| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל רהט 26.11  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 16:09:12
|
עוד הצעה (מצטער שאני מציק): להוסיף להזמנות את השם שלנו בפייסבוק. זה מדיום שלא התרכזנו בו יותר מדי עד עכשיו, אבל צעירים נושמים אותו.
תחשבו על מצב של 500 אטנדינג למשחק בית, עשרות סטטוסים ומאה בני-נוער שמזמינים חצי מהחברים שלהם. זה פרסום אדיר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 16:32:42
|
כמו שלייזי כתב, זה יכול להרתיע(ואין טעם, כרגע, להכנס לסיבות) גם כאלה שאינם חלק מלה פמיליה.
אם המטרה היא שנהיה עוד קבוצה בסגנון של מרכז פרס לשלום או אלון ליאל המאוס, אז הזמנה בשתי השפות היא רעיון הגיוני.
אם לא, ואני מקווה שזה המצב,, אז מספיק הזמנות בערבית רק בבית צפאפא ובדו לשוני.
מצד שלישי, אני לא מחלק ולא מדפיס, אז אין לי זכות שהיא יותר ממלל בפורום. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 16:46:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
עוד הצעה (מצטער שאני מציק): להוסיף להזמנות את השם שלנו בפייסבוק. זה מדיום שלא התרכזנו בו יותר מדי עד עכשיו, אבל צעירים נושמים אותו.
תחשבו על מצב של 500 אטנדינג למשחק בית, עשרות סטטוסים ומאה בני-נוער שמזמינים חצי מהחברים שלהם. זה פרסום אדיר.
Like  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 18:19:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
לא חושב שכדאי לחלק את כל ההזמנות בערבית... זה יכול אולי להרתיע חלק מהאנשים - עדיין אנחנו קבוצת כדורגל ישראלית
וירון שלחתי לך אימייל - תסתכל
שהנרתעים לא יבואו.ושמנהל הפורום ימחק את ההודעה המבישה הזאת.
אתה מבין שמדברים פה על ילדים בבית ספר יסודי פחות או יותר? לא ממש הגיל שמחזיקים בתפיסת עולם מגובשת. אם הם נרתעים (ובאמת אין טעם להיכנס כרגע לסיבות) ואתה אומר להם שלא יבואו, אתה שולח אותם לספוג ערכים בלה פמיליה במקום לספוג ערכים בהפועל. יעני יורה לעצמך ברגל פעמייים. לא חכם. |
נערך על ידי - קובקוב ב-20/11/2010 18:31:11 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 18:59:53
|
הידד, אני מסכים עם קובקוב. ואם יהיה מוכן עד שלישי בערב, יכול לתלות ברביעי בהר הצופים. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 19:56:43
|
ערבית היא (עדיין) שפה רשמית במדינת ישראל. ככזו, היא מופיעה, למשל, גם על שטרי הכסף – מה שלא מרתיע גם את הגזענים הגדולים ביותר לקחת אותם בכל הזדמנות (נסו לחלק שטרות לילדים ותראו אם הם נרתעים!). ערבית היא גם השפה שבה נוצרו הכי הרבה יצירות יהודיות אחרי עברית, ובכללן דלאלת אלחאירין שחיבר מוסא בן מימון בן עבדאללה אל-קרטבי – המוכר גם כ"מורה נבוכים"מאת הרמב"ם – לצד – טיפה מן הים - כתבי ר' סעדיה גאון, יהודה הלוי, יוסף אלבו, אבן פקודה, רבנו נסים מקירואן. מערבית באו לתפילה עשרות פיוטים, כמו "למה הקץ", "יפת עיין", "בתי צאי מבית כלא", "יעלה יעלה".
ערבית, או ניבים של ערבית, היא גם (או היתה) השפה השנייה של חלק ניכר מהיהודים בארץ (שהם, כידוע, לא הגיעו כולם כולם מפלונסק וממינסק, תתפלאו). היא המקור לרוב שמות המשפחה הלא-עבריים בארץ, כמו גם בהפועל ירושלים לדורותיה – כמו מועלם, תג'ר, אבוטבול, תורג'מן, עמאר, דהאן, מצרפי, חדד, בוכובזה, נג'ר, טוויל, צבאג, אברג'יל, טביב, או עטר. העובדה המצערת, שהשנאה והגזענות כלפי "האויב" והמזרח משכיחה את העובדות האלה אינה צריכה להטעות - הערבית נוכחת בכל היבטי חיינו כשפה-אחות.
