| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11  |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 20:45:58
|
לטעמי, המשחק הטוב ביותר העונה.החל מהאוירה, הקהל וכלה בקונצרט שהשחקנים נתנו.לא משנה איזה הרכב עולה לשחק, יש תלכיד,יש לחץ במגרש, יש התלהבות ומחוייבות. ברצלונה בשקל. ההחמצות-חלק מהמשחק.אם כולם היו מבקיעים כל הזמן, הם בוודאי היו משחקים בליגה בכירה יותר.מותר להחמיץ. אני קצת כועס על שי בפנדל.לא יודע מה עבר לו בראש.מה היה קורה אם המשחק היה נגמר 0:0? הקהל קצת שאנן.אולי בגלל שהיה גארבג' טיים כל כך ארוך. אנו מתרגלים לטוב והלוואי שכך ימשיך. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:35:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אור אתה מחוק? אורי היה טוב מאוד. סחט את הפנדל, כבש שער, היה קרוב לעוד שניים, ההגנה שלהם התקשתה מולו מאוד
היינו באותו משחק? עם כל הכאב, אורי היה פשוט חלש (ובאמת היחיד כמו שאור אמר), אין ספור מצבים, אין ספור פעמים שרק היה צריך לתת פס וזה גול הרבה איבודים, אבל בסדר, אני מאמין שזה עוד יבוא לו, יש לי תחושה שזה חוסר בטחון.
חוץ מזה באמת משחק מצוין של כל הקבוצה, עושה רושם שבינתיים טדי עושה את שלו והקבוצות מתפרקות בשלב דיי מוקדם (בערך בדקה 60 שחקני רהט כבר הפסיקו לזוז על המגרש)
רק שהפגרה הקטנה והמיותרת הזאת לא תפגע בנו, ויאללה למרחבים.
מססכים איתך לגמרי, עם קצת יותר ביטחון וריכוז, אורי היה עום עוד צמד וכמה בישולים. בקלות המשחק היה נגמר ב 7 או 8, אבל הוא שיחק רק 15 דקות היום? הוא ילד, לפי דעתי בגיל שלך, אין לו מקום בטוח בהרכב, הצהוב הזה שהוא קיבל, היה רק מהתלהבות, תנסה אתה לעקוף את החומה הסינית הזאת בלי הידים (אני רק מלעבור לידו עם השלטי ספונסרים פחדתי. הוא 9 מטר לכל כיוון. אורי ילד (!!) מאוד מוכשר, כבש שער, סחט פנדל והגיע לעוד שני מצבים, ברבע שעה, לא הפסיק לרוץ, למסור (לפעמים אולי קצת באיחור) ולהפריע להגנה היריבה, כמה עוד אפשר לדרוש? לא רוצה כלום מהשחקנים, לא שייכבשו, לא עקבים, לא דאבל- פאסים, כלום, רק שיתאמצו. אני רוצה לראות שהשחקן רוצה להצליח, ומאורי אני מקבל את ההרגשה שהוא יעשה הכל בשביל הקבוצה, לכן מבחינתי אורי היה מעולה היום |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:50:11
|
נתחיל מהסוף. 8 בערב - הוצאתי את הילדה ישנה מהאוטו, העמסתי אותה הביתה למיטה ולישון. ולא הצלחתי להתאפק - קצת הערתי ושאלתי "נו, תותי, כמה ניצחנו היום ?" והיא, מתוך חלום - "4:0..." ונרדמה עם חולצת הפסים אדום שחור שגדולה עליה 2 מידות. למנצח (זאדה) שיר מזמור: הגנה בטון, קישור מרהיב וחלוצים מפחידים, ואחד עוז צבאג שהשכיב סלאלומים ודבלפסים מהסרטים. וכל זאת ללא איתמר יחיא וניסים אזרזר (מה קרה הפעם ?). ובקטנה - על שי אהרון אמרו כבר הכל, שחקן ענק, ומסתבר כבחור נהדר, ודווקא לכן קצת חבל לי שבסוף הוא נטרף כך על אורי. ורנר היה צריך למסור, נכון, אבל לבטח יש למנהיג כמו שי אהרון דרכים יותר אפקטיביות להעביר את המסר. ולבסוף - תודה ענקית לאורי, אשר ועמרי שבזעת אפם מאפשרים לנו את הכיף הזה. ועוד כל מיני צדיקים כמו ירון גם. שבת שלום ! |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 23:41:46
|
נצחון של שי אהרון. שלו ושל זאדה. שי שלט במשחק ובקבוצה, שני הסוליסטים צבאג ומלול נתנו בהשראתו משחק קבוצתי מלהיב. שי פשוט מכין לנו שני שחקני ליגה לאומית לגיטימיים מול העיניים. בית ספר. מכוון אותם כל המשחק וגורם להם לעשות דברים שלא חלמו עליהם. המשחק הטוב ביותר של הפועל בשנים האחרונות לדעתי. גם הפנדל היה שעור בפרגון לחבר'ה האחרים. שי ויתר על גול כדי לבשל, חבל רק ששופט חסר ידע ביטל את השער הזה. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-26/11/2010 23:42:33 |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 06:34:19
|
אני מצטרף למי שאמר שהיה משחק תענוג לעיניים ושמי שאחראי על זה הם המאמן ושי. מעבר לזה ששי 3 רמות משאר השחקנים, הנוכחות שלו על המגרש פשוט מחשמלת. הוא נמצא שם לא בשביל לשחק טוב או להבקיע, אלא כדיי ללמד אותם לשחק קבוצתי. ברור שאתמול הוא ממש הגזים את זה, אבל זה מחלחל לאגואיסטים כמו מלול וצבאג והתוצאה היא משחק קבוצתי מדהים שלנו. אני מסכים שלמרות שוורנר נתן תצוגה טובה, קבלת ההחלטות שלו נוראית.
