| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 09:56:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן לפי אתר ההתאחדות 13:30.
לא הייתי מסתמך על זה, לאור העובדה שאתר ההתאחדות עידכן לנו עוד שבעה משחקי בית עד סוף העונה בטדי שכולם מתחילים ב-13:30. כדאי לחכות לעדכון של ההנהלה לפני שמדפיסים הזמנות.
|
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 10:09:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן לפי אתר ההתאחדות 13:30.
לא הייתי מסתמך על זה, לאור העובדה שאתר ההתאחדות עידכן לנו עוד שבעה משחקי בית עד סוף העונה בטדי שכולם מתחילים ב-13:30. כדאי לחכות לעדכון של ההנהלה לפני שמדפיסים הזמנות.
בסדר אין בעיה. כרגע זה היה המקור היחיד שמצאתי. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 11:09:31
|
| שתיים ומעלה. די לזמני ההשכמה המוקדמת. (תגובה זאת תקפה רק במידה וניתן על פי חוקי השריעה/בד"ץ/ההתאחדות לקיים משחקי כדורגל בשעות נורמליות) |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 11:20:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
שתיים ומעלה. די לזמני ההשכמה המוקדמת. (תגובה זאת תקפה רק במידה וניתן על פי חוקי השריעה/בד"ץ/ההתאחדות לקיים משחקי כדורגל בשעות נורמליות)
אני מהמר על 13:00-13:30. בכל זאת אורי וורנר צריך לחזור הבייתה לפני שבת... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 11:59:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
שתיים ומעלה. די לזמני ההשכמה המוקדמת. (תגובה זאת תקפה רק במידה וניתן על פי חוקי השריעה/בד"ץ/ההתאחדות לקיים משחקי כדורגל בשעות נורמליות)
יש לזכור שעלינו להתחשב גם באוהדי הפועל קטמון הדתיים שגרים בירושלים. בשישי הקרוב, השבת נכנסת סמוך לשעה 16:00. משחק שמתחיל ב- 13:30 מסתיים בין 15:15 ל- 15:30, תוסיפו את זמן היציאה מהמגרש, הנסיעה הביתה וכיוצ"ב ותקבלו שהאוהדים האלה יגיעו הביתה "על הקשקש". |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 12:00:39
|
| יום שישי כל שעה שתיבחר תהיה גרועה לקבוצה מסוימת.מוקדם מדי בעייתי לתלמידים,אנשים עובדים,לסידורים וכו'.מאוחר מדי בעייתי לדתיים.כדאי לשקול במקרים כמו יום שישי הקרוב כאשר גם בית"ר בחוץ וגם מזג האוויר איננו קר ,לשחק במוצ"ש.זה אמור לפתור את כל הבעיות. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 12:09:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
יום שישי כל שעה שתיבחר תהיה גרועה לקבוצה מסוימת.מוקדם מדי בעייתי לתלמידים,אנשים עובדים,לסידורים וכו'.מאוחר מדי בעייתי לדתיים.כדאי לשקול במקרים כמו יום שישי הקרוב כאשר גם בית"ר בחוץ וגם מזג האוויר איננו קר ,לשחק במוצ"ש.זה אמור לפתור את כל הבעיות.