וערבית אחראית לשבעים אחוז מהמלות הסלנג הישראלי – לא רק לדוגרי ודחקה ומטקה, חפיף ויעני וכיף, לאפה ונאחס וערס וסחתיין ותפרן ומליאן ואחוכ וסחבכ, אלא גם לג'יפה ופארש, דחילכ ודיר בלכ, חרטה ברטה ופשלה ופדיחה, אהבל ומעפן ובאסה וג'ננה – מלים שמתארות, פחות או יותר, מה שהרגשתי מעצם קיומו של הדיון הזה
|
נערך על ידי - amos ב-20/11/2010 20:01:22 |
 |
|
|
שמעון גרשון
10 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 23:23:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ערבית היא (עדיין) שפה רשמית במדינת ישראל. ככזו, היא מופיעה, למשל, גם על שטרי הכסף – מה שלא מרתיע גם את הגזענים הגדולים ביותר לקחת אותם בכל הזדמנות (נסו לחלק שטרות לילדים ותראו אם הם נרתעים!). ערבית היא גם השפה שבה נוצרו הכי הרבה יצירות יהודיות אחרי עברית, ובכללן דלאלת אלחאירין שחיבר מוסא בן מימון בן עבדאללה אל-קרטבי – המוכר גם כ"מורה נבוכים"מאת הרמב"ם – לצד – טיפה מן הים - כתבי ר' סעדיה גאון, יהודה הלוי, יוסף אלבו, אבן פקודה, רבנו נסים מקירואן. מערבית באו לתפילה עשרות פיוטים, כמו "למה הקץ", "יפת עיין", "בתי צאי מבית כלא", "יעלה יעלה".
ערבית, או ניבים של ערבית, היא גם (או היתה) השפה השנייה של חלק ניכר מהיהודים בארץ (שהם, כידוע, לא הגיעו כולם כולם מפלונסק וממינסק, תתפלאו). היא המקור לרוב שמות המשפחה הלא-עבריים בארץ, כמו גם בהפועל ירושלים לדורותיה – כמו מועלם, תג'ר, אבוטבול, תורג'מן, עמאר, דהאן, מצרפי, חדד, בוכובזה, נג'ר, טוויל, צבאג, אברג'יל, טביב, או עטר. העובדה המצערת, שהשנאה והגזענות כלפי "האויב" והמזרח משכיחה את העובדות האלה אינה צריכה להטעות - הערבית נוכחת בכל היבטי חיינו כשפה-אחות.
וערבית אחראית לשבעים אחוז מהמלות הסלנג הישראלי – לא רק לדוגרי ודחקה ומטקה, חפיף ויעני וכיף, לאפה ונאחס וערס וסחתיין ותפרן ומליאן ואחוכ וסחבכ, אלא גם לג'יפה ופארש, דחילכ ודיר בלכ, חרטה ברטה ופשלה ופדיחה, אהבל ומעפן ובאסה וג'ננה – מלים שמתארות, פחות או יותר, מה שהרגשתי מעצם קיומו של הדיון הזה
תשמע אחי, אתה לא חושב שקצת הגזמת או שכל הדיון הזה קצת מוגזם כשלעצמו? בסך הכל אמר ברק, שיכול להיות שזה ירתיע אנשים אם זה יהיה בערבית זו דעתו ואף אחד כאן לא יכול לשלול אותה ובטח שלא להגיד למנהל הפורום למחוק את ההודעה שלו. מה קרה לחופש הביטוי? דעתו זה כבודו שיבושם לו ושאף אחד מהפשיסטים כאן לא יבטל אותה. דבר שני, ההודעה של קובקוב מסכמת את העניין סך הכל מדובר בילדים עדיין לא פגשתי ילד שיצא להפגנות בשיח ג'ארח או שמפגין נגד חוק הנאמנות.. במקומות מעורבים שיחולקו בשתי השפות, בבתי ספר יהודים בעברית, בבתי ספר ערביים בערבית ושלום על ישראל ופלסטין |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 23:29:10
|
| שמעון גרשון זה השם האמיתי שלך? כי או שכן, או שזה הכינוי האינטרנטי התמוה ביותר של אוהד הפועל אי פעם. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 23:39:17
|
| ואם זה השם האמיתי, האם אתה קרוב של גרשון גרשון? |
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 23:57:05
|
חבר'ה זה נראה לי לא הוגן להציג לחבר'ה שיקראו את ההזמנה בערבית כאילו הקבוצה בעלת אופי ערבי מובהק זה לא נכון והם יכולים להרגיש לא בנוח אם הם יתבלבלו.