ומעבר לכל הטוב שראינו, אני רוצה לחדד נקודה בעייתית. רבע שעה הראשונה הייתה מבחנתי הטובה ביותר שלנו. ברור שמשולשים ב4-0 זה כיף לראות, אבל שיחקנו קבוצתי , יפה ואפקטיבי גם ברבע שעה האשונה. הבעיה הייתה בין השער הראשון לשני. הקבוצה איבדה את הריכוז והאפקטיביות והייתי אומר שעד השער השני המשחק היה שקול עם יותר מצבים לאורחים. למרות האווירה הטובה בקבוצה והנצחונות המרשימים יש בעיה בריכוז ובייציבות לאורך המשחק. אולי זו הנונשלאנטיות של שי שמקרינה, אולי אלו התוצאות אבל הקבוצה משחקת ב1-0 כאלו זה ברור שזה יגמר ב4-0. בקלות רהט יכלה לשים גול ולהכנס לבונקר. צריך לשים את השני באותה נחישות כמו הראשון ולהוריד גז אחרי השלישי לא אחרי הראשון.
|
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 11:09:26
|
היה באמת משחק מעולה. שי הוא נכס, אין מילים לתאר את התרומה שלו בהכוונה ובהבנת המשחק. מעבר לזה שהיכולת גם פנטסטית. רכש מעולה אחר זה שרון סבג. קבלת החלטות מעולה, ניהול משחק חכם, תנועה והשקעה בהגנה ובהתקפה. עמית שמש נראה גם כמו החלטה טובה מאד של ליאור. הבלמים נהדרים, שלושתם. גם חוג'ה הוכיח שיש אלטרנטיבה לניסים.מאהר זה שחקן שכיף לראות. וכפיר מלול הוא סקורר בחסד.
|
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-27/11/2010 11:10:29 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 11:59:57
|
| אני לא מבין למה מייחסים לכפיר אגואיסטיות. יכולתי להבין לגבי עוז, למרות שיש אצלו שיפור עצום ממשחק למשחק, אבל כפיר מעולם לא היה אגואיסט. מה שאולי מעצבן אצל כפיר זה ההחטאות - לפעמים נדמה שהוא צריך להחמיץ שני שערים בטוחים לפני שהוא מבקיע - אבל הוא מעולם לא היה אגואיסט. להיפך, היכולת שלו לשחק עם הגב לשער היריב, ולתת קטנות לשחקנים שמצטרפים מאחור, או לעשות דאבל-פסים יפהפיים, כל אלה הם חלק ממשחק מאוד קבוצתי ולא אנוכי בכלל. |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 16:32:06
|
| כפיר השחקן הכי טוב מתחילת העונה עם מספרים מדהימים. כיף לראות אותו משחק וגם את עוז וכמובן שי. אפשר להחמיא לכפיר ועוז ולא צריך ולא חייב להכניס את המילה אגואסטיות לשמם תמיד. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 08:24:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
כפיר השחקן הכי טוב מתחילת העונה עם מספרים מדהימים. כיף לראות אותו משחק וגם את עוז וכמובן שי. אפשר להחמיא לכפיר ועוז ולא צריך ולא חייב להכניס את המילה אגואסטיות לשמם תמיד.
מסכים לגמרי. מה גם שהשער הראשון במשחק, זה של כפיר היה גול יפה. בעיטה חזקה מרחוק. כפיר שחקן מצויין. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 08:32:14
|
ליאור עשה הפעם שינויים מעניינים בהרכב הפותח ובמחליפים, ולדעתי יצר, במודע או שלא במודע, תחרות בריאה על מקום בהרכב הפותח. ובכל מקרה - צריך לחזור אל קרקע המציאות כי לפנינו סדרת משחקים שאינם פשוטים כלל ועיקר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 14:25:24
|
רדיו ירושלים לא אצליח להעלות היום מציע שהקבועים - דני, כפיר ועוד יעלו - טלפון 050-8000101 מחמישה לשש בערב רעיונות: לספר על המשחק מול רהט - על כמות הצופים ( בדיוק כמו במשחק המרכזי של ליגת העל - אתמול ) - על כמות הילדים - על הכדורגל המצויין - על הפנד ל של שי - על החיבור בין כל השחקנים - על העובדה המדהימה שכל משחק מכניסים הרבה גולים וכל פעם שחקנים אחרים ושונים מכניסים - על הפוסטרים התלויים בכל העיר
לספר על השעמום בפגרה
חשוב חשוב חשוב לעלות לשידור |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/12/2010 : 20:38:29
|
במשחק השלמה ניצחו אתמול בדרבי של רהט הצעירים את הפועל בתוצאה אחד אפס הפתעה לכאורה |
ירון |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11  |
|
|
|