פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:11:40  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שמשחק מעולה.. באמת שכולם היו טובים.. עוז היה מצויין, שי שאפשר להגיד סופית שהכל טוב איתו! גם ההגנה, באמת כיף.. אם רוצים לחפש משהו רע, וורנר היה חלש לטעמי..

2000 צופים אני גם חושב...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:15:58  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איי איי איי, איזה כיף.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:21:55  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכדורגל של ליאור זאדה ולהקתו פשוט מהנה ברמות שלא ייאמנו.אם עד לפני כמה שבועות "מכרתי" בניסיונות השכנוע שלי לאנשים אווירת כדורגל כחיפוי למשחק הכדורגל של הליגה הנמוכה,אז עכשיו זה ברורו שהסיבה העיקרית לבוא לקטמון זה הכדורגל הנפלא והאווירה זה הבונוס.

תודה על עונג שישי.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:35:24  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אור אתה מחוק? אורי היה טוב מאוד. סחט את הפנדל, כבש שער, היה קרוב לעוד שניים, ההגנה שלהם התקשתה מולו מאוד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:42:33  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אור אתה מחוק? אורי היה טוב מאוד. סחט את הפנדל, כבש שער, היה קרוב לעוד שניים, ההגנה שלהם התקשתה מולו מאוד

היינו באותו משחק? עם כל הכאב, אורי היה פשוט חלש (ובאמת היחיד כמו שאור אמר), אין ספור מצבים, אין ספור פעמים שרק היה צריך לתת פס וזה גול הרבה איבודים, אבל בסדר, אני מאמין שזה עוד יבוא לו, יש לי תחושה שזה חוסר בטחון.

חוץ מזה באמת משחק מצוין של כל הקבוצה, עושה רושם שבינתיים טדי עושה את שלו והקבוצות מתפרקות בשלב דיי מוקדם (בערך בדקה 60 שחקני רהט כבר הפסיקו לזוז על המגרש)

רק שהפגרה הקטנה והמיותרת הזאת לא תפגע בנו, ויאללה למרחבים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:43:34  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

אם רוצים לחפש משהו רע, וורנר היה חלש לטעמי..

אכן, רק שער וסחיטת פנדל תוך פחות ממחצית אחת. אני מאחל לו שיהיו לו עוד הרבה משחקים כ"כ חלשים כמו המשחק הזה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:44:11  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת קבוצת הפועל הכי טובה שאני זוכר שנים רבות. אולי מאז עונת הגביע?
משחקים יופי של כדורגל, מסירות, משולשים, וביתרון שלוש מוציאים מגן ומכניסים חלוץ. איזה כיף.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  17:50:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אוי אוי אוי.
אני כבר שבועות מנסה להתאפק, כי הרי "השחקנים קוראים בפורום" ואסור שהם ייפגעו מאיתנו חס וחלילה. אז ככה: החבר וורנר אמנם הבקיע שער נאה ואף גרם לפנדל (מפוקפק מאוד אבל לא משנה) אבל הוא פשוט שחקן מתסכל. יש לו לא מעט יכולת ברגליים, אבל הראש אינו של שחקן כדורגל. הוא פשוט מתקשה לקבל את ההחלטה הנכונה בזמן הנכון, מוסר במקום לבעוט, בועט במקום למסור, ובעיקר רץ עם הראש בקיר לתוך ההגנה. דוגמא קטנה מס' 1: הצהוב הדבילי כשהוא תפס את העמלק מרהט (שחורציאניטיס?) ביד. דוגמא 2: שלושה שחקנים מחכים ברחבה לכדור פשוט אבל וורנר מתעכב, מתעכב, ובסוף בועט ישר על שחקן ההגנה היחיד שנמצא באזור.
עם זאת, בואו לא נאבד תקווה. כמו שליאור הופך את עוז לשחקן קבוצתי מפרגן (וזה לא נאמר בזלזול כלל, עוז הוא חוליה ממש חשובה בקבוצה כרגע), אולי הוא גם יכול לקחת את הכישרון של וורנר ולעשות ממנו שחקן כדורגל. זה אתגר לא קטן, אבל אם הוא יצליח זו תהיה ההוכחה שליאור מאמן דגול.
ושאלה קטנה לסיום: מה יקרה אם חלילה מלול או אהרון ייפצעו? אתם באמת רגועים כשהחלוץ המחליף היחיד שיש בסגל זה אורי וורנר?

[לא התכוונתי להעלות את הנושא הזה דווקא היום, אבל לא יכולתי שלא להגיב להודעה שמעלי. אני לא רוצה שזה יעמעם במשהו את התחושה המאוד טובה מהמשחק הנהדר שהיה היום.]
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:02:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=783

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:03:40  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מסכים לגבי וורנר היה לו משחק לא רע מסר טוב כמה פעמים+שער +פנדל אבל נכון הוא צריך טיפה יותר דיוק בסוף התקפה פה יש מקום לשיפור

אליה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:04:51  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי צבאג ווורנר אני כבר במתח לגלות מי יהיה הבא בתור. יש לי הרגשה שאנשים שוכחים שאנחנו עדיין, למרות הכל, בפאקינג ליגה ב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:26:45  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן אחי אתה צודק לגמרי .רק המשחק היום היה יכול להסתיים ב10-0 וזה לפי הערכה הכי צנועה....מה שכן משחק כל כך יפה מזמן לא ראיתי ואני עוד באתי ממעלה אדומים ששם ראיתי ביתר נגד שעריים הבדל רמות של שתי ליגות ...

אליה

נערך על ידי - אליה ב-26/11/2010 18:27:24
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  18:53:32  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי דו"ח השופט באתר ההתאחדות, כרטיס צהוב למאהר(!) בדקה ה-80.
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=246996

יש בודאי דרך לפנות להתאחדות ולתקן את הטעות, כי הצהוב הרי ניתן לאורי וורנר (ומן הסתם יש לכך גם תיעוד בוידאו).

ד"א, מישהו יודע מדוע אזרזר סופסל היום?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  20:34:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבוצה נפלאה. אין מה להגיד. מציון וייבגני, עבור בעוז ושרון ועד שי וכפיר.
אין ספק שזה תלוי בנו, בטח כשיריבות כמו יצ'לאל מפסידות בבית לאורתודוכסים. אבל הליגה רק התחילה, וכמו שנכתב בשבוע שעבר בכל העיר, המבחן הגדול שלנו יהיה להתמודד עם המשבר, אם וכאשר יבוא.

צריך להתכונן טוב למרחבים, זו קבוצה שהפתיעה את שעריים בביתה. המגרש שלהם זה בטוח לא טדי או וסרמיל, ועל מגרש קטן זה הרבה פחות קל לשחק את המשחק השוטף והמלהיב שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  20:40:04  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גזר, אורי אמנם כבש ואמנם סחט פנדל, אבל זה לא העניין - המשחק היה יכול להיגמר, כמו שכולנו יודעים, ב8-0, ולא בהתקפה אחת ולא בשתיים הוא הגיע למצב מול בלמים ופשוט לא יודע מה לעשות עם הכדור - להבדיל מעוז שמעלים כל מישעומד מולו כמעט!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07