינה.
בעצם, אם זה רק להדפיס אז או לורד קיטש או מיסטר טי.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  08:48:24  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במידרחוב חנות שניה או שלישית מימין אם אתה בא מכיכר ציון הם מדפסים נראה לי על כל דבר ....

אליה

נערך על ידי - אליה ב-24/11/2010 08:49:25
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  08:49:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

אני מחפש חנות בירושלים שיכולה להדפיס לוגו של הקבוצה על כובע קסקט. מכירים?

אם זה מתאים לך, נראה לי שבחנות המרצ'נדייז שלנו אפשר לקנות פאצ'ים רקומים שאתה יכול לתפור\להדביק לקובע.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  12:26:21  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש איזשהי סיבה למה הפורום מעודד את גניבת זכויות היוצרים של הקבוצה?

מוצרים של הקבוצה רוכשים מהקבוצה בלבד.
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  13:33:35  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חזום חזום, החוזה שלך מחכה לחתימה. כל הכבוד.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  14:56:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה צודק חזום חזום, אבל לא צריך גם להקל ראש בתועלת שהוא מביא שהוא לובש את הסמל של קטמון כי אם הוא ועוד רבים כמוהו יתייחסו לקטמון כמו אל אופנה וילבשו אותה זה פשוט פרסומת ענקית לקבוצה כל אדם שני נהיה שגריר קטמון ברגע.

בכלל תתחילו ללבוש מרצ'נדייז אין מה לפחד ואם יראו הרבה אנשים מקטמון בעיר אז יבואו יותר אנשים למשחקים.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  15:41:27  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה גונב איזה גונב? קניתי כובע וצעיף, אבל הכובע פשוט חרא. תפור משתי חתיכות בד לא סימטריות שאינן יושבות על הראש כלל. דרך אגב, נתתי אותו מתנה לאוהד אחר. חוץ מזה, למי שייכות זכויות היוצרים? האם לא לכל חבר עמותה? לכל אוהד? לך בלבד?
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  15:47:02  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרך אגב, אני גאה לומר שהיום קניתי חולצה בחנות להדפסת חולצות "וניצלתי" את הלוגו של הקבוצה להדפסה על חולצה שמתאימה אישית לי (סליחה מראש על האינדיבידואליזציה) ומאחור הדפסתי את כתובת האתר. האם יש בעייה עם הליכתי עם חולצה שמתאימה לי אישית (הן בצבע/ מידה/ אפיון)? זכויות יוצרים עאלק. תיכף תפתח את יציע הכבוד ותאכלס אותו בבעלי זכויות היוצרים
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  15:51:01  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנהלה תודה. אני מבקש להירשם בהתאחדות כמחזיק תיק הקניין הרוחני של הקבוצה.

אורן, אתה בהחלט צודק. האיש מביא תועלת. אני מציע לאור כך לאפשר לו לשבור את החלון של המחסן בו שמורים חפצי המרצ'נדייז ולקחת כמה שיחפוץ. הרי הוא עושה לנו שירות.

אריאל, אם יש לך בעייה עם האיכות של המוצרים, אני בטוח שהנהלה שהוזכר לעיל יוכל לענות לטענותיך. אני לא יודע למי בדיוק שייכות זכויות היוצרים על הלוגו של הקבוצה אבל אני די בטוח שהן לא שייכות לך. הן שייכות לקבוצה וככאלה כל רווח שנוצר מהן צריך להגיע לקופתה. בשביל דברים נורא לא מהותיים כמו תשלום משכורות של שחקנים ודברים כאלה.
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  16:04:06  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמח שמצאת מישהו להוציא עליו את הזעם שלך.

אני לא אגיב לטענה שלך כאילו זכויות היוצרים שייכות לך. אשאיר את זה להנהלה. אני מאוד מקווה שאתה היחיד שחושב שיש לו איזשהי סיבה טובה לגנוב מהקבוצה הכנסה ששייכת לה בדין.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  16:18:42  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין סיבה לריב חברים. הטענה של אריאל היא מקובלת והגיונית, והתשובה עליה היא גם כן מקובלת והגיונית.

אין מספיק מרצ'נדייז בצבעים גדלים וצורות, וזה חסר, גם לאריאל ולאחרים, וגם ככלי שיווקי להגדלת הניראות של קטמון.

הסיבה שהמרצ'נדייז חסר היא שכרגיל כל העול נופל על 3 חברי ההנהלה, שבמקביל למליון המשימות שלהם צריכים לדאוג גם לזה, וזה כנראה נפל בין הכיסאות.

הפתרון הוא לא לפנות לחאפרים ולעשות בעצמך חולצה: זה שהסמל גם שלך לא אומר שצריך שמישהו שלישי ירוויח מזה אם יש אופציה להשאיר את הכסף הזה בבית.

הפתרון הוא שמישהו מהחבר'ה יתנדב להיות אחראי מרצ'נדייז ויתעסק בזה פול טיים: ככה זה ירד מהגב של חברי ההנהלה וכולנו נוכל להתכסות בשמיכת פליז של הפועל קטמון מתחת לדגל עם הסמל שיהיה תלוי על הקיר בסלון, כשכל הכסף נשאר בקבוצה ועזר לבנות את מחלקת הנוער.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  16:47:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

הפתרון הוא שמישהו מהחבר'ה יתנדב להיות אחראי מרצ'נדייז ויתעסק בזה פול טיים: ככה זה ירד מהגב של חברי ההנהלה וכולנו נוכל להתכסות בשמיכת פליז של הפועל קטמון מתחת לדגל עם הסמל שיהיה תלוי על הקיר בסלון, כשכל הכסף נשאר בקבוצה ועזר לבנות את מחלקת הנוער.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:11:36  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, ראשית אני רוצה להתנצל. באמת אני עצבני היום ובטח לא התכוונתי להוציא את זה על אוהד קבוצה יקר (גם אם איננו מכירים), שהרי אנו שותפים לאותו רעיון.
בסה"כ זה לא שאני "רץ" במעין מעשה "דווקא" להדפיס מחוץ לקבוצה. בא לי לפנק את עצמי בחולצה שאינה בנמצא. זכויות היוצרים/ הקבוצה/ מחלקת הנוער חשובים לכל אוהד ואוהד במידה פחות או יותר דומה. לרגע לא אמרתי שזכויות היוצרים הן שלי ושלי לבד, אלא שייכות לכל הפחות לכל חבר עמותה באופן שוויוני.
דרך אגב, אשמח לקנות פאצ' ולהתאימו לכובע משלי- אני לא חושב שאם אין בקבוצה קסקטים, אז צריך להיענות לכל גחמה של אדיוט כמוני ולהוציא קסקטים "כי ככה אני רוצה". הרי יש פה עניין של מה אנשים רוצים ולא מה מתאים לכל אחד. לכן הלכתי והתאמתי משהו ספציפי לי. ללא כל זלזול בקבוצה או בזכויות היוצרים של מאן דהוא.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:13:40  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו כשהכל נרגע
בואו נתאמץ להביא עוד ועוד אוהדים ביום ששי הקרוב לטדי ב - 13:30
או קצת לפני

ירון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/11/2010 :  17:15:28  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הדיון הזה מזכיר לי שמישהו הבטיח להרים חנות וירטואלית של מרצ'נדייז לקבוצה כבר לפני שנה ועדיין לא עשה את זה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קסקטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07