צריך לדעתי להדגיש כי הקבוצה שייכת לכולם במידה שווה וכולם מוזמנים לכן ריבוי שפות נראה לי הגיוני. לכן אני מסכים שעברית וערבית ואפילו אנגלית על ההזמנה זה הפתרון הטוב ביותר שכולם ידעו לאן הם נכנסים.
אני מקווה שאני טועה |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 23:58:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
לא חושב שכדאי לחלק את כל ההזמנות בערבית... זה יכול אולי להרתיע חלק מהאנשים - עדיין אנחנו קבוצת כדורגל ישראלית
וירון שלחתי לך אימייל - תסתכל
שהנרתעים לא יבואו.ושמנהל הפורום ימחק את ההודעה המבישה הזאת.
אתה מבין שמדברים פה על ילדים בבית ספר יסודי פחות או יותר? לא ממש הגיל שמחזיקים בתפיסת עולם מגובשת. אם הם נרתעים (ובאמת אין טעם להיכנס כרגע לסיבות) ואתה אומר להם שלא יבואו, אתה שולח אותם לספוג ערכים בלה פמיליה במקום לספוג ערכים בהפועל. יעני יורה לעצמך ברגל פעמייים. לא חכם.
אני לא אומר לאף אחד לא לבוא. קרא שוב את ההודעה של ברק (במיוחד החלק השני שלה)ותבין למה עלה לי הדם למוח.אני אומר רק לאלו הנרתעים בגלל שחלק מההזמנות כתובות גם בשפה הערבית .ודבר נוסף מותק:תן קצת יותר קרדיט לילדים הם מספיק נבונים ודי אינטלגנטים .
|
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 01:17:07
|
לא נראה לי הבנתם מה התכוונתי אבל כאשר אתה מנסה לפרסם את הקבוצה שלנו ורוצה שילדים ואוהדים חדשים יבואו למשחקים. המטרה העיקרית היא שיבואו למשחק כדורגל ולא להציג את האידיאולוגיה של הקבוצה שתומכת בדו קיום (שאני בעד - שלא תתבלבלו) עדיין אין צורך להשתמש בערבית כאשר רוב ההזמנות שיחולקו יחולקו לבתי ספר ישראלים במאה אחוז. זה מבורך ואף יותר מזה לחלק הזמנות בערבית לבתי ספר ערבים. וכן הייתי רוצה לראות כמה שיותר אוהדים. לא משנה באיזה שפה. מפה לאן שחלק מכם לקחו את זה -רחוק מאוד... למחוק את ההודעה המביכה הזאת זה ממש מוגזם. מצד אחד שוויון וזכויות עם ערבים אבל מצד שני מישהו מביע את הדעה שלו צריך למחוק?! תבלו, מה אני יגיד לכם |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 07:27:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמעון גרשון
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
תשמע אחי, אתה לא חושב שקצת הגזמת או שכל הדיון הזה קצת מוגזם כשלעצמו? בסך הכל אמר ברק, שיכול להיות שזה ירתיע אנשים אם זה יהיה בערבית זו דעתו ואף אחד כאן לא יכול לשלול אותה ובטח שלא להגיד למנהל הפורום למחוק את ההודעה שלו. מה קרה לחופש הביטוי? דעתו זה כבודו שיבושם לו ושאף אחד מהפשיסטים כאן לא יבטל אותה. דבר שני, ההודעה של קובקוב מסכמת את העניין סך הכל מדובר בילדים עדיין לא פגשתי ילד שיצא להפגנות בשיח ג'ארח או שמפגין נגד חוק הנאמנות.. במקומות מעורבים שיחולקו בשתי השפות, בבתי ספר יהודים בעברית, בבתי ספר ערביים בערבית ושלום על ישראל ופלסטין
פאנימוי גרשון? פאנימוי? למה? למה אתה עונה לי על דברים שלא כתבתי? הרי לא טענתי שצריך למחוק את ההודעה של ברק או שאיני מכבד את דעתו. דעתי שונה, זה הכל (וגם חשבתי שזו הזדמנות להזכיר כמה דברים על הערבית ויחסה האינטימי לשפתנו, חיינו, מורשתנו, ותולדותינו). הסיכום שלך מקובל עלי. שבוע טוב
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 08:39:34
|
| יש כבר שעת התחלה למשחק ? |
 |
|
|