פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  09:56:29  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן
לפי אתר ההתאחדות 13:30.

לא הייתי מסתמך על זה, לאור העובדה שאתר ההתאחדות עידכן לנו עוד שבעה משחקי בית עד סוף העונה בטדי שכולם מתחילים ב-13:30. כדאי לחכות לעדכון של ההנהלה לפני שמדפיסים הזמנות.
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  10:09:35  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן
לפי אתר ההתאחדות 13:30.

לא הייתי מסתמך על זה, לאור העובדה שאתר ההתאחדות עידכן לנו עוד שבעה משחקי בית עד סוף העונה בטדי שכולם מתחילים ב-13:30. כדאי לחכות לעדכון של ההנהלה לפני שמדפיסים הזמנות.

בסדר אין בעיה. כרגע זה היה המקור היחיד שמצאתי.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  11:09:31  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתיים ומעלה. די לזמני ההשכמה המוקדמת. (תגובה זאת תקפה רק במידה וניתן על פי חוקי השריעה/בד"ץ/ההתאחדות לקיים משחקי כדורגל בשעות נורמליות)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  11:20:50  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

שתיים ומעלה. די לזמני ההשכמה המוקדמת. (תגובה זאת תקפה רק במידה וניתן על פי חוקי השריעה/בד"ץ/ההתאחדות לקיים משחקי כדורגל בשעות נורמליות)

אני מהמר על 13:00-13:30. בכל זאת אורי וורנר צריך לחזור הבייתה לפני שבת...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  11:59:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

יש לזכור שעלינו להתחשב גם באוהדי הפועל קטמון הדתיים שגרים בירושלים.
בשישי הקרוב, השבת נכנסת סמוך לשעה 16:00.
משחק שמתחיל ב- 13:30 מסתיים בין 15:15 ל- 15:30, תוסיפו את זמן היציאה מהמגרש, הנסיעה הביתה וכיוצ"ב ותקבלו שהאוהדים האלה יגיעו הביתה "על הקשקש".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  12:00:39  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שישי כל שעה שתיבחר תהיה גרועה לקבוצה מסוימת.מוקדם מדי בעייתי לתלמידים,אנשים עובדים,לסידורים וכו'.מאוחר מדי בעייתי לדתיים.כדאי לשקול במקרים כמו יום שישי הקרוב כאשר גם בית"ר בחוץ וגם מזג האוויר איננו קר ,לשחק במוצ"ש.זה אמור לפתור את כל הבעיות.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  12:09:18  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

יום שישי כל שעה שתיבחר תהיה גרועה לקבוצה מסוימת.מוקדם מדי בעייתי לתלמידים,אנשים עובדים,לסידורים וכו'.מאוחר מדי בעייתי לדתיים.כדאי לשקול במקרים כמו יום שישי הקרוב כאשר גם בית"ר בחוץ וגם מזג האוויר איננו קר ,לשחק במוצ"ש.זה אמור לפתור את כל הבעיות.

במוצ"ש הקרוב יש משחק של הקטשים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  12:44:53  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום ששי. 13:30.
סגור.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  13:45:54  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים
הזמנות ופוסטרים מעוצבים היום ומודפסים מחר
ביום שלישי בערב אני מפזר בין המתנדבים בירושלים
לעת עתה יש לי את המתנדבים הבאים שאישרו לי בפרטי ונתנו לי גבולות גזרה
מי שרוצה הלצטרף יותר ממוזמן לשלוח לי מייל ל - yaron.dwek@marsh.com

ניר ילוביץ לידה, שבט היובל
גיא ברוכים זיו
גדליה גיליס בתי ספר דתיים
אלון דו לשוני
ברק בן יעקב שכונת בית הכרם ופסגת זאב

ממשיכים את התנופה !!!

