פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  16:09:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד הצעה (מצטער שאני מציק): להוסיף להזמנות את השם שלנו בפייסבוק. זה מדיום שלא התרכזנו בו יותר מדי עד עכשיו, אבל צעירים נושמים אותו.

תחשבו על מצב של 500 אטנדינג למשחק בית, עשרות סטטוסים ומאה בני-נוער שמזמינים חצי מהחברים שלהם. זה פרסום אדיר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  16:32:42  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שלייזי כתב, זה יכול להרתיע(ואין טעם, כרגע, להכנס לסיבות) גם כאלה שאינם חלק מלה פמיליה.

אם המטרה היא שנהיה עוד קבוצה בסגנון של מרכז פרס לשלום או אלון ליאל המאוס, אז הזמנה בשתי השפות היא רעיון הגיוני.

אם לא, ואני מקווה שזה המצב,, אז מספיק הזמנות בערבית רק בבית צפאפא ובדו לשוני.

מצד שלישי, אני לא מחלק ולא מדפיס, אז אין לי זכות שהיא יותר ממלל בפורום.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  16:46:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עוד הצעה (מצטער שאני מציק): להוסיף להזמנות את השם שלנו בפייסבוק. זה מדיום שלא התרכזנו בו יותר מדי עד עכשיו, אבל צעירים נושמים אותו.

תחשבו על מצב של 500 אטנדינג למשחק בית, עשרות סטטוסים ומאה בני-נוער שמזמינים חצי מהחברים שלהם. זה פרסום אדיר.

Like

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  18:19:00  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

לא חושב שכדאי לחלק את כל ההזמנות בערבית... זה יכול אולי להרתיע חלק מהאנשים - עדיין אנחנו קבוצת כדורגל ישראלית

וירון שלחתי לך אימייל - תסתכל

שהנרתעים לא יבואו.ושמנהל הפורום ימחק את ההודעה המבישה הזאת.

אתה מבין שמדברים פה על ילדים בבית ספר יסודי פחות או יותר? לא ממש הגיל שמחזיקים בתפיסת עולם מגובשת.
אם הם נרתעים (ובאמת אין טעם להיכנס כרגע לסיבות) ואתה אומר להם שלא יבואו, אתה שולח אותם לספוג ערכים בלה פמיליה במקום לספוג ערכים בהפועל. יעני יורה לעצמך ברגל פעמייים. לא חכם.

נערך על ידי - קובקוב ב-20/11/2010 18:31:11
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  18:59:53  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הידד, אני מסכים עם קובקוב.
ואם יהיה מוכן עד שלישי בערב, יכול לתלות ברביעי בהר הצופים.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  19:56:43  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערבית היא (עדיין) שפה רשמית במדינת ישראל. ככזו, היא מופיעה, למשל, גם על שטרי הכסף – מה שלא מרתיע גם את הגזענים הגדולים ביותר לקחת אותם בכל הזדמנות (נסו לחלק שטרות לילדים ותראו אם הם נרתעים!). ערבית היא גם השפה שבה נוצרו הכי הרבה יצירות יהודיות אחרי עברית, ובכללן דלאלת אלחאירין שחיבר מוסא בן מימון בן עבדאללה אל-קרטבי – המוכר גם כ"מורה נבוכים"מאת הרמב"ם – לצד – טיפה מן הים - כתבי ר' סעדיה גאון, יהודה הלוי, יוסף אלבו, אבן פקודה, רבנו נסים מקירואן. מערבית באו לתפילה עשרות פיוטים, כמו "למה הקץ", "יפת עיין", "בתי צאי מבית כלא", "יעלה יעלה".

ערבית, או ניבים של ערבית, היא גם (או היתה) השפה השנייה של חלק ניכר מהיהודים בארץ (שהם, כידוע, לא הגיעו כולם כולם מפלונסק וממינסק, תתפלאו). היא המקור לרוב שמות המשפחה הלא-עבריים בארץ, כמו גם בהפועל ירושלים לדורותיה – כמו מועלם, תג'ר, אבוטבול, תורג'מן, עמאר, דהאן, מצרפי, חדד, בוכובזה, נג'ר, טוויל, צבאג, אברג'יל, טביב, או עטר. העובדה המצערת, שהשנאה והגזענות כלפי "האויב" והמזרח משכיחה את העובדות האלה אינה צריכה להטעות - הערבית נוכחת בכל היבטי חיינו כשפה-אחות.