במוצ"ש הקרוב יש משחק של הקטשים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 12:44:53
|
יום ששי. 13:30. סגור. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 13:45:54
|
חברים הזמנות ופוסטרים מעוצבים היום ומודפסים מחר ביום שלישי בערב אני מפזר בין המתנדבים בירושלים לעת עתה יש לי את המתנדבים הבאים שאישרו לי בפרטי ונתנו לי גבולות גזרה מי שרוצה הלצטרף יותר ממוזמן לשלוח לי מייל ל - yaron.dwek@marsh.com
ניר ילוביץ לידה, שבט היובל גיא ברוכים זיו גדליה גיליס בתי ספר דתיים אלון דו לשוני ברק בן יעקב שכונת בית הכרם ופסגת זאב
ממשיכים את התנופה !!! |
ירון |
 |
|
|
michaelil2002
1 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 17:00:27
|
גם אני אשמח לחלק הזמנות וכרטיסים. אני לומד בליד"ה, גר בצור הדסה. טל'- 0506596231 michaelil2002@gmail.com מיכאל דבר איתי |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 17:26:07
|
מיכאל
עלה מולי במייל |
ירון |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 23:15:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
לא נראה לי הבנתם מה התכוונתי אבל כאשר אתה מנסה לפרסם את הקבוצה שלנו ורוצה שילדים ואוהדים חדשים יבואו למשחקים. המטרה העיקרית היא שיבואו למשחק כדורגל ולא להציג את האידיאולוגיה של הקבוצה שתומכת בדו קיום (שאני בעד - שלא תתבלבלו) עדיין אין צורך להשתמש בערבית כאשר רוב ההזמנות שיחולקו יחולקו לבתי ספר ישראלים במאה אחוז. זה מבורך ואף יותר מזה לחלק הזמנות בערבית לבתי ספר ערבים. וכן הייתי רוצה לראות כמה שיותר אוהדים. לא משנה באיזה שפה. מפה לאן שחלק מכם לקחו את זה -רחוק מאוד... למחוק את ההודעה המביכה הזאת זה ממש מוגזם. מצד אחד שוויון וזכויות עם ערבים אבל מצד שני מישהו מביע את הדעה שלו צריך למחוק?! תבלו, מה אני יגיד לכם
ברק, אני חושב שחשוב שתביע דעות בפורום, לא רואה סיבה למחוק אותן. להפך, דווקא ההתעלמות מזה שערבית היא שפה רשמית במדינה, והבלבול החוזר בין יהודים לישראלים (מה זה בדיוק "בית-ספר ישראלי במאה אחוז"? התכוונת הרי יהודי) מוכיחים שיש על מה לדבר. אולי לא פה אבל.
אני חושב שהתשובה של עמוס הייתה חשובה ודי מצחיקה. בכלל, כמישהו שמאוד אוהב שפות, אני סולד מדיבורים על הדרתן, לא משנה אם מדובר בערבית, עברית, או גרמנית.
במקרה הזה לא צריך להתעקש, מי שמכריע בסופו של דבר זה מי שמכין את ההזמנות. אני בראש ובראשונה מברך על זה שבכלל עורכים חלוקות בבתי-ספר ערביים, וחושב שגם לוגיסטית וגם עקרונית עדיף לחלק לכולם את אותו דבר, עם שתי השפות. אין ספק, יש בזה אידיאולוגיה (כמו בעצם החלוקה בבי"ס ערבי). אבל זה לא פוליטי במובן הצר של המילה, וזה בשום פנים ואופן לא אומר שאתה מרכז פרס לשלום או איזה קקי כזה. ההפך אפילו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-21/11/2010 23:27:12 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 22/11/2010 : 16:56:35
|
איך מביאים 3500 איש למשחק הזה?
1. כל אחד מביא 5 חברים שאין להם שמות משתמש בפורום
2. כל אחד מביא בן משפחה אחד לפחות למשחק - הגיע הזמן שהם יבואו לראות מה קורה ומה העניינים.
3. אחד מהחברים ובני המשפחה מביא איתו עוד מישהו אחד.
4. חבר הפורום שהביא איתו את הכמות הרבה ביותר של הצופים החדשים (שעליהם להיות מתועדים בתמונת פייסבוק מהמשחק) יזכה בפרס באדיבות וועדת התקנון של העמותה.
5. כל אחד מפרסם בשורת הסטטוס שלו במהלך השבוע הקרוב שורה שיש לה קשר מסויים למשחק, לאו דווקא בסגנון "חלאות בואו לראות את המשחק", אלא משהו שגם רומז וגם מפתה
7. יש להפסיק להתפלל מוריד הגשם ממחר בבוקר ועד יום ראשון
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 22/11/2010 : 17:09:05
|
| אני מורה בליד"ה מוכן לעזור |