ירון
עבור לתחילת הדף

michaelil2002 michaelil2002 מנותק

1 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  17:00:27  הצג פרופיל שלח ל- michaelil2002 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אשמח לחלק הזמנות וכרטיסים.
אני לומד בליד"ה, גר בצור הדסה.
טל'- 0506596231
michaelil2002@gmail.com
מיכאל
דבר איתי
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  17:26:07  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכאל

עלה מולי במייל

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  23:15:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

לא נראה לי הבנתם מה התכוונתי אבל כאשר אתה מנסה לפרסם את הקבוצה שלנו ורוצה שילדים ואוהדים חדשים יבואו למשחקים. המטרה העיקרית היא שיבואו למשחק כדורגל ולא להציג את האידיאולוגיה של הקבוצה שתומכת בדו קיום (שאני בעד - שלא תתבלבלו) עדיין אין צורך להשתמש בערבית כאשר רוב ההזמנות שיחולקו יחולקו לבתי ספר ישראלים במאה אחוז. זה מבורך ואף יותר מזה לחלק הזמנות בערבית לבתי ספר ערבים. וכן הייתי רוצה לראות כמה שיותר אוהדים. לא משנה באיזה שפה.
מפה לאן שחלק מכם לקחו את זה -רחוק מאוד...
למחוק את ההודעה המביכה הזאת זה ממש מוגזם. מצד אחד שוויון וזכויות עם ערבים אבל מצד שני מישהו מביע את הדעה שלו צריך למחוק?! תבלו, מה אני יגיד לכם

ברק, אני חושב שחשוב שתביע דעות בפורום, לא רואה סיבה למחוק אותן. להפך, דווקא ההתעלמות מזה שערבית היא שפה רשמית במדינה, והבלבול החוזר בין יהודים לישראלים (מה זה בדיוק "בית-ספר ישראלי במאה אחוז"? התכוונת הרי יהודי) מוכיחים שיש על מה לדבר. אולי לא פה אבל.

אני חושב שהתשובה של עמוס הייתה חשובה ודי מצחיקה. בכלל, כמישהו שמאוד אוהב שפות, אני סולד מדיבורים על הדרתן, לא משנה אם מדובר בערבית, עברית, או גרמנית.

במקרה הזה לא צריך להתעקש, מי שמכריע בסופו של דבר זה מי שמכין את ההזמנות. אני בראש ובראשונה מברך על זה שבכלל עורכים חלוקות בבתי-ספר ערביים, וחושב שגם לוגיסטית וגם עקרונית עדיף לחלק לכולם את אותו דבר, עם שתי השפות. אין ספק, יש בזה אידיאולוגיה (כמו בעצם החלוקה בבי"ס ערבי). אבל זה לא פוליטי במובן הצר של המילה, וזה בשום פנים ואופן לא אומר שאתה מרכז פרס לשלום או איזה קקי כזה. ההפך אפילו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-21/11/2010 23:27:12
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 22/11/2010 :  16:56:35  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך מביאים 3500 איש למשחק הזה?

1. כל אחד מביא 5 חברים שאין להם שמות משתמש בפורום

2. כל אחד מביא בן משפחה אחד לפחות למשחק - הגיע הזמן שהם יבואו לראות מה קורה ומה העניינים.

3. אחד מהחברים ובני המשפחה מביא איתו עוד מישהו אחד.

4. חבר הפורום שהביא איתו את הכמות הרבה ביותר של הצופים החדשים (שעליהם להיות מתועדים בתמונת פייסבוק מהמשחק) יזכה בפרס באדיבות וועדת התקנון של העמותה.

5. כל אחד מפרסם בשורת הסטטוס שלו במהלך השבוע הקרוב שורה שיש לה קשר מסויים למשחק, לאו דווקא בסגנון "חלאות בואו לראות את המשחק", אלא משהו שגם רומז וגם מפתה

7. יש להפסיק להתפלל מוריד הגשם ממחר בבוקר ועד יום ראשון

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 22/11/2010 :  17:09:05  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מורה בליד"ה מוכן לעזור
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 22/11/2010 :  17:28:04  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתחייב על 4 אנשים שיגיעו פעם ראשונה העונה למשחק ביום שישי הקרוב.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07