וערבית אחראית לשבעים אחוז מהמלות הסלנג הישראלי – לא רק לדוגרי ודחקה ומטקה, חפיף ויעני וכיף, לאפה ונאחס וערס וסחתיין ותפרן ומליאן ואחוכ וסחבכ, אלא גם לג'יפה ופארש, דחילכ ודיר בלכ, חרטה ברטה ופשלה ופדיחה, אהבל ומעפן ובאסה וג'ננה – מלים שמתארות, פחות או יותר, מה שהרגשתי מעצם קיומו של הדיון הזה

נערך על ידי - amos ב-20/11/2010 20:01:22
עבור לתחילת הדף

שמעון גרשון שמעון גרשון מנותק

10 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  23:23:25  הצג פרופיל שלח ל- שמעון גרשון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ערבית היא (עדיין) שפה רשמית במדינת ישראל. ככזו, היא מופיעה, למשל, גם על שטרי הכסף – מה שלא מרתיע גם את הגזענים הגדולים ביותר לקחת אותם בכל הזדמנות (נסו לחלק שטרות לילדים ותראו אם הם נרתעים!). ערבית היא גם השפה שבה נוצרו הכי הרבה יצירות יהודיות אחרי עברית, ובכללן דלאלת אלחאירין שחיבר מוסא בן מימון בן עבדאללה אל-קרטבי – המוכר גם כ"מורה נבוכים"מאת הרמב"ם – לצד – טיפה מן הים - כתבי ר' סעדיה גאון, יהודה הלוי, יוסף אלבו, אבן פקודה, רבנו נסים מקירואן. מערבית באו לתפילה עשרות פיוטים, כמו "למה הקץ", "יפת עיין", "בתי צאי מבית כלא", "יעלה יעלה".

ערבית, או ניבים של ערבית, היא גם (או היתה) השפה השנייה של חלק ניכר מהיהודים בארץ (שהם, כידוע, לא הגיעו כולם כולם מפלונסק וממינסק, תתפלאו). היא המקור לרוב שמות המשפחה הלא-עבריים בארץ, כמו גם בהפועל ירושלים לדורותיה – כמו מועלם, תג'ר, אבוטבול, תורג'מן, עמאר, דהאן, מצרפי, חדד, בוכובזה, נג'ר, טוויל, צבאג, אברג'יל, טביב, או עטר. העובדה המצערת, שהשנאה והגזענות כלפי "האויב" והמזרח משכיחה את העובדות האלה אינה צריכה להטעות - הערבית נוכחת בכל היבטי חיינו כשפה-אחות.

וערבית אחראית לשבעים אחוז מהמלות הסלנג הישראלי – לא רק לדוגרי ודחקה ומטקה, חפיף ויעני וכיף, לאפה ונאחס וערס וסחתיין ותפרן ומליאן ואחוכ וסחבכ, אלא גם לג'יפה ופארש, דחילכ ודיר בלכ, חרטה ברטה ופשלה ופדיחה, אהבל ומעפן ובאסה וג'ננה – מלים שמתארות, פחות או יותר, מה שהרגשתי מעצם קיומו של הדיון הזה

תשמע אחי, אתה לא חושב שקצת הגזמת או שכל הדיון הזה קצת מוגזם כשלעצמו?
בסך הכל אמר ברק, שיכול להיות שזה ירתיע אנשים אם זה יהיה בערבית זו דעתו ואף אחד כאן לא יכול לשלול אותה ובטח שלא להגיד למנהל הפורום למחוק את ההודעה שלו. מה קרה לחופש הביטוי? דעתו זה כבודו שיבושם לו ושאף אחד מהפשיסטים כאן לא יבטל אותה.
דבר שני, ההודעה של קובקוב מסכמת את העניין סך הכל מדובר בילדים עדיין לא פגשתי ילד שיצא להפגנות בשיח ג'ארח או שמפגין נגד חוק הנאמנות.. במקומות מעורבים שיחולקו בשתי השפות, בבתי ספר יהודים בעברית, בבתי ספר ערביים בערבית ושלום על ישראל ופלסטין
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  23:29:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעון גרשון זה השם האמיתי שלך? כי או שכן, או שזה הכינוי האינטרנטי התמוה ביותר של אוהד הפועל אי פעם.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  23:39:17  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם זה השם האמיתי, האם אתה קרוב של גרשון גרשון?
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  23:57:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר'ה זה נראה לי לא הוגן להציג לחבר'ה שיקראו את ההזמנה בערבית כאילו הקבוצה בעלת אופי ערבי מובהק זה לא נכון והם יכולים להרגיש לא בנוח אם הם יתבלבלו.

צריך לדעתי להדגיש כי הקבוצה שייכת לכולם במידה שווה וכולם מוזמנים לכן ריבוי שפות נראה לי הגיוני.
לכן אני מסכים שעברית וערבית ואפילו אנגלית על ההזמנה זה הפתרון הטוב ביותר שכולם ידעו לאן הם נכנסים.

אני מקווה שאני טועה

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 20/11/2010 :  23:58:35  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

לא חושב שכדאי לחלק את כל ההזמנות בערבית... זה יכול אולי להרתיע חלק מהאנשים - עדיין אנחנו קבוצת כדורגל ישראלית

וירון שלחתי לך אימייל - תסתכל

שהנרתעים לא יבואו.ושמנהל הפורום ימחק את ההודעה המבישה הזאת.

אתה מבין שמדברים פה על ילדים בבית ספר יסודי פחות או יותר? לא ממש הגיל שמחזיקים בתפיסת עולם מגובשת.
אם הם נרתעים (ובאמת אין טעם להיכנס כרגע לסיבות) ואתה אומר להם שלא יבואו, אתה שולח אותם לספוג ערכים בלה פמיליה במקום לספוג ערכים בהפועל. יעני יורה לעצמך ברגל פעמייים. לא חכם.

אני לא אומר לאף אחד לא לבוא.
קרא שוב את ההודעה של ברק (במיוחד החלק השני שלה)ותבין למה עלה לי הדם למוח.אני אומר רק לאלו הנרתעים בגלל שחלק מההזמנות כתובות גם בשפה הערבית .ודבר נוסף מותק:תן קצת יותר קרדיט לילדים הם מספיק נבונים ודי אינטלגנטים .
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  01:17:07  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נראה לי הבנתם מה התכוונתי אבל כאשר אתה מנסה לפרסם את הקבוצה שלנו ורוצה שילדים ואוהדים חדשים יבואו למשחקים. המטרה העיקרית היא שיבואו למשחק כדורגל ולא להציג את האידיאולוגיה של הקבוצה שתומכת בדו קיום (שאני בעד - שלא תתבלבלו) עדיין אין צורך להשתמש בערבית כאשר רוב ההזמנות שיחולקו יחולקו לבתי ספר ישראלים במאה אחוז. זה מבורך ואף יותר מזה לחלק הזמנות בערבית לבתי ספר ערבים. וכן הייתי רוצה לראות כמה שיותר אוהדים. לא משנה באיזה שפה.
מפה לאן שחלק מכם לקחו את זה -רחוק מאוד...
למחוק את ההודעה המביכה הזאת זה ממש מוגזם. מצד אחד שוויון וזכויות עם ערבים אבל מצד שני מישהו מביע את הדעה שלו צריך למחוק?! תבלו, מה אני יגיד לכם
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  07:27:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמעון גרשון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תשמע אחי, אתה לא חושב שקצת הגזמת או שכל הדיון הזה קצת מוגזם כשלעצמו?
בסך הכל אמר ברק, שיכול להיות שזה ירתיע אנשים אם זה יהיה בערבית זו דעתו ואף אחד כאן לא יכול לשלול אותה ובטח שלא להגיד למנהל הפורום למחוק את ההודעה שלו. מה קרה לחופש הביטוי? דעתו זה כבודו שיבושם לו ושאף אחד מהפשיסטים כאן לא יבטל אותה.
דבר שני, ההודעה של קובקוב מסכמת את העניין סך הכל מדובר בילדים עדיין לא פגשתי ילד שיצא להפגנות בשיח ג'ארח או שמפגין נגד חוק הנאמנות.. במקומות מעורבים שיחולקו בשתי השפות, בבתי ספר יהודים בעברית, בבתי ספר ערביים בערבית ושלום על ישראל ופלסטין

פאנימוי גרשון? פאנימוי? למה? למה אתה עונה לי על דברים שלא כתבתי? הרי לא טענתי שצריך למחוק את ההודעה של ברק או שאיני מכבד את דעתו. דעתי שונה, זה הכל (וגם חשבתי שזו הזדמנות להזכיר כמה דברים על הערבית ויחסה האינטימי לשפתנו, חיינו, מורשתנו, ותולדותינו). הסיכום שלך מקובל עלי. שבוע טוב

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  08:39:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש כבר שעת התחלה למשחק ?
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 21/11/2010 :  09:33:39  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

יש כבר שעת התחלה למשחק ?

לפי אתר ההתאחדות 13:30